- Reaction score
- 1
Ρε συ bmw318cabrio μήπως μπορείς να βρεις κάνα 585ν6 για pstn?
Πολυ συγκινηθηκα με τον λογο του Νικου... αλλα δε ξεχνω ευκολα... αν και τελικα ειχε δικιο ο Μητσοτακης...
Ειδατε τι γινεται οταν ζηταει καποιος ενα Ονοματεπωνυμο να γινει μια καταγγελια...?
Απο μαγκες που δουλευουν οταν γουσταρουν... γινονται δουλευταραδες και εμεις ξεχναμε!!! )(
ΧΑ ΧΑ ΧΑ :crazy_1:
Θα σου έδινα ευχαρίστως infraction....αλλά προτιμώ να σου πω δημοσίως ότι το έχεις παραχέσει.Σκεφτεσαι πολυ στενα... Δωσε εσυ το ονομα... και εγω δε θα πιασω υπαλληλο... να δουμε ποσο θα γελας μετα... γιατι το συνεχιζεις...
συμφωνώ 100%Θα σου έδινα ευχαρίστως infraction....αλλά προτιμώ να σου πω δημοσίως ότι το έχεις παραχέσει.
Η μπορει να ειναι αγανακτηση για την δημοσιουπαλληλιστικη συμπεριφορα καποιων.Και εγω θυμαμαι οτι οταν πηγα να πρωτοβαλω dsl στο ote μονο που δεν τσακωθηκα.Ειχα παει δεν ξερω ποσες φορες στα γραφεια τους και ολο περιμενανε να εμφανιστει ο τεχνικος ο οποιος δια μαγειας δεν ηταν ποτε εκει παρολο που καποιοι εκει στο γραφειο μου λεγανε οτι ειναι εντος χωρου.Πάντως τέτοιο μένος ενάντια στον ΟΤΕ μόνο από αντίπαλη εταιρεία θα μπορούσε να δικαιολογηθεί ή από ζήλια που δεν βρίσκεται στην θέση του υπαλλήλου.
Και τα πράματα ευτυχώς έχουν αλλάξει πάαααρα πολύ τα τελευταία χρόνια ειδικά με την εθελουσία έξοδο και την πρόσληψη νέων ατόμων. Τέσπα πίσω από το πληκτρολόγιο δεν είναι ωραίο να λέγονται τέτοιες προσβολές και απειλές πάντως.
Μενος υπαρχει κατα των δημοσιων (τσουγκρανα) υπαλληλων γιατι εμενα το κρατος μου βουταει 52% φορο για να τρωνε αραχτοι ψωμοτυρι πισω απο τις βιτρινες μεγαλοκτηριων...Πάντως τέτοιο μένος ενάντια στον ΟΤΕ μόνο από αντίπαλη εταιρεία θα μπορούσε να δικαιολογηθεί ή από ζήλια που δεν βρίσκεται στην θέση του υπαλλήλου.
Και τα πράματα ευτυχώς έχουν αλλάξει πάαααρα πολύ τα τελευταία χρόνια ειδικά με την εθελουσία έξοδο και την πρόσληψη νέων ατόμων. Τέσπα πίσω από το πληκτρολόγιο δεν είναι ωραίο να λέγονται τέτοιες προσβολές και απειλές πάντως.
preve ξερεις που τα γραφω τα infractions αν θελω να πω κατι...
A! Γεια σου!... Ξερω οτι καταβαθος με αγαπατε! :crazy_1:Με τον χαρακτηριστικά ''ευγενικό'' τρόπο σου. :happy_8: