Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

:142:
o πρωτος σβηνει
ο δευτερος γομιαζει τα λαστιχα των αφτοκινητων
Στην συγκεκριμενη φτεριφτωση ενας αποτυχιασμενος υπαλληλος βουλκανιζατερ κανει αυτο που τον βαλανε (να κανει)
οποτε ειναι
γομολαστιχανθρωπος (κατι απο λαιστρυγονα μου φερνει)

Reaction score
10
Τυχαίνει να θεωρώ τον Kosh το πιο συμπλεγματικό άνθρωπο που έχω γνωρίσει ποτέ σε forum. Και τον παρακολουθώ αυτόν και τη πορεία του αρκετά χρόνια.

Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με το ξεκατίνιασμα που γίνεται εδώ πέρα.

Και μένα με banάρανε φασιστικά και χωρίς λόγο για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή μου στο avclub αλλά δεν κλάφτηκα ούτε εδώ - ούτε εκεί. Απλά δεν ξαναέγραψα εκεί.

Και αυτή είναι η μόνη αντρίκια στάση....;)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Δυστυχώς, όσο πιό πολύ διαβάζω τόσο πιό πολύ λυπάμαι που πήρα το μέρος σου Αργύρη σ' αυτή την ιστορία.
Δυστυχέστερα γιατί κάποιοι που θα μπορούσαν να "συμμαζέψουν" λίγο αυτό το ξεκατίνιασμα αντ΄αυτού προτίμησαν το χιουμοράκι γ΄ποιότητας.

Καλημέρα και τέλος.....
Δεν ζητησα απο κανενα να παρει το μερος μου, ουτε το εχω αναγκη.Απο εκει και μετα δεν μπορω να γινω εγω η γομολαστιχα του καθενος σε οτι αφορα το χιουμορακι και το καθε χιουμορακι.
Για να το πω απλα ο αλλος ειχε τρελλαθει να σβηνει και να απειλει. Και εμενα με εχει πιασει το συγγραφικο μου απωθημενο.Για να δουμε θα τελέιωσουν πρωτα ολες οι γομολαστιχες-απειλες
ή το ιντερνετικο μελανι.

Reaction score
29.546
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Τυχαίνει να θεωρώ τον Kosh το πιο συμπλεγματικό άνθρωπο που έχω γνωρίσει ποτέ σε forum. Και τον παρακολουθώ αυτόν και τη πορεία του αρκετά χρόνια.

Και μένα με banάρανε φασιστικά και χωρίς λόγο για πρώτη και τελευταία φορά στη ζωή μου στο avclub αλλά δεν κλάφτηκα ούτε εδώ - ούτε εκεί. Απλά δεν ξαναέγραψα εκεί.

Και ποιός σου είπε οτι εμείς κλαιγόμαστε ,για το μπανιάρισμα?
Εμείς τους είχαμε μπανιάρει πιο πριν. Εγω τουλάχιστον κάνα δυο βδομάδες πριν.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Ποιος μιλησε για αυτον τον κος?
εγω?
νεβα.!

δεν κλαφτηκα οταν με αφηναν νηστικο στη Β Μοιρα αλεξιπτωτιστων
θα κλαφτω τωρα? γιατι?

οσο αφορα το αντρικια καθε ενας το βλεπει διαφορετικα.Οσο αφορα την σταση αυτη ειναι στην κολιατσου:143: ( για να ευθημησουμε και ολιγον)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

Δυστυχώς, όσο πιό πολύ διαβάζω τόσο πιό πολύ λυπάμαι που πήρα το μέρος σου Αργύρη σ' αυτή την ιστορία.
Δυστυχέστερα γιατί κάποιοι που θα μπορούσαν να "συμμαζέψουν" λίγο αυτό το ξεκατίνιασμα αντ΄αυτού προτίμησαν το χιουμοράκι γ΄ποιότητας.

Καλημέρα και τέλος.....
Ωχ μωρέ κι εσύ! Δηλαδή τί περίμενες από έναν μπανιστηρτζή; :114: :114:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εσυ δεν εισαι αυτος που καθοταν απεναντι μου στην καφετερια με τον αντρεα , χωρις να ξερεις οτι σε ξερω.Ε σου λεω οτι δεν ειμαι μπανιστηρτζης αλλα μπανκαδορος, (θα τιναξω την μπανκα στον αερα)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015

Καλημέρα και τέλος.....
Και για να σου απαντήσω και λίγο πιο σοβαρά Μπάμπη μου, το χιουμοράκι, έστω και γ' ποιότητας όπως το έκρινες εσύ, ας πούμε ότι είναι μια διέξοδος ελάφρυνσης του κλίματος. Επειδής όμως είσαι σοβαρό άτομο, (δεν θεωρώ ότι είσαι, είσαι σοβαρό άτομο, δεν έχεις καμιά σχέση με κάποια από εκείνα τα άτομα), η γομολάστιχα του γομολαστιχά είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Τι προάλλες και που λες, σε εκείνο το θέμα που άνοιξαν για να διατυμπανίσουν πόσο ψηλά είναι η θεαματικότητά τους σ' αυτή τη γελοία λίστα της Alexa, έγραψα κι εγώ ένα απλούστατο και καθόλου -καθόλου- υβριστικό, ή υποδαυλιστικό μήνυμα. Τί έγραψα; Το ακόλουθο:

Δηλαδή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, με βάση τις μετρήσεις της Alexa, το AVClub είναι σε υψηλότερη θέση από αυτή του AVsite. Τί έχει να πει επ 'αυτού ο webmaster του AVClub; (Αλήθεια, ποιος είναι ο webmaster του AVClub);
Μάλιστα, το μήνυμα αυτό το συνόδεψα με ανάλογη παράθεση κάποιου μηνύματος του Kosh, ή Havoc, ή Ναθ, ή όπως αλλιώς τον λένε, ο οποίος μέσα στην απροσμετρήτου μεγέθους άγνοιά του περί του πώς μετράει ό,τι μετράει η Alexa, είπε πως από τη λίστα δεν λείπει τίποτα, υπαινισσόμενος ότι καλώς λείπει το AVSite από τη λίστα.

Αντί, λοιπόν, να απαντήσει ο webmaster και να αποκαλύψει αυτό που είναι αυτονόητο σε ολόκλητο το Internet, ότι δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο μετρά θεαματικότητα η Alexa είναι απλώς ένα καραμπινάτο spyware, προτρέποντας τα μέλη του AVClub να απεγκαταστήσουν αυτήν την άθλια Alexa Toolbar από τον υπολογιστή τους, ο φίλος σου ο Σούρλας διέγραψε αυτό το μήνυμά μου, και αποσιώπησε τα πάντα. Όσο για το ποιον έχουν webmaster, αυτό είναι ύυυυυψιστο κρατικό μυστικό.

Αυτή είναι η διαφορά ήθους και ευθύτητας που μας χωρίζει με τον κάθε τυχάρπαστο και αυτοκλήτως βαυκαλιζόμενο σούπερ ντούπερ διαχειριστή, που ενσκήπτει σε ό,τι τολμά να γράψει κάποιος.

Άντε βρε, να σου αφιερώσω και ένα τραγουδάκι...

Πούουουουουντος - πούουουουουντος
ό γουεμπ μάααααααστερ,
ψάααααααξε, ψάααααααξε,
δε θα τον βρεις... :114:

(Μπάμπη, να προσέχεις τις παρέες που κάνεις. Φίλοι δεν είμαστε, παρέα δεν κάνουμε, μας χωρίζει η απόσταση, αλλά να προσέχεις ποιους κάνεις παρέα. Άντε, καλό Σαββατοκύριακο)...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Ρε παιδιά; Γομολάστιχας ή γομολαστιχάς; Ποιο είναι το σωστό;
Γομολάστιχας είναι αυτός που την χρησιμοποιεί ενώ Γομολαστιχάς αυτός που τις πουλάει ......

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.000

Αντί, λοιπόν, να απαντήσει ο webmaster και να αποκαλύψει αυτό που είναι αυτονόητο σε ολόκλητο το Internet, ότι δηλαδή ο τρόπος με τον οποίο μετρά θεαματικότητα η Alexa είναι απλώς ένα καραμπινάτο spyware, προτρέποντας τα μέλη του AVClub να απεγκαταστήσουν αυτήν την άθλια Alexa Toolbar από τον υπολογιστή τους, ο φίλος σου ο Σούρλας διέγραψε αυτό το μήνυμά μου, και αποσιώπησε τα πάντα.

για να μη ψάχνετε το ζουμί.

