Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Τούμπα - τούμπα,
παααα ρα ραμ
τούμπα - τούμπα
αααα Α - α - Α - α
Τούμπα - τούμπα,
παααα ρα ραμ
τούμ - μπα
παρά - ραράμ.
Μπου!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Για να μην παίζουμε με τις λέξεις ας διαβάσουμε ολόκληρη την διαφημιστική καταχώρηση...

Τι θέλει λοιπόν να πει ο ποιητής;

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εδώ όμως έχουμε πράγματι δύο ξεχωριστές περιπτώσεις που κυριολεκτικά μας έχουν καταπλήξει.
Άντε να τον πείσεις ότι δύο άλλες, διαφορετικές από αυτές τις περιπτώσεις, είναι δυνατόν να έχουν καταπλήξει έναν άλλον αντιπρόσωπο κ.ο.κ. :cool_11: :cool_11:

Των άλλωνε τα πράματα είναι μάπα ρε ναούμ κι ας παίρνουν τσι βαθμολογίες απ' τα περιοδικά. Εμείς ανακαλύψαμε πρώτοι την Αμερική (με δικιά μας εισαγωγή)! wall_1

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Ωραία, μετά τις NOS λάμπες, νά 'σου τώρα και τα NOS chipset. Αυτό το κατάλαβα. Εκείνο το πανίσχυρο βατ μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Των άλλωνε τα πράματα είναι μάπα ρε ναούμ κι ας παίρνουν τσι βαθμολογίες απ' τα περιοδικά. Εμείς ανακαλύψαμε πρώτοι την Αμερική (με δικιά μας εισαγωγή)! wall_1

...
τα 'λεγε ο Νοστράδαμος....

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Ωραία, μετά τις NOS λάμπες, νά 'σου τώρα και τα NOS chipset. Αυτό το κατάλαβα. Εκείνο το πανίσχυρο βατ μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος;

ρε άσχετε...)(

δεν είναι όλα τα watt ϊδια...

Δεν μπορεί κύριέ μου με κάτω από 5000€ να έχεις ισχυρό watt. Δηλαδή ίσια κι όμοια ο Rotelακος με τα μεγαθήρια των 10000€?

Βλέπεις όσο πιο ακριβά κοστίζει ένα watt τόσο πιο ισχυρό είναι(σαν τα νομίσματα ένα πράγμα). wall_1wall_1wall_1

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Α! Και δηλαδή, τα άλογα του αμερικάνικου Cherokee τί είναι; Pony; (Καφάτε κοροϊδάρα, πέτα το το πρι πρι σου)... :happy_9: :happy_9:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Re: Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

ρε άσχετε...)(

δεν είναι όλα τα watt ϊδια...

Δεν μπορεί κύριέ μου με κάτω από 5000€ να έχεις ισχυρό watt. Δηλαδή ίσια κι όμοια ο Rotelακος με τα μεγαθήρια των 10000€?

Βλέπεις όσο πιο ακριβά κοστίζει ένα watt τόσο πιο ισχυρό είναι(σαν τα νομίσματα ένα πράγμα). wall_1wall_1wall_1
Δε μου λες; Με 20 ντάλλαρς, πόσα βατ των 10000€ παίρνω; Κι ας είναι και χωρίς prat...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Άντε να τον πείσεις ότι δύο άλλες, διαφορετικές από αυτές τις περιπτώσεις, είναι δυνατόν να έχουν καταπλήξει έναν άλλον αντιπρόσωπο κ.ο.κ. :cool_11: :cool_11:

...
... ενώ βεβαίως "το ηχείο είναι μια εντελώς διαφορετική υπόθεση"...

... λόγω μικροφώνου!

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κύριε κύριε, τα ανεπίσημα ηχεία του MTV (ουάου) ποιά είναι? :happy_9:

Πάντως πέραν από την πλάκα, πολύ θα ήθελα την άποψη κάποιου διαφημιστή για όλα αυτά.

...

Reaction score
1.213
Επί του θέματος, ορίστε τι εισπράττει ένας αναγνώστης από τις εν λόγω καταχωρήσεις:

- Μια συσκευή δεν έχει το δικαίωμα να παίζει καλά αν δεν κοστίζει πάνω από 5000€. Εξαιρέσεις αποτελούν κατά περίπτωση και μόνον, οι δικές μας εισαγωγές.

Αυτή είναι η κεντρική ιδέα. Αν δεν θέλει να περάσει αυτό το μήνυμα, ας κάνει τουλάχιστον μια διευκρίνηση, ότι δηλαδή καλές και φθηνές συσκευές μπορεί ο κοσμάκης να βρει και αλλού.
Εγώ αυτά καταλαβαίνω.

...
Τι εισπραττω εγω σαν απλος αναγνωστης απο τα δυο κειμενα και μονο ?

Οτι προκειται για κωλοτουμπα του κερατα !!!

Τα αλλα ...τι εννουσε...που αναφερετε...ποιες ειναι οι εξαιρεσεις..ειναι δικηγοριστικες παπ@ριες ....σιγα μην γινουμε και πυθιες..

Ας μην ηταν τοσο απολυτος αρχικα ως προς τα λεφτα -ας ελεγε..υπαρχει περιπτωση να βρειτε προιοντα στη μιση τιμη που θα σας καταπληξουν-....ας κραταγε μια πισινη...να μην τον λεγανε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

Τωρα που θελει να σπρωξει το διχιλιαρο....αναγκαστικα πρεπει να παρει μαθηματα απο τον Μελισσανιδη

Reaction score
4
Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Ειλικρινά μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν είδε αυτό :

2) Προσπαθειες για καθιερωση μικρομεσαιας κατηγοριας ενισχυτικων βαθμιδων ως hi-end ειναι κατακριτεες εως γελοιες και τουλαχιστον υποπτες.

Από την άλλη πολύ κουβέντα για το τίποτα.
Κάποιος όρ'ιζει ότι Hi-End > 5000.

Αυτός φταίει πιο πολύ ή αυτοί που πείθονται ;

Αυτό που εγώ θέλω να ρωτήσω τον διαφημηστή είναι αν ένα σύστημα κοστίζει 15000 (3 κομμάτια) και μετά από 10 χρόνια 7000 είναι Hi-End ;

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

2) Προσπαθειες για καθιερωση μικρομεσαιας κατηγοριας ενισχυτικων βαθμιδων ως hi-end ειναι κατακριτεες εως γελοιες και τουλαχιστον υποπτες.

Αυτό που εγώ θέλω να ρωτήσω τον διαφημηστή είναι αν ένα σύστημα κοστίζει 15000 (3 κομμάτια) και μετά από 10 χρόνια 7000 είναι Hi-End ;

Oχι δεν ειναι..ειναι πια μικρομεσαια κατηγορια...αυτο ελειπε να αγοραζουν ολοι τα παλια μοντελα...και τα καινουργια ??? :cool_11::cool_11:

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Τα πραγματα αλλαξαν φιλε μου...η επανασταση αρχισε..οι προλεταριοι με τα BLUE SKY γινανε πολλοι ....δεν μπορω και να πω κατω ο Τσαρος ρε γαμωτο...θα παρεξηγηθει ο Νικος ...:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε σεις μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την ... και μην πάμε στο άλλο άκρο. Αφήστε το γιαταπανηγύριαsky ήσυχο.

Reaction score
0
Ωραια κυριοι,

Επειδη το κακο σας εχει παραγινει, κι επειδη ο καθε συμπλεγματικος, τυχαρπαστος, ασεβης και ασχετος με τον χωρο του high end καθεται και ασχολειται μονο με αυτα που γραφονται σε δυο διαφημισεις της εταιριας μας,
ειρωνευεται, χλευαζει και στην ουσiα απορριπτει ολο το οικοδομημα της υψηλης υπερπιστοτητας (high end), χωρις ουσιαστικο αντιλογο, αποφασισα να απαντησω...

Πεστε μου λοιπον και αντιπροτεινετε εσεις απο που ξεκιναει το πραγματικο high end? Δηλαδη απο ποια κατηγορια τιμης?

Προσοχη παρακαλω να απαντησει καποιος ο οποιος αποδεδειγμενα εχει καποια αξιοπρεπη μηχανηματα σπιτι του, ετσι? (Και καλωδια!)

Ωστε να εχουμε θεμα προς συζητηση...Αυτοι που ακουνε απο.... τραντζιστορακια παρακαλω να σταματησουν το μπλα μπλα και το κους κους και το να λεμε καμια μ...α να περναει η ωρα..και να την κανουν..

Στις σοβαρες αντιπροτασεις θα απαντησω

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Παρακαλώ, θα ήθελα να εξακριβωθεί αν το προηγούμενο μήνυμα είναι γνήσιο, δηλαδή προέρχεται όντως από τον εν λόγω διαφημιζόμενο, και όχι από κάποιον άλλο, που ενδεχομένως εκμεταλλεύεται τη φίρμα του.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παρακαλώ, θα ήθελα να εξακριβωθεί αν το προηγούμενο μήνυμα είναι γνήσιο, δηλαδή προέρχεται όντως από τον εν λόγω διαφημιζόμενο, και όχι από κάποιον άλλο, που ενδεχομένως εκμεταλλεύεται τη φίρμα του.
Ειναι γνησιο!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ανδρέα αν δεν έχεις μιλήσει με τον ίδιο δεν μπορούμε να είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε την ταυτότητά του. Το email του δείχνει κάποια στοιχεία αλλά αυτά δεν είναι σημαντικά.

...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.008
Members
38.524
Νεότερο μέλος
seos