Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Reaction score
0
Ο καλύτερος ρούτερ είναι το speedtouch 585/585i.
Μου δίνει τα καλύτερα στατιστικά γραμμής, χωρίς καθόλου αποσυνδέσεις. Κλειδώνω στα 22303/1023 με att 5,5 και snr 9.
Ισχυει αυτο ;Ειναι το 585i καταλληλο για ADSL2 + ;;;Σ' εμενα δεν μπορουσε να συντονιστει ( 24 mbps) και μου το αλλαξαν με Baudtec ....!Μιλαω για ΟΤΕ..

Reaction score
789
Tι εντυπωσεις εχετε απο το baudtec?Αυτο θα μου φερουν.Τα speedtouch τελος απο τον ΟΤΕ, δεν θα ξαναφερουν.

Reaction score
0
ΔΕΝ θα μιλησω για την ΜΕΓΑΛΗ μου περιπετεια με τον ΟΤΕ ,
απο τις 24/12/07 με αφορμη την αναβαθμιση απο 2 σε 8Mbit .:mad_3:
(24 δεν σηκωνε αλλα και τα 8 δεν τα βλεπω να μενουν και πολυ ορθια .) :mad_2:

Μεσα απο το ταξιδι στο 134,το 121, τηλεφωνα απο και σε φιλους
ερωτησεις σε OΤΕτζηδες ,Δικτυαδες ,σχετικους και ασχετους
σχετικα με router για ADSL2+ κατεληξα στα εξης συμπερασματα.
Το καλυτερο router για ΟΤΕ ειναι το speedtouch 585 .
(Οταν λεω καλυτερο εννοω οτι εχει την καλυτερη αποδοση -μεγιστη ταχυτητα.
Δεν σημαινει οτι δεν εχει προβληματα .Απλα δουλευει καλυτερα απο ολα .)
Εχει καταργηθει και ΠΟΟΟΟΛΥ δυσκολα το βρισκει κανεις .Σας μιλαω εκ πειρας .
Αν το βρει καποιος μου στελνει και μενα πμ γιατι εγω δεν βρηκα και ψαχνω ακομα -pstn.
Καλη συμπεριφορα εχει και το sagem αλλα και το philips η τα απλα τα speedtouch 53κατι v6 ομως .
Tα Baudtec ειναι τελευταια στην λιστα απο αυτα που δινει ο ΟΤΕ.
Απο το εμποριο αξιοπιστα με καλη συμπεριφορα
και με δυνατο επεξεργαστη για κατεβασματα ειναι τα USRobotics 9107/9108 .
Εγω σε τετοιο κατεληξα - USRobotics 9107
(εκτος απο το Philips που μου δωσαν λογω χαλασμενου telindus-φτου κακα ).
Εδω πληροφοριες για router.
Kαι καλη μας τυχη!!!!:cool_4:

Reaction score
1
Ισχυει αυτο ;Ειναι το 585i καταλληλο για ADSL2 + ;;;Σ' εμενα δεν μπορουσε να συντονιστει ( 24 mbps) και μου το αλλαξαν με Baudtec ....!Μιλαω για ΟΤΕ..
Βεβαίως.
Αναβάθμισέ το στο τελευταίο firmware και λογικά δεν θα έχεις προβλήματα.
Για την αναβάθμιση χρειάζεσαι το παρακάτω πρόγραμμα:

http://www.speedtouchforum.de/Daten/FW/upgradewizard/SpeedTouch_upgrade_wizard_R4421.zip

Το πλέον πρόσφατο firmware το κατεβάζεις από εδώ:

http://www.speedtouchforum.de/Daten/FW/585iv6/7.4/ZZQIAA7.417.zip

Ή δες στον παρακάτω σύνδεσμο το κατάλληλο για την περίπτωσή σου (ο σύνδεσμος που σου έβαλα αφορά στο 585i v6):

http://www.speedtouchforum.de/viewtopic.php?t=1089

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.597
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Επειδή ήμουν χθες στα κεντρικά του ΟΤΕ στη Γ' Σεπτεμβρίου, να ενημερώσω ότι δεν υπάρχει speedtouch 585 ούτε για δείγμα...
2 κοπέλες πήγαν στην αποθήκη και έψαχναν ένα 20λεπτο και γύρισαν με άδεια χέρια.
Το μόνο που υπάρχει σε αφθονία είναι το Philips, το οποίο στη γραμμή μου έχει τα χειρότερα στατιστικά απ' όσα routers έχω δοκιμάσει.

Reaction score
4.600
Εγώ σήμερα το πρωί έκανα αίτηση αλλαγής από πάροχο (απο ΟΤΕ dslam) σε ΟΤΕ . Να δούμε πόσες μέρες θα χτυπήσει το κοντέρ.

Reaction score
2
Και γω σκεφτομαι πολυ σοβαρα να φυγω απο Vivodi και να παω στην 24ρα του ΟΤΕ. Το μονο που με κραταει λιγουλακι ειναι οτι θα χασω τις 2 επιπλεον γραμμες. Αλλα απο την αλλη δεν μπορω να κανω το σταυρο μου μην εχω ποτε προβλημα, γιατι το support τους ειναι για σφαλιαρες...

Reaction score
0
Φιλε aragorn προσπαθησα να κανω αναβαθμιση στο 585i...Εκλεισα το baudtec , συνδεσα το 585i,ολα καλα τα λαμπακια ΟΚ ,σταθερο το ADSL ,αλλα ...τζιφρος !Δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ .Ουτε στην αρχικη της speedtouch...Eχω συνδεση δυκτιου και ISDN....Κατι μου βγαζει ...Οτι υπαρχει προβλημα με συνδεση δικτυου αλλα δεν μπορω να βρω ακρη....
Οταν τρεχω το προγραμματακι της αναβαθμισης ,Δεν μπορει να βρει το μοντεμ - κι επομενως δεν μπορω ν' αναβαθμισω !
Ξανασυνδεω το baudtec ...Και Ολα ενταξει και το δυκτιο και το internet !...
Καμμια ιδεα ;;;

Reaction score
1

Reaction score
3
Φιλε aragorn προσπαθησα να κανω αναβαθμιση στο 585i...Εκλεισα το baudtec , συνδεσα το 585i,ολα καλα τα λαμπακια ΟΚ ,σταθερο το ADSL ,αλλα ...τζιφρος !Δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ .Ουτε στην αρχικη της speedtouch...Eχω συνδεση δυκτιου και ISDN....Κατι μου βγαζει ...Οτι υπαρχει προβλημα με συνδεση δικτυου αλλα δεν μπορω να βρω ακρη....
Οταν τρεχω το προγραμματακι της αναβαθμισης ,Δεν μπορει να βρει το μοντεμ - κι επομενως δεν μπορω ν' αναβαθμισω !
Ξανασυνδεω το baudtec ...Και Ολα ενταξει και το δυκτιο και το internet !...
Καμμια ιδεα ;;;
Αν δεν μπορείς να πας ούτε μέχρι το router σου, τότε μάλλον δεν έχεις πάρει IP.
Πήγαινε στο Control Panel, Network Connections. right click στο Network Connections, επέλεξε Internet Protocol (TCP/IP), click Properties. click "Use the following IP address" και γράψε 192.168.1.x, όπου x ένα νούμερο ανάμεσα στο 1 και το 255, όχι όμως ένα νούμερο που έχει δοθεί ήδη. Δηλαδή αν ο router σου έχει το 254 βάλε όποιο άλλο.
Στο subnet mask βάλε 255.255.255.0 και για Default gateway βάλε ακριβώς την IP του router σου, πχ 192.168.1.254 (αν ο Aragorn θυμάται καλά). Πάτα Ok και ακολούθησε τις οδηγίες (μάλλον θα θέλει reboot). Μετά θα το βλέπεις το router σου

Reaction score
0
Παιδια λυθηκε το προβλημα μου!...Με reset στο speedtouch 585i....
Οντως ειναι καλυτερο το 585i απο το Baudtec!!!Κλειδωνει περιπου 2 Μbps πανω απο το δευτερο ! 14000 εναντι 12000 !
Ευχαριστω για την επισημανση....

Reaction score
0
Ωραιος ο trin.:bravo:

...μηπως εχει κανεις κανενα speedtouch 585 που να μην το χρειαζεται? :-(

Reaction score
0
Τσατάλια με τον ΟΤΕ εδώ και 10 μέρες..

Τι διάολο προσπαθούν να κάνουν δεν έχω ακόμη καταλάβει.
Αναμονή για αναβάθμιση από 8 στα 24 .. τρελές διακοπές στη γραμμή.

Κι αν δε μπορεί να συγχρονίσει η ρημάδα ας την αφήσουν στα 8!!!!!!!

Είναι νωρίς τελικά ακόμη.. Άρη είχες δίκιο.

Ερώτηση, το sagem 1500 λέει τίποτα, ή να βάλω το philips που μου έστειλε δωρεάν η CONN-X???????

Πίκρα!!!!!!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Σκέφτομαι κι εγώ για ConnX αυτές τις μέρες. Βασικά ήθελα να μπω στο ιδιόκτητο της Forthnet πο ετοιμάζει το ιδιόκτητο δίκτυό της στην Κατερίνη, αλλά από αναβολή σε αναβολή το πάνε, και απ' ότι βλέπω δεν τελειώνουν πριν το καλοκαίρι. Οπότε λέω να μπω για ένα 6μηνο στο ConnX και βλέπουμε.

Ξέρει κανένας τι παίζει με τα router που δίνει ο ΟΤΕς, γιατί ένα sagem που είδα από κοντά δεν μου γέμισε το μάτι....

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Ερώτηση, το sagem 1500 λέει τίποτα, ή να βάλω το philips που μου έστειλε δωρεάν η CONN-X???????

Πίκρα!!!!!!!!
Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...................μακριά από την 24άρα......δοκίμασα να κάνω αναβάθμιση από 4άρα και φράκαρε εντελώς η γραμμή..........:pc: :pc: :pc: :pc: :pc: ...........και έμεινα χωρίς internet(από 27-12-2007 μέχρι που το έκοψα και περιμένω να ενεργοποιηθεί η καινούργια γραμμή).........το Sagem το χρησιμοποιώ από τον περασμένο Μάιο.........κορυφαίο router.........ελάχιστα disconnects.........και πιάνει καλές ταχύτητες..........η καλύτερη επιλογή για conn-x..........μετά το Speedtouch φυσικά........αλλά αφού δεν διατίθεται πλέον......go for it.........:cool_4:

Reaction score
173

Πίκρα!!!!!!!!
Μη μιλας καθολου.Και στα 8 να μεινεις μια χαρα εισαι.
Το sagem 1500 ειναι μια χαρα.Εισαι πανω στο σεταρισμα της γραμμης.Στη χολ για μερικες μερες παει στα 512/512 μεχρι να γινει 24αρα.Μπορει ομως και η εγκατασταση σου να μην σηκωνει 24 οποτε θα μεινεις στα 8.

Reaction score
0

Μη μιλας καθολου.Και στα 8 να μεινεις μια χαρα εισαι.
Το sagem 1500 ειναι μια χαρα.Εισαι πανω στο σεταρισμα της γραμμης.Στη χολ για μερικες μερες παει στα 512/512 μεχρι να γινει 24αρα.Μπορει ομως και η εγκατασταση σου να μην σηκωνει 24 οποτε θα μεινεις στα 8.
το upload του 1ΜΒιτ της "24"άρας είναι το ζητούμενο... ακόμα και πάλι στα 8 να συνχρονίσει κάποιος...

Reaction score
173

Aυτο το εζησα:

Φιλος μου εκανε αιτηση στο 134 για 24αρα 15/1/08 και ωρα 19,00
Χτες 21/1/08 ηρθε ο εξοπλισμος μαζι και η ενεργοποιηση!!!!!
Αυτα ειναι που κανουν και τους αγαπαει ο κοσμος.

Του εκανα τις ρυθμισεις αλλα δεν κλειδωσε ποτε πανω απο 8200/400.DSLAM N.Ιωνιας.
Μετα απο πολλα reset εμεινε στο 8100.

Αυτο το αναφερω γιατι οταν εκανε ερευνα αγορας ολοι του ελεγαν 1 με 1,5 μηνα!!!!!Ο ΟΤΕ του ειπε εως 10 εργασιμες.Δεν περασαν ομως ουτε 4.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.614
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger