Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Έβαλα το τελευταίο firmware 1.01.11 αλλα ο ήχος στην ταινία που προανέφερα κάνει κοψίματα.
Θα έλεγα ότι έτυχε η ταινία προβληματική αλλα έλα που το WD HD1 παίζει την ταινία τέλεια.
Επίσης και ο υπολογιστής παίζει άψογα την ταινία χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.Δέν καταλαβαίνω τί συμβαίνει.Ελαττωματικό μηχάνημα;Ίσως άν και το πιό πιθανό είναι να θέλει ακόμα καλύτερο firmware κατα τη γνώμη μου.
Μήπως έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο πρόβλημα με κάποια ταινία
δηλαδή να κάνει κοψίματα ο ήχος;
Σημειώνω ότι μου το έχει κάνει μόνο σε ήχο AAC.

Reaction score
0

Το κάνει και σε άλλα Video με ήχο AAC η μόνο στήν συγκεκριμένη ταινία ?

Reaction score
0

Δέν έχω ψάξει για άλλα Video με ήχο AAC γιατι θεωρώ αφού το παίζει άψογα το Western Digital TV HD1 θα πρέπει να το παίζει και το live και μάλιστα καλύτερα αφού θεωρείται πολύ πιό γρήγορο απο το πρώτο μοντέλλο.

Reaction score
1
Re: Western Digital TV HD2

Μήπως πάει μέσω ενισχυτή και υπάρχει εκεί κάποιο πρόβλημα? Η ταινία αυτή που λές έχει, έχει sample torrent να το δοκιμάσουμε?

Reaction score
115

Δεν νομίζω ότι WD Player το πρώτο να έπαιζε αρχεία με ήχο AAC τουλάχιστον μερικά που είχα εγώ, γιατί θυμάμαι τα μετέτρεπα με Popcorn Audio Converter σε AC3.
Μπορεί να μην θυμάμαι όμως και καλά.

:108:

Reaction score
0

Όλα τα έχω κάνει αλλα δέν καταλαβαίνω γιατί να το παίζει το παληό μηχάνημα και όχι το καινούργιο.
Τέλος πάντων θυμήθηκα ακριβώς ποιά ταινία κατέβασα.Είναι Australia.2008.720p.nHD.x264-NhaNc3 Υπάρχει στα torrents έχουν βγεί και ελληνικοί υπότιτλοι ένα απο τα τορρεντ είναι αυτό Australia.2008.720p.nHD.x264-NhaNc3.4826046.TPB.torrent.Άν το βάλει κάποιος στο google θα βγεί αμέσως.
Υπάρχει και στο rapidshare.
καλό θα ήταν άν κάποιος δέν το έχει να το κατέβαζε για να δούμε πώς το παίζει το δικό του wd live.

Reaction score
0

Δεν νομίζω ότι WD Player το πρώτο να έπαιζε αρχεία με ήχο AAC τουλάχιστον μερικά που είχα εγώ, γιατί θυμάμαι τα μετέτρεπα με Popcorn Audio Converter σε AC3.
Μπορεί να μην θυμάμαι όμως και καλά.

:108:
Επαιζε βεβαια AAC το παλιο! 100% και ολα!
Ο λογος που τα καναμε μετατροπη σε AC3 ηταν για να κατσει καλα ο συγχρονισμος (lip sync) γιατι σε μερικα AAC δεν ηταν απολυτα συγχρονισμενος ο ηχος με την εικονα (50-150 mSec). Οταν τα καναμε AC3 συνηθως εφτιαχνε η κατασταση.

Reaction score
0

Διάβασα όλες τις σελίδες του threat και τελικά δεν έχω καταλάβει.. Μπορεί να αναπαραγάγει ταινία μέσω ethernet χωρίς πρόβλημα...; Το δίκτυο το χάνει συνέχεια..; Υπάρχει περίπτωση να δεις ταινία απροβλημάτιστα..; Το πρόβλημα αυτό θα διορθωθεί με κάποιο μελλοντικό firmware..;

Ευχαριστώ..

Reaction score
0

Πάντως επειδή εξακολουθώ να τεστάρω τον Western Digital TV HD2 έχω να πώ ότι παίζει απροβλημάτιστα και πειστικά ταινίες με DTS ήχο.Οπότε δοκίμασα τα περισσότερα format ήχου και παίζουν πολύ καλά εκτός όπως είπαμε για το AAC που κάνει κοψίματα.Θα δοκιμάσω στη συνέχεια και άλλα video με AAC αλλα εκείνο που με καίει είναι γιατί το παλιό WD να παίζει καλά κάτι πού δέν μπορεί το καινούργιο.
Ίσως είναι αρχή ακόμη για τον live και η Western Digital να βγάλει κάποιο firmware που να διορθώνει το πρόβλημα.

Reaction score
3

Εμένα πάντως δεν χάνει το ethernet Και μέχρι 720p που δοκίμασα τα παίζει κανονικά...

Reaction score
0

Να είσαι απο τους μοναδικούς τυχερούς άραγε ή υπάρχουν και άλλοι..; Φίλε kgian έχεις δει πολλές ταινίες από ethernet..και πόσο καιρό το έχεις..;

Reaction score
3

Το έχω απο το Σάββατο, έχω δει μια ταινία 720p, 2 επεισόδια south park (δεν ξέρω σε τι ανάλυση είναι) και διάφορες δοκιμές με ταινίες κανονικής ανάλυσης και πολλά μπρος-πίσω σε αυτές για δοκιμές (χωρίς όμως να τις δω ολόκληρες).

Επίσης το έχω δουλέψει μερικες ώρες με ιντερνετικο ραδιόφωνο. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με το ethernet.

Reaction score
1.846

Μήπως, λέω μήπως γιατί δεν αγόρασα τη συσκευή, παίζει ρόλο η εγγραφή στους σκληρούς που χρησιμοποιείτε; Δεν δοκιμάζετε, όσοι έχετε θέμα, μια Ανασυγκρότηση;
Αν μάλιστα έχετε το O&O Defrag εγγυώμαι πολύ καλύτερα αποτελέσματα από το παλιό αντίστοιχο λογισμικό που είναι ενσωματωμένο στα Windows. :403:

Reaction score
0

μονο εγω εχω προβληματα με το network shares :( ? Δεν μου δουλευουν καθολου σε windows xp και σε windows 7 ναι μεν βλεπει τους φακελους αλλα δεν βλεπει τα video μεσα σε αυτους (βλεπει οποτε και οταν θελει καποια απο αυτα). κατα τα αλλα σε σχεση με το παλιο ειναι πιο καλο και κυριως πιο γρηγορο αλλα εγω για το δικτυο πηρα και το καινουργιο..... :( καποιο tutorial ή καποιες γενικες οδηγιες? μηπως υπαρχει καποιος media server οπως το myihome κτλ που να ειναι συμβατος με το wd tv live αλλα να υποστηριζει και srt subs? Με windows media player 11 sharing στα xp βλεπω τα video αλλα οχι και τα εξωτερικα srt subtitles...... :(
Οκ με το δικτυο.Πλεον το μηχανημα ειναι κομπλε!!! :) Απλα αλλαξα to ethernet cable σε αλλη καρτα δικτυου και ολα δουλεψαν σε windows xp sp3 (προσοχη στο name WORKGROUP και τα firewall).

Τωρα για οσους δεν βλεπουν τα ΜKV στα shares τους το βρηκα και αυτο. Δειτε το post μου εδω:

http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=8870&st=0&gopid=12979&#entry12979

Reaction score
7

Και ένα άλλο πρόβλημα:

Έχω πχ το gladiator bluray σε iso 46gb. Το βάζω στο wd hd tv 2 και μου παίζει μόνο μια σκήνη 18 λεπτά κι όχι όλη την ταινία. Ανοίγω το iso στο pc με εικονικό dvd, πάω στα αρχεία και βλέπω στον φάκελο stream πολλά αρχεία m2ts αλλά μικρά, κι όχι ένα μεγάλο που είναι όλη η ταινία. Τί παίζει σε αυτή την περίπτωση? Πως θα δω όλη την ταινία στο wd? Σας έχει τύχει?

Reaction score
3

Επειδή απ' ότι εχω δει στης ταινίες blu-ray δεν ισχυει αυτό που ίσχυε στα dvd(Να έχουν δηλαδή πολλά αρχεία μεχρι 1gb το κάθε ένα και να πηγαίνει το dvd-player ή ο υπολογιστής από το ένα αρχείο στο άλλο αυτόματα όσο βλέπεις την ταινία) αλλά ισχυει ότι η ταινία είναι συνήθως σε ένα και μοναδικό μεγάλο αρχείο οπότε μήπως αυτό που έχεις κατεβάσει δεν είναι σωστό?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.301
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007