να παρω πικάπ?

Reaction score
8
θα ηθελα να πω οτιμε ευχαριστει και χαιρομαι που συμμετεχει στην συζητηση και ο Πετρος με την διαφορετικη γνωμη την οποια και σεβομαι.
Αν και θα προτιμουσα απο το τεχνικς το πικαπ του αβαταρ του.
Στον ηχο παντα υπαρχουν οι διαφορετικες αποψεις οπως και η αιωνια διαμαχη των πλατω μαζας - αναρτησης και παντα θα υπαρχουν οι φανατικοι οπαδοι της καθε αποψης, ποσο μαλλον οταν εχουμε και προσωπικα βιωματα με καποιες συσκευες.
Στην ερωτηση να παρω πλατω;. Εγω απανταω σαφως ναι με το δεδομενο οτι υπαρχουν η προκειται να αποκτηθουν, απο 50 αξιολογοι δισκοι και πανω. Τα χρηματα που πρεπει να δαπανηθουν σε μια τετοια επενδυση, δεν πρεπει να υπερβαινουν κατ εμε το μισο περιπου κοστος των ηχειων του.

Reaction score
2
Πολύ σωστά αυτά που αναφέρεις.
Σίγουρα θα γνωρίζεις και πόσο κοστίζει η μαζική παραγωγή. Οπότε το κέρδος από τη μεταπώληση και μόνο προϊόντων δεν το θεωρείς υπερβολικό? Ρίξε μια ματιά στη τιμή του πικάπ της Marantz, μια που το ανέφερες, και δες πόσο κάνει το αντίστοιχο της ClearAudio.
Νομιζω οτι το marantz ειναι ακριβωτερο!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.423
Αν και θα προτιμουσα απο το τεχνικς το πικαπ του αβαταρ του.
Στον ηχο παντα υπαρχουν οι διαφορετικες αποψεις οπως και η αιωνια διαμαχη των πλατω μαζας - αναρτησης και παντα θα υπαρχουν οι φανατικοι οπαδοι της καθε αποψης, ποσο μαλλον οταν εχουμε και προσωπικα βιωματα με καποιες συσκευες.
Στην ερωτηση να παρω πλατω;. Εγω απανταω σαφως ναι με το δεδομενο οτι υπαρχουν η προκειται να αποκτηθουν, απο 50 αξιολογοι δισκοι και πανω. Τα χρηματα που πρεπει να δαπανηθουν σε μια τετοια επενδυση, δεν πρεπει να υπερβαινουν κατ εμε το μισο περιπου κοστος των ηχειων του.
+1000

Όπως είπα και πριν δεν κρίνω την απόδοση από το είδος της σχεδίασης μιας συσκευής. Έχω ακούσει καλό αποτέλεσμα και από ανάρτηση (την οποία δεν κρύβω ότι προτιμώ) και από μάζα και από λάμπα και από τρανζίστορ και από υβριδικό.
Είναι σαν το αμάξι... αν πηγαίνει και κρατάει τι σε νοιάζει τι έχει κάτω από το καπό!

D

deleted user 10898

Guest
γιατι ρε θαναση? αναρτηση εχει και αυτο, direct drive ειναι βεβαια, αλλα παιζει δισκακια αψογα...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.423
Αγαπητέ vet μας άφησες κάγκελο. :113::113::113:
Βέβαια έχει καλύτερη ακρίβεια περιστροφής το μέσον που προτείνεις αλλά...

D

deleted user 10898

Guest
πλακα κανω ρε παιδια.... ο βασικος λογος που δεν πηρα πικαπ ειναι αλλος.
πηγα στο πατρικο μου να ξαναδω τα 80-100 δισκακια μου και διαπιστωσα πως τα περισσοτερα ειναι σε ψιλοαθλια κατασταση. ε αυτα τα ρημαδια ηθελα να ακουω και σιγα σιγα να αγοραζω και αλλα. τωρα που τα περισσοτερα απο αυτα δεν ακουγονται αλλαξα γνωμη.
οσο για το νημα αυτο που ανοιξα, νομιζω ειναι απο τα πιο χρησιμα εδω. αλλωστε ηταν νομιζω και η αφορμη ο θανασης να ξεκινησει τις φανταστικες παρουσιασεις στα πικαπ τις Ελληνικης αγορας.
Ευχαριστω
Νικος

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.423
Νίκο ένα απαλό σφουγγάρι για μωρά με ένα σαμπουάν και αρκετή μπουγάδα μπορούν να επαναφέρουν τη δισκοθήκη που λες σε καλή κατάσταση. Και βέβαια σκούπισμα στο τέλος για να μη μείνουν άλατα από το νερό πάνω στους δίσκους.

D

deleted user 10898

Guest
πετρο μου το ειπαν αυτο προχθες και με ξαναβαλαν σε σκεψεις.... ειδωμεν...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.423
Ακόμα και αν βαριέσαι την παραπάνω διαδικασία ένα καθάρισμα με το ειδικό υγρό Record Cleaner (κοστίζουν μόλις 6 ευρώ πλέον και υπάρχει και το πανάκι στη συσκευασία) κάνει μια χαρά τη δουλειά του.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.944
πλακα κανω ρε παιδια.... ο βασικος λογος που δεν πηρα πικαπ ειναι αλλος.
πηγα στο πατρικο μου να ξαναδω τα 80-100 δισκακια μου και διαπιστωσα πως τα περισσοτερα ειναι σε ψιλοαθλια κατασταση. ε αυτα τα ρημαδια ηθελα να ακουω και σιγα σιγα να αγοραζω και αλλα. τωρα που τα περισσοτερα απο αυτα δεν ακουγονται αλλαξα γνωμη.
οσο για το νημα αυτο που ανοιξα, νομιζω ειναι απο τα πιο χρησιμα εδω. αλλωστε ηταν νομιζω και η αφορμη ο θανασης να ξεκινησει τις φανταστικες παρουσιασεις στα πικαπ τις Ελληνικης αγορας.
Ευχαριστω
Νικος
Δε μου τους στέλνεις για ένα backup; Τί ρεπερτόριο είναι;

Reaction score
8
αλλωστε ηταν νομιζω και η αφορμη ο θανασης να ξεκινησει τις φανταστικες παρουσιασεις στα πικαπ τις Ελληνικης αγορας.
τωρα θα με κανεις να επισπευσω το αφιερωμα και τα τεστ που ετοιμαζω για τα πληντυρια δισκων.

D

deleted user 10898

Guest
γιατι ρε γμτ με πιανει τετοια εποχη?
πρεπει να κανω υπομονη μεχρι μετα τις γιορτες. μετα μου περναει...
κανας καλος ιντερνετικος ψυχαναλυτης?

παλι ειδα τα βινιλια σπιτι μου και αυτη την φορα δεν μου την γλυτωνει.
θα βαλω και οριο το 1000αρικο για πικαπ/βραχιονα/κεφαλη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.830
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos