Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Reaction score
0
Βεβαιως και δεν ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ high end και εδω εχω σφαλλει...

Ισως εκ παραδρομης..

Θα το διορθωσω αμεσα

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Τωρα οσον αφορα εσενα Μπλατσαρα,

ΕΧΕΙΣ COPYRIGHT ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΔΩ ΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΟΥ???
η σελίδα σου είναι ελεύθερη για το κοινό οπότε δεν υπάρχει θέμα copyright...

Τι να κανω με τις μ..ες που εχουν κανει τα περιοδικα και τις βαθμολογιες τους αναγκαζομαστε κι εμεις οι εμποροι για να πουλησουμε να κανουμε συμβιβασμους και να λεμε στον κοσμο ενα ηχειο των 2000 ευρω high end, γιατι το ηχειο ηταν πολυ πιο ακριβο απο αυτο που γραφεις..
Που και που δηλαδή κοροϊδεύουμε κανένα μ@λ@κ@ να του φάμε κανένα 2000€. Εύγε και εις ανώτερα...

Για αυτο και γραφω για το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ high end οτι ΞΕΚΙΝΑΕΙ απο τα 5000 ΠΕΡΙΠΟΥ...

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???
Δηλαδή με 800€ δεν αγοράζω ένα κλασσικό High end ηχείο μεταχειρισμένο 10ετίας;
Κρίμα και χάρηκα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

ααα... και εντελώς τυχαία στις σελίδες με τα μεταχειρισμένα σας τα μισά και παραπάνω ανεξαρτήτως τιμής χαρακτηρίζονται high end...

μάλλον σας ξέφυγε σε όλα...

εκ παραδρομής πάντα...

Reaction score
0
Τωρα οσον αφορα τον φτωχο πλην τιμιο χαιφιντελιστα και τον προλεταριο Σπυρο Μπλατσαρα θα του πω το εξης:

Δεν ειναι τυχαιο το οτι οι ΓΝΩΣΤΕΣ οπως π.χ. ο Νικος ο Κορακακης και φυσικα ο Diabolical συμφωνουν με τα λεγομενα μου.

Αυτοι εχουν κανει την διαδρομη τους στο χωρο του high end...Εχουν τις εμπειριες τους..Κατανοουν τα λεγομενα μου

Με αυτους μπορουμε να κανουμε συζητηση

Για τους υπολοιπους ισχυει αυτο που ελεγα στον Τσαρουχα για την Ferrari του Shumaher..

Γραψτε το αυτο που θα πω για να το εμπεδωσετε στο μυαλο σας

Το High end ειναι σαν την γευσιγνωσια

Δεν μπορει κανεις απο την μια στιγμη στην αλλη να γινει γευσιγνωστης ενος φινου single malt ουισκι, η ενος εξαιρετου κρασιου

Χρειαζεται εκπαιδευση προσπαθεια και τεραστια εμπειρια

Αυτο ακριβως ισχυει και για το high end!

Το αυτι ειναι ενα απλο οργανο κυριοι, ο εγκεφαλος αποκωδικοποιει τα σηματα που δεχεται απο αυτο..

Αρα χρειαζεται εκπαιδευση εμπειρια και φυσικα μουσικη ευαισθησια για να κατανοησει και κρινει καποιος ενα high end ακουσμα..Ποσο μαλλον να κρινει τα λεγομενα καποιου που ζει καθημερινα μεσα στο Ultra High End χωρις υπερβολες

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Καλά ψάξε να βρεις τίποτα νέους πελάτες γιατί οι μ@λ@κες με τα 2000€ έκαστος για high end κάποια στιγμή τελειώνουν...

Reaction score
0
Ειναι πασιγνωστο σε ολους οτι τα μεταχειρισμενα τα προσφερουμε Μισοτιμης..

Πραγμα που σημαινει οτι ενα προιον των 5000 το δινουμε 2500 και για μετρητοις και πιο κατω..

Αρα μην γραφεις μ..ες για να δημιουργεις εντυπωσεις κ.Μπλατσιο

Στο τελος τελος ΠΟΥΘΕΝΑ δεν εχετε πει για τα καλωδια!!

Ας υποθεσουμε οτι εχετε φτιαξει ενα συστημα με μεταχειρισμενα των 8000 ευρω..δηλαδη 16000 ουσιαστικα..

Κι ας υποθεσουμε οτι ειναι ματσαρισμενο. Εχετε την εντυπωση οτι θα ακουσετε high end?? Με τι?? Με μπουζοκαλωδια??

Reaction score
1
Ρε Σπύρο, δεν προσπαθώ να σου πω ότι έχεις άδικο ή δίκαιο. Απλά προσπαθώ να εξηγήσω σε όλους ότι αν το σφάλμα του Γιώργου σχετικά με την χρήση του όρου High End είναι "5", κάποιων άλλων είναι "105" και αντί να την λέμε σε αυτούς, την λέμε στον Γιώργο.

