Most visitors online was 3965 , on 5 Oct 2025
τι δικαιωματα και παπαριες μου λες? απλα ρωτησα αν τελικα ισχυει οτι κανει downmix τον ηχο...Φίλε το ότι εισαι ασχετος με το θεμα δεν σου δινει το δικαιωμα να λες ψευτικα στοιχεια για το μηχάνημα για τον πολύ απλό λόγο ότι αν σε ακούσει κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να σε πιστέψει.
Ναι κάνει και passthrough μέσω της οπτικής ίνας ή μέσω της hdmi αν έχεις ποιο νέο ενισχυτή και δέχεται hdmi γιατί οι ταινίες με 7.1 dts-hs & truehd δεν στέλνουν τον ήχο στην οπτική ίνα αλλά ΜΟΝΟ στην hdmi και γι' αυτό δεν φταίει το μηχάνημα αλλά οι προδιαγραφές του φορματ ήχου(dts-hd & truehd)
http://www.wdtvlive.com/articles/view/10Πήρα το WD HD TV Live και για την ώρα στα 7-8 πράγματα HD που του έβαλα (ταινίες, Demo κλπ)Παίζει τα πάντα νεράκι :105:
Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα, μέχρι στιγμής ,είναι οτι δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά η πίσω σε chapters,ελπίζω να το φτιάξουνε με patch γιατί αν έχω σταματήσει μια ταινία στήν μέση πχ και θέλω να την δω αύριο θέλει ώρα για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις.
(Στο Collectors edition του Terminator salvation σε 1080p απο DL δεν με αφήνει καθόλου να την παω γρήγορα μπροστά ..)
Εμένα κάθε φορά που βάζω αρχείο που έχω ξαναδεί, με ρωτάει "Να συνεχίσω απο εκεί που σταμάτησες τελευταία φορά... ή να ξεκινήσω απο την αρχή".Πήρα το WD HD TV Live και για την ώρα στα 7-8 πράγματα HD που του έβαλα (ταινίες, Demo κλπ)Παίζει τα πάντα νεράκι :105:
Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα, μέχρι στιγμής ,είναι οτι δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά η πίσω σε chapters,ελπίζω να το φτιάξουνε με patch γιατί αν έχω σταματήσει μια ταινία στήν μέση πχ και θέλω να την δω αύριο θέλει ώρα για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις.
(Στο Collectors edition του Terminator salvation σε 1080p απο DL δεν με αφήνει καθόλου να την παω γρήγορα μπροστά ..)
Ρε φίλε μάλλον είσαι μαζόχας(Δεν το λέω για να σε προσβάλω) και παιδεύεσαι με αυτόν τον τρόπο ενώ μπορείς πολύ εύκολα και άνετα να κατεβάσεις έτοιμο τον υπότιτλο και αυτό ήτανε ούτε subrip, ούτε auto-ocr, ούτε τίποτα απλά κοιτάς αν είναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι που κατέβασες και αν δεν είναι κατεβάζεις άλλους σιγά το πράγμα.Σορρυ για το off topic αλλά προσπαθώ να πετύχω τους υποτιτλους να δουλέψουν στο wd live:
Έκανα demux τον υπότιτλο από ένα bluray δισκάκι (waterworld) και μετά άνοιξα το suprip το προγραμματάκι για να μετατρέψω τον pgs sub σε srt. Το θέμα είναι ότι όταν κάνω auto-OCR μου βγάζει όλους τους υπότιτλους αλαμπουρνέζικα. Ξέρει κανείς πως θα εμφανιστούν ελληνικά? Γίνεται?