Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Reaction score
4
Προσωπικα και χωρις να νιωθω οτι ειμαι στους λιγους δηλωνω καταευχαριστημενος εδω και σχεδον ενα χρονο με κλειδωμα στα 16 και κανενα disconnect απο forthnet 24mbit.
Τα ιδια ισχυουν και για την τηλεφωνια.
Με ΟΤΕ πριν(3 χρονια) και 1mbit κατεβαζα με 15kb και δεν μπορουσα να παιξω καν online.
Οπως βλεπετε δεν εχουν ολοι παραπονα.

Reaction score
173
Εγώ παντως χαλάστηκα με τον οτε γιατι πηγα να ρωτησω για αλλαγη της isdn σε pstn μια και τωρα δεν μου χρειαζεται και μου ζητησαν τελη 35Ε για την αλλαγη αυτη συν το netmode πισω....

Αρα η διαφημιση που πληρωνεις και αναπνεεις έχει μια βαση με τον οτε...

Reaction score
1
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Οι περισσοτεροι που μιλατε υπερ του οτε μαλλον δεν υπολογιζεται ενα πραγμα.
Το παγιο.
Ο οτε ειναι υποχρεωμενος να ειναι συνεπης αφου παιρνει με το ετσι θελω 30ευρω το 2μηνο.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Οι περισσοτεροι που μιλατε υπερ του οτε μαλλον δεν υπολογιζεται ενα πραγμα.
Το παγιο.
Ο οτε ειναι υποχρεωμενος να ειναι συνεπης αφου παιρνει με το ετσι θελω 30ευρω το 2μηνο.
Μακάρι να ίσχυε στην Ελλάδα ότι όποιον πληρώνεις είναι υποχρεωμένος να δίνει και σωστές υπηρεσίες αλλά δεν ...
Κοίτα τη ΔΕΗ για παράδειγμα ή την ΕΡΤ ή την Εφορία ή όποια άλλη Δημόσια υπηρεσία θέλεις. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις όπως το Μετρό ή το Ελ. Βενιζέλος...

Reaction score
1

Από 17/12/2007, όλοι οι πελάτες της ταχύτητας 1024/256 τιμολογούνται με τη νέα τιμή που είναι 16,50€.
Η ερωτηση ειναι: αυτο θα ισχυσει για τους παλιους συνδρομητες χωρις υποχρεωση καποιων μηνων? Μεχρι τωρα οταν εκαναν καποια μειωση τιμης, για να μπεις στη μειωση ειχες δεσμευση 6 μηνων! Αλλιως συνεχιζες στην παλια τιμη! Οτε λεμε!

Reaction score
4
Επαθα πλακα παντως οταν εμαθα οτι με τα 15 ευρω που ζηταει ο ΟΤΕ για free τηλεφωνα σε ολη την ελλαδα ειναι μονο για το δικτυο του..... :crazy_1:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Μακάρι να ίσχυε στην Ελλάδα ότι όποιον πληρώνεις είναι υποχρεωμένος να δίνει και σωστές υπηρεσίες αλλά δεν ...
Κοίτα τη ΔΕΗ για παράδειγμα ή την ΕΡΤ ή την Εφορία ή όποια άλλη Δημόσια υπηρεσία θέλεις. Υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις όπως το Μετρό ή το Ελ. Βενιζέλος...
Οι αλλοι ομως δεν εχουν ανταγωνισμο!:happy_6:
Αλλιως το εννοουσα. Με δεδομενη την υπαρξη παγιου, αν δεν ηταν συνεπης θα ειχαν φυγει ολοι. Ενω αυτοι που μενουν, μενουν για την σιγουρια!

Reaction score
3
Είναι βέβαιο ότι ο ανταγωνισμός θα λειτουργήσει στο τέλος σε ώφελος του καταναλωτή

Reaction score
173
Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Η ερωτηση ειναι: αυτο θα ισχυσει για τους παλιους συνδρομητες χωρις υποχρεωση καποιων μηνων? Μεχρι τωρα οταν εκαναν καποια μειωση τιμης, για να μπεις στη μειωση ειχες δεσμευση 6 μηνων! Αλλιως συνεχιζες στην παλια τιμη! Οτε λεμε!
Δελτίο Τύπου:
ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ conn-x ΕΩΣ ΚΑΙ 44,5% ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΩΣ 24 Mbps

• Νέες μειωμένες τιμές για όλους τους πελάτες
• Δωρεάν αναβάθμιση της ταχύτητας 768 Kbps σε 1024 Kbps με νέα τιμή 16,50€
• Νέα ταχύτητα έως 24 Mbps με 29,90€ το μήνα

Αθήνα, 18 Δεκεμβρίου 2007 – Νέες χαμηλότερες τιμές, έως και 44,5% ανακοινώνει ο ΟΤΕ για το conn-x. Οι νέες τιμές έχουν αναδρομική ισχύ από 17/12/2007 και αφορούν τόσο τους νέους όσο και τους υφιστάμενους πελάτες.

Επίσης, ο ΟΤΕ θα προχωρήσει δωρεάν στη σταδιακή αναβάθμιση της ταχύτητας 768/192 Kbps σε 1024/256. Από 17/12/2007, όλοι οι πελάτες της ταχύτητας 1024/256 τιμολογούνται με τη νέα τιμή που είναι 16,50€.

Ταυτόχρονα, ο ΟΤΕ ανακοινώνει τη διάθεση μιας νέας ακόμα μεγαλύτερης ταχύτητας, έως 24 Mbps, στην τιμή των 29,90€.

Με βάση τα παραπάνω, οι νέες τιμές στα πακέτα conn-x που προσφέρει ο ΟΤΕ διαμορφώνονται ως εξής:

Ονομαστική Παλαιά Ταχύτητα ΠρόσβασηςΠαλαιό Μηνιαίο ΤέλοςΟνομαστική Νέα ταχύτητα πρόσβασηςΝέο Μηνιαίο τέλοςΜεταβολή768 / 19218,50 €1024 / 25616,50 €-10,81%1024 / 25621,50 €1024 / 25616,50 €-23,26%2048 / 25629,50 €2048 / 25619,50 €-33,90%4096 / 25638,50 €4096 / 25622,50 €-41,56%8192 / 38448,50 €8192 / 38426,90 €-44,54%--έως 24576 / 102429,90 €Νέα ταχύτητα
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%

Η νέα ταχύτητα έως 24 Mbps είναι διαθέσιμη στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας, μεταξύ των οποίων Πάτρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Λάρισα, Βόλος, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, καθώς και σε 35 ακόμα πόλεις. Σταδιακά προβλέπεται η διάθεσή της σε ακόμα περισσότερες πόλεις πανελλαδικά.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, καθένας μπορεί να ελέγξει εάν η νέα ταχύτητα είναι διαθέσιμη στην περιοχή του μέσω της «μηχανής αναζήτησης διαθεσιμότητας ADSL» που υπάρχει στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.oteshop.gr και www.conn-x.gr.

Υπενθυμίζεται ότι, μέσα στο 2007, ο ΟΤΕ προχώρησε άλλες δύο φορές σε μειώσεις τιμών, τον Μάιο και τον Φεβρουάριο.

Η παροχή ακόμη μεγαλύτερων ADSL ταχυτήτων και ακόμη ανταγωνιστικότερων τιμών για όλους, με την ποιότητα του ΟΤΕ, αποτελεί ένα ακόμα βήμα στο δρόμο για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας στη Ελλάδα και την σύγκλιση της χώρας με τους ευρωπαίους εταίρους της.

Reaction score
0
Μακαρι να βαλει οπτικες ινες και προτιθεμαι να σκαω και 100 ευρω το μηνα για μια σταθερη 100 Mbps up & down

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Την περασμενη Δευτερα εκανα ανανεωση παραμονης στο kit s3 (2048) με τιμη26,90€/μ Τωρα στην τιμη αυτη η ταχυτητα παει στα 8! Τι θα γινει στις περιπτωσεις αυτες; Μειωση τιμης η αυτοματη αναβαθμιση ταχυτητας; (με ερωτηση ή οχι;). Εννοειται πως προτιμουμε το...σπρινταρισμα!

Reaction score
1

κ. Λάκη , μείωση τιμής , εκτός εαν τους ενοχλήσεις και βάλεις μεγαλύτερη ταχύτητα

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μακαρι να βαλει οπτικες ινες και προτιθεμαι να σκαω και 100 ευρω το μηνα για μια σταθερη 100 Mbps up & down
Αυτό το υπογράφεις;;;;

Λέω εγώ τώρα...

Απόσπασμα από την Ομιλία του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών στο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο

"Εξελίξεις και Προοπτικές στον κλάδο των υποδομών και μεταφορών-Η απελευθέρωση της αγοράς τηλεπικοινωνιών"

1.)Σύγχρονες Υποδομές:

Προς την κατεύθυνση αυτή συνεχίζουμε την προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει για μια ψηφιακή Ελλάδα:

• Διαμορφώνουμε το τελικό πλαίσιο για να χτιστούν σωστά οι υποδομές που θα στηρίξουν τις νέες τεχνολογίες. Συντονίζουμε, με άλλα λόγια, τις δράσεις που προέρχονται από διάφορους φορείς, ιδιωτικούς και μη, για να φθάσει η ευρυζωνικότητα σε κάθε πολίτη, σε όποια γωνιά της Ελλάδας και αν κατοικεί. Παράλληλα, ορίζοντας το πλαίσιο και ξεκαθαρίζοντας το τοπίο διευκολύνουμε την είσοδο των νέων τεχνολογιών, με επενδύσεις τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό.
  • Πιο συγκεκριμένα, σχεδιάζουμε τη μετάβαση της χώρας μας σε δίκτυα επόμενης γενιάς οπτικών ινών. Σκοπός μας είναι να φέρουμε τις οπτικές ίνες στο κάθε σπίτι (Fiber to the Home). Ένα έργο που θα καταστήσει τη χώρα ευρυζωνικά πρωτοπόρο στην Ευρώπη. Όπως γνωρίζετε, οι οπτικές ίνες μας δίνουν ένα τεράστιο εύρος εφαρμογών μεγιστοποιώντας τις ταχύτητες ευρυζωνικότητας και περιορίζοντας τα προβλήματα των υπηρεσιών επικοινωνίας.
  • Όσον αφορά την περιφέρεια, δίνουμε έμφαση εκεί που η ανάπτυξη ευρυζωνικών υποδομών είναι πολύ πιο δύσκολη και φυσικά πολύ πιο δαπανηρή. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα της Κοινωνίας της Πληροφορίας με στόχο να δημιουργήσουμε τέτοιες υποδομές σε 75 πόλεις της Ελλάδος. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλη η χώρα θα αποκτήσει σύγχρονες υποδομές τηλεπικοινωνιών, διευκολύνοντας έτσι την ευρυζωνικότητα.
  • Παρέχουμε ενημέρωση στον πολίτη, είτε αυτός είναι επιχειρηματίας είτε απλός χρήστης. Με πιλοτικές εφαρμογές δίνουμε την ευκαιρία σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, να έρθουν πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες επικοινωνίας, να απολαύσουν τα οφέλη που προκύπτουν από αυτές, να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.
Σύντομα, θα έχω την ευκαιρία να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες (σε συνέντευξη τύπου) που θα δώσω για την Εθνική Στρατηγική Επικοινωνιών και τους στόχους μας για το μέλλον.

Είναι σημαντικό εδώ να τονίσουμε ότι πολύτιμος αρωγός μας είναι για άλλη μία φορά, η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση. Το πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς 2007-13 αποτελεί βασικό μοχλό για την υλοποίηση της Ψηφιακής Στρατηγικής σε όλη την Ελλάδα. Περίπου 2 δις ευρώ από τα Επιχειρησιακά Προγράμματα θα διοχετευτούν σε ενέργειες για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και του internet.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε το περιβάλλον για την ανάπτυξη και την ενίσχυση των νέων τεχνολογιών δίνοντας έτσι στους πολίτες, είτε αυτοί είναι επιχειρηματίες ή απλοί χρήστες, πρόσβαση σε νέες και πρωτοποριακές υπηρεσίες. Για φθηνές και γρήγορες υπηρεσίες ενημέρωσης, ψυχαγωγίας, επικοινωνιών όπως πχ. τηλεφωνία, ψηφιακή τηλεόραση με υψηλή ανάλυση, High Definition video conference, τηλε-εργασία, τηλε-εκπαίδευση, τηλε-ιατρική e-government. Δίνουμε την ευκαιρία στις ελληνικές επιχειρήσεις να εισάγουν /εξάγουν, να αναπτύξουν και να διευρύνουν την αγορά με νέες τεχνολογίες. Στους νέους τη δυνατότητα του «επιχειρείν» χωρίς την ανάγκη επένδυσης μεγάλου κεφαλαίου, στις ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις την ευκαιρία να αναπτύξουν νέες συνεργασίες, ιδέες, επιχειρηματικά σχέδια.

Πηγή : ΥΜΕ

Reaction score
5
o OTE εριξε τις τιμες με την προυποθεση να ριξει και τις τιμες στο ενοικιο και για τους παροχους... (μονο ετσι τον αφηνε η ΕΕΤΤ) αρα να περιμενετε σε λιγους μηνες νεα πακετα ακομη φθηνοτερα απο τους "αλλους"...

οποτε το συνολικο πακετο ειναι:

ΟΤΕ παγιο τηλεφωνου: 13ευρω
Απεριοριστες κλησεις: 17ευρω (χωρις εξωτερικου)
οτενετ 24mbps: 30ευρω...
Συνολο 60ευρω το μηνα!... δε θα χασω τετοια τρελλη προσφορα...! τρεχω να βαλω 2-3 γραμμες!!!

Reaction score
0
Εγώ παντως χαλάστηκα με τον οτε γιατι πηγα να ρωτησω για αλλαγη της isdn σε pstn μια και τωρα δεν μου χρειαζεται και μου ζητησαν τελη 35Ε για την αλλαγη αυτη συν το netmode πισω....

Αρα η διαφημιση που πληρωνεις και αναπνεεις έχει μια βαση με τον οτε...
Τα 35 Ευρώ είναι γιατί κάνεις διακοπή και καινούργια σύνδεση. Δεν μπορεί να στο κάνουν PSTN από ISDN. Ποτέ δεν κατάλαβα βέβαια γιατί. Το netmod φυσικά το επιστρέφεις αφού δεν το έχεις αγοράσει. Ο ΟΤΕ απλά σου το δανίζει.

Reaction score
0
Εγώ έκανα αίτηση για αναβάθμιση από 768 σε 2048 σήμερα το μεσημέρι (κατά τις 12) και στις 18:00 που άνοιξα τον υπολογιστή η αναβάθνιση είχε γίνει. Το κακό είναι ότι είμαι πολύ μακριά από το DSLAM και έχω τώρα μόνο 5,5 SNR και 40,5 attenuation. Μάλλον τα 1856kbps που φτάνει θα είναι και η κορυφή μου. Εκτός βέβαια αν η forthnet κάνει κόμβο πιο κοντά μου.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.490
Νεότερο μέλος
Nikos88