Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Φίλε αυτό το είχα είδη διαβάσει και ποιο παλιά και ενώ πατάω το πάνω κάτω αφού εχω πατήσει το options ενώ παιζει η ταινία δεν γίνετε τίποτα.
Μπορεί να παιζει επειδή όλες οι ταινίες μου είναι με εξωτερικό αρχείο υπότιτλων τι να πω.

Reaction score
0

επισης σχετικα με το firmware του b-rad το λεει καθαρα παρακατω:

Multiple audio audio formats are switchable instantly through an onscreen menu at the push of a button as are the subtitles. You can customize the size and position of subtitles as well.

*features of that custom firmware so far as per the readme

quote:
This firmware enables the following:
* based on 1.01.00 firmware
* external dvd drive capability with cd-manager-0.7
* mounting of WDTV-Live Optware package (if available) at boot
* mounting of app bin packs (if available) at boot
* mounting of OSD overlay (if available) at boot
* Ximeta NDAS device support (requires ndas app pack - coming soon)
* configurable to automount NFS shares
* Dropbear SSH server
* Telnet server
* FTP server
* user suppliable background & screen saver images
* selectable 4/8/12 video thumb view (see S00custom-options)
* selectable 4/6/8 file list view (see S00custom-options)
* selectable 10/15 photo/music thumb view (see S00custom-options)
* user suppliable init.d scripts

Reaction score
0

Φίλε αυτό το είχα είδη διαβάσει και ποιο παλιά και ενώ πατάω το πάνω κάτω αφού εχω πατήσει το options ενώ παιζει η ταινία δεν γίνετε τίποτα.
Μπορεί να παιζει επειδή όλες οι ταινίες μου είναι με εξωτερικό αρχείο υπότιτλων τι να πω.
οκ φιλε, θα προσπαθησω να στειλω ενα e-mail εκει που το διαβασα μηπως παρω μια πιο ξεκαθαρη απαντηση

Reaction score
7
Re: Western Digital TV HD2

Παιδιά βοήθεια. Έχω το καινούριο star trek και το έφτιαξα με το tsmuxer. Αυτό έχει ήχο True HD AC3 Core+True HD

Αυτόν τον ήχο δεν τον παίζει το wd live. Πως θα κάνω convert τον ήχο αυτού του m2ts αρχείου από TrueHD σε AC3 για να δουλέψει στο wd live? Γίνεται?

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Παιδιά βοήθεια. Έχω το καινούριο star trek και το έφτιαξα με το tsmuxer. Αυτό έχει ήχο True HD AC3 Core+True HD

Αυτόν τον ήχο δεν τον παίζει το wd live. Πως θα κάνω convert τον ήχο αυτού του m2ts αρχείου από TrueHD σε AC3 για να δουλέψει στο wd live? Γίνεται?
Κλικαρεις το Audio και τσεκαρεις το "Downconvert to Ac3" :615:

Reaction score
0

Να κανω κι εγω την ερωτηση μου:
Απο οτι εχω καταλαβει εχουν βγει 3 εκδοσεις. Το tv mini, το tv hd, και το tv hd live. To mini το απορριπτω γιατι δεν υποστηριζει 1080ρ. Τωρα αναμεσα στα αλλα δυο, η μονη διαφορα τους ειναι οτι το live εχει θυρα ethernet και εχει και component? To component τι ειναι ακριβως; Το tv hd υποστηριζει usb wifi? Ειναι σιγουρο οτι δεν εχουν καποια αλλη διαφορα;
Αυτες οι 3 εκδοσεις ειναι οι καινουργιες, οχι το παλιο μοντελο. Οποιος γνωριζει και μπορει ας μου απαντησει. Ευχαριστω :)

Reaction score
7

Εντάξει οκ, thanks το βρήκα το πρόβλημα. Ένα τσεκάρισμα πράγματι στο tsmuxer ήταν όλη η δουλειά για μετατροπή σε ac3...

Εχω ένα άλλο πρόβλημα που με ταλαιπωρεί όλη μέρα από χθες και δεν το έλυσα τελικά. Έχω το Pink Panther (με στιβ μάρτιν) σε bluray δισκάκι. Προσπάθησα όλη μέρα να το κάνω ts ή m2ts για να το δουλέψω στο wd live. Δεν το δούλεψα με τίποτα! Όταν παίρνω απευθείας το μεγαλύτερο m2ts από το δισκάκι, μου παίζει με ήχο TrueHD και μου λέει unsupported format στο wd. Το δοκίμασα και με οπτική ίνα με ένα denon ενισχυτή που έχω στο digital και πάλι δεν μου παίζει! Πάω λοιπόν με το tsmuxer να βγάλω από μέσα τους περριτούς ήχους και να μετατρέψω τον trueHD σε AC3 για να παίξει, όπως ακριβώς έχω κάνει και με όλα τα άλλα δισκάκια bluray. Τελειώνει λοιπόν το tsmuxer και φτιάχνει είτε ένα ts αρχείο είτε m2ts ανάλογα με το τί θα επιλέξω. Το αρχείο όμως αυτό δεν παίζει με τίποτα εικόνα μετά! Παίζει μόνο τον AC3 ήχο που τον έχει μετατρέψει. Η εικόνα δεν φαίνεται ούτε στο pc μου, ούτε αν το βάλω στο wd live! Και στα 2 ακούω μόνο AC3 ήχο! Μια βοήθεια κανείς? Ξέρει τί παίζεται? Έχει κανείς το Pink Panther που να του δουλεύει? Το 1 το Pink Panther, όχι το 2. Το 2 το έφτιαξα κανονικά και παίζει...

Reaction score
3

Ρε polakis21 όλο και κάποιο πρόβλημα θα έχεις με το μηχάνημα είτε γιατί βαριέσαι να ασχοληθείς και να βρεις την λυση μόνος σου είτε γιατί δεν κάνεις κάτι σωστά.
Και αυτό το λέω γιατί δεν μπορεί οι περισσότεροι εδώ μέσα να είναι ευχαριστημένοι με το εν λόγο μηχάνημα και να μην έχουν τέτοιου ειδους προβλήματα ενώ εσύ με το παραμικρό αμέσως ερώτηση για το οτιδήποτε.
Ψάξε το λίγο περισσότερο πριν κάνεις αμέσως ερώτηση για να σου απαντήσουν όχι με το που βρεις ένα "πρόβλημα αμέσως να κάνεις ερώτηση χωρίς να ψάξεις να βρεις την λυση"
Όλα στο πιάτο τα θες ρε φίλε.
Όλα αυτά στα λέω σε φιλικό τόνο και χωρίς καθόλου ίχνος ειρωνείας ή οτιδήποτε άλλο.

Και για να στο αποδείξω αυτό θα σου απαντήσω και σε αυτή σου την ερώτηση.
Δοκίμασες να περάσεις την ταινία στο δίσκο με την τελευταία έκδοση του anydvd ώστε να φύγει το εκάστοτε κλείδωμα που ίσως έχει η ταινία.

Reaction score
2

Εντάξει οκ, thanks το βρήκα το πρόβλημα. Ένα τσεκάρισμα πράγματι στο tsmuxer ήταν όλη η δουλειά για μετατροπή σε ac3...

Εχω ένα άλλο πρόβλημα που με ταλαιπωρεί όλη μέρα από χθες και δεν το έλυσα τελικά. Έχω το Pink Panther (με στιβ μάρτιν) σε bluray δισκάκι. Προσπάθησα όλη μέρα να το κάνω ts ή m2ts για να το δουλέψω στο wd live. Δεν το δούλεψα με τίποτα! Όταν παίρνω απευθείας το μεγαλύτερο m2ts από το δισκάκι, μου παίζει με ήχο TrueHD και μου λέει unsupported format στο wd. Το δοκίμασα και με οπτική ίνα με ένα denon ενισχυτή που έχω στο digital και πάλι δεν μου παίζει! Πάω λοιπόν με το tsmuxer να βγάλω από μέσα τους περριτούς ήχους και να μετατρέψω τον trueHD σε AC3 για να παίξει, όπως ακριβώς έχω κάνει και με όλα τα άλλα δισκάκια bluray. Τελειώνει λοιπόν το tsmuxer και φτιάχνει είτε ένα ts αρχείο είτε m2ts ανάλογα με το τί θα επιλέξω. Το αρχείο όμως αυτό δεν παίζει με τίποτα εικόνα μετά! Παίζει μόνο τον AC3 ήχο που τον έχει μετατρέψει. Η εικόνα δεν φαίνεται ούτε στο pc μου, ούτε αν το βάλω στο wd live! Και στα 2 ακούω μόνο AC3 ήχο! Μια βοήθεια κανείς? Ξέρει τί παίζεται? Έχει κανείς το Pink Panther που να του δουλεύει? Το 1 το Pink Panther, όχι το 2. Το 2 το έφτιαξα κανονικά και παίζει...

Ti μέγεθος έχει το m2ts που δημιούργησες; Μήπως το έβαλες το tsMuxer να σου βγάλει μόνο το audio stream ξεχνώντας να τικάρεις και το βίντεο;

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ρε polakis21 όλο και κάποιο πρόβλημα θα έχεις με το μηχάνημα είτε γιατί βαριέσαι να ασχοληθείς και να βρεις την λυση μόνος σου είτε γιατί δεν κάνεις κάτι σωστά.
Και αυτό το λέω γιατί δεν μπορεί οι περισσότεροι εδώ μέσα να είναι ευχαριστημένοι με το εν λόγο μηχάνημα και να μην έχουν τέτοιου ειδους προβλήματα ενώ εσύ με το παραμικρό αμέσως ερώτηση για το οτιδήποτε.
Ψάξε το λίγο περισσότερο πριν κάνεις αμέσως ερώτηση για να σου απαντήσουν όχι με το που βρεις ένα "πρόβλημα αμέσως να κάνεις ερώτηση χωρίς να ψάξεις να βρεις την λυση"
Όλα στο πιάτο τα θες ρε φίλε.
Όλα αυτά στα λέω σε φιλικό τόνο και χωρίς καθόλου ίχνος ειρωνείας ή οτιδήποτε άλλο.

Και για να στο αποδείξω αυτό θα σου απαντήσω και σε αυτή σου την ερώτηση.
Δοκίμασες να περάσεις την ταινία στο δίσκο με την τελευταία έκδοση του anydvd ώστε να φύγει το εκάστοτε κλείδωμα που ίσως έχει η ταινία.
Ρε φίλε έχεις κάποιο πρόβλημα με την πάρτυ μου? Και μου στέλνεις και μηνύματα προσωπικά κάνοντας παρατηρήσεις? Ότι θέλω θα ποστάρω...
Δεν είπα κάτι κακό για το μηχάνημα μην αγχώνεσαι. Μια χαρά είναι το wd live. Απλά έχω απορίες γιατί 1η φορά τα κάνω όλα αυτά! Και ναι έχω την τελευταία έκδοση του anydvdhd. Χαλάρωσε λίγο...

Υ.Γ. Φίλε fibo το αρχείο έχει μέγεθος 22-23gb, οπότε δεν νομίζω να είναι μόνο ήχος...Κάτι άλλο συμβαίνει

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

@fits:Θα παρακαλούσα να λείπουν οι παρατηρήσεις είτε σε φιλικό είτε σε άλλο τόνο.Το site είναι για να εκφράζουμε απορίες και να μαθαίνουμε.Αν κάποιος το παρακάνει με τις απορίες θα λάβει το κατάλληλο warning,πιστέψτε με.

Καταλαβαίνω ότι καλό θα ήταν να δημιουργηθεί ένας οδηγός με βασικές απορίες και λύσεις αλλά για γίνει αυτό θέλει χρόνο που,προσωπικά,δεν διαθέτω αυτή την στιγμή.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Ρε φίλε έχεις κάποιο πρόβλημα με την πάρτυ μου? Και μου στέλνεις και μηνύματα προσωπικά κάνοντας παρατηρήσεις? Ότι θέλω θα ποστάρω...
Δεν είπα κάτι κακό για το μηχάνημα μην αγχώνεσαι. Μια χαρά είναι το wd live. Απλά έχω απορίες γιατί 1η φορά τα κάνω όλα αυτά! Και ναι έχω την τελευταία έκδοση του anydvdhd. Χαλάρωσε λίγο...

Υ.Γ. Φίλε fibo το αρχείο έχει μέγεθος 22-23gb, οπότε δεν νομίζω να είναι μόνο ήχος...Κάτι άλλο συμβαίνει
Εγώ μια χαρά χαλαρός είμαι εσύ δεν είσαι που με το παραμικρό κάνεις ερώτηση.

Εν πάση περίπτωση όπως προείπα και στο προηγούμενο ποστ μου στα λέω φιλικά αλλά εσύ με τον τόνο της απάντησης που μου έδωσες μάλλον δεν το κατάλαβες αυτό.

Δεν το συνεχίζω άλλο για το λόγο που είπε και ο gstriftos.
Αν θες κάτι περαιτέρω με p.m.

Reaction score
7

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά να χαλαρώσουμε λίγο. Τελικά το wd live δεν παίζει TrueHD ήχο?

Reaction score
3

Όχι. και είχα στείλει και μήνυμα στην wd γι' αυτό το λόγο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.691

Αν κάποιος το παρακάνει με τις απορίες θα λάβει το κατάλληλο warning...
Γιατί Γιώργο είναι κακό αυτό, δηλαδή να έχει κάποιος πολλές απορίες και να ρωτάει;:121:

Reaction score
3

Abcd Ως ένα σημείο δεν είναι κακό αλλά αν αρχίσουμε να ρωτάμε για το οτιδήποτε τότε θα χάσουμε τη μπάλα.
Πάρε ένα παράδειγμα γελοίων ερωτήσεων που θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να κάνει αν δεν υπήρχε κανένας απολύτως περιορισμός σε αυτές.
1. Γιατί το μηχάνημα είναι καφέ και όχι μαύρο όπως το πρωτο?
2. Γιατί να το συνδέσω μέσω hdmi και όχι μέσω component?
3. Μπορώ να του βάλω άλλο μετασχηματιστή ρεύματος?
4. Μπορώ να το δουλέψω με άλλο χειριστήριο?
5. Το δίκτυο θέλει ειδικό καλώδιο?

και πολλές άλλες τέτοιου είδους ερωτήσεις.

Reaction score
803

Νομιζω οτι αρπαζεσαι χωρις λογο φιλε μου.
Δεν ειναι ολοι υποχρεωμενοι να ξερουν.
Η 2η ερωτηση ειναι απολυτως φυσιολογικη by the way...

Reaction score
3

Μα δεν αρπάχτηκα απλά εξηγώ στον abcd για ποιο λόγο πρέπει να υπάρχει και κάποιος περιορισμός στις ερωτήσεις.

Reaction score
1.846

Abcd Ως ένα σημείο δεν είναι κακό αλλά αν αρχίσουμε να ρωτάμε για το οτιδήποτε τότε θα χάσουμε τη μπάλα ....
Επίσης, μια άλλη εναλλακτική είναι, αντί να αναλώνεται κάποιος διαβάζοντας ερωτήσεις που θεωρεί άσχετες ή γελοίες, να ανοίξει ένα νέο θέμα, απαντώντας τις.

Π.χ.
Ερ. Γιατί να το συνδέσω μέσω hdmi και όχι μέσω component;
Απ. Γιατί έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας, ρε κεφτέ!​
:138:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.323
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer