Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Reaction score
22
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

το 70% του εμπορίου στηρίζεται στη γυναίκα:139:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Φυσικά και ο τίτλος του θέματος φωτογραφίζει απαξιωτικά τη γυναικεία συμμετοχή στο forum αλλά και γενικότερα τις γυναίκες από ανθρώπους που στην τελική ούτε καν γνωρίζουν τι θέλουν και με τι μπορεί να ασχοληθούν.
Εγώ πάντως τέτοια απαξιωτική πρόθεση δεν είχα και νομίζω ότι είναι σαφές απ' αυτά που γράφω.
Ούτε θεωρώ "ελάττωμα" το να μην ασχολείται κάποιος με το Hi-Fi...
Η ερώτηση προήλθε από την προσωπική μου εμπειρία, η οποία μπορεί κάλλιστα να είναι ελλιπής. :203:

Reaction score
40

Δε σας βρίσκουμε πουθενα
Το να κυνηγά καποιος τη πιστότητα, ποιοτητα, το καλύτερο, το ιδανικότερο δεν ειναι στο φύλλο,
ειναι στον ανθρωπο
Το να πίνεις Τζονι ειναι τελειως διαφορετικό αν πίνεις κοκκινο ή μπλε, με κοκακόλα ή χωρις
Αυτα σας ελεγα και μου το ριξατε στην... υψηλή πιστότητα
Δεν ειστε της ποιότητας?
Δεν θελετε να απολαμβάνετε τη μουσικούλα σας οπως ακριβώς ειναι και οχι μισή?
Εχετε ακούσει καλοστημένα συστήματα να δειτε τι εχουν παραπάνω?

Εχω αρκετές φιλες και ξαχωρίζουν ολες αν παιζει καλά ή δεν παιζει
αντίθετα φιλοι μου που δεν τους ενδιαφέρει, ε καταλαβαινουν πραμα
Καμια δεν θα εδινε πολλά για ηχο γιατί εχει παρα πολλά αλλά πραματα να κάνει απόσβεση το κεφάλαιο της
Να είσαι σίγουρος πως το ηχοσύστημα που θα ήθελα εγώ αξίζει πολλά χμ....ευρά. Κάποια στιγμή πιστεύω να καταφέρω να το αγοράσω γιατί θέλω να ακούω μουσική όπως μου αρέσει.
Για να θέλει μια γυναίκα να αγοράσει ένα ηχοσύστημα καλό θα πρέπει να της αρέσει βασικά η μουσική όχι λίγο αλλά πολύ.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Εγώ πάντως τέτοια απαξιωτική πρόθεση δεν είχα και νομίζω ότι είναι σαφές απ' αυτά που γράφω.
Ούτε θεωρώ "ελάττωμα" το να μην ασχολείται κάποιος με το Hi-Fi...
Η ερώτηση προήλθε από την προσωπική μου εμπειρία, η οποία μπορεί κάλλιστα να είναι ελλιπής. :203:
Εντάξει τώρα :119: ένα παράδειγμα έφερα δεν εννοούσα εσένα frozenface.
Εξάλλου πάλι καλά που το άνοιξες αυτό το θέμα γιατί όλο και κάτι βγήκε στην επιφάνεια...:142:

Reaction score
40

Όχι απαραίτητα.
Και ένα μικρότερο σε μέγεθος ηχείο μπορεί να δημιουργήσει προΒλήματα μιας και ο κάθε χώρος είναι δεδομένος και παρουσιάζει τα ίδια χαρακτηριστικά σε κάθε συχνότητα.Και επειδή η συχνότητα ουσιαστικά είναι μήκος κύμματος το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ''πειράξουμε'' τον χώρο,είτε ισοσταθμίζοντας ενεργά(equalizer),είτε παθητικά(παγίδες και διαχυτές) ή και με τους 2 τρόπους.
Πιθανόν με ένα άλλο ή μικρότερο ηχείο να μην είχε ανάγκη απο παγίδες αλλά θα έχανε σε άλλους τομείς.Εξάλλου με την παγίδα μπορεί να καταπολεμήσουμε ένα ενοχλητικό μπουμαρισμα χωρίς να χάσουμε σε αίσθηση χαμηλού.

edit:Δεν είμαι ο teachertza αλλά ελπίζω να σε κάλυψα:116:
:142: Δεν πειράζει που είσαι ο Γιώργος
Άντε και βάλαμε παγίδες τα αρκουδάκια είναι σωστά ή μήπως κάποιο άλλο υλικό θα ήταν κατάλληλο?

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

...δεν εννοούσα εσένα frozenface.
Όχι εντάξει, επειδή τον τίτλο του topic στον οποίο αναφέρθηκες, εγώ τον έγραψα, δεν μου τον υπαγόρευσε κάποιος :138:
Απλά είπα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου...

Reaction score
40

Έχω την αμυδρά εντύπωση πως πρώτα πρέπει να μετρήσουμε το χώρο που θα μπει το ηχοσύστημα και μετά να γίνει η σωστή αγορά. Έτσι ίσως αποφύγουμε τις ηχοπαγίδες.. δεν ξέρω μπορεί να κάνω λάθος:121:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434
Yπάρχουν και άλλα υλικά(καταλληλότερα).Για να ξέρεις όμως τι ακριΒως πρέπει να μπεί και που χρειάζεται:
α)Να γίνει μια μέτρηση του χώρου για να δεις που ''πονάει''
Β)Να χρησιμοποιηθούν μετά τα κατάλληλα υλικά,σε κατάλληλα σχήματα και στα σωστά σημεία.
Όμως είναι κάπως ε,ακριΒή να πω,πανάκριΒη να το πω,διαδικασία(ειδικά τα υλικά...).
Οπότε τα αρκουδάκια(ή στρώματα ή αυγοθήκες) με την μέθοδο trial and error έχουν πολλές φορές καλά αποτελέσματα με σχετικά χαμηλό κόστος.Εντάξει μπορεί η αισθητική να πάει περίπατο αλλά τι να κάνουμε αν δεν περισσεύουν τα ρημάδια τα 500άρικα?

Γενικά τα παχιά,αφρώδη υλικά είναι καλές παγίδες,ενώ τα αντικείμενα με ακανόνιστες ή πολλές πλευρες/γωνίες,διαχυτές.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.434

Έχω την αμυδρά εντύπωση πως πρώτα πρέπει να μετρήσουμε το χώρο που θα μπει το ηχοσύστημα και μετά να γίνει η σωστή αγορά. Έτσι ίσως αποφύγουμε τις ηχοπαγίδες.. δεν ξέρω μπορεί να κάνω λάθος:121:
Για να γίνει αυτο θα πρέπει να Βρείς ένα ηχείο που να ακυρώνει τις αδυναμίες του χώρου ή να τις συμπληρώνει ιδανικά.Επειδή αυτό είναι απίθανο,ισοσταθμίζουμε τον χώρο για να συμμετέχει όσο το δυνατόν λιγότερο.

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Yπάρχουν και άλλα υλικά(καταλληλότερα).Για να ξέρεις όμως τι ακριΒως πρέπει να μπεί και που χρειάζεται:
α)Να γίνει μια μέτρηση του χώρου για να δεις που ''πονάει''
Β)Να χρησιμοποιηθούν μετά τα κατάλληλα υλικά,σε κατάλληλα σχήματα και στα σωστά σημεία.
Όμως είναι κάπως ε,ακριΒή να πω,πανάκριΒη να το πω,διαδικασία(ειδικά τα υλικά...).
Οπότε τα αρκουδάκια(ή στρώματα ή αυγοθήκες) με την μέθοδο trial and error έχουν πολλές φορές καλά αποτελέσματα με σχετικά χαμηλό κόστος.Εντάξει μπορεί η αισθητική να πάει περίπατο αλλά τι να κάνουμε αν δεν περισσεύουν τα ρημάδια τα 500άρικα?

Γενικά τα παχιά,αφρώδη υλικά είναι καλές παγίδες,ενώ τα αντικείμενα με ακανόνιστες ή πολλές πλευρες/γωνίες,διαχυτές.
Οκ Γιώργο με κάλυψες.

