Άλλο ένα πολυπριζο....

Reaction score
29.980
Το ξεθάβω μιας και σε άλλο νήμα που λέμε για φερρίτες και λοιπά μίλαγα με το τσατ Τζι Πι Τι ΝταμπλιγιουΑΡΣι και μου είπε ότι κακώς έχω βάλει τους τελικούς πάνω σε φιλτρο.
Να βάλω τα dac/pre και τα sub (που έχουν switching τροφοδοτικά και ευάλωτα σε rf) και να αφήσω τους τελικούς σε άλλη παροχή μοναχούλια τους.

Ο λόγος είναι λέει ότι το φιλτρο θα κοψεί τα δυναμικά των τελικών (θα ζητάει στιγμιαίο ρεύμα ο τελικός και το φίλτρο θα του λέει ΡΕ ΑΕΙ ΠΑΕΝΕ τώρα φιλτράρω πάρε τα ΦΙΛΤΡΑ μου)

Ισχύει αυτό;
Συνήθης παπαρολογία που αλιεύει το Α Ι ,και την πασσάρει όπου βρεί.
Τα φίλτρα δεν κόβουν δυναμικά , εκτός αν είναι της πλακός.
Αυτό όμως που σίγουρα χρειάζονται όλα τα μηχανήματα είναι σταθεροποιητές τάσης. Ιδίως αν το δίκτυο είναι μπάχαλο όπως ήταν στην περιοχή μου μέχρι και πριν ένα χρόνο.
Εκείνη την εποχή λοιπόν που αποσυνδεθήκαμε από το βιομηχανικό ρεύμα των αχαρνών και συνδεθήκαμε σε άλλο υποσταθμό , άλλαξαν τα πάντα. Μειώθηκε ο θόρυβος , σταθεροποιήθηκε η τάση , δεν έχει τόσα πολλά πάνω κάτω όπως είχε , όλα έστρωσαν. Βοήθησε βέβαια και η υπογειοποίηση των καλωδίων και οι νέοι Μετ/στες που μπήκαν σε κάμποσες νέες θέσεις.
Αλλά ! γενικά τα φίλτρα κακό δεν κάνουν .

Reaction score
2.906
Ναι αλλα δε μου συφμωνείτε όλοι και εγώ μπερδεύομαι τώρα χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τα φίλτρα ειναι της arcotronics, υποτίθεται ειναι από τα καλά

Reaction score
2.906
Schafner καλύτερα
Μώρε δεν τα αλλάζω τώρα, ότι έχει το ψυγείο. Από μέλος τα είχα πάρει και είναι μια χαρά. Στις φώτο που είδα πριν είναι 20Α, οπότε δεν περιορίζουν τα ρεύματα σε καμία περίπτωση και ας λέει ο τσαπ ΓΤΠ άλλα.

kazdem

"Επαγγελματίας"
Reaction score
373
Κάνε μια (και δύο και τρεις) δοκιμές με τους ενισχυτές σε φίλτρο και χωρίς και το συζητάμε. Γενικά τα φίλτρα αλλάζουν τον ήχο είτε σε ενισχυτές είτε σε πηγές. Από κει και πέρα είναι θέμα προτίμησης. Κάποιες συσκευές ακούγονται καλύτερα με φίλτρο και άλλες όχι.

Reaction score
759
Το ξεθάβω μιας και σε άλλο νήμα που λέμε για φερρίτες και λοιπά μίλαγα με το τσατ Τζι Πι Τι ΝταμπλιγιουΑΡΣι και μου είπε ότι κακώς έχω βάλει τους τελικούς πάνω σε φιλτρο.
Να βάλω τα dac/pre και τα sub (που έχουν switching τροφοδοτικά και ευάλωτα σε rf) και να αφήσω τους τελικούς σε άλλη παροχή μοναχούλια τους.

Ο λόγος είναι λέει ότι το φιλτρο θα κοψεί τα δυναμικά των τελικών (θα ζητάει στιγμιαίο ρεύμα ο τελικός και το φίλτρο θα του λέει ΡΕ ΑΕΙ ΠΑΕΝΕ τώρα φιλτράρω πάρε τα ΦΙΛΤΡΑ μου)

Ισχύει αυτό;
Ενισχυτης-ες πάντα ξεφιλτροι…

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red