ξέρετε, αυτό που έχει η γριά η κότα....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

η γρια ορνιθα εχει καμμια σχεση με την γομαλασστιχα τελικα?:142: Και ποιος εχει πιο πολυ ζουμι(ζουμακιας):137:

Reaction score
4

Όπως είπα και πριν (πολύ πριν) οι αριθμοί είναι για τα νούμερα ή είναι τέλος πάντων σε δεύτερη μοίρα.
Σημασία έχει η συμπεριφορά ή το ήθος ή η εικόνα του "απρόσωπου" πόρταλ.

Έχουμε πάνω από ένα-δύο που παραπονιούνται για κακή διαχείριση και "άδικο" σβήσιμο μηνυμάτων. Είναι κάποιοι που τα λένε και κάποιοι που (μπορούν και) δεν το συνεχίζουν....
Αλήθεια...., έχουν καταλάβει τίποτα οι ίδιοι ή τους θεωρούν όλους "περίεργους-αγενείς-αγράμματους κτλ.

Όταν υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση και είναι φυσιολογικό.
Όταν κάποιος αδικείται θα προσπαθήσει να δικαιωθεί.
Όταν κάποιον το έχουν προσβάλει θα κάνει το ίδιο...

Το κακό είναι ότι έχουν μαζευτεί πολλά παράπονα για συγκεκριμένους ανθρώπους και μάλλον εθελοτυφλούν...

Γράφτηκα και στα δύο πόρταλ σχεδόν ταυτόχρονα πριν από 2+ χρόνια.
Στο ένα έχω κάνει 9 θέματα και στο άλλο 87.
Λέτε να είναι τυχαίο ?
(....και δεν υπάρχουν φιλίες ούτε εδώ ούτε εκεί)

Κατάφερα και δεν μπαναρίστηκα αλλά αισθάνθηκα μερικές φορές προσβεβλημένος όταν άλλα μέλη με προκάλεσαν....
Είδα μερικούς να απαντούν στο ύφος της πρόκλησης που τους έγινε και να δέχεται ποινή μόνο ο ένας !!!
Τα δικαιώματα που έχουν τα μέλη δεν είναι τα ίδια.... και ας λένε ότι θέλουν οι κανονισμοί.
Ούτως ή άλλως οι κανονισμοί ισχύουν για μερικούς και καμιά φορά (όταν γίνει 'θέμα').

Reaction score
0
εκλεισε 20 μερες αυτο το θεμα και ακομα τα ιδια....
Δεν ξερω τι κοντρα υπαρχει μεταξυ σας-που σιγουρα υπαρχει απο παλια- αλλα τουλαχιστον σεβαστειτε οτι το avsite εχει και αλλα 18.990 ατομα που μπαινουν εδω και 20 μερες και διαβαζουν στην πρωτη σελιδα το ξεκατινιασμα μεταξυ 10 ατομων του avsite και 10 ατομων του avclub.Ελεος πια και η λαμπιρη με την τατιανα να τσακωνοταν τοσες μερες θα ειχαν ηρεμησει.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.015
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

Γομολάστιχας είναι αυτός που την χρησιμοποιεί ενώ Γομολαστιχάς αυτός που τις πουλάει ......
Ααααα, πολύ ωραία! Πώς λέμε "ζαντολαστιχάς" δηλαδή... :138:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εγω αντιθετως ειμαι μια χαρα, εφυγε ενα βαρος απο πανω μου.Δεν αισθανομαι οτι καποιος με περιμενει σαν κακια σκια .

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές του av club

ζαντοτιμονος ειναι η σωστη εκφραση.

Reaction score
1

Οι διαχειριστές του avclub όλα τα κάνουν για να κρατήσουν το υψηλό επίπεδο του φόρουμ. Δεν είναι κομπλεξικοί, μόνο η υγεία του φόρουμ τους ενδιαφέρει!

Αναρωτιεμαι λοιπόν, πόσο υψηλό επίπεδο έχει ο διαχειριστής Kosh που σε διάφορα δημόσια μηνύματα στο avclub που δεν έχουν σβηστει (ακόμη) αποκαλει τον argi "ανισορροπο". Αυτό έγινε μετά την διαγραφή και ενώ φυσικά ο argi ούτε μπορεί να απαντήσει ούτε καν να τα δει τα μηνύματα.

Αυτό θα πει επίπεδο!

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis