- Reaction score
- 22
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?
το 70% του εμπορίου στηρίζεται στη γυναίκα:139:
το 70% του εμπορίου στηρίζεται στη γυναίκα:139:
Εγώ πάντως τέτοια απαξιωτική πρόθεση δεν είχα και νομίζω ότι είναι σαφές απ' αυτά που γράφω.Φυσικά και ο τίτλος του θέματος φωτογραφίζει απαξιωτικά τη γυναικεία συμμετοχή στο forum αλλά και γενικότερα τις γυναίκες από ανθρώπους που στην τελική ούτε καν γνωρίζουν τι θέλουν και με τι μπορεί να ασχοληθούν.
Να είσαι σίγουρος πως το ηχοσύστημα που θα ήθελα εγώ αξίζει πολλά χμ....ευρά. Κάποια στιγμή πιστεύω να καταφέρω να το αγοράσω γιατί θέλω να ακούω μουσική όπως μου αρέσει.Δε σας βρίσκουμε πουθενα
Το να κυνηγά καποιος τη πιστότητα, ποιοτητα, το καλύτερο, το ιδανικότερο δεν ειναι στο φύλλο,
ειναι στον ανθρωπο
Το να πίνεις Τζονι ειναι τελειως διαφορετικό αν πίνεις κοκκινο ή μπλε, με κοκακόλα ή χωρις
Αυτα σας ελεγα και μου το ριξατε στην... υψηλή πιστότητα
Δεν ειστε της ποιότητας?
Δεν θελετε να απολαμβάνετε τη μουσικούλα σας οπως ακριβώς ειναι και οχι μισή?
Εχετε ακούσει καλοστημένα συστήματα να δειτε τι εχουν παραπάνω?
Εχω αρκετές φιλες και ξαχωρίζουν ολες αν παιζει καλά ή δεν παιζει
αντίθετα φιλοι μου που δεν τους ενδιαφέρει, ε καταλαβαινουν πραμα
Καμια δεν θα εδινε πολλά για ηχο γιατί εχει παρα πολλά αλλά πραματα να κάνει απόσβεση το κεφάλαιο της
Εντάξει τώρα :119: ένα παράδειγμα έφερα δεν εννοούσα εσένα frozenface.Εγώ πάντως τέτοια απαξιωτική πρόθεση δεν είχα και νομίζω ότι είναι σαφές απ' αυτά που γράφω.
Ούτε θεωρώ "ελάττωμα" το να μην ασχολείται κάποιος με το Hi-Fi...
Η ερώτηση προήλθε από την προσωπική μου εμπειρία, η οποία μπορεί κάλλιστα να είναι ελλιπής. :203:
:142: Δεν πειράζει που είσαι ο ΓιώργοςΌχι απαραίτητα.
Και ένα μικρότερο σε μέγεθος ηχείο μπορεί να δημιουργήσει προΒλήματα μιας και ο κάθε χώρος είναι δεδομένος και παρουσιάζει τα ίδια χαρακτηριστικά σε κάθε συχνότητα.Και επειδή η συχνότητα ουσιαστικά είναι μήκος κύμματος το μονο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ''πειράξουμε'' τον χώρο,είτε ισοσταθμίζοντας ενεργά(equalizer),είτε παθητικά(παγίδες και διαχυτές) ή και με τους 2 τρόπους.
Πιθανόν με ένα άλλο ή μικρότερο ηχείο να μην είχε ανάγκη απο παγίδες αλλά θα έχανε σε άλλους τομείς.Εξάλλου με την παγίδα μπορεί να καταπολεμήσουμε ένα ενοχλητικό μπουμαρισμα χωρίς να χάσουμε σε αίσθηση χαμηλού.
edit:Δεν είμαι ο teachertza αλλά ελπίζω να σε κάλυψα:116:
Όχι εντάξει, επειδή τον τίτλο του topic στον οποίο αναφέρθηκες, εγώ τον έγραψα, δεν μου τον υπαγόρευσε κάποιος :138:...δεν εννοούσα εσένα frozenface.
Για να γίνει αυτο θα πρέπει να Βρείς ένα ηχείο που να ακυρώνει τις αδυναμίες του χώρου ή να τις συμπληρώνει ιδανικά.Επειδή αυτό είναι απίθανο,ισοσταθμίζουμε τον χώρο για να συμμετέχει όσο το δυνατόν λιγότερο.Έχω την αμυδρά εντύπωση πως πρώτα πρέπει να μετρήσουμε το χώρο που θα μπει το ηχοσύστημα και μετά να γίνει η σωστή αγορά. Έτσι ίσως αποφύγουμε τις ηχοπαγίδες.. δεν ξέρω μπορεί να κάνω λάθος:121:
Οκ Γιώργο με κάλυψες.Yπάρχουν και άλλα υλικά(καταλληλότερα).Για να ξέρεις όμως τι ακριΒως πρέπει να μπεί και που χρειάζεται:
α)Να γίνει μια μέτρηση του χώρου για να δεις που ''πονάει''
Β)Να χρησιμοποιηθούν μετά τα κατάλληλα υλικά,σε κατάλληλα σχήματα και στα σωστά σημεία.
Όμως είναι κάπως ε,ακριΒή να πω,πανάκριΒη να το πω,διαδικασία(ειδικά τα υλικά...).
Οπότε τα αρκουδάκια(ή στρώματα ή αυγοθήκες) με την μέθοδο trial and error έχουν πολλές φορές καλά αποτελέσματα με σχετικά χαμηλό κόστος.Εντάξει μπορεί η αισθητική να πάει περίπατο αλλά τι να κάνουμε αν δεν περισσεύουν τα ρημάδια τα 500άρικα?
Γενικά τα παχιά,αφρώδη υλικά είναι καλές παγίδες,ενώ τα αντικείμενα με ακανόνιστες ή πολλές πλευρες/γωνίες,διαχυτές.
Ωχ κατάλαβα θα βάλω βαθειά το χέρι στην τσέπι:108: γιατί αρκούδια δεν έχω...μάλλον προς αυγοθήκη οδεύω:142:Για να γίνει αυτο θα πρέπει να Βρείς ένα ηχείο που να ακυρώνει τις αδυναμίες του χώρου ή να τις συμπληρώνει ιδανικά.Επειδή αυτό είναι απίθανο,ισοσταθμίζουμε τον χώρο για να συμμετέχει όσο το δυνατόν λιγότερο.
Δεν το έχεις.Έχω έτοιμη μια συνταγή! Αμέ! Αμέ!!
Ταλιατέλες αλά κρεμ μπεσαμέλ με ένα στρώμα από μοσχαράκι γάλακτος κονκασέ αρωματισμένο με μυρωδικά !
Ναι, πολύ σωστά κατάλαβες!!!! Μιλάμε για παστίτσιο σε γκουρμέ στυλ!! :204::204:
Δες τον Αρβανιτάκη, για να μάθεις να μαγειρεύεις σωστά.
Σαν οδηγίες προς νεοσύλλεκτους μου ακούγεται.Πώς θα μπορούσαμε λοιπόν να είμαστε νοήμονες μετα...οδηγιών;:142:Bhutia θυμάμαι πάρα πολύ καλά τι έγραψα αλλά η απάντησή σου όπως είπα δεν....
Ούτως ή άλλως δεν συνομιλούμε tet a tet κι έτσι απαντήσεις που απευθύνονται σε παιδάκι και όχι γυναίκα ή τουλάχιστον μόνο άνθρωπο κάποιας ηλικίας δεν με αγγίζουν και δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος. Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο θέμα σε άλλα βλέπουμε.
Το λέω και το ξαναλέω αν οι νοήμονες άνδρες δεν αλλάξετε νοοτροπία και να αντιμετωπίζετε τις γυναίκες ούτε σαν άνδρες αλλά μόνο καθαρά σαν ανθρώπους τότε δεν κάνουμε τίποτα........αυτή είναι η αλήθεια που καίει.
Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι γυναίκες....απλά και κατανοητά.
[youtube]6CC6198_hyg[/youtube]
Tα παιδία παίζει...(Αττική διάλεκτος)
Και εμείς αγαπάμε τους άνδρες γιατί είναι χρήσιμοι...:405:Η γυναίκες μας αρέσουν γιατί είναι χρήσιμες ... και ευτυχώς που δεν ασχολούνται με το hi-fi , οι όμορφες τουλάχιστον.
http://www.manolith.com/2009/11/23/sexiest-ad-campaigns/