Western Digital TV HD LIVE

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD2

Το αρχικό μου πρόβλημα είναι να δει τους φακέλους και μετά βλέπουμε τι έχουν μέσα αυτοί.

Reaction score
7
Re: Western Digital TV HD2

To subtitle workshop δεν ανοίγει m2ts αρχείο?

Και γιατί μου βγάζει αλαμπουρνέζικα τα ελληνικά όταν κάνω Load subtitle?

Reaction score
0

Πήρα το WD HD TV Live και για την ώρα στα 7-8 πράγματα HD που του έβαλα (ταινίες, Demo κλπ)Παίζει τα πάντα νεράκι :105:
Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα, μέχρι στιγμής ,είναι οτι δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά η πίσω σε chapters,ελπίζω να το φτιάξουνε με patch γιατί αν έχω σταματήσει μια ταινία στήν μέση πχ και θέλω να την δω αύριο θέλει ώρα για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις.
(Στο Collectors edition του Terminator salvation σε 1080p απο DL δεν με αφήνει καθόλου να την παω γρήγορα μπροστά ..)

Reaction score
0

Να κάνω μια ερώτηση (με την ελπίδα αυτή τη φορά να πάρω απάντηση)
Αφού έλυσα το πρόβλημα με τους φακέλους που δεν έβλεπε στο δίκτυο, ψάχνω εδώ και πολύ ώρα να βρω πως φορτώνω τους υπότιτλους.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Reaction score
0

Φίλε το ότι εισαι ασχετος με το θεμα δεν σου δινει το δικαιωμα να λες ψευτικα στοιχεια για το μηχάνημα για τον πολύ απλό λόγο ότι αν σε ακούσει κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να σε πιστέψει.
Ναι κάνει και passthrough μέσω της οπτικής ίνας ή μέσω της hdmi αν έχεις ποιο νέο ενισχυτή και δέχεται hdmi γιατί οι ταινίες με 7.1 dts-hs & truehd δεν στέλνουν τον ήχο στην οπτική ίνα αλλά ΜΟΝΟ στην hdmi και γι' αυτό δεν φταίει το μηχάνημα αλλά οι προδιαγραφές του φορματ ήχου(dts-hd & truehd)
τι δικαιωματα και παπαριες μου λες? απλα ρωτησα αν τελικα ισχυει οτι κανει downmix τον ηχο...
αν τελικα δεν ισχυει το ιδιο μου κανει..
σε τι να με πιστεψει καποιος?σε αυτο που ρωταο?και αν ναι εσυ τι αγχωνεσαι? σου ριχνονται τα ποσοστα??
το site μπορει να αποτελεσει εργαλειο ενημερωσης καταναλωτη (με επιφυλαξεις παντα) πριν απο οποιοαδηποτε αγορα αλλα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να αποτελεσει μεσω αυξησης ποσοστων απο πωλησεις προιοντων.(καπου εκει σε φανταζομαι..μην αγχωνεσε και δεν θα κανω κακο στις πωλησεις σου!)
(αν δεν εισαι πωλητης τοτε αδυνατο να σε χαρακτηρισω..)

οσο για το αν ειμαι ασχετος με το θεμα πρεπει να σε πληροφορησω οτι οι περισοτεροι εδω μεσα ειμαστε ασχετοι με πολλα θεματα
η ανταλλαγη αποψεων εστω και λανθασμενων βοηθαει παντα αλιως ποιος και ο λογος της υπαρξης του site!? αν σε ενοχλει αυτο τοτε κανε λογοκρισια στα μηνυματα!!
μηπως θα επρεπε να αποστειλουμε βιογραφικο πριν απο την εγγραφη..?
και αν εσυ θεωρεις τον εαυτο σου σχετικο τοτε γιατι δεν κανεις ενα site για σχετικους (expert) να γουσταρετε κιολας?

Reaction score
3

Απλά δεν θα πέσω στο επίπεδο σου και ούτε θα παίξω το παιχνιδάκι σου να μπω στο τριπάκι ώστε να σου απαντήσω και να μου αντί απαντήσεις και να συνεχιστή με λογομαχία κ.τ.λ.

Reaction score
0

Λοιπόν φίλοι μου μετά απο δοκιμές 6 ταινιών με AAC ήχο σιγουρεύτηκα ότι το live χρειάζεται καινούργιο firmware για να διορθώνει μερικά προβληματάκια.
Συγκεκριμμένα σε 2 ταινίες ο ήχος κάνει κοψίματα όχι σε σταθερή βάση πότε περισσότερο πότε λιγότερο αλλα σε μερικά σημεία γίνεται πολύ ενοχλητικό.
Σε άλλες δε ταινίες που ο ήχος δέν κάνει κοψίματα υπάρχει μια διαφορά φάσης στην ομιλία των ανθρώπων με την κίνηση των χειλιών τους.Δηλαδή η κίνηση που κάνουν τα χείλη τους όταν μιλάνε δέν συμβαδίζει με τον ήχο που ακούγεται.
Τις προβληματικές αυτές ταινίες τις έβαλα και στον παλιό WD TV1 και τις έπαιξε τέλεια!!!
Ούτε κοψίματα ούτε φαινόμενα προβληματικού συγχρονισμού.
Το μηχάνημά μου δέν φταίει γιατι ταινίες με άλλο ήχο AC3 ή DTS τις παίζει άψογα.
Κάτι γίνεται με τον ήχο AAC.Πέρασα το καινούργιο firmware 1.01.11 αλλα το πρόβλημα παρέμεινε.
Ελπίζω να το ανακαλύψουν στην Western Digital και να το διορθώσουν στα επόμενα firmware που θα βγάλουν.

Reaction score
0

Φαίνεται ότι παρατήρησε και άλλος το πρόβλημα.Με ένα γρήγορο ψάξιμο στο Ίντερνετ βρήκα κάποια σχετικά σχόλια όπως αυτό:

Stephen Jesse - November 21st, 2009 at 10:56 am GMT+5

Although I still like the devise the update for some reason made it impossible to watch my downloaded video podcasts from Revision3. It seems to fastforward the video while playing the audio at a normal pace, and also they haven’t fixed the problem with playing AAC audio encoded files. For some reason it has pops in the audio. Hopefully that will be corrected in future versions.

Reaction score
0

Πήρα το WD HD TV Live και για την ώρα στα 7-8 πράγματα HD που του έβαλα (ταινίες, Demo κλπ)Παίζει τα πάντα νεράκι :105:
Το μόνο μειονέκτημα που βρήκα, μέχρι στιγμής ,είναι οτι δεν μπορείς να προχωρήσεις μπροστά η πίσω σε chapters,ελπίζω να το φτιάξουνε με patch γιατί αν έχω σταματήσει μια ταινία στήν μέση πχ και θέλω να την δω αύριο θέλει ώρα για να φτάσεις στο σημείο που θέλεις.
(Στο Collectors edition του Terminator salvation σε 1080p απο DL δεν με αφήνει καθόλου να την παω γρήγορα μπροστά ..)
http://www.wdtvlive.com/articles/view/10

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

Εμένα κάθε φορά που βάζω αρχείο που έχω ξαναδεί, με ρωτάει "Να συνεχίσω απο εκεί που σταμάτησες τελευταία φορά... ή να ξεκινήσω απο την αρχή".

Τώρα για το fast forward κτλ, το είχα και εγώ παράπονο, αλλά απο ότι φαίνεται ο φίλος μας, βρήκε λύση!

Reaction score
0

Καποιος να βοηθησει να μου πει πως βλεπουμε αρχεια μεσω δικτυου σε W7 απο το μηχανημα?

Reaction score
7

Έβαλα το Terminator Salvation Directors Cut στο tsmuxer και κατά το muxing μου έβγαλε ένα μήνυμα:

DTS-HD stream (track 3): overlapped frame detected at position 00:01:57,290. Remove frame.

Αλλά συνεχίζει. Θα έχω κάποιο πρόβλημα στον ήχο?

Reaction score
3

Δοκίμασα και το GIJOE σε 1080p μέσω δικτύου και πάιζει μια χαρά, δεν κολώνει καθόλου. Το Altec IDo +silver απο την άλλη δεν το παίζει, κάνει σπασίματα...

Reaction score
0

Mdd45 ευχαριστώ για το link κάποια πράγματα απο κει δεν τα γνώριζα.
To Ξερω οτι βγάζει το Resume "Georgespyros" αν πατήσεις το Οκ και αρχίζει απο την αρχή αν πατήσεις το cancell ,όμως ίσως ξέχασα να αναφέρω οτι στήν εν λόγω ταινία ( καθώς και σε μια ακόμα που έβαλα χθές μικρότερης ανάλυσης mp4) δεν συνεχίζει απο κει που ήτανε και αρχίζει απο την αρχή !
Δεν ξέρω αν φταίει το File που ίσως έχει errors που δεν ξέρω η μπερδεύτηκε το μηχάνημα για κάποιο λόγο.
Επίσης στά ίδια 2 Video που μου το κάνει,όταν πατάω μερικές φορές το fast forward (Οχι το Skip) μου βγάζει οτι δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία ,η σταματάει την ταινία και πάλι απο την αρχή.

Reaction score
7

Σορρυ για το off topic αλλά προσπαθώ να πετύχω τους υποτιτλους να δουλέψουν στο wd live:

Έκανα demux τον υπότιτλο από ένα bluray δισκάκι (waterworld) και μετά άνοιξα το suprip το προγραμματάκι για να μετατρέψω τον pgs sub σε srt. Το θέμα είναι ότι όταν κάνω auto-OCR μου βγάζει όλους τους υπότιτλους αλαμπουρνέζικα. Ξέρει κανείς πως θα εμφανιστούν ελληνικά? Γίνεται?

Reaction score
0

Εμένα στήν αρχή σε ελληνικά μου έβγαζε τα εξωγήινα αλλά πας στο
Additional encoding support βάζεις ελληνικά (Windows 1253 η τα Iso) Mου δουλεύουνε ολα κανονικά,εφόσον πάντα σε SRT, ASS, SSA, SUB, SMI .

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Σορρυ για το off topic αλλά προσπαθώ να πετύχω τους υποτιτλους να δουλέψουν στο wd live:

Έκανα demux τον υπότιτλο από ένα bluray δισκάκι (waterworld) και μετά άνοιξα το suprip το προγραμματάκι για να μετατρέψω τον pgs sub σε srt. Το θέμα είναι ότι όταν κάνω auto-OCR μου βγάζει όλους τους υπότιτλους αλαμπουρνέζικα. Ξέρει κανείς πως θα εμφανιστούν ελληνικά? Γίνεται?
Ρε φίλε μάλλον είσαι μαζόχας(Δεν το λέω για να σε προσβάλω) και παιδεύεσαι με αυτόν τον τρόπο ενώ μπορείς πολύ εύκολα και άνετα να κατεβάσεις έτοιμο τον υπότιτλο και αυτό ήτανε ούτε subrip, ούτε auto-ocr, ούτε τίποτα απλά κοιτάς αν είναι συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι που κατέβασες και αν δεν είναι κατεβάζεις άλλους σιγά το πράγμα.
Γιατί κάνεις τη ζωή σου δύσκολη και πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό δεν ξέρω.

Reaction score
0

Και κάτι ακόμα μπορείς αν είναι λίγο εκτός με τα πλήκτρα αριστερά και δεξιά να τους συνχρονίσεις ! να βάζεις + η - σε ms δηλαδή στούς υπότιτλους.πολύ μου αρέσει αυτό το feature αν και δεν μου έχει χρειαστεί παρά σε εναν ελληνικό υπότιτλο σε αυτό το καταραμένο terminator salvation Directors cut :111:

Reaction score
7

Υπάρχουν ταινίες που δεν έχουν υπότιτλους γιαυτό προσπαθώ να τους βγάλω μέσα από bluray...

Επίσης, το κόλπο με το + ή - όταν έχεις m2ts και srt υπότιτλο δεν δουλεύει. Πάει τον υπότιτλο όπου θέλει...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.307
Members
38.540