alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.203
Έτσι μου έρχετε να πω στον τέως διευθυντή της Odeon να μπει να διαβάσει να κλάψει από τα γέλια.
Πραγματικά απορώ και ασχολείσθε ακόμα.
[/QUOTEΌποιος θέλει Ultra High 4K ποιότητα και θέλει και να του ανήκουν οι ταινίες, να πάρει Kaleidescape.
Α ξέχασα, δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους
Το θέμα αρχίζει και ξεφεύγει! όποιου δεν του αρέσει η Ελληνική γλώσσα, μπορεί να μετοικίσει στο USA, το αυτό και σε όσους θέλουν να ακούν τον
Δεν υπάρχει χειρότερη εταιρία! τα μισά δισκάκια της δεν έπαιζαν!!! να γελάσει, και να κλάψει, με την εταιρία που διεύθυνε!!!Έτσι μου έρχετε να πω στον τέως διευθυντή της Odeon να μπει να διαβάσει να κλάψει από τα γέλια.
Όσα έχω παίζουν όλα. Μερικά αργούν πάρα πολύ στο loading.Δεν υπάρχει χειρότερη εταιρία! τα μισά δισκάκια της δεν έπαιζαν!!! να γελάσει, και να κλάψει, με την εταιρία που διεύθυνε!!!
Σεβαστή η άποψη σου αλλά αυτός που κρίβεται πίσω από το δάχτυλο του είσαι εσύ τώρα. Γιατί για κάθε 10 άτομα που έχουν media player για να βλέπουν Netflix όπως λες υπάρχουν άλλοι 1000 για να μην σου πω παραπάνω που το χρησιμοποιούν ναι για να βλέπουν ματρόσκες. Μην κάνεις ότι πέφτεις από τα σύνεφα. Εγώ δεν είπα ότι το φόρουμ το υποστηρίζει αυτό αλλά μόνο κάποιος που είναι χαζός βλέποντας τα νήματα που υπάρχουν δεν το καταλαβαίνει αυτό. Δεν είμαστε χτεσινοί παιδιά ούτε ζούμε σε σπηλιές. Σε κάποια πράγματα ας είμαστε ειλικρινείς. Αν εσύ έχει media player και το χρησιμοποιείς για Netflix μπράβο σου. Μην θεωρείς τον εαυτό σου τον κανόνα μόνο γιατί θα εκπλαγείς.Διαφωνώ, αλλά ΟΚ, ο καθένας έχει τις απόψεις του. Το πρόβλημά μου ήταν οι αιχμές, όχι οι τάσεις του κόσμου κι η χρήση των συσκευών.
Οπότε, ας μην το συνεχίσουμε, θέλω να πιστεύω ότι τα μηνύματα είναι ξεκάθαρα.
Το θέμα είναι να το κάνεις να αξίζει οικονομικά. Αλλά ξέχασα, αν δεν υπάρχει αγορά που οι διανομείς φταίνε που την κατάντησαν έτσι σιγά μην ασχοληθούμε τώρα....ποιός ασχολείται τώρα να την ξαναφτιάξει....τραγική Ελληνική νοοτροπία.Όσα έχω παίζουν όλα. Μερικά αργούν πάρα πολύ στο loading.
Το θέμα μας εδώ είναι κατά πόσο ένα εγχείρημα αξίζει οικονομικά. Τα υπόλοιπα για μένα είναι για ρομαντικούς.
Αγοράζω κυρίως από Zavvi, γρήγοροι στην εξυπηρέτηση και τα δισκάκια άψογα. Κατα καιρούς καλές προσφορές σε συλλεκτικές εκδόσεις. Επίσης μερικά από amazon αν έχουν εξαντληθεί αλλού και βέβαια ebay για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δυστυχώς μας λείπει ένα best buy στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα, ακούει κανείς?Επεσε το ματι μου στο εν λόγω τοπικ, μιας και σκεφτόμουν ακριβως αυτο.
Θελω να ξεκινησω σιγα σιγα να χτίζω τη συλλογή μου, μόνο με 4Κ παραγωγές. Βλεπω πως οι ταινίες που εχουν ερθει ελλάδα ειναι ελάχιστες! Βλέπω προσφορές που δε μπορεις να πεις οχι, σε καταστήματα του εξωτερικου, πχ ζαββι, 3 ταινιες ντισνει με 12.5ε η ταινία και καμμία δεν εχει Ελληνικά.
ΟΚ θα πειτε, κατάστημα του εξωτερικου ειναι, πολλά θες...ΑΛΛΑ αυτές οι ταινιες δεν εχουν ερθει Ελλάδα. Πράγμα περίεργο!!!
Καλά κάνεις, αλλά ελληνικούς υπότιτλους;;;Αγοράζω κυρίως από Zavvi, γρήγοροι στην εξυπηρέτηση και τα δισκάκια άψογα. Κατα καιρούς καλές προσφορές σε συλλεκτικές εκδόσεις. Επίσης μερικά από amazon αν έχουν εξαντληθεί αλλού και βέβαια ebay για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δυστυχώς μας λείπει ένα best buy στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα, ακούει κανείς?![]()
Μπήκα να κάνω εναν έλεγχο τι εχει, είδα τη προσφορά και δε κρατήθηκα. Πηρε 5 4Κ star wars. Αν τα είχε ολα, θα παιρνα και τα υπολοιπα.Από το εξωτερικό αγοράζω από το Ebay και πιο συγκεκριμένα από
έχει καλές τιμές και ενημερώσεις για τις ταινίες.Security Measure
www.ebay.com
Υπάρχουν και αλλά φυσικά χωρίς όμως να λένε τίποτα για τις ταινίες η άλλες φώτο.
Θέλει πολύ ψάξιμο !!!
Πάντως δύσκολα θα βρείτε με ελληνικούς υπότιτλους............
Εχω αγοράσει πολλούς τίτλους με ελληνικά από zavvi. Στους περισσότερους αναφέρει αν εχει στην περιγραφή προϊόντος. Καμια φορά μπαίνω στο bluray.com για να δω την έκδοση αναλυτικά. Μεταφορικά είναι 7 λιρες . Επίσης μην ξεχνάμε ότι έχουν πολύ ωραία συλλεκτικά steelbooks αλλα και φιγούρες και μπλουζάκια- κούπες κλπΚαλά κάνεις, αλλά ελληνικούς υπότιτλους;;;
Οκ μπορώ να δω σε αγγλικούς, δε λέω, αλλά πολλές φορές βλέπουμε μια ταινία, παρέα.
ΥΓ. Έδρα που έχουν αυτοί; Μεταφορικά για Ελλάδα;