Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Πολυ συγκινηθηκα με τον λογο του Νικου... αλλα δε ξεχνω ευκολα... αν και τελικα ειχε δικιο ο Μητσοτακης...

Ειδατε τι γινεται οταν ζηταει καποιος ενα Ονοματεπωνυμο να γινει μια καταγγελια...?
Απο μαγκες που δουλευουν οταν γουσταρουν... γινονται δουλευταραδες και εμεις ξεχναμε!!! )(

ΧΑ ΧΑ ΧΑ :crazy_1:

Επειδη μαλλον δεν γνωριζεις καλα μπορεις να πας και να ρωτησεις σε ενα τεχνικο κεντρο του ΟΤΕ...η οπου αλλου εσυ θελεις....θα το ξαναπω για αλλη μια φορα μπας και το καταλαβεις...Το συστημα μου δινει την επιλογη ΝΟΜΙΜΑ να επιλεγω τι , πως και ποτε θα περασω μια μεριζομενη γραμμη Εναλλακτικου παροχου αφου δεν μου οριζει ημερομηνια κατασκευης....So....:happy_4::happy_4::happy_4:...

Reaction score
0
Energy αμα πας στον ΟΤΕ και κανεις καταγγελια οτι ενας υπαλληλος εκανε μια δηλωση στο Ιντερνετ (που ασε που εχω και δικιο) το μονο που θα καταφερεις ειναι να κανεις ενα Τεχνικο Τμημα να γελαει!!!χαχαχα!!!Μην λεμε αστεια πραγματα!!!

Reaction score
5
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Σκεφτεσαι πολυ στενα... Δωσε εσυ το ονομα... και εγω δε θα πιασω υπαλληλο... να δουμε ποσο θα γελας μετα... γιατι το συνεχιζεις...

Reaction score
0
Aς σε κρινουν τα παιδια εδω απο αυτα που γραφεις...το ονομα μου δεν στο δινω οχι γιατι φοβαμαι(δεν εχω κατι να φοβηθω) , απλα γιατι δεν μπορω να δινω το ονομα μου στον καθενα που του ερχεται πισω απο ενα πληκτρολογιο...
Και στην τελικη εγω δηλωσα που δουλευω...εσυ γιατι στηριζεις με τοσο παθος τους εναλλακτικους??δεν θα πεις και εσυ που εισαι???

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Σκεφτεσαι πολυ στενα... Δωσε εσυ το ονομα... και εγω δε θα πιασω υπαλληλο... να δουμε ποσο θα γελας μετα... γιατι το συνεχιζεις...
Θα σου έδινα ευχαρίστως infraction....αλλά προτιμώ να σου πω δημοσίως ότι το έχεις παραχέσει.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Θα σου έδινα ευχαρίστως infraction....αλλά προτιμώ να σου πω δημοσίως ότι το έχεις παραχέσει.
συμφωνώ 100%

Energy κούλαρε λίγη απο την αρνητική σου ενέργεια σε παρακαλώ πολύ.

Απειλές και άλλα συναφή που θιγουν την επαγγελματική οντότητα και ύπαρξη ΚΑΝΕΝΟΣ εδω μέσα δεν μας πολυ αρέσουν όπως θα εχεις καταλάβει.

Νομίζω οτι ο Νίκος (ΟΤΕ/ΒΜW) απλά είναι ειλικρινής και μας δίνει μια ικανοποιητική εικόνα (Inside picture) απο τον ΟΤΕ, αν εσένα και εμένα αυτή η εικόνα, λέω, δεν μας αρέσει μπορούμε να αρκεστούμε να του κάνουμε την οποιαδήποτε νίξη και υπόδειξη και να μείνουμε εκεί.

Τώρα μικρότητες (ετσι το βλέπω) οτι θα σε κάνω νταντά στον εργοδότη σου γιατί εγώ ο φορολογούμενος είμαι αυτός που σε πληρώνω και άλλα τέτοια μπορεί να εχουν θέση σε μικροκουβέντες παρεούλας αλλά θα θέλαμε στο avsite να μην γίνονται πράξη... και ακόμα περισσότερο να μην βγαίνουν εξω ουτε σαν σκέψεις. Εμένα προσωπικά όπως και εχει ξαναγίνει θα με βρείς αντίθετο και αντιμέτωπο σε ότι εχει να κάνει με την οποιαδήποτε απειλή που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο την επαγγελματική υπόσταση ενός ανθρώπου, συνανθρώπου μας και μέλους της Online Κοινότητας. Δεν μπορώ ουτε να σκεφθώ να είμαι υπάιτιος να χάσει την δουλειά του κάποιος ειδικά που δεν γνωρίζω καλά, που μπορεί να εχει φυσικά οικογένεια με παιδιά, γονείς σε ανάγκη, να εχει αναγκη τελεία και πάυλα την δουλειά του.... ουτε στον εχθρό μου... ουτε κάν σκέψη... το ΒΙΟΣ και η καθημερινή ΔΟΥΛΕΙΑ του καθενός είναι ΙΕΡΟ σεβάσου το...

Σε ευχαριστω.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Μμμ... δακρυσα...
...ουρα στα σκελια λοιπον και βοηθεια απο τους mods... μαγκας...! )(

Για ολα που ειπες dream_gr συμφωνω... αλλα το'παιξε μαγκας 2-3 σελιδες πριν με τα λεφτα του κρατους... και τωρα κλαψ κλαψ, λιγμ λιγμ, ονομα δε δινω αλλα δε φοβαμαι και αλλα κουραφεξαλα.. και παρακαλω βοηθεια... κλαψ κλαψ...

preve ξερεις που τα γραφω τα infractions αν θελω να πω κατι...

anyway τελος καλο, ολα καλα... ακομη ενας μαγκας στο πληκτρολογιο αποδειχτηκε xxxx... :cool_4:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Τα infractions δεν είναι για να τα γράφουν τα μέλη εκεί που υπονοείς. Το να λαμβάνονται υπόψη και να γίνονται σεβαστά είναι κανόνας της λειτουργίας του φόρουμ.

Reaction score
5
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Δηλαδη επειδη δεν υπαρχει κανονας στο φορουμ: "Μη το παιζεις μαγκας οταν εισαι κοτα..." πρεπει να βγαινει ο καθε καρεκλατος και να λεει οτι του κατεβει πισω απο ενα πληκτρολογιο?
Για να ξερω δηλαδη... γιατι ο πρωτος που κρυβεται πισω απο την ανωνυμια του ειναι ο ιδιος τελικα... γιατι εγω δε θυμαμαι να το επαιξα μαγκας... αν θεωρει ιερο αυτο που κανει θα προσεχε τι ελεγε... δε θα πετουσε βοθρο και νταηλικι...
Τον σεβασμο που σου εχουν οι αλλοι συνηθως τον θετεις εσυ... ως επαγγελματιας δε θυμαμαι να προκαλεσα καποιον ετσι ποτε... γιατι σεβομαι αυτο που κανω... Αν λοιπον δεν υπαρχει εσωτερικα σεβασμος και τα βλεπεις ολα "κανω οτι γουσταρω στη δουλεια μου" σε αντιμετωπιζουν και ετσι...

Reaction score
3
Νομίζω ότι σε ένα forum που, βέβαια, δεν υπάρχει η δυνατότητα οπτικής επικοινωνίας, εύκολα κάποιου τα λεγόμενα μπορεί να παρεξηγηθούν.
Η συζήτηση αυτή είναι ατέρμονη, γι' αυτο προτίνω να γυρίσουμε στα συναφή του θέματος

Reaction score
4.676
Πάντως τέτοιο μένος ενάντια στον ΟΤΕ μόνο από αντίπαλη εταιρεία θα μπορούσε να δικαιολογηθεί ή από ζήλια που δεν βρίσκεται στην θέση του υπαλλήλου.
Και τα πράματα ευτυχώς έχουν αλλάξει πάαααρα πολύ τα τελευταία χρόνια ειδικά με την εθελουσία έξοδο και την πρόσληψη νέων ατόμων. Τέσπα πίσω από το πληκτρολόγιο δεν είναι ωραίο να λέγονται τέτοιες προσβολές και απειλές πάντως.

Reaction score
1.213
Πάντως τέτοιο μένος ενάντια στον ΟΤΕ μόνο από αντίπαλη εταιρεία θα μπορούσε να δικαιολογηθεί ή από ζήλια που δεν βρίσκεται στην θέση του υπαλλήλου.
Και τα πράματα ευτυχώς έχουν αλλάξει πάαααρα πολύ τα τελευταία χρόνια ειδικά με την εθελουσία έξοδο και την πρόσληψη νέων ατόμων. Τέσπα πίσω από το πληκτρολόγιο δεν είναι ωραίο να λέγονται τέτοιες προσβολές και απειλές πάντως.
Η μπορει να ειναι αγανακτηση για την δημοσιουπαλληλιστικη συμπεριφορα καποιων.Και εγω θυμαμαι οτι οταν πηγα να πρωτοβαλω dsl στο ote μονο που δεν τσακωθηκα.Ειχα παει δεν ξερω ποσες φορες στα γραφεια τους και ολο περιμενανε να εμφανιστει ο τεχνικος ο οποιος δια μαγειας δεν ηταν ποτε εκει παρολο που καποιοι εκει στο γραφειο μου λεγανε οτι ειναι εντος χωρου.

Τεσπα περασμενα μεγαλεια που εκλειψαν σε μεγαλο βαθμο επειδη οι εναλλακτικοι τους βαλανε το αγγουρι βαθια .Οντως τα πραγματα εχουν αλλαξει σε μεγαλο βαθμο τωρα και δεν ειναι και λιγες οι γελοιοτητες και των αλλων παροχων οσο αφορα την εξυπηρετηση.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Μενος υπαρχει κατα των δημοσιων (τσουγκρανα) υπαλληλων γιατι εμενα το κρατος μου βουταει 52% φορο για να τρωνε αραχτοι ψωμοτυρι πισω απο τις βιτρινες μεγαλοκτηριων...

Εγω ουτε κρυβομαι, ουτε ανωνυμος ειμαι για τους περισσοτερους εδω... που γνωριζουν ονοματεπωνυμο, τηλεφωνα, και περιοχες... ολα!...
Οποτε τα περι πληκτρολογιου, προς τον Νικολακη...

Επισης για να λυθει και το θεμα... εγω δεν απειλησα... ειπα αν ειναι αντρας να υπογραφει αυτα που λεει και να μην κρυβεται... Οι καταγγελιες για καταχρηση κρατικων πορων ειναι στο συστημα και πρεπει να γινονται...
Και επειδη οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες... το σταματαω εδω... κρυφτουλι δε θα παιξω με κανενα ανωνυμο υπαλληλο...

Φιλακια!

Reaction score
0
Θα το ξαναπω για τελευταια φορα και αν ειναι ας απαντησει καποιος που δουλευει σε εναλλακτικο παροχο αφου θα γνωριζει....Στα ΑDSL των παροχων εχουμε την επιλογη αφου δεν εχει ημερομηνια κατασκευης να το κανουμε οποτε θελουμε!!!Ας βγει καποιος να με διαψευσει!!!
Εγω καταρχας καρεκλοκενταυρος δεν ειμαι γιατι ειμαι τεχνικος και ολη μερα πανω στην σκαλα....
Δεν εχω να φοβηθω τιποτα και σημερα που συζητηθηκε στη δουλεια γελαγανε ολοι , αφου κατι τετοιο ειναι ανυποστατο!!!
Φυσικα υπαρχουν ατομα και στον οτε που δεν δουλευουν σωστα αλλα ολοι οι καινουριοι υπαλληλοι προσπαθουμε για τους συνδρομητες μας!!!αυτη ειναι η αληθεια !!!
Τελος ευχαριστω τους Mods που αν και δεν ζητησα κατι απο κανεναν μπηκαν στην κουβεντα αλλα να χασω την δουλεια μου δεν υπαρχει περιπτωση...
Με τον energy δεν εχω κατι και ας λεει οτι θελει...!!!
Απλα κοιυβεντες που λεγαμε στο δημοτικο του στυλ "θα το πω στην δασκαλα να σε κανει ντα" δεν εχουν ουσια οταν προκειται για ανθρωπους 30 ετων!!!

Reaction score
424
Αχ ρε bmw. Το RUO δεν πρέπει να το γουστάρεις καθόλου.
παρότι δεν διαχειρίζομαι μεριζόμενο, ξέρω από προηγούμενες εταιρείες, ότι η παράδοσή του πρέπει να γίνει μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες.
Στο wcrm εμφανίζεται ως Πιθανή Ημερομηνία Κατασκευής, όπου είναι η δέκατη εργάσιμη μέρα.
Οπότε εσύ σαν καλώς τεχνικός μπορείς και νωρίτερα αν έχεις χρόνο να μου παραδώσεις τον μεριζόμενο βρόχο, αλλά δεν μπορείς αργότερα από αυτή τη μέρα.
Αν περάσεις το όριο, ο πάροχος τα στέλνει στην ΕΕΤΤ και παίρνει αποζημίωση γιατί υπάρχουν κυρώσεις.
Οπότε το κράτος (οτε) μας αποζημιώνει με τα λεφτά που έχει δώσει ο energy από τους φόρους του.

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Με τον χαρακτηριστικά ''ευγενικό'' τρόπο σου. :happy_8:
A! Γεια σου!... Ξερω οτι καταβαθος με αγαπατε! :crazy_1:

Reaction score
3
sothoms, να σε ρωτήσω κάτι? ξέρεις εσύ αν ο bmw κάνει ή δεν κάνει σωστά τη δουλειά του?
ξέρεις εσύ ποιές είναι οι προτεραιότητες που του βάζει ο προϊστάμενος του?
Εσύ στη δουλειά σου κάνεις ότι γουστάρεις ή ότι σου λένε? εκτός και αν έχεις δική σου δουλειά
Α, και εγώ για ιδιωτική εταιρεία δουλεύω, μην παρεξηγηθώ

Reaction score
424
ezervoud με έχασες.
Δεν με νοιάζει ο bmw, αλλά ο οτε.
Εγώ απαντάω σε αυτό "Στα ΑDSL των παροχων εχουμε την επιλογη αφου δεν εχει ημερομηνια κατασκευης να το κανουμε οποτε θελουμε!!!Ας βγει καποιος να με διαψευσει!!!"

Άλλο θέμα το σωστό και άλλο τι μου είπαν να κάνω.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.746
Members
38.489