Ο Γιώργος μπορεί να χρησιμοποιεί τις λέξεις High End για όποια συσκευή θέλει. Αν κάνει λάθος, θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Άσχετα με αυτό όμως, δεν νομίζω ότι έκανε σε κανέναν τόσο μεγάλο κακό για να του τα χώνουμε και να του κάνουμε κακό στην επιχείρηση του.

Για εμένα αν θες, είναι πολύ πιο σημαντικό το ότι δήλωσε πως δεν έχει καμία σχέση με το audiopoint.

Τώρα, όσον αφορά τις όποιες βρισιές... ο κάθε ένας είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει.

Reaction score
7.110
Κλειδωστε το θεμα η κατασταση ξεφευγει, το λεει καποιος που εχει κανει το ιδιο λαθος (το να ξεφευγεις).

Reaction score
0
Νικολα μου,

Επειδη εχει γινει θεμα η επιχειρηση μου..

ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, μην ανησυχειτε κ. Μπλατσιο..

Και αν εχετε αρχιδια ελατε να αποκαλεσετε τους πελατες που μπαινοβγαινουν στο μαγαζι μου μαλακες που με εμπιστευτηκαν..

Ετσι για να γελασουμε!

Κοντα ειναι η Κατερινη

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Brother, είσαι φιλαράκι μου, σε εκτιμάω πολύ και το ξέρεις πολύ καλά. Εδώ όμως θα διαφωνήσω μαζί σου για έναν και μόνο λόγο: Με ενοχλεί αφάνταστα που την πέφτετε στον Music Lover, ο οποίος είναι από τους καλύτερους εμπόρους του χώρου (με τα θετικά του και τα αρνητικά του) και αφήνετε ανέπαφους κάτι πραγματικά τυχάρπαστους που πουλάνε από την κουζίνα του σπιτιού τους, όπου χάρη στα αστεράκια κάποιων κουφών ηλιθίων συνεταίρων τους, έγιναν εκατομμυριούχοι εις βάρος της τσέπης μας και της απόλαυσης μας.

Γιατί αφήνουμε ανέπαφους αυτούς τους σαβουρατζήδες αστεροκυνηγούς. Ξεχνάμε τα 4,7 αστεράκια που έπερνε μια ξυλοκατασκευή του 2χίλιαρου, όταν λίγο πιο κάτω βρισκόντουσαν τα 4,9 του Wilson Alexandria ή Grand Slamm (δεν θυμάμαι ακριβώς για πιο από τα δύο).

Ξεχνάμε που βάφτιζαν έναν κινέζικο ολοκληρωμένο με ψυχρές κολλήσεις εκ κατασκευής, ως έναν από τους καλύτερους High End ενισχυτές παγκοσμίως.

Αυτά τα τυπάκια και αυτούς τους αντιπροσώπους είναι που θα πρέπει να κυνηγήσουμε και όχι τον Γιώργο. Αυτοί έκαναν πραγματικά κακό στον χώρο του High End.

Ένα πράγμα θα σου/σας πω. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι φίλοι του χώρου με παίρνουν επί καθημερινής βάσης στο τηλέφωνο για να ψάξουμε μαζί τι φταίει και δεν αποδίδει το σύστημα τους αυτά που τους "υποσχέθηκαν" οι θεόκουφοι δοκιμαστές-αντιπρόσωποι και λοιποί παρατρεχάμενοι.

Για αυτούς δεν έχουμε να πούμε τίποτα;;; Για τους αντιπροσώπους που συστήνουν ηχείο 96dB σε κάτοχο Krell FPB-700 δεν έχουμε να πούμε τίποτα;;; Ο Θεοφιλάκος μας ενόχλησε επειδή έγραψε την αλήθεια άκομψα;;;

Παιδιά, αν θέλουμε ένα forum αντικειμενικό, θα πρέπει να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη.

Εγώ από την πλευρά μου ήμουν και θα παραμείνω ανοικτός σε κάθε κρητική για την στάση μου ως καταναλωτής και ως δοκιμαστής. Θα παραμείνω φίλος σας. Θα συνεχίσω με χαρά να συμμετέχω στην κοινότητα του AVSite, το οποίο θεωρώ ένα από τα σοβαρότερα site του κόσμου. Επειδή όμως θεωρώ τον εαυτό μου κομμάτι αυτού του forum, αυτή τη στιγμή νιώθω ότι έχουμε χάσει το μέτρο και οφείλω να το επισημάνω.
Νίκο τα αισθήματα είναι αμοιβαία, το ξέρεις και αν μη τι άλλο έχω πει πολλές φορές ότι έχεις τα rxδια να συνδιαλέγεσαι με χομπίστες, να τους ακούς και να σε ακούνε.

Πρέπει να καταλάβεις όμως κι εσύ, ότι ρε φίλε δεν καθόμαστε όλη μέρα να ψάχνουμε ποιός έχει κάνει λαμογιές για να τον κυνηγήσουμε. Δεν είναι αυτή η δουλειά μας, γι αυτά που λες, δεν έχουμε ιδέα. Δεν φτάνουν όλα αυτά στα αυτιά μας, δεν είμαστε του κυκλώματος εμείς. Μερικοί χομπίστες είμαστε και μάλιστα οι περισσότεροι μακριά από το κέντρο όπου διαδραματίζονται όσα αναφέρεις. Σχολιάζουμε τα οφθαλμοφανή, αυτά που βλέπουν όλοι, αυτά που μαθαίνουμε κι εμείς. Αν την πέφτουμε όπως λες στον Θεοφιλάκο για την προκλητική του διαφήμιση, τι πιστεύεις ότι θα κάναμε αν μαθαίναμε κάποια λαμογιά για κάποιον άλλον. Ξέρεις καλά ότι θα γινόταν και το έχεις δει το έργο πολλές φορές εδώ μέσα. Εσύ τουλάχιστον ξέρεις ότι τα έχει ακούσει πολύς κόσμος σε περιπτώσεις ριβού με αδικαιολόγητα φρού φρού κι αρώματα και φυσικά ανεξαρτήτως εντύπου. Θα έλεγα κιόλας ότι πρώτα από όλα την ακούει ο ΗΧΟΣ εδώ μέσα, με αποκορύφωση το αλλαγμένο κείμενο του Λάμπρου. Αν την "πέφτουμε" όπως λες στον φίλο σου, λέγοντάς του ότι η διαφημιστική του τακτική είναι κωλοτούμπα ολκής (το ίδιο και τα μεταχειρισμένα του), τότε αυτός τι ακριβώς κάνει λέγοντας ότι είμαστε site με "δάχτυλα", αφήνοντας τα γνωστά υπονοούμενα των υβριστών του site των αγγελιών και ότι παίρνω χαρτζιλικάκι? Είναι σοβαρά πράγματα αυτά?

Εδώ είναι μια ελεύθερη on line κοινότητα. Δικαίωμα κρίσης έχει οποιοσδήποτε σε οτιδήποτε διότι δεν έχουμε υποχρέωση σε κανέναν και ευτυχώς την ίδια άποψη έχει και η ιδιοκτησία. Πρέπει να ξέρεις ότι προκειμένου να διαφημιστούν εδώ κάποιοι, ζήτησαν ανταλλάγματα. Φάγανε πόρτα όμως και πήγανε αλλού. Και για να μην μπλέκουμε τις καταστάσεις όχι δεν αναφέρομαι στον Θεοφιλάκο.

Δεν μπορεί λοιπόν, ο κάθε Θεοφιλάκος, επειδή δέχτηκε κάποιου είδους κριτική, αντί να απαντήσει επί της ουσίας γι αυτή, να κατηγορεί το site ή τους ανθρώπους του, λες και τους ξέρει κι από χθες. Ξέρεις καλά ότι δεν ξημεροβραδιαζόμαστε εδώ μέσα για να κερδίσουμε κάτι. Τα πράγματα είναι έτσι από τότε που ρωτούσα και απαντούσα μόνος μου στην κατηγορία high end και έτσι θα παραμείνουν εφόσον συνεχίσω να ασχολούμαι. Ο Θεοφιλάκος έκανε καλά που μπήκε για να απαντήσει, αυτό δείχνει άνθρωπο με ευθιξία. Μόνο που δεν απάντησε. Είχε την ευκαιρία να δείξει ότι αυτό που εκλαμβάνει ένας αναγνώστης διαβάζοντας την διαφημιστική του καμπάνια, δεν είναι η πραγματικότητα. Θεώρησε σωστό όμως αντί να απαντήσει επ' αυτού, να προσπαθήσει να τους βγάλει όλους μαλάκες που εκλαμβάνουν το μήνυμα που η διαφήμιση εκπέμπει, λες και φταίνε όλοι αυτοί και όχι η διαφήμιση. Και μάλιστα με την χειρότερη φρασεολογία.

Εμένα τουλάχιστον με απογοήτευσε και την ίδια γεύση άφησε σε όλο το site.

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Νικολα μου,

Επειδη εχει γινει θεμα η επιχειρηση μου..

ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, μην ανησυχειτε κ. Μπλατσιο..

Και αν εχετε αρχιδια ελατε να αποκαλεσετε τους πελατες που μπαινοβγαινουν στο μαγαζι μου μαλακες που με εμπιστευτηκαν..

Ετσι για να γελασουμε!

Κοντα ειναι η Κατερινη

ο πλούτος των επιχειρημάτων σας με έχει αφήσει άναυδο...

Σας το ξανάπα. Όσο περισσότερο μιλάτε τόσο περισσότερο εκτίθεστε...

Reaction score
13
Δεν το σταματατε εδω...
Τα συμπερασματα εχουν βγει.
Τωρα οτι παραπανω ειπωθει θα ειναι ασχημο.
Μαλλον ασχημοτερο.
Για ολους.

Reaction score
0
Τι να μου πειτε κι εσεις απο την ζωη σας ρε παιδια??

Μονο μπλα μπλα και φρου φρου κι αρωματα ειστε..ενω ακομα ΔΕΝ μου εχετε απαντησει το τι ποσο χρειαζεται κατα την γνωμη σας για να στηθει εαν high end συστημα...

Οσο για την ηθικη, ειστε οι τελευταιοι που θα μπορουσατε να παραδωσετε μαθηματα της...

Απλως παρασιτειτε σε βαρος ανυποψιαστων

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Τι να μου πειτε κι εσεις απο την ζωη σας ρε παιδια??

Μονο μπλα μπλα και φρου φρου κι αρωματα ειστε..ενω ακομα ΔΕΝ μου εχετε απαντησει το τι ποσο χρειαζεται κατα την γνωμη σας για να στηθει εαν high end συστημα...

Οσο για την ηθικη, ειστε οι τελευταιοι που θα μπορουσατε να παραδωσετε μαθηματα της...

Συνέχισε, συνέχισε, εκτίθεσαι περισσότερο...

Reaction score
0
Εσυ εκτιθεσαι καθημερινα ρε μαγκα εδω μεσα...

Να μην εκτεθω και γω λιγακι?

Δεν βαριεσαι θα το ρισκαρω..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νικόλα Κορακάκη, κατάλαβες για τι πράγμα μιλάω? Παρασιτούμε, εμείς που κάνουμε άλλη δουλειά για να ζήσουμε και το φρούτο του δάσους με τις ποντιακές διαφημίσεις, άλλος ένας βασιλιάς της τράμπας από αυτούς που έχουν κάνει το χόμπι βόθρο, ασχολείται με την ηθική μας. Και μετά μου λες ότι του τη πέφτουμε, του βλάκα. :lol:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ένα παράσιτο είναι κάποιος οργανισμός που ζει και αναπτύσσεται εις βάρος ενός άλλου οργανισμού. Διακρίνονται σε δυο κατηγορίες: σε εκείνα που μπορούν να επιβιώσουν αυτόνομα και απλά μεταφέρονται από τον ένα οργανισμό στον άλλο, και σ' εκείνα που πεθαίνουν όταν πεθάνει και ο οργανισμός-φορέας. Γνωστά παράσιτα είναι τα τσιμπούρια και οι βδέλλες.

Κάποιες φορές ο όρος παράσιτο χρησιμοποιείται απαξιωτικά για ανθρώπους που βασίζονται σε άλλους για την επιβίωση ή την ανάδειξή τους. Αυτού του είδους τα "παράσιτα" συνήθως "κολλάνε" πάνω σε κάποιους ικανούς και δυνατούς ανθρώπους με σκοπό να επωφεληθούν απο την ικανότητά και την δημιουργικότητά τους. Συνήθως όμως ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία σε σχέση με το ζωικό βασίλειο και εξοντώνονται ή εξαφανίζονται με την αποκόλληση απο τον ικανό άνθρωπο ο οποίος σε ποσοστό 100% των περιπτώσεων γίνεται δυνατότερος και αποχωρίζεται το "παράσιτο". Πολλά παραδείγματα έχουν παρατηρηθεί στην καθημερινή ζωή και στον εργασιακό χώρο.
http://el.wikipedia.org/wiki/Παράσιτο

Βάση ορισμού το παράσιτο του χάι ένδ είναι όποιος επιβιώνει από τον χώρο. Και μιας που εγώ δεν επιβιώνω από τον χώρο, ούτε έχω, ούτε είχα ποτέ την οποιαδήποτε οικονομική δοσοληψία με τον οποιονδήποτε του "χώρου" μάλλον σας την χαλάω την θεωρία συνωμοσίας...

Καμιά άλλη υπάρχει;

Reaction score
0
Ρε Τσαρουχα,

εσυ δεν ειπες οτι ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα????

Σαν τι αλλο προλαβαινεις να κανεις δηλαδη?

Να ξεσκονιζεις κουραμπιεδες?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.043
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Grigoris1966