Reaction score
40

Για να γίνει αυτο θα πρέπει να Βρείς ένα ηχείο που να ακυρώνει τις αδυναμίες του χώρου ή να τις συμπληρώνει ιδανικά.Επειδή αυτό είναι απίθανο,ισοσταθμίζουμε τον χώρο για να συμμετέχει όσο το δυνατόν λιγότερο.
Ωχ κατάλαβα θα βάλω βαθειά το χέρι στην τσέπι:108: γιατί αρκούδια δεν έχω...μάλλον προς αυγοθήκη οδεύω:142:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Πολυ μακρια πηγε η συζητηση.
Μην τρελλαθουμε κιολας.
ΔΕΝ υπαρχει τελειο ηχοσυστημα .
ΔΕΝ υπαρχει τελειος χωρος.
ΠΑΝΤΑ υπαρχουν συμβιβασμοι.

Απ την στιγμη που δεν εχουμε dedicated χωρο , δεν ειναι δυνατον να χαλασουμε τον χωρο που ζουμε για ν ακουμε μουσικη.
Και το λεω εγω που ζω απ τα ηχητικα, εχω τρελλα με την μουσικη κι εχω 3 ξεχωριστα συστηματα ηχου στο σπιτι μου.

Υπαρχει και η λυση ενος προενισχυτη ακουστικων και ενα καλο ζευγαρι απ αυτα...

Reaction score
3.584
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Έχω έτοιμη μια συνταγή! Αμέ! Αμέ!!

Ταλιατέλες αλά κρεμ μπεσαμέλ με ένα στρώμα από μοσχαράκι γάλακτος κονκασέ αρωματισμένο με μυρωδικά !

Ναι, πολύ σωστά κατάλαβες!!!! Μιλάμε για παστίτσιο σε γκουρμέ στυλ!! :204::204:
Δεν το έχεις.

Δες τον Αρβανιτάκη, για να μάθεις να μαγειρεύεις σωστά.

http://www.youtube.com/watch?v=UpNgCF6jFV8&feature=related

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Δες τον Αρβανιτάκη, για να μάθεις να μαγειρεύεις σωστά.

Ψιτ ,παιδι...
Μουστακι δεν εχω , αλλα εχω καλυτερη φωνη.:126:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Bhutia θυμάμαι πάρα πολύ καλά τι έγραψα αλλά η απάντησή σου όπως είπα δεν....
Ούτως ή άλλως δεν συνομιλούμε tet a tet κι έτσι απαντήσεις που απευθύνονται σε παιδάκι και όχι γυναίκα ή τουλάχιστον μόνο άνθρωπο κάποιας ηλικίας δεν με αγγίζουν και δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα σε άλλα βλέπουμε.
Το λέω και το ξαναλέω αν οι νοήμονες άνδρες δεν αλλάξετε νοοτροπία και να αντιμετωπίζετε τις γυναίκες ούτε σαν άνδρες αλλά μόνο καθαρά σαν ανθρώπους τότε δεν κάνουμε τίποτα........αυτή είναι η αλήθεια που καίει.
Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι γυναίκες....απλά και κατανοητά.
Σαν οδηγίες προς νεοσύλλεκτους μου ακούγεται.Πώς θα μπορούσαμε λοιπόν να είμαστε νοήμονες μετα...οδηγιών;:142:
[youtube]AL7Q28lPMYo[/youtube]
(Συγκλονιστική ερμηνεία)

Reaction score
40

Κοροϊδεύεις ε?:109:
Ευτυχώς που έδωσες ουσιαστικότερες εξηγήσεις επί του θέματος των γυναικών...:143::136:

[YOUTUBE]Xhbxrwwfp48&feature=related[/YOUTUBE]
(συγκλονιστική ερμηνεία )

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

[youtube]6CC6198_hyg[/youtube]
Tα παιδία παίζει...(Αττική διάλεκτος)

Reaction score
3.584

Η γυναίκες μας αρέσουν γιατί είναι χρήσιμες ... και ευτυχώς που δεν ασχολούνται με το hi-fi , οι όμορφες τουλάχιστον.

Guiness – Share One With a Friend (or Two)

http://www.manolith.com/2009/11/23/sexiest-ad-campaigns/

Reaction score
6

Η γυναίκες μας αρέσουν γιατί είναι χρήσιμες ... και ευτυχώς που δεν ασχολούνται με το hi-fi , οι όμορφες τουλάχιστον.

http://www.manolith.com/2009/11/23/sexiest-ad-campaigns/
Και εμείς αγαπάμε τους άνδρες γιατί είναι χρήσιμοι...:405:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON