Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Reaction score
10
Η φυλλάδα του media markt είναι πλουσιότερη σε επιχειρηματολογία.

Σοβαρο επιχειρημα.

Ευτυχώς, ακόμα και ένας άνθρωπος που ξέρει λίγα γράμματα, είναι σε θέση να καταλάβει ότι:
1) το μόνο που εξυπηρετεί το παρόν site είναι την τσέπη του καταναλωτή
2) η παντελής έλλειψη αντιλόγου στα ερωτήματα που σας έχουν θέσει και η αντιπαραβολή ασυνάρτητων εκφράσεων όπως "Πολυ απλα ειναι η υπερπιστοτητα.." αποδεικνύουν πανηγυρικά τις αρχικές υποψίες που δημιουργούνται από τις διαφημίσεις σας.

Γιατι εχει κανεις απαντησει στα ερωτηματα του Music Lover? Oλο αστειακια και ειρωνιες βλεπω εγω.

Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να είστε στο απυρόβλητο. Τόσοι και τόσοι κατασκευαστές και αντιπρόσωποι συμμετέχουν σε αυτή την μεγάλη παρέα, αλλά δέχονται ταπεινά την κρίση αυτών που τελικά θα δώσουν τα λεφτά τους.
Το ηθος του Μusic Lover ειναι γνωστο στην αγορα οπως επισης οτι ειναι απο τους καλυτερους και πιο εντιμους ανθρωπους της πιατσας.

Reaction score
0
ΔΕΝ ΘΕΛΩ να ειμαι στο απυροβλητο...

Εγω ειμαι εδω φιλε μου Κωστα Δ.

Οποιος θελει με βρισκει...

Ειμαι Δεινοκρατους 13 στο Κολονακι...

Και ξεκινησα πραγματικα απο το ΜΗΔΕΝ στις πιο δυσκολες εποχες για τον χωρο..

Η ανοδικη μου πορεια αποδεικνυει οτι ΔΕΝ εχω κοροιδεψει ποτε ΚΑΝΕΝΑΝ..

Τωρα αν εσυ εχεις υποψιες για μενα που με ενα αγγιγμα της τηλεφωνικης συσκευης μπορεις να με βρεις οποτεδηποτε, εγω δηλαδη ΤΙ πρεπει να εχω για σενα???? Που κρυβεσαι πισω απο ενα ψευδωνυμο και δεν ξερω απο που κραταει η σκουφια σου????

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Σας πληροφορω οτι το high end ζει και βασιλευει!
βεβαίως...

Για αυτό ακόμη και η Krell έβγαλε συσκευές που συνεργάζονται με iPod...

Πολυ απλα ειναι η υπερπιστοτητα..
ώπα, ώπα...

Δηλαδή υπάρχει πιστότητα, υψηλή πιστότητα και υπερπιστότητα;

Υπερυψηλή υπερπιστότητα υπάρχει;

Τα πράγματα είναι απλά αγαπητέ. Ένα σύστημα είτε παίζει είτε όχι. Και για να σας το κάνω πιο κατανοητό ας δούμε ένα παραδειγματάκι.

Τα B&W 802 είναι χάι ενδ ή όχι;

Αυτά τα ηχεία οδηγούμενα από έναν τελικό της Krell είναι χάι ενδ ή όχι;

Αυτά τα ηχεία και ο ενισχυτής με έναν προενισχυτή της Krell συνδεδεμένα με τα καλώδια που δίνει η Krell είναι χάι ενδ ή όχι;

Αυτά τα ηχεία-τελικός-προενισχυτής με ένα CDplayer esoteric είναι χάι ενδ ή όχι;

Όλα τα παραπάνω σε ένα δωμάτιο 4x4x4 θα "παίξουν";
Αν δοκιμάσετε να κάνετε ένα τέτοιο πείραμα θα δείτε ότι παρόλο όλα αυτά τα μηχανήματα κατ' εσάς είναι χάι ενδ, το ηχητικό απότέλεσμα θα είναι μάπα. Άρα η υπερυψηλή υπέρπιστότητα πάει βόλτα μαζί με τα χιλιαρικάκια του αγοραστή.

Τέλος. Για πέστε μου κιόλας να μάθω ποιους πονηρούς σκοπούς υπηρετούμε γιατί αυτό το παραμυθάκι το λένε πολύ αλλά όταν έρχετε η ώρα κάνουν μούγκα στην στρούγκα. Αν δεν τους αναφέρεται (με αποδείξεις) τότε είστε απλά ένας συκοφάντης...

Reaction score
0
Αλλωστε κατανοω οτι δεν καταλαβαινεις τι σημαινει high end, διοτι ΔΕΝ το εχεις βιωσει ΠΟΤΕ!

Οπως και πολλοι αλλοι εδω μεσα..

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Με την διάχυση της προσιτής σε όλους πλέον γνώσης-επιστήμης

των ηλεκτρονικών audio , την πρόσβαση στα άπειρα δημοσιευμένα

εξαιρετικής ποιότητας σχέδια και την εύκολη προμήθεια

υλικών από τον οιονδήποτε η δυνατότητα κατασκευής μηχανής

που υπό συνθήκες μπορεί να δώσει hiend αποτέλεσμα

υφίσταται με χαμηλότερο κόστος από ποτέ !

Συνεπικουρούσης και της κινέζικης παρουσίας μπορείς να

βρεις συσκευές με εξαιρετική απόδοση ακόμη και κοντά στα 1000 Eu.

Πως επί παραδείγματι μπορεί κάποιος να μην θεωρήσει hiend

τις προσιτές υλοποιήσεις της Usher όταν πίσω από τα προϊόντα της

βρίσκεται ο Θεός D Appolito στο όνομα του οποίου αισθάνεται

δέος ο οιοσδήποτε σχεδιαστής-κατασκευαστής ηχείων

σήμερα;
κινέζικα των 1000€???

παπαπα ούτε καν ανθυποπιστότητα δεν είναι αυτά...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
...

Προσοχη παρακαλω να απαντησει καποιος ο οποιος αποδεδειγμενα εχει καποια αξιοπρεπη μηχανηματα σπιτι του, ετσι? (Και καλωδια!)

Ωστε να εχουμε θεμα προς συζητηση...Αυτοι που ακουνε απο.... τραντζιστορακια παρακαλω να σταματησουν το μπλα μπλα και το κους κους και το να λεμε καμια μ...α να περναει η ωρα..και να την κανουν..

Στις σοβαρες αντιπροτασεις θα απαντησω
Κύριε Θεοφιλάκο, τα μηχανήματα που έχω σπίτι μου (και τα καλώδιά τους!) -με τα δικά σας κριτήρια, φυσικά- δεν είναι αξιοπρεπή. Παρά το γεγονός αυτό, μπορώ να έχω την άδειά σας να συμμετάσχω στην κουβέντα;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Αλλωστε κατανοω οτι δεν καταλαβαινεις τι σημαινει high end, διοτι ΔΕΝ το εχεις βιωσει ΠΟΤΕ!

Άρα το χάι ένδ δεν είναι υπερυψηλή υπερπιστότητα αλλά κάτι βιωματικό...

Μάλιστα καλό κι αυτό. Βαδίζουμε στα χνάρια της βιωματικής μάθησης του χάι ενδ. Και δεν μου λέτε για να έχουμε καλό ερώτημα το συστηματάκι που ανέφερα πριν με τα B&W, KRELL, Esoteriv στα 4x4x4 έχουν βιωματική υπερπιστότητα ή τζάμπα κλαίει ο τύπος τα λεφτά του;

Reaction score
19
Τωρα αν εσυ εχεις υποψιες για μενα που με ενα αγγιγμα της τηλεφωνικης συσκευης μπορεις να με βρεις οποτεδηποτε, εγω δηλαδη ΤΙ πρεπει να εχω για σενα???? Που κρυβεσαι πισω απο ενα ψευδωνυμο και δεν ξερω απο που κραταει η σκουφια σου????
Δηλαδή για να κρίνει κάποιος εν δυνάμει πελάτης σας τις διαφημίσεις του μαγαζιού σας πρέπει να σας το υπογράψει κι όλας;

Βρε που φτάσαμε, αυτό ανάποδα συμβαίνει συνήθως. Ξέρετε, εγώ είμαι ο καταναλωτής. Και δεν υπέσκαψα γενικώς και αορίστως, με ύπουλα και υποχθόνια σχέδια την επαγγελματική σας υπόσταση. Απευθύνθηκατε εσείς σε εμένα με μια διαφήμιση και εγώ την έκρινα.

Ας είναι, εγώ θα σας στείλω ευθύς αμέσως το όνομά μου με πμ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Κε Θεοφιλακο ειστε τοσο σιγουρος ωστε να ειστε απολυτος?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Μια παρακληση μονο ...
Καθως στο παρελθον-και καπου αλλου- εχω βρεθει στην δυσκολη θεση να ειμαι με την πλατη στον τοιχο και να πρεπει να απαντησω δεχομενος πυρα απο πολλους ταυτοχρονα εχω αποκτησει μια ιδιαιτερη ευαισθησια στο θεμα.Ας μην επαναληφθει το ιδιο με τον αποψινο φιλοξενουμενο μας.
Ειτε συμφωνουμε, ειτε διαφωνουμε με τις αποψεις του....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Η ακρως παρεξηγημενη αυτη εννοια, η τοσο αγνη οπως και ολες οι εννοιες που εχουν να κανουν με το αεναο κυνηγι της κορυφης απο καποιους πρωτοπορους...εχει βληθει απο αυτο εδω το site οσο καμια αλλη..

Και φυσικα δεν νομιζω σε καμια περιπτωση οτι αυτο ειναι τυχαιο..

Εξυπηρετει καποιους σκοπους...πονηρους φυσικα
Λοιπόν βγαίνω για μια μπύρα και όταν γυρίσω θα ήθελα από τον κο musiclover να μας έχει εξηγήσει ποιους πονηρούς σκοπούς εξυπηρετούμε...

Reaction score
0
Κ.Μπλατσιο,

Επειδη εσυ το ξεκινησες τουτο εδω το...να μην το χαρακτηρισω..

θα σου πω τα εξης:

Για μενα οι συσκευες που προαναφερες ειναι παντελως αδιαφορες...

Το οτι ειναι κατι ακριβο ΣΑΦΩΣ και δεν σημαινει οτι θα πλησιασει ντε και καλα την υπερηψηλη πιστοτητα!!!

Ποτε δεν ισχυριστηκα εγω αυτο...

Ειπα απλα οτι γενικα το high end ξεκιναει ΠΕΡΙΠΟΥ απο τα 5000 ευρω κατα κομματι της αλυσιδας...Δηλαδη για την πηγη, τον ενισχυτη, το ηχειο, και τα καλωδια...

Αυτο δεν σημαινει οτι αν δαπανησουμε αυτα τα χρηματα θα το επιτυχουμε κιολας!!

Αν διαλεξουμε ΛΑΘΟΣ μηχανες θα απογοητευτουμε..

Εδω ειναι το μεγαλο σας ατοπημα..

Οτι επειδη εχετε απογοητευτει με καποια ακουσματα που εχετε, πατε να τα ισοπεδωσετε ολα και να τα βγαλετε ολα σκουπιδια...Αποθεωνοντας τα φθηνο hi-fi...

Οσον αφορα για τους πονηρους σκοπους..εγω δεν ειδα κανεναν σας οταν γινοντουσταν εγκληματα με τις βαθμολογιες να διαμαρτυρηθει!!!!!!!!!!

Η διαφημιση μου ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ!!!!

Κι ο νοων νοειτο!!!!!!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Οσον αφορα για τους πονηρους σκοπους..εγω δεν ειδα κανεναν σας οταν γινοντουσταν εγκληματα με τις βαθμολογιες να διαμαρτυρηθει!!!!!!!!!!

Η διαφημιση μου ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ!!!!

Κι ο νοων νοειτο!!!!!!!!

Πρώτον. Αν δεν κάνω λάθος εσείς στέλνατε τα μηχανήματά σας να τα βαθμολογήσουν. Δεν σας τα αποσπούσαν με το ζόρι. Αν διαπιστώνατε ότι σας αδικούν γιατί συνεχίσατε να στέλνετε μηχανήματα;

Δεύτερον. Αν ήσασταν τακτικός αναγνώστης του avsite θα ξέρατε πόσο γέλιο ρίχνουμε κάθε μήνα με τις βαθμολογίες των 2 δεκαδικών ψηφίων, τα πολύμπριζα με τις ξύλινες χροιές και τα ηχεία που σε ένα μήνα από εύκολα φορτία, γίνονται δύσκολα φορτία.
Αλλά μάλλον ξέρετε μόνο όσα σας μεταφέρουν καλοθελητάδες...

Για πέστε μου για τους πονηρούς σκοπούς τώρα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Όσο για τις διαφημίσεις σας εμπιστευθείτε καλύτερα κάποιο επαγγελματία γιατί μάλλον κακό κάνετε στο εμπόρευμά σας...

Reaction score
0
Επισης τον Diabolical,

ο οποιος ετσι κι αλλιως με γνωριζει..

Οποιος δεν με γνωριζει παρακαλω απο δω κι εμπρος να μην βγαζει βιαστικα συμπερασματα για το ατομο μου και τις αποψεις μου..

Τυγχανει να βασιζονται σε απειρες ακροασεις κατ'οικον απειρων μηχανων..

θα πρεπει να γνωριζετε οτι εμεις οι εμποροι εχουμε ενα πλεονεκτημα σε σχεση με τους απλους χαιφιντελιστες πανω σε αυτο...

Βεβαια μιλαω για τους εμπορους ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ χαιφιντελιστες...

Γιατι υπαρχουν και απο τους αλλους..

Reaction score
0
έλα ρε Σπύρο που θα μ έχεις εδώ να περιμένω 4 ώρες για τη συνέχεια!!!!!!!!!!

Σπυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.006
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos