Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Σχεικα με την αναβαθμιση των κατοχων Kit ρωτησα πιο...κεντρικα και: με μια αιτηση που υπαρζει στο otenet.gr γινεται η αναβαθμιση. Την στελνω κιολας (και για 24!) λογω μικρης διαφορας στην τιμη. Μαλλον δεν την πιανω αλλα ας υπαρχει για...καβατζα! Που ξερεις τι γινεται!!!)

Reaction score
19
Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Σχεικα με την αναβαθμιση των κατοχων Kit ρωτησα πιο...κεντρικα και: με μια αιτηση που υπαρζει στο otenet.gr γινεται η αναβαθμιση. Την στελνω κιολας (και για 24!) λογω μικρης διαφορας στην τιμη.
Κι εγώ το πρωί μίλησα μαζί τους και μου είπαν για τις αιτήσεις εδώ: http://www.otenet.gr/hd/

Για 24 όμως τι ακριβώς θα συμπληρώσεις?!
Πείτε μου κι εμένα! :cool_8:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Κι εγώ το πρωί μίλησα μαζί τους και μου είπαν για τις αιτήσεις εδώ: http://www.otenet.gr/hd/

Για 24 όμως τι ακριβώς θα συμπληρώσεις?!
Πείτε μου κι εμένα! :cool_8:
Εχεις δικαιο - δεν εχει κουτακι!!! ΟΠΟΤΕ....8;

Reaction score
0

Λοιπόν:

Downstream
Connection speed: 15704 kbps
Line attenuation: 13 db
Noise margin: 8 db
Δεν νομίζω να δεις παραπάνω, SNR 8 είναι ήδη αρκετά χαμηλό... Αντε αν πήγαινες στο 6, να είχες λίγο πιο υψηλό συνχρονισμό, αλλά με πολύ πιο ασταθή γραμμή...

Reaction score
173

Σημερα κατι κανουν παντως.
Ειμαι στη χολ στα 24/1mbt αλλα για καποιο λογο με εβγαλαν απο το ιδιοκτητο της χολ και με πηγαν στον οτε και κλειδωνω στα 8/384
Σημερα λοιπον κανει κατι κουλα και παει μια στα 4.5 στα 7.5 στα 19.5 στα 16 και μετα απο αρκετα reset στα 8.1.
Το δε snr ειναι μια στα 9db μια στα 6 και μετα τα reset στα 11db.

Πιστευω πως η ανοιγει τις γραμμες του ο οτε η περναω στο δυκτιο της χολ.

Reaction score
173

@lykman για πες μου σε παρακαλω βγαζεις ακρη απο εδω;

Attachments

Reaction score
0

Επειδή με μπέρδεψες... που είσουν και που πας?

Reaction score
173

Ειμαι κανονικα χολ.Εδω και 10 μερες τρεχω στο δικτυο του οτε με τη μεγιστη ταχυτητα μιας και η χολ μου ειχε ανοιξει τη γραμμη στα 24 πριν με κανει πασα.Τωρα ειμαι στο περιμενε για να γυρισω στη χολ.(οχι νταμπλ)

Reaction score
0

Ειμαι κανονικα χολ.Εδω και 10 μερες τρεχω στο δικτυο του οτε με τη μεγιστη ταχυτητα μιας και η χολ μου ειχε ανοιξει τη γραμμη στα 24 πριν με κανει πασα.Τωρα ειμαι στο περιμενε για να γυρισω στη χολ.(οχι νταμπλ)

Ηibox δηλαδή? Γιατί η ταχύτητα που έχεις συνχρονίσει (8/384) κάτι σε 8άρα connX μου κάνει...

Reaction score
173

Ναι hibox.Αυτο λεω με εκαναν πασα στον οτε.
Τα νουμερα πες μου τι λενε;Και το Cyclic Redun-
dancy Check τι σου λεει;

Reaction score
0

Συμφωνα με αυτά που βλέπω, αν σε αφήσουν να πεσει λίγο ακόμα το SNR σου, κανά 10 - 12 μαξ μπορεί να πιασεις... Ξαναλέω, σύμφωνα με το screenshot που έβαλες... Την 8άρα του ΟΤΕ την καλύπτεις πάντως. Κρίμα δεν είναι όμως να εκμεταλεύεσαι μόνο το 1/3 του upload?

Edit: Πόση ώρα είναι συνδεδεμένο και εχει γραψει αυτά τα CRC ?

Reaction score
0

@lykman για πες μου σε παρακαλω βγαζεις ακρη απο εδω;

Εμενα το fritz μου δινει s/n 41 και line attenuation 11. Μηπως το 41 ειναι τεραστιο???

Reaction score
0

Εμενα το fritz μου δινει s/n 41 και line attenuation 11. Μηπως το 41 ειναι τεραστιο???
Μήπως εισαι σε πολύ μικρή ταχύτητα? Π.χ. 1ΜΒιτ? Και εγώ κάπου τετοια νούμερα είχα στο 1ΜΒιτ..

Reaction score
1

και τα δικά μου ( με καταστρέφουν τα 15 μέτρα εναέριας αγάπης του ΟΤΕ ... )

Attainable data rate Kbit/s 7512 288
ATM data rate Kbit/s 2044 252
User data rate Kbit/s 1852 229
Latency path fast fast
Latency ms 0 0
Frame Coding Rate Kbit/s 35 36
FEC Coding Rate Kbit/s 0 0
Trellis Coding Rate Kbit/s 792 60
Negotiation

Signal/Noise ratio dB 20 11
Line attenuation dB 42 20
Status 0 0

Υποψιάζομαι ότι εαν ρίξω κουβέρτες στο καλώδιο θα φτάσω και στα 12 mbits ... Εχω όμως κάκιστο upload ....

Reaction score
7.067
Επικοινωνησα σημερα για να αναβαθμισω τη δικια μου απο 1Mbps σε 4 αλλα με ενημερωσαν οτι ισως χρειαστει να μεινω χωρις ιντερνετ για 10-12 εργασιμες μερες μεχρι να γινει η αναβαθμιση!!!!!!

Με αυτο σαν δεδομενο η αναβαθμιση μαλλον σαν κακογουστο αστειο μου φαινεται.

Reaction score
1

Βλακείες σου είπαν , αναβάθμιση γραμμής θα κάνεις , συνήθως κρατάει 20 λεπτά της ώρας...

Reaction score
0
Ώπα! Τι αναβάθμιση εννοείς; από πόσα σε πόσα;

Εγώ έχω 2Mbit otenet και λέω να τους πω να μου την πάνε στα 8 (δεν έχει και παραπάνω). Για τα 24 λες;

Και όταν λες σε στέλνουν τι εννοείς; Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα συνεργασίας (και ολιγόωρης διακοπής της dsl) ή "α στα διάλα κύριε, αν θέλετε 24 να πάτε στο conn-x!!"? "happy_1"

ΥΓ. Βλέπω ότι μέχρι τα 8Mbit, otenet και connex έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές

από τα 8 στα 24..

Η ΟΤΕΝΕΤ δεν παίζει στα 24 σε στέλνει (με εξαιρετική ευγένεια) για σύνδεση στην CONEX.

H επικοινωνία μου με την CONΝ-X κράτησε ούτε 5 λεπτά, μ ένα ευγενέστατο, και πάλι, θηλυκό να μου ζητάει τα στοιχεία μου.
Η αποσύνδεση με την ΟΤΕΝΕΤ γίνεται αυτόματα από την CONN-X με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει δέσμευση συμβολαίου.

CONΝ-X λοιπόν και περιμένω σε λίγο τηλέφωνο (ωπα.. νάτοι μισό να μιλήσω....) ....

Τέλεια, σου στέλνουν μία αίτηση με φαξ, την υπογράφεις και την επιστρέφεις στο φαξ του σου δίνουν καθώς και τις 2 όψεις της ταυτότητας σου.

Διευκρίνηση εκατό φορές ότι σε καμία περίπτωση δε θα μείνω χωρίς ιντερνετ και με διαβεβαίωσαν άλλες εκατό ότι "όχι κύριε, σε καμία περίπτωση".

Κόστος μηδέν και παίρνεις κι ένα μοντεμ-ρουτερ δωράκι.

Περιμένω στο τέλος της άλλης βδομάδας τον κουριερ με τα καλούδια (μοντεμ-κωδικούς) για την ολοκλήρωση.

Κόστος 24αρας γραμμής 29,9€, αν δεν κάνω λάθος. Κόστος 8αρας 26,9€..

Δεν το συζητάμε δηλαδή!!!!!!!!! :bravo: :bravo: :bravo:

Reaction score
19
Μάλιστα! Πολύ καλά όλα αυτά ακούγονται! Εγώ είμαι με 2 ταπεινά μεγκαμπιτ και τα 8 μια χαρά θα ήταν αλλάαααα... 1Mbit upload σου λέει η 24άρα!

Αν κρατηθώ μπορεί να περιμένω να μάθω νέα σου. "happy_1"
Γιατί Η διακοπή με τρομάζει, μη μείνουμε κανά μήνα χωρίς ίντερνετ και αρχίσουμε τα "φταίει ο ένας, όχι φταίει ο άλλος". Η οτενέτ μου έχει γυρίσει σε αορίστου καιρό τώρα οπότε φεύγω άνετα.

Από την άλλη... στην οτενέτ ρε παιδί μου τα σηκώνουν τα τηλέφωνα. :happy_9:
Απαντάνε και στα μειλ, το μεσημέρι τους έστειλα με παρόμοιες απορίες αναβάθμισης και πριν λίγο μου απάντησαν. Από διαθεσιμότητα πάλι, ποτέ κανένα πρόβλημα. Και στις περιόδους που αναβάθμιζα την ταχύτητα, άντε 1-2 ώρες στη χειρότερη χωρίς ίντερνετ. Για τo conn-x τι δείγματα έχουμε; Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Thanks antony :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
Μάλιστα! Πολύ καλά όλα αυτά ακούγονται! Εγώ είμαι με 2 ταπεινά μεγκαμπιτ και τα 8 μια χαρά θα ήταν αλλάαααα... 1Mbit upload σου λέει η 24άρα!

Αν κρατηθώ μπορεί να περιμένω να μάθω νέα σου. "happy_1"
Γιατί Η διακοπή με τρομάζει, μη μείνουμε κανά μήνα χωρίς ίντερνετ και αρχίσουμε τα "φταίει ο ένας, όχι φταίει ο άλλος". Η οτενέτ μου έχει γυρίσει σε αορίστου καιρό τώρα οπότε φεύγω άνετα.

Από την άλλη... στην οτενέτ ρε παιδί μου τα σηκώνουν τα τηλέφωνα. :happy_9:
Απαντάνε και στα μειλ, το μεσημέρι τους έστειλα με παρόμοιες απορίες αναβάθμισης και πριν λίγο μου απάντησαν. Από διαθεσιμότητα πάλι, ποτέ κανένα πρόβλημα. Και στις περιόδους που αναβάθμιζα την ταχύτητα, άντε 1-2 ώρες στη χειρότερη χωρίς ίντερνετ. Για τo conn-x τι δείγματα έχουμε; Μακάρι να πάνε όλα καλά.

Thanks antony :cool_4: :cool_4:
Κώστα.. απ ότι καταλαβαίνω ΟΤΕΝΕΤ και CONN-X είναι σχεδόν το ίδιο.
Θυγατρικές του ΟΤΕ..
Στην ουσία μένεις στον ΟΤΕ.
Μου φάνηκαν ταχύτατοι πάντως στην ανταπόκριση.
Και ναι.. τα τηλέφωνα τα σηκώνουν πάντα και μάλιστα δίνουν και το ονοματεπώνυμο τους.
Άλλαξε ΤΑ ΜΑΛΑ ο ΟΤΕ και χαίρομαι πολύ γι αυτό!!!!!!

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab