Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Ένα e-mail από yahoo ή hotmail δεν λέει τίποτα. Ο καθένας μπορεί να το βγάλει...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ας είναι όμως.

Καλώς ήρθατε κύριε musiclover, αν και λίγο με τα μπαντηλίκια... :happy_9:
Κατ' αρχάς, αν θέλετε μας λέτε και το όνομά σας, αν δεν θέλετε το ίδιο μας κάνει. Βεβαίως, όταν χαρακτηρίζεις κάποιον συμπλεγματικό, οφείλεις τουλάχιστον να έχεις το θάρρος να το κάνεις επωνύμως. Δεν πειράζει όμως...

Επί του πρακτέου:
- Να με συγχωρείτε αλλά μάλλον δεν καταλάβατε που ήρθατε. Εδώ δικαίωμα έχει να λέει την άποψή του οποιοσδήποτε, είτε έχει 5000€ είτε δεν τα έχει. Αν σας αρέσει καλώς, αν όχι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Οι προτροπές σας λοιπόν για να σηκωθούν και να φύγουν κάποιοι από εδώ, ή να απαντήσουν μόνο όσοι θέλετε, πέφτουν στο κενό. Οι χαρακτηρισμοί σας επίσης, διότι πολύ απλά για κάποιον άλλον, ο άσχετος μπορεί να είστε εσείς.

- Δεν καταλάβατε επίσης το εξής. Εδώ υπάρχουν κάποια ερωτήματα τα οποία απευθύνονται σε εσάς (αν είστε εσείς αυτός που υπονοείτε ότι είστε με το user name σας). Δεν μπορείτε να τα προσπερνάτε και να ρωτάτε τα δικά σας. Διαβάσατε τι εισέπραξε το κοινό από τις διαφημιστικές σας καταχωρήσεις. Υπενθυμίζω:
Αλλαγή πλεύσης και υποστήριξη φθηνών μηχανών γιατί... γιατί έτσι, παρά το γεγονός ότι στην προηγούμενη καταχώρηση, ίσως για να χτυπήσετε κάποιον ανταγωνιστή, δηλώνατε ότι μηχανή κάτω των 5000€ δεν μπορεί να παίζει καλά. Τότε (ίσως) κάποιος άλλος είχε βρει μια απίστευτη μηχανή η οποία ήταν και φθηνή. Την χλευάσατε και τώρα κάνετε το ίδιο (ακούσατε μια απίστευτη μηχανή)...

Αν μη τι άλλο λοιπόν, πρόκειται για μια αποτυχημένη διαφημιστική καμπάνια με σοβαρές ανακολουθίες. Πείτε μας την άποψή σας για να πάμε και στα υπόλοιπα.

...

Reaction score
2
Couple of things. Ρε παιδια, ειμαι ιδεα μου, ή ο κος musiclover μολις μας διευκρινισε οτι το high-end δεν εξαρταται απο την ηχητικη πιστοτητα του αναπαραγομενου υλικου, αλλα απο το κοστος κτησης? Εγω αυτο καταλαβα απο την προταση:

musiclover said:
Πεστε μου λοιπον και αντιπροτεινετε εσεις απο που ξεκιναει το πραγματικο high end? Δηλαδη απο ποια κατηγορια τιμης?
Μην ξεχνιομαστε, klipsch και accuphase. Τρανζιστορ γμτ, τσαμπα γραφω...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε παιδια, ειμαι ιδεα μου, ή ο κος musiclover μολις μας διευκρινισε οτι το high-end δεν εξαρταται απο την ηχητικη πιστοτητα του αναπαραγομενου υλικου, αλλα απο το κοστος κτησης?
Οι σχετικοί μόνον έτσι μπορούν να το ορίσουν. :cool_4:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Ωραια κυριοι,

Επειδη το κακο σας εχει παραγινει, κι επειδη ο καθε συμπλεγματικος, τυχαρπαστος, ασεβης και ασχετος με τον χωρο του high end καθεται και ασχολειται μονο με αυτα που γραφονται σε δυο διαφημισεις της εταιριας μας,
ειρωνευεται, χλευαζει και στην ουσiα απορριπτει ολο το οικοδομημα της υψηλης υπερπιστοτητας (high end), χωρις ουσιαστικο αντιλογο, αποφασισα να απαντησω...
Πρώτον. Καλώς ορίσατε στο Avsite...

Δεύτερον τα περί συμπλεγματικών κλπ κλπ τα αντιπαρέρχομαι διότι δεν είναι ωραίο να ξεκινάμε έτσι...

Τρίτον. Το οικοδόμημα του "χάι ενδ" είναι τόσο στέρεα δομημένα που το iPod τα έφαγε λάχανο. Ήδη στις ΗΠΑ αλυσίδες καταστημάτων κλείνουν και υπάρχουν κατασκευαστές που σε ολόκληρες πολιτείες δεν έχουν πλέον εμπορική παρουσία...

Πεστε μου λοιπον και αντιπροτεινετε εσεις απο που ξεκιναει το πραγματικο high end? Δηλαδη απο ποια κατηγορια τιμης?

Προσοχη παρακαλω να απαντησει καποιος ο οποιος αποδεδειγμενα εχει καποια αξιοπρεπη μηχανηματα σπιτι του, ετσι? (Και καλωδια!)

Ωστε να εχουμε θεμα προς συζητηση...Αυτοι που ακουνε απο.... τραντζιστορακια παρακαλω να σταματησουν το μπλα μπλα και το κους κους και το να λεμε καμια μ...α να περναει η ωρα..και να την κανουν..

Στις σοβαρες αντιπροτασεις θα απαντησω
Για να κάνω εγώ μία αλλη ερώτηση περισσότερο ρητορική...

Τι σημαίνει "χάι ενδ";

Αν σημαίνει πιστή αναπαραγωγή του ήχου τότε, οποιαδήποτε συσκευή το καταφέρνει αυτό, ανεξαρτήτως τιμής, είναι χάι ενδ. Άρα δεν υπάρχουν ταμπελάκια τιμών στο "χάι ενδ", και η όλη θεώρηση είναι απλά ένα μαρκετίστικο κολπάκι.

Αν απλά σημαίνει τιμή>5000€ τότε πρόκειται απλά για χόμπι συμπλεγματικών...

Όσο για τα καλώδια (ηχείων, ρεύματος κλπ κλπ) ας κάνουμε ένα τυφλό τεστ και θα δούμε αν είναι placebo ή επηρεάζουν το ηχητικό αποτέλεσμα, και κατά πόσο...

Reaction score
1.213
Couple of things. Ρε παιδια, ειμαι ιδεα μου, ή ο κος musiclover μολις μας διευκρινισε οτι το high-end δεν εξαρταται απο την ηχητικη πιστοτητα του αναπαραγομενου υλικου, αλλα απο το κοστος κτησης? Εγω αυτο καταλαβα απο την προταση:

Μην ξεχνιομαστε, klipsch και accuphase. Τρανζιστορ γμτ, τσαμπα γραφω...
Ενταξει δεν ειπε αυτο ακριβως....αλλα εχει ενδιαφερον να δουμε τις απαντησεις του στις ευστοχες παρατηρησεις του Τσαρουχα ...

Υ.Γ Και εγω τρανζιστορ εχω...αλλα αν ηθελα να το αναβαθμισω και ερχομουνα με φουσκωμενες τσεπες..δεν νομιζω να μου ελεγε κανεις ..πηγαινε παραπερα...ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΛΗΤΗΣ..

Reaction score
0
Λοιπον για να συνεχισουμε την κουβεντα μας...

Οταν δεν εχω οδηγησει ποτε την Ferrari του Shumaher και ουτε υπαρχει ποτε πιθανοτητα να την οδηγησω...αλλα παρ'ολα αυτα εκφερω γνωμη για το πως μπαινει στις στροφες, πως φρεναρει κτλ..τοτε δεν ειμαι απλως ασχετος αλλα και επικινδυνος...

Γιατι τυχαινει να με ακουνε κι αλλοι που πιθανως να με εμπιστευονται...ΚΑΚΩΣ..

Αρα παραπληροφορω τον κοσμο! Δηλαδη κοροιδευω...

Για πεστε μου κ.Τσαρουχα τι συστηματακι εχετε σπιτι σας?

Και για οσους αμφιβαλλουν για την ταυτοτητα μου...ΝΑΙ ειμαι ο Γιωργος ο Θεοφιλακος

(Δεν μιλαμε τωρα για εκθεσεις ετσι? Στις εκθεσεις την εχουμε δει την Ferrari..)

Reaction score
0
Κυριε Μπλατσιο,

Ας αφησουμε τις ερευνες αγορας στην Αμερικη κτλ...

Σας πληροφορω οτι το high end ζει και βασιλευει!

Και ειναι πολυ απλο να κατανοησετε τι σημαινει high end..

Πολυ απλα ειναι η υπερπιστοτητα..

Δεν μιλαμε εδω για ενα συστηματακι που παιζει καλα..κτλ

Η ακρως παρεξηγημενη αυτη εννοια, η τοσο αγνη οπως και ολες οι εννοιες που εχουν να κανουν με το αεναο κυνηγι της κορυφης απο καποιους πρωτοπορους...εχει βληθει απο αυτο εδω το site οσο καμια αλλη..

Και φυσικα δεν νομιζω σε καμια περιπτωση οτι αυτο ειναι τυχαιο..

Εξυπηρετει καποιους σκοπους...πονηρους φυσικα

Reaction score
250

Με ειλικρινή χαρά βλέπω την εμφάνιση του musiclover

στο forum .

Πιστεύω ότι η παρουσία στο forum ενός επαγγελματία με

βαθιά και ουσιαστική εμπλοκή στην διακίνηση μηχανών υψηλής

πιστότητας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε όλους !

Για το θέμα των διαφημιστικών καταχωρήσεων ας μην

γινόμαστε υπερβολικοί!

Δεν είναι επιστημονικά κείμενα ή reviews !

Η διαδικασία των πωλήσεων (στην οποία ενσωματώνεται

και η διαφημιστική προβολή ) περιλαμβάνει αναπόφευκτα

και τακτικές ή διαδικασίες στις οποίες ανέκαθεν επιτρεπόταν

η ένθερμη και υπερβολική στήριξη των διακινούμενων ειδών.

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε να κάνουμε με εμπόριο και

με επιβίωση επιχειρήσεων κάτω από συνθήκες

ακραίου ανταγωνισμού !

Η εκφορά υποκειμενικών εκτιμήσεων στην προσπάθεια

στήριξης της εμπορικής δράσης είναι θεμιτή και η ύπαρξη

αντιφάσεων σε βάθος χρόνου φυσιολογική !

Αρκεί να μην υφίσταται εμφανής απάτη !

Και στην προκείμενη περίπτωση εμφανώς δεν υφίσταται!

Τώρα όσον αφορά στο ερώτημα του musιclover περί

συσχετισμού τιμής και hiend θα εκφράσω την προσωπική μου

άποψη που φυσικά λόγω υποκειμενικότητας δεν αποτελεί

θέσφατο.

Υπάρχουν state of the art μηχανήματα και state of the

art συστήματα !

Τα δεύτερα κρίνονται αυστηρά όχι εκ της συνθέσεως τους

αλλά από το ηχητικό αποτέλεσμα !

5 κορυφαίες τεχνολογικά συσκευές (+ τον χώρο ακρόασης)

δεν είναι δεδομένο ότι θα δώσουν κορυφαίο σύστημα !

Με την διάχυση της προσιτής σε όλους πλέον γνώσης-επιστήμης

των ηλεκτρονικών audio , την πρόσβαση στα άπειρα δημοσιευμένα

εξαιρετικής ποιότητας σχέδια και την εύκολη προμήθεια

υλικών από τον οιονδήποτε η δυνατότητα κατασκευής μηχανής

που υπό συνθήκες μπορεί να δώσει hiend αποτέλεσμα

υφίσταται με χαμηλότερο κόστος από ποτέ !

Συνεπικουρούσης και της κινέζικης παρουσίας μπορείς να

βρεις συσκευές με εξαιρετική απόδοση ακόμη και κοντά στα 1000 Eu.

Πως επί παραδείγματι μπορεί κάποιος να μην θεωρήσει hiend

τις προσιτές υλοποιήσεις της Usher όταν πίσω από τα προϊόντα της

βρίσκεται ο Θεός D Appolito στο όνομα του οποίου αισθάνεται

δέος ο οιοσδήποτε σχεδιαστής-κατασκευαστής ηχείων

σήμερα;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Λοιπον για να συνεχισουμε την κουβεντα μας...
Δεν γίνεται να συζητάμε χωρίς να υπάρχει διάλογος. Τι μπήκατε να κάνετε να μας ρωτήσετε για την ζωή μας?
Οταν δεν εχω οδηγησει ποτε την Ferrari του Shumaher και ουτε υπαρχει ποτε πιθανοτητα να την οδηγησω...αλλα παρ'ολα αυτα εκφερω γνωμη για το πως μπαινει στις στροφες, πως φρεναρει κτλ..τοτε δεν ειμαι απλως ασχετος αλλα και επικινδυνος...
Εγώ έχω οδηγήσει λαμποργκίνι πιάνεται?
Αρα παραπληροφορω τον κοσμο! Δηλαδη κοροιδευω...
ΑΥΤΟ ακριβώς λέμε αλλά δεν ακούτε. Τελικά κοροϊδεύετε τον κόσμο όταν πουλάτε πηγή με 850€ ή ισχύει η πρώτη καταχώρηση?
Για πεστε μου κ.Τσαρουχα τι συστηματακι εχετε σπιτι σας?
Με το ΦΠΑ το θέλετε ή χωρίς?
Και για οσους αμφιβαλλουν για την ταυτοτητα μου...ΝΑΙ ειμαι ο Γιωργος ο Θεοφιλακος
Συγχαρητήρια για την φρασεολογία και για την έπαρση.

...

Reaction score
0
Ο πρωτος που μιλησα για Α/Β συγκρισεις ημουν εγω...

Και τυφλα τεστ βεβαια..

Οτι θελετε!!

Περαστε μια βολτιτσα απο το μαγαζι μου και θα σας κανω ολα τα χατηρια..

Δεν εχω τιποτα εγω μαζι σας..

Αντιθετως εσεις εχετε μαζι μου.

Ετσι θα γνωριστουμε κι απο κοντα, θα λυθουν οι οποιες παρεξηγησεις και που ξερετε..

Ισως να ειμαι εγω η αφετηρια για να εισελθετε επιτελους στον μαγικο κοσμο του high end και της απολαυσης του στο σ π ι τ ι σας..(οχι στις εκθεσεις)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Με ειλικρινή χαρά βλέπω την εμφάνιση του musiclover στο forum .
Αγαπητέ Βασίλη θα μου επιτρέψεις εκφράζοντας την Διαχειριστική Ομάδα να μην συμμεριστώ την χαρά σου, ειδικά όταν πρόκειται για κάποιον που αποκαλεί συμπλεγματικούς τους συναδέλφους συντονιστές. Ας είναι και ο Τζώρτζ Μπους. Αν ζητήσει συγνώμη βλέπουμε.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο πρωτος που μιλησα για Α/Β συγκρισεις ημουν εγω...
Πότε έγινε αυτό αλήθεια? Εμείς πάντως δεν μιλήσαμε μόνο, τα κάναμε κιόλας. Πάντα όμως λέμε ΝΑΙ στην διοργάνωση ενός σωστού test. Ιδού η ρόδος και έρχομαι και από Θεσσαλονίκη.

...

Reaction score
0
Μα ποιος ειπε οτι το cd player των 850 ευρω ειναι high end????

Το ειπα εγω??

Κοροιδεψα τον κοσμο??

Κ. Τσαρουχα ας πεσουν επιτελους οι μασκες!!!

Τον κοσμο τον κοροιδευουν αυτοι (φυσικα αναφερομαι στα περιοδικα) που βαζουν 4,8 με αριστα το 5 σε μηχανηματα των 2000 ευρω..!??!!!

Αυτοι δουλευουν τον κοσμακη, οχι εγω..

Και φυσικα ενα τετοιο μηχανημα σαν πιο προσιτο θα φερει και μεγαλυτερο αριθμο πωλησεων, δηλαδη περισσοτερα κερδη..ΕΙΔΙΚΑ αν γινει με εντεχνο τροπο ωστε να ξεπερναει κατα πολυ σε βαθμολογιες, αλλα αντιστοιχα ανταγωνιστικα του..

Θα πουλησει σαν φρεσκο ψωμι...

Αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα απολυτως..Η αληθεια οτι και να γινει οσα χρονια κιαν περασουν θα μαθευτει..Κι ο πελατης θα νιωσει κοροιδο για αυτα που πιστευε μεχρι τοτε..

(Αυτο με την Λαμπο δεν το πιασα..)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

....εχει βληθει απο αυτο εδω το site οσο καμια αλλη..

Αν ξερετε τους πονηρους σκοπους ,πειτε και σε εμας τους ασχετους με τα walkman!

Reaction score
0
Σας πιανω και αδιαβαστο κ. Τσαρουχα..

Το ειπα στην τελευταια μου διαφημιση!!!!!

Απο την οποια ξεκινησε ολο αυτο εδω το κατεβατο απο τον κ.Μπλατσιο..

Στο τοπικ πως γραφετε χωρις να εχετε διαβασει τα προειπωμενα???

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Αγαπητέ Βασίλη θα μου επιτρέψεις εκφράζοντας την Διαχειριστική Ομάδα να μην συμμεριστώ την χαρά σου, ειδικά όταν πρόκειται για κάποιον που αποκαλεί συμπλεγματικούς τους συναδέλφους συντονιστές. Ας είναι και ο Τζώρτζ Μπους. Αν ζητήσει συγνώμη βλέπουμε.

...
Είναι προφανές ότι δεν συμμερίζομαι τέτοιου είδους

συμπεριφορές και χαρακτηρισμούς από οποιονδήποτε

και αν προέρχονται !

Άρα τα περί "συμπλεγματικών" είναι απαράδεκτα και δεν

μπορούν να έχουν θέση σε σοβαρή συζήτηση !

Σοβαρή συζήτηση σημαίνει ήθος και επιχειρήματα από όλους!

Παρακαλώ λοιπόν όλους να κατεβάσουν τους τόνους

και να μιλήσουμε επί της ουσίας !

Reaction score
0
Απο μενα να δουμε ποιος θα ζητησει συγνωμη......

Αλλα ας το αφησουμε αυτο..

Απο αυτους που εχουν παραπληροφορηθει, ΠΟΙΟΣ θα ζητησει συγνωμη????

Reaction score
19
Και ειναι πολυ απλο να κατανοησετε τι σημαινει high end..

Πολυ απλα ειναι η υπερπιστοτητα..
Η φυλλάδα του media markt είναι πλουσιότερη σε επιχειρηματολογία.

Η ακρως παρεξηγημενη αυτη εννοια, η τοσο αγνη οπως και ολες οι εννοιες που εχουν να κανουν με το αεναο κυνηγι της κορυφης απο καποιους πρωτοπορους...εχει βληθει απο αυτο εδω το site οσο καμια αλλη..

Ευτυχώς, ακόμα και ένας άνθρωπος που ξέρει λίγα γράμματα, είναι σε θέση να καταλάβει ότι:

1) το μόνο που εξυπηρετεί το παρόν site είναι την τσέπη του καταναλωτή
2) η παντελής έλλειψη αντιλόγου στα ερωτήματα που σας έχουν θέσει και η αντιπαραβολή ασυνάρτητων εκφράσεων όπως "Πολυ απλα ειναι η υπερπιστοτητα.." αποδεικνύουν πανηγυρικά τις αρχικές υποψίες που δημιουργούνται από τις διαφημίσεις σας.

Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είστε στο απυρόβλητο. Τόσοι και τόσοι κατασκευαστές και αντιπρόσωποι συμμετέχουν σε αυτή την μεγάλη παρέα, αλλά δέχονται ταπεινά την κρίση αυτών που τελικά θα δώσουν τα λεφτά τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos