Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα τους δωσω προσωπικα την δυνατοτητα να μου το ξανακανουν! Δεν θα ξαναπαρω ενα μηχανημα που δεν δουλευει καλα ελπιζοντας οτι ΔΗΘΕΝ θα το βελτιωσουν με FW update! Τους μαθαμε! Το δις εξαμαρτιν...

Αλλωστε εχω καλυφθει απολυτα με το Egr8 34 και δεν ψαχνομαι! Παρα μονο απο επαγγελματικο ενδιαφερον θελω να δω το EG-R1.
Μπράβο σου!! Συγχαρητήρια!! Είπες ότι ήθελες...ελπίζω...
Στο εξής όμως μπορείς να γράφεις στα αντίστοιχα, με τα μηχανήματα που σου αρέσουν, threads, σε παρακαλώ?
Γιατί κάθε που κάνω refresh και υποθέτω (μπαίνοντας να διαβάσω) ότι συζητείται κάποιο θέμα, πρόβλημα, κοκ για το WD, τελικά είναι τα reply σας που κάθε άλλο παρά σχετικά είναι.
Και τέλος, όπως αναφέρθηκε και μερικά post πριν, υπαρχει το "...WD killer thread". Υφίσταται λόγος που πάτε να μετατρέψετε αυτό εδώ σε flame?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Μπράβο σου!! Συγχαρητήρια!! Είπες ότι ήθελες...ελπίζω...
Στο εξής όμως μπορείς να γράφεις στα αντίστοιχα, με τα μηχανήματα που σου αρέσουν, threads, σε παρακαλώ?
Γιατί κάθε που κάνω refresh και υποθέτω (μπαίνοντας να διαβάσω) ότι συζητείται κάποιο θέμα, πρόβλημα, κοκ για το WD, τελικά είναι τα reply σας που κάθε άλλο παρά σχετικά είναι.
Και τέλος, όπως αναφέρθηκε και μερικά post πριν, υπαρχει το "...WD killer thread". Υφίσταται λόγος που πάτε να μετατρέψετε αυτό εδώ σε flame?
Καταλαβαινω τον πονο σου, εχεις λοιπον δικιο να ψαχνεις λυσεις, εψαχνα και εγω πριν αρκετους μηνες με το κουτακι αυτο, σορυ για την ενοχληση, καλα ξεμπερδεματα!! :126: (δεν το λεω ειρωνικα, ολη την ειρωνια την αφηνω να την χρησιμοποιεις εσυ, μην στην στερησω)
Απλα να μην μπλεξουν αλλοι θελω και περασουν οσα περασα. Οσοι την πατησαν ηδη εχουν την συμπαθεια μου.
Ειχα τελειωσει απο το πρωτο μου ποστ στο θεμα οσα ηθελα να πω, αλλα αν καποιος ρωταει κατι θα πρεπει να απαντω νομιζω.
Τα περι "flame" τωρα σε μενα τα απευθυνεις; Τοσες εντονες κουβεντες στις προηγουμενες σελιδες με προσβλητικο χαρακτηρα απο την μια πλευρα κυριως δεν τις ειδες και δεν σε ενοχλησαν; Δεν νομιζω να ειπα κατι ασχετο σε οσα εγραψα, οποιος εχει επιχειρημα ας μου στειλει pm για να μην χαλαμε και την κουβεντα και ειμαι μετα ο υπευθυνος.

Reaction score
1.213
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Γιατι αν δεν το εχεις εγω σε ευχαριστω που θες να μας προστατευσεις αλλα το θεμα με το wd εχει 2000+ απαντησεις.Δεν νομιζεις οτι κατι θα ειχε παρει το αυτι μας (για οσους δεν το ειχαν ) για τα προβληματα που ειχε ? Σορρυ αλλα οσο αφορα το live το θεμα ειναι ποσοι βασανιστηκαν με το παλιο και τα firmware και ποσο βολευτηκαν με το egreat ?

Reaction score
1

Ηρεμήστε λίγο, το αν είναι μάπα το καρπούζι ενδιαφέρει όλο τον κόσμο και το thread αυτό είναι σχετικό με το καρπούζι, οπότε καλά κάνουν και τα γράφουν εδώ. Τα post των παιδιών με έβαλαν σε σκέψεις και ίσως με γλύτωσαν και από μελλοντικούς μπελάδες, για ποιο λόγο λοιπόν η γκρίνια; Εντάξει είχαν ένα ειρωνικό υφάκι, αλλά κατά τα άλλα για να μας προειδοποιήσουν γράψαν τα παραπάνω. Συνεχίστε σας παρακαλώ και οι μεν και οι δε.

Reaction score
3

Ναι δεν είδες μέσα στα 20 άτομα και βρέθηκαν μόνο 2 που να έχουν αρνητική άποψη για το μηχάνημα.
Γιατί άραγε μόνο 2 και όχι τουλάχιστον οι μισοί και παραπάνω από αυτό το τοπικ.
Αυτό πιστεύω τα λέει όλα.

Και μην ακούσω από αυτά τα 2 άτομα ότι εμείς ξέρουμε περισσότερα ενώ εσείς δεν ξέρετε την τύφλα σας ή τέτοιου ειδους επικριτικά - ειρωνικά σχόλια γιατί θα φανεί για ποιο λόγο έχετε μπει σε αυτό το τοπικ.

Reaction score
1
Re: Western Digital TV HD2

Ε πίσης ισχύει και το εξής. Συνήθως το κακό ακούγεται το καλό δεν ακούγεται.

Αυτός που θα σκαλώσει κάπου, θα τρέξει στα φόρουμ, να ποστάρει να βρεί λύση στο πρόβλημά του. Και καλά θα κάνει. Δεν θα ήταν παράλογο (όπως και γίνεται συνήθως) να υπάρχουν 200 σελίδες με 100 διαφορετικούς ανθρωπους να ρωτάνε, τι κάνω εκεί, κολλάει εκεί, έχω πρόβλημα σε αυτό κτλ κτλ. Παρόλο που θα μιλάμε για μια συσκευή που παίζει καλά σε γενικές γραμμές και που προτίνεται! Δείτε τον χαμό στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του WDTV και άλλων συσκευών.

Αυτός που το βάζει στην μπρίζα και παίζει (όπως εγώ ας πούμε) δεν ακούγεται τόσο πολύ. Απλό δεν είναι? Τα κακά νέα διαδίδονται γρήγορα.

Τέλος το πρόβλημα που ανακαλύφθηκε μπορεί να ισχύει. Είναι όμως κοινή παραδοχή ότι συμβαίνει σπάνια. Ας κάνουμε λοιπόν μια λίστα με αρχεία που δεν παίζει.

BTW δοκίμασα σήμερα 1080p - 8ref/frames. Νεράκι :121:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Φιλε μου εχεις το wd live ?
Γιατι αν δεν το εχεις εγω σε ευχαριστω που θες να μας προστατευσεις αλλα το θεμα με το wd εχει 2000+ απαντησεις.Δεν νομιζεις οτι κατι θα ειχε παρει το αυτι μας (για οσους δεν το ειχαν ) για τα προβληματα που ειχε ? Σορρυ αλλα οσο αφορα το live το θεμα ειναι ποσοι βασανιστηκαν με το παλιο και τα firmware και ποσο βολευτηκαν με το egreat ?
Ειναι φανερο οτι δεν διαβαζετε οσα γραφονται!

1. Ειπα πολλες φορες οτι ΔΕΝ εχω το live αλλα το παλιο!

2. Επισης η μοναδικη θεση μου για το LIVE (γιατι τα υπολοιπα ειναι απαντησεις σε ερωτησεις οπως και τωρα) ηταν πανω σε κατι που παραδεχτηκε καποιος που το εχει το Live (που εγω δεν ηξερα οτι εχει και το Live αυτο το προβλημα αφου δεν το εχω δει το μηχανημα να παιζει)! Τα ξαναβαζω λοιπον εδω μπας και μαζεμενα τα διαβασετε καλυτερα γιατι δεν μπορω να τα γραφω 100 φορες:

Παρακολουθώντας την διαμάχη μεταξύ neutron53 και των υπολοίπων έχω να καταθέσω και εγώ τα εξής προσπαθώντας να είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται

1) Η επιλογή Auto επιλέγει την μεγίστη ανάλυση και refresh rate της τηλεόρασης κατά συνέπεια στις πλείστες περιπτώσεις αυτή θα είναι είτε 1080p 60Hz (30 fps) είτε 720p 60Hz (30 fps). Οπότε εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι το WD TV Live θα παίξει στο σωστό frame rate την ταινία σας θα πρέπει με κάποιο πρόγραμμα να δείτε ποιο είναι αυτό και κατόπιν το δηλώσετε χειροκίνητα .

.... Βέβαια εάν δηλωθούν τα σωστά fps η ταινία δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.
Αυτο ειναι το σημαντικοτερο κοματι της ολης υποθεσης ενος τετοιου μηχανηματος!
Εχω παρει το WDTV πριν ενα χρονο παρα κατι μερες και οσο το ειχα στο home cinema μου ολο αγχος και αναμονες για τα αποτυχημενα firmware της WD ειμουν. Η WD με το WDTV καταφερε να με κανει να σκεφτομαι αν θα παρω ακομα και εναν δισκο της ενω πριν ειμουν απο τους φανατικοτερους της. ...

Τελη Απριλιου πηρα το Egreat M34A το οποιο ειναι αψογο, παιζει ΟΛΑ τα "fps" ΑΨΟΓΑ με την αυτοματη ρυθμιση που εχει. Αλλαζει μονο του αναλογα τα fps του αρχειου το mode αναλυσης/refresh (αυτο που λεει ο yiannp77 παραπανω οτι ΚΑΙ το νεο WD live ΔΕΝ το παει το γραμμα! Και μην ελπιζετε οτι θα βγαλει η WD fw που να το διορθωνει - αν το φτιαξει ποτε θα το φτιαξει βγαζοντας νεο μοντελο!!).
Δουλευω καθε μερα το Egreat για 1-2 ταινιες επι 6 μηνες και δεν εχω μπει ποτε στο μενου του μετα τις ρυθμισεις στην αρχη του σεταρισματος στο συστημα μου! Με την μπακατελα της WD καθε αρχειο διαφορετικου fps επρεπε να μπαινεις στο μενου και να αλλαζεις! (ασε που δεν μπορουσες καν να δεις στο ιδιο το μηχανημα τι fps ειχε!)

Βρηκα αυτο το θεμα ψαχνοντας και εγω πληροφοριες για το EGREAT EG-R1 το οποιο αν ειναι οσο καλο ειναι και το αδερφακι του M34A ειναι τρομερη ευκαιρια και το WD και 30 ευρω φτηνοτερο να ηταν απο το Egreat δεν θα αξιζε κανεις να το παρει. Μονο αν του το εδιναν τσαμπα!!! Τοτε ναι, καλο θα ηταν. Να εχει κατι να παιδευεται...
Το AUTO ετσι λειτουργουσε και στο WDTV το παλιο, οπως ειπε ο yiannp77 οποτε δεν χρειαζετε να εχω το LIVE για να πω την απολυτα σχετικη με το Thread γνωμη μου. AUTO για την αναλυση της τηλεορασης (handshake μεσω του HDMI με την τηλεοραση) και οχι οπως θα επρεπε ΑΥΤΟΜΑΤΗ αναγνωριση αρχειου και προσαρμογη refresh του σηματος εξοδου. Να σας πω και το μυστικο γιατι και ο yiannp77 δεν το εχει βρει το κολπο ακομα. Τα 24fps αρχεια παιζουν (επαιζαν τουλαχιστον στο παλιο) σχετικα καλα στα 60Hz. Εκει που υπαρχει προβλημα ειναι οταν θα βαλεις PAL 25/50Ηζ. Εκει κανει κοληματα εντονα.Αν το πας στα 50Ηζ τοτε κανουν κοληματα τα 30αρια, τα 24αρια και τα 60αρια. Οποτε το προβλημα ειναι οτι πρεπει να αλλαζεις και μαλιστα οτι δεν εχει δυνατοτητα να βλεπεις ποσο ειναι το αρχειο μεσα απο το μηχανημα για να το αλλαζεις! Πρεπει να ξερεις απο πριν με αλλο τροπο τι ειναι το καθε αρχειο! Τρεχα γυρευε δλδ! Στο Egreat αυτα γινονται ΑΥΤΟΜΑΤΑ!

Ελπιζω να καταλαβατε εστω και τωρα!

Reaction score
0

Μεσημεριανή εκπομπή γίνατε ....
Επειδή είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και επειδή έχουμε το δικαίωμα να αγοράζουμε ότι θελουμε θα παρακαλούσα να μην μπαινετε στη διαδικασία να μας λετε πόσο καλό ή πόσο κακό είναι.
Παρακολουθώ χρόνια τι γράφετε σε αυτό το forum και δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά .

Reaction score
1.213

1. Ειπα πολλες φορες οτι ΔΕΝ εχω το live αλλα το παλιο!

H ερωτηση ηταν ρητορικη.

Τα προβληματα του αναφερθηκαν ...αλλα αυτο που ειναι φανερο ειναι δεν θελετε να βοηθησετε αλλα να δειξετε ποσο εξυπνη επιλογη κανατε.

Αφου λοιπον το egreat σε καλυψε απολυτα χαιρομαι για σενα , η αναζητηση τελος (εκτος απο το R1 που σε ενδιαφερει απο επαγγελματικο ενδιαφερον ) ... οι μπελαδες τελειωσαν.

Εμας ασε μας να ψαχνομαστε και πιστεψε με δεν χρειαζομαστε την ''συμπαθεια σου ''

Αν θελετε να βοηθησετε πηγαιντε πεστε ολα αυτα τα προτερηματα του egreat στο αντιστοιχο θεμα για να διευκολυνετε αλλους ως προς τελικη επιλογη τους.

Reaction score
1

Μεσημεριανή εκπομπή γίνατε ....
Επειδή είμαστε μεγάλοι άνθρωποι και επειδή έχουμε το δικαίωμα να αγοράζουμε ότι θελουμε θα παρακαλούσα να μην μπαινετε στη διαδικασία να μας λετε πόσο καλό ή πόσο κακό είναι.
Παρακολουθώ χρόνια τι γράφετε σε αυτό το forum και δεν έχω ξαναδεί τέτοια συμπεριφορά .
E εχουμε παρει δυνατες μεταγραφες απο αλλα forum!!! Ειναι γνωστοι και banαρισμενοι οποτε κατεφυγαν εδω για να τα "πουνε"!!!!
Υπομονη!!!!

Reaction score
0

για να επανελθουμε στην ουσια του θεματος ....υπαρχει καποιος που δοκιμασε την ενσωματωση των υποτιτλων σε Mkv με το προγραμμα που ανεφερα και εμεινε ικανοποιημενος απο την θεση των υποτιτλων?

Reaction score
3

Ναι όντως ισχυει τους δείχνει πολύ ποιο κάτω από το αν είναι σε εξωτερικό αρχείο.

Reaction score
0

Το AUTO ετσι λειτουργουσε και στο WDTV το παλιο, οπως ειπε ο yiannp77 οποτε δεν χρειαζετε να εχω το LIVE για να πω την απολυτα σχετικη με το Thread γνωμη μου. AUTO για την αναλυση της τηλεορασης (handshake μεσω του HDMI με την τηλεοραση) και οχι οπως θα επρεπε ΑΥΤΟΜΑΤΗ αναγνωριση αρχειου και προσαρμογη refresh του σηματος εξοδου. Να σας πω και το μυστικο γιατι και ο yiannp77 δεν το εχει βρει το κολπο ακομα. Τα 24fps αρχεια παιζουν (επαιζαν τουλαχιστον στο παλιο) σχετικα καλα στα 60Hz. Εκει που υπαρχει προβλημα ειναι οταν θα βαλεις PAL 25/50Ηζ. Εκει κανει κοληματα εντονα.Αν το πας στα 50Ηζ τοτε κανουν κοληματα τα 30αρια, τα 24αρια και τα 60αρια. Οποτε το προβλημα ειναι οτι πρεπει να αλλαζεις και μαλιστα οτι δεν εχει δυνατοτητα να βλεπεις ποσο ειναι το αρχειο μεσα απο το μηχανημα για να το αλλαζεις! Πρεπει να ξερεις απο πριν με αλλο τροπο τι ειναι το καθε αρχειο! Τρεχα γυρευε δλδ! Στο Egreat αυτα γινονται ΑΥΤΟΜΑΤΑ!

Ελπιζω να καταλαβατε εστω και τωρα!

Egreat....και ξερο ψωμι..!!!!!

Reaction score
3

Πήρα το WD TV Live το σάββατο 117Ε απο το play247. Πήγα στο μαγαζί και το είχε διαθέσιμο. Είμαι απλός χρήστης, με μία απλή lg hd ready 32άρα, το σύνδεσα στο Lan του σπιτιού, βρήκε μόνο του δίκτυο, και ότι δοκίμασα να παίξω συμπεριλαμβανομένου κάτι ταινιών 720p παίξανε μια χαρά.

Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Reaction score
1.213

Eγω επαιξα σημερα δυο τρεις ταινιες που το παλιο μου εκανε σπασιματα (μια εκ των τριων δεν βλεποταν ) και λυπαμαι που το λεω αλλα τις επαιξε νερο..:120:
:204:

Reaction score
0

Eγω επαιξα σημερα δυο τρεις ταινιες που το παλιο μου εκανε σπασιματα (μια εκ των τριων δεν βλεποταν ) και λυπαμαι που το λεω αλλα τις επαιξε νερο..:120:
+1000.

Εισαι σιγουρος όμως εκατό τοις εκατό, φίλε meletov?
Γιατί αν τις παίζει νερό θα ήθελα να παπαριασω 2-3 φέτες "ξερό ψωμί", θα φτιάξω μπιφτέκια αύριο (συνταγή της ρωσσίδας γιαγιάς μου).

Reaction score
28

Μη ξεχασης να βαλης στην παπαρα και το WD ,μπορει ετσι να στρωσουν οι υποτιλοι και ολα τα υπολοιπα....

Reaction score
1.846

... Γιατί αν τις παίζει νερό θα ήθελα να παπαριασω 2-3 φέτες "ξερό ψωμί", θα φτιάξω μπιφτέκια αύριο (συνταγή της ρωσσίδας γιαγιάς μου).
Ατζαμής, για μάγερας. Τριμένη φρυγανιά χρησιμοποιούμε, τα μαστόρια! :121: Υπάρχει έτοιμη στα σούπερ μάρκετ. :126:

Reaction score
3

Μη ξεχασης να βαλης στην παπαρα και το WD ,μπορει ετσι να στρωσουν οι υποτιλοι και ολα τα υπολοιπα....
Ρε φίλε πούλα ποια το wd tv live που έχεις και κράτα το θεοποιημένο egreat σου και παράτα μας ποια συνέχεια με τη λασπολογία σου.
Σε βαρέθηκε όλο το τοπικ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.318
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale