Νέα εποχή μετρήσεων για το Avsite!...

Reaction score
1
Απάντηση: Νέα εποχή μετρήσεων για το Avsite!...

Επιτέλους, χαρμόσυνα νέα!

Μόλις είδα στο tracking information του Amazon ότι το «λατρεμένο» μου από χθές το βράδυ στις 11 περίπου αναπαύεται σε ελληνικό έδαφος, στο αεροδρόμιο στα Σπάτα! :626:

Άρα, ότι και να γίνει, μέσα στην επόμενη βδομάδα θα το έχουμε στα χέρια μας. Μακάρι μόνο να βγει καλό κομμάτι... :126:

Μιχαλιοοοοοοοό, χρειάζομαι κατεπειγόντως μπρε τη βασούλα. Κάνε την ένα πακετάκι και στείλε την, μαζί φυσικά με τη λυπητερή... :137:

Ποποπό, τι έχει να γίνει, θα το ξεσκίσω στις μετρήσεις τις πρώτες μέρες. Μέχρι που θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα καταδεχτώ να... ξαναμετρήσω τον Planar του Στρατηγού μας... :204:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ποποπό, τι έχει να γίνει, θα το ξεσκίσω στις μετρήσεις τις πρώτες μέρες. Μέχρι που θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα καταδεχτώ να... ξαναμετρήσω τον Planar του Στρατηγού μας... :204:
Πολυ σωστα!
Οι καλοι τροπου και η συμπεριφορα που μας χαρακτηριζει σαν site
επιβαλλει ξεκινησεις απο το σπιτι του Μπαμπη.
Μαλιστα θα προτεινα και ως βοηθους σου τον Δημητρη Α. και τον
MAD οι οποιοι και θα μας αναλυσουν ολες τις ενδεχομενες ομοιοτητες
και διαφορες του Planar με τους CRT:121:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Νέα εποχή μετρήσεων για το Avsite!...

(Μακάρι να βγω ψεύτης) Καλό μήνα Παναγιώτη!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Πέτρο. :114:

Να γλυτώσω μόνο το τελωνείο και την ταλαιπωρία του, δεν θέλω τίποτε άλλο. :137:

Reaction score
1

Πολυ σωστα!
Οι καλοι τροπου και η συμπεριφορα που μας χαρακτηριζει σαν site
επιβαλλει ξεκινησεις απο το σπιτι του Μπαμπη.

Σκαφάτε, μου φαίνεται ότι άρχισες από τώρα να τρέμεις, συνειδητοποιώντας το τι σε περιμένει με την έλευση του CA813. :142:

Το χέρι σου τρεμουλιάζει ήδη στο πληκτρολόγιο και κάνεις πολλά συντακτικά και γραμματικά λάθη... :137: :204:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Σκαφάτε, μου φαίνεται ότι άρχισες από τώρα να τρέμεις, συνειδητοποιώντας το τι σε περιμένει με την έλευση του CA813. :142:

Το χέρι σου τρεμουλιάζει ήδη στο πληκτρολόγιο και κάνεις πολλά συντακτικά και γραμματικά λάθη... :137: :204:
:143:

Πες το ψεμματα...

Reaction score
15.548

Επιτέλους, χαρμόσυνα νέα!

Μόλις είδα στο tracking information του Amazon ότι το «λατρεμένο» μου από χθές το βράδυ στις 11 περίπου αναπαύεται σε ελληνικό έδαφος, στο αεροδρόμιο στα Σπάτα! :626:

Άρα, ότι και να γίνει, μέσα στην επόμενη βδομάδα θα το έχουμε στα χέρια μας. Μακάρι μόνο να βγει καλό κομμάτι... :126:

Μιχαλιοοοοοοοό, χρειάζομαι κατεπειγόντως μπρε τη βασούλα. Κάνε την ένα πακετάκι και στείλε την, μαζί φυσικά με τη λυπητερή... :137:

Περιμενουμε ολοι μας τις καινουριες μετρησεις......
Οχι οτι θα εχουν διαφορα απο τις παλιες οπως λες...!!!!!
..αλλα καινουριο κοσκινακι μου και που να σε κρεμασω.....

με το καλο και καλοριζικο......

Reaction score
0
Μπορεί όμως να υπάρχει σύγκριση σε μετρήσεις που γίνονται εκτός των άλλων και με διαφορετικές μεθόδους ;

How is contrast calculated? Contrast ratio is calculated in many different ways. The basic idea is to make one part of the screen dark and one part really bright and measure the difference using a light meter. Among the best known is the "full on/full off" method. There is also ANSI, which was developed as a way of measuring the contrast in projectors. Another commonly used method is the VESA (Video Electronics Standards Association) Flat Panel Display Measurement (FPDM) standard. And in Japan, the JEITIA (Japan Electronics and Information Technology Industries Association) rules the roost.

I was going to detail each one of these methods, but what's the point: they are all flawed and equally meaningless because no one runs the tests in exactly the same way. There is no ideal setting, for one thing, no room that is perfectly black. And just what black is being measured? You could turn the TV off entirely, which results in a screen that is darker than when the display is powered up. Some companies measure contrast without the filter on the front of the screen, which yields much brighter whites. Another option is to measure the black in a dark room, but then move the display to a well-lit room and turn it on to measure the light side. All of these examples are taken from interviews with people who work in the display industry and asked to remain anonymous.

Isn't someone developing a standard method for measurement? The Consumer Electronics Association is discussing the possibility, but nothing is moving forward. And it probably won't until there is enough hue and cry for a change to occur.

If there were a standard, what would it be? Instead of using one big number, the better way to talk about contrast ratio would be based on real world settings. TVs should specify contrast in terms of watching a broadcast football game during the day versus a high-def movie at night with all the lights off. More confusing, but also more accurate.

So what should I make of all this contrast ratio bragging going on? The best bet is to ignore it entirely. It is marketing hype. Contrast ratio is the least important number to look at when making a purchase.

Judge with your own eyes—it's worth noting that your eyes recognize contrast far more clearly than resolution, which is why a 1080p screen with low contrast may not look as good as a 720p screen with high contrast. Enthusiast magazines such as Perfect Vision and Home Theater do their own contrast ratio tests on screens they review, which is a good option. But ultimately, those publications agree with me.

http://gizmodo.com/259495/contrast-ratio-shoot+out-everyone-loses

Μήπως λοιπόν θα πρέπει τουλάχιστον εμείς στο avsite να βάλουμε κάποια συγκεκριμένη στάνταρ διαδικασία μέτρησης, που να ακολουθούμε ευλαβικά, ώστε να ξέρουμε γιατί μιλάμε ;

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Νέα εποχή μετρήσεων για το Avsite!...

Μήπως λοιπόν θα πρέπει τουλάχιστον εμείς στο avsite να βάλουμε κάποια συγκεκριμένη στάνταρ διαδικασία μέτρησης, που να ακολουθούμε ευλαβικά, ώστε να ξέρουμε γιατί μιλάμε ;
πολυ σωστα ......

νομιζω οτι πρεπει να ερθεις σε επαφη με τον Πανο και να βρειτε μια φορμουλα ετσι ωστε να κανετε τις ιδιες μετρησεις....
δλδ την ιδια μεθοδολογια μετρησης...

Reaction score
1

Πότε ήμουν τυχερός στη ζωή μου για να φανώ τώρα;! :118:

Μόλις με ειδοποίησαν από το ταχυδρομείο ότι το φωτόμετρο κρατήθηκε στο τελωνείο. :141:

Με πήραν στις 10 το πρωί, οπότε το σκέφτηκα καλά, αλλά δεν προλαβαίνω να πάω σήμερα για να κάνω τον εκτελωνισμό. Οπότε αύριο θα συγκεντρώσω όλη τη καλή διάθεση που μου έχει απομείνει και θα πάω να αντιμετωπίσω τους «ατέλειωτους χαρτογιακάδες» του ελληνικού δημοσίου... :137:

Reaction score
1

ρωτα την ταχυδρομικη σου εταιρια αν αναλαμβανει και με τι κοστος να κανει για εσενα τον εκτελωνισμο......νομιζω γυρω στα 70 ευρω επιβαρυνση θα εχεις, χωρια που θα στο φερουν σπιτι...ως οφειλουν.

Αν τωρα θελεις να πιεις καφεδακι με τους ελληνες τελωνειακους, ειναι δικο σου θεμα. Παντως δεν δαγκωνουν.

Reaction score
1

ρωτα την ταχυδρομικη σου εταιρια αν αναλαμβανει και με τι κοστος να κανει για εσενα τον εκτελωνισμο......νομιζω γυρω στα 70 ευρω επιβαρυνση θα εχεις, χωρια που θα στο φερουν σπιτι...ως οφειλουν.

Αν τωρα θελεις να πιεις καφεδακι με τους ελληνες τελωνειακους, ειναι δικο σου θεμα. Παντως δεν δαγκωνουν.

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι φίλε μου αυτή τη στιγμή, και προσπαθώ να πάρω απόφαση.

Από ότι μου είπαν από το ταχυδρομείο, χρεώνουν και κάτω από το ποσό που αναφέρεις για να κάνουν τον εκτελωνισμό, οπότε πραγματικά σκέφτομαι το αν αξίζει τον κόπο να τραβηχτώ... :121:

Reaction score
281

Παρε τηλεφωνο στο τελωνειο του αεροδρομιου, και ρωτησε την κυρια που θα απαντησει στο τηλεφωνο, το ποσό που πρεπει να πληρωσεις για τους δασμους.

Κατοπιν πες της να σου δωσει το τηλεφωνο της μεταφορικης εταιριας που το μετεφερε.

Παρε τηλεφωνο στην μεταφορικη και ρωτησε πιο ειναι το κοστος της "χαρτουρας" που θα σου δωσουν εκεινοι, προκειμενου να κανεις μονος σου τον εκτελωνισμο.

Πες μας τι εγινε (περιμενω πακετο απο αμερικη στις 16/11)

Reaction score
1

Παρε τηλεφωνο στο τελωνειο του αεροδρομιου, και ρωτησε την κυρια που θα απαντησει στο τηλεφωνο, το ποσό που πρεπει να πληρωσεις για τους δασμους.

Κατοπιν πες της να σου δωσει το τηλεφωνο της μεταφορικης εταιριας που το μετεφερε.

Παρε τηλεφωνο στην μεταφορικη και ρωτησε πιο ειναι το κοστος της "χαρτουρας" που θα σου δωσουν εκεινοι, προκειμενου να κανεις μονος σου τον εκτελωνισμο.

Πες μας τι εγινε (περιμενω πακετο απο αμερικη στις 16/11)

Ντίνο μου, όλα τα παραπάνω έχουν ήδη γίνει, μέχρι τις τρεις το μεσημέρι περιμένω αναλυτική προσφορά από τη Fedex στο e-mail μου με τη συνολική επιβάρυνση που θα περιλαμβάνει τα πάντα. :126:

Ήδη πάντως έχω μια εικόνα για την... λυπητερή. :137:

Reaction score
281

Ποσο λυπητερη μπορει να ειναι ?
Για τελικο που πηρα απο αμερικη, μου ειπαν 120 δασμοι, συν 100 για τον εκτελωνισμο (αν τον αναλαβει η ιδια η fedex), ή 30 ευρω αν τον κανω μονος μου.

Reaction score
1

Ποσο λυπητερη μπορει να ειναι ?
Για τελικο που πηρα απο αμερικη, μου ειπαν 120 δασμοι, συν 100 για τον εκτελωνισμο (αν τον αναλαβει η ιδια η fedex), ή 30 ευρω αν τον κανω μονος μου.

Δυστυχώς Ντίνο, δεν υπολογίζουν κατά πως φαίνεται με το... κιλό! :137:

Η Fedex μου είπε 67 ευρώ + ΦΠΑ, δηλαδή 80 ευρώ για όλα τα διαδικαστικά συν εκτελωνισμό, εκτός από ότι μου κοπανήσει για δασμούς το τελωνείο.

Υπολογίζω και γύρω στα 40 ευρώ για τελωνείο, οπότε αισίως φτάσαμε τα 120 ευρώ κομπλέ. Αν υπολογίσεις και τα 183 ευρώ της αγοράς μαζί με τα μεταφορικά, φτάσαμε αισίως τα 300 ευρώ περίπου. :137:

Τελικά δηλαδή, μου κόστισε όσο ακριβώς και αν το αγόραζα από Ευρώπη, ένα και μοναδικό site που εντόπισα το πουλούσε 295 ευρώ.

Απλά πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος... :116:

Reaction score
281

Καταλαβα.
Θα ηταν πολυ καλυτερα (εαν γινοταν δεν ξερω) να σου το εστελναν με usps. Θα ερχοταν κατευθειαν στην πορτα σου, και τα μεταφορικα θα κοστιζαν κοντα στα 16 δολλαρια. Χρονος παραδοσης, περιπου μια εβδομαδα. Το εχω κανει αρκετες φορες.
Ουτε τελωνεια, ουτε δασμοι, ουτε ταλαιπωρια.

Reaction score
1

συμφωνω και εγω σε αποστολη με USPS. Το τελωνειο σε αυτη την περιπτωση ειναι 50-50 αν θα περασει ή οχι.....

Οταν εχουμε επιλογη για αποστολη με USPS την επιλεγουμε με κλειστα ματια

Reaction score
1

Δεν είχα την επιλογή του usps που αναφέρετε παιδιά. Όλα τα αμερικάνικα site που βρήκα εγώ τουλάχιστον, έδιναν από μία και μοναδική επιλογή πακεταρίσματος και αποστολής για το CA813, και τσεκούρωναν μάλιστα κανονικότατα στα μεταφορικά. :137:

Όλα ζητούσαν πολύ πάνω από 100 δολάρια για μεταφορικά, κάποια και πάνω από 150 δολάρια! :111:

Το Amazon ήταν το μόνο που ζητούσε 85 δολάρια κομπλέ για μεταφορικά, αλλά και πάλι ήταν απλώς «μεσάζων» στην υπόθεση, :121: η εταιρεία που το εμπορεύεται είναι η Omni Controls...

Δεν βαριέστε, ας βγει καλό κομμάτι και χαλάλι του όλα τα έξοδα, θεωρώ ότι θα αφήσει εποχή με τις μετρήσεις που θα μας δίνει... :615:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.200
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon