να παρω πικάπ?

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.966
Απάντηση: να παρω πικάπ?

...Ούτε καν αυτό το τερατούργημα στην από πάνω εικόνα που θα είτε το μοτέρ του θα πεθάνει πρόωρα ή αν είναι καλής ποιότητας θα καίει όσο όλα τα φώτα του σπιτιού σου αναμένα μαζί με το θερμοσίφωνα. Πάντως καλή τύχη ότι και να πάρεις.
Εάν πράγματι ΄΄αγάπησες΄΄ το Clearaudio,το V.Y.G.E.R. Indian θα το...΄΄λατρέψεις΄΄:612:

D

deleted user 10898

Guest
Re: Απάντηση: να παρω πικάπ?

Και έχοντας πει όλα αυτά, γιατί δεν παίρνεις ένα mk2 που είναι μέσα στο budget σου και που αν δώσεις τα ίδια χρήματα για κεφαλή και πικάπ με το μκ2 θα καταλήξεις με μία κεφαλή πολύ καλής ποιότητας και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα καλύτερο με το technics. Συμφωνώ ότι το technics δεν έχει κανένα ιδιαίτερο σύστημα απόσβεσης των ταλαντώσεων, αλλά δεν παράγει και τίποτα τρελό για να χρεαστεί να το αποσβέσει. Δες και τις μετρήσεις. Τα πάντα περιγράφονται με τη φυσική είτε το θέλουμε είτε όχι. Όλα είναι μετρήσιμα. Και αν μιλήσουμε για σταθερότητα περιστροφής δεν νομίζω ότι το ακουμπάει κανένα belt drive. Ούτε καν αυτό το τερατούργημα στην από πάνω εικόνα που θα είτε το μοτέρ του θα πεθάνει πρόωρα ή αν είναι καλής ποιότητας θα καίει όσο όλα τα φώτα του σπιτιού σου αναμένα μαζί με το θερμοσίφωνα. Πάντως καλή τύχη ότι και να πάρεις.
σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.
το μοναδικο μου προβλημα με το technics πλεον (παλια ηταν η εμφανιση!!) ειναι πως διαβαζω αρκετους χρηστες που πηγαινοντας απο sl1200 σε πικαπ του χιλιαρικου ειδαν ολοι μεγαλη βελτιωση.
δεν μπορω να συγκρινω a-b 1200μκιι με κατι αλλο και αυτο με κουραζει λιγακι...
θα ηθελα την αποψη σου εστω με πμ γιατι βλεπω πως εχεις ενα project 9.1 στις αγγελιες...
εαν μπορεις ειλικρινα να μου απαντησεις εαν το σλ1200 ειναι καλυτερο του κατα την αποψη σου, σου χρωσταω χαρη...
φιλικα
Νικος

Reaction score
4.250

Ε αυτο μαλιστα. Ειναι οτι πρεπει για να ακουμπαμε πανω του το ...dac με το media player :142:

Reaction score
0

Βασικά το V.Y.G.E.R. μου αρέσει πολύ! Είναι ένα καταπληκτικό παράδειγμα του πως μετατρέπεις τον παλιό καυστήρα μιας ατμομηχανής σε πικάπ. Και μετά το πουλάς και μια περιουσία. Άι άι άι...

Reaction score
249

Καλη χρονια σε ολους
Νικο τωρα που πουλησες τα ηχεια με τι θα ακους;
επειδη εχω πλατω ξερεις ποσο κοστιζουν οι καλοι σε ποιοτητα δισκοι; με 25-30 φτανεις το χρηματικο σου οριο-κατα τη γνωμη μου αν θελεις να ακουσεις καλα αναλογικα πρεπει να ξοδεψεις για π,β,κ,φσ πανω απο 2000 (και λιγα λεω)

D

deleted user 10898

Guest
πηγα σημερα στο πατρικο μου και ειδα την συλογη απο καμια 70-80 βινιλια και συγκινηθηκα...
μερικα καλα κοματια που ακουγα αρκετα...

ειμαι ασχετος αναλογικα.
σε τι επιπεδο τιμων πρεπει να φτασω για πλατο/κεφαλη/βραχιονα για να εχω αναλογικο ηχο ας πουμε αντιστοιχο ενος cd player 1500euro?
προ ο dared mc7p με mm εισοδο.
μην βαρατε...
Νικος
(οποιος το πει στη γυναικα μου :141::141:)
που να σας τα λεω...
2 χρονια μετα...

Reaction score
852

τουλάχιστον, από ότι είδα, πήρες παράδοση και τεχνογνωσία .... καλορίζικο ...

Reaction score
249

ε πεστο ρε παιδι μου μαρκα και μοντελο και θες και προενισχυτη ή θα βαλεις ψηφιακη ριαα

Reaction score
3
Να ρωτήκσω,είναι κομβλέ (βαλαλικά και τα τοιαύτα) ή άπαξ του μηνός θα έχουμε καντήλια,μητροπολίτες ,φελέκια κ.λ.π. ?
Garunkio τι πρίγκηπας, ζευγολάτης είναι......

Reaction score
0
Να ρωτήκσω,είναι κομβλέ (βαλαλικά και τα τοιαύτα) ή άπαξ του μηνός θα έχουμε καντήλια,μητροπολίτες ,φελέκια κ.λ.π. ?
Garunkio τι πρίγκηπας, ζευγολάτης είναι......
παρακαλω, carunkio και ουχι garunkio... οπως ισως ενας νοτιοιταλος θα επροφερε βανδαλιζοντας ονοματα και νοηματα! εσεις? ethnigofron?

Και οι ζευγολαται εχουν ψυχη αγαπητε, αλλωστε η ιστορια μας διδασκει οτι καποτε δοξαστηκαν και κυβερνησαν. Αντιθετως, ουκ ολιγοι βασιλεις διεσυρθησαν, αποκεφαλιστηκαν και κατεδιωχθησαν μετα χλευης, οταν απεκαλυφθη ο σκοτεινος τους ρολος!

Reaction score
2.248

Καλοάκουστο vet !!
Ελπίζω ο βραχίονας να ήταν αυτός που ήθελες

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk