Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Reaction score
0
Ρε παιδες γιατι ταυτιζεστε με τις εταιριες σας ?
Μην μπαινετε στο τριπ του ανταγωνισμου
- ασχετα αν τρωτε απο κει -
γιατι μην ξεχνατε οτι ειστε απλα ενας κρικος .
Ο καθε υπαλληλος ξερει ενα κομματι της δουλειας
μιας και αποτελει εναν κρικο απο μια αλυσιδα .
Επισης δεν σημαινει οτι επειδη εσυ κανεις ΣΩΣΤΑ την δουλεια σου
ο συναδελφος σου την κανει εξισου σωστα .
Η καθε εταιρια ειναι απροσωπη και ετσι θα πρεπει να την αντιμετωπιζουμε
σαν καταναλωτες - πελατες.
Και καλο ειναι σαν κοινοτητα - οn line μεν - να λεμε και τα κακα και τα καλα .
Και να βοηθαμε ο ενας τον αλλον
Ειτε ειμαστε απο μεσα ειτε απ΄εξω.
(ξερω τουλαχιστον 3-4 ατομα που εχουν ηδη εκφρασει τις ευχαριστιες τους στον sothoms δημοσια )
Οσο για τους χαρακτηρισμους τις αντιπαραθεσεις και τις απειλες
ενα πραγμα μπορω να πω .ΝΤΡΟΠΗ.
Καλο ειναι να μην γινομαστε ουτε fan boys των εταιριων μας
αλλα ουτε και να μας οδηγει η μυτη μας και το εγω μας .
η συγνωμη ειναι αντρικια κουβεντα .
Τα υπολοιπα ειναι για τα παιδακια του δημοτικου.
Μη πω και του νηπιαγωγιου.

Reaction score
0
Αχ ρε bmw. Το RUO δεν πρέπει να το γουστάρεις καθόλου.
παρότι δεν διαχειρίζομαι μεριζόμενο, ξέρω από προηγούμενες εταιρείες, ότι η παράδοσή του πρέπει να γίνει μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες.
Στο wcrm εμφανίζεται ως Πιθανή Ημερομηνία Κατασκευής, όπου είναι η δέκατη εργάσιμη μέρα.
Οπότε εσύ σαν καλώς τεχνικός μπορείς και νωρίτερα αν έχεις χρόνο να μου παραδώσεις τον μεριζόμενο βρόχο, αλλά δεν μπορείς αργότερα από αυτή τη μέρα.
Αν περάσεις το όριο, ο πάροχος τα στέλνει στην ΕΕΤΤ και παίρνει αποζημίωση γιατί υπάρχουν κυρώσεις.
Οπότε το κράτος (οτε) μας αποζημιώνει με τα λεφτά που έχει δώσει ο energy από τους φόρους του.
Πραγματικα αυτα ειναι εκτος πραγματικοτητας...Οι μεριζομενοι δεν εχουν Ημερομηνια και επειδη απο τα ψεμματα εχω βγει εκτος εαυτου σε προκαλω να ερθεις στο Τ.Τ. Παγκρατιου να το δουμε μαζι τι πρεπει και τι δεν πρεπει...Αλλα μετα θα μπεις εδω και θα πεις τουλαχιστον την αληθεια!!!

Και μιας που αναφερεις συνεχεια και ανουσια τους φορους και εισαι μεγαλο παιδι κατσε να σκεφτεις τι λεφτα εχεις δωσει χωρις λογο στην ΕΡΤ μεσω της ΔΕΗ , ο οτε τουλαχιστον ειναι μια κερδοφορα επιχειχιρηση και αν πληρωνει πληρωνει απο τα κερδη του!!!

Reaction score
425
Αχ ρε bmw δεν θέλεις να καταλάβεις.
Όλοι οι βρόχοι έχουν ημερομηνία παράδοσης.ΟΛΟΙ.
Σκέψου λογικά.Είναι δυνατόν να κάνω μία παραγγελία και να μην ξέρω πότε θα γίνει;
Ακόμα και πίτσα να παραγγείλεις σου λένε χρόνο παράδοσης.
Τίποτα δεν είναι στο φλου. Γι αυτό και υπάρχει το ruo για να μην κάνει ο καθένας του κεφαλιού του.
Αν στο σύστημά σας (Προμηθέας) δεν φαίνεται, αυτό είναι δικό σας θέμα.
Βασικά δεν περιμένω από εσένα να τα γνωρίζεις, γιατί εδώ δεν τα γνωρίζουν πολλά πρόσωπα στον οτε που κατέχουν υψηλές θέσεις.
Μην υποστηρίζεις ανακρίβειες όμως.

Andrew αυτός είναι ο σκοπός να βοηθάμε. Γι αυτό και αναφέρω κάποιους κανονισμούς για να ξέρει ο υποψήφιος συνδρομητής τι συμβαίνει.

Reaction score
0
Κατσε ρε φιλε Σωτηρη εδω δεν εχουν ημερομηνια τα Connx και εχουν τα αλλα???Πλακα κανεις???Καλο θα ειναι να ρωτησεις αυριο στην δουλεια σου για τους μεριζομενους...Πιστεψε με οτι εχει ημερομηνια οπως πληρης φορητοτητες , καταργησεις κτλ γινονται αμεσως..Δεν νομιζω να θελαμε να πληρωνουμε προστιμο!!!
Τελειως Φιλικα , Νικος!!

Reaction score
425
Καλά το αμέσως άστο καλύτερα γιατί ήδη μας χρωστάτε 1800 ενεγούς βρόχους με πλήρης φορητότητα και 800 ανενεργούς βρόχους όπου έχει περάσει η προθεσμία παράδοσης.
Πάντως για να ξέρεις οι χρόνοι είναι οι εξής.
Ενεργός με φορητότητα 13 εργάσιμες μέρες
Ανενεργός 13 εργάσιμες μέρες
Μεριζόμενος 10 εργάσιμες μέρες
Δεν χρειάζεται να ρωτήσω κάποιον.Η δουλειά μου είναι να το ξέρω γιατί εγώ βγάζω τις λίστες για να σταλούν στην ΕΕΤΤ.
Εφόσον είσαι στο Παγκράτι δεν μου δίνεις το τηλεφωνό σου να εξυπηρετήσουμε κανένα πελάτη που περιμένει να συνδεθεί ή έχει πρόβλημα;

Reaction score
425
Καλύτερα το κινητό σου.
Τα τηλέφωνα στον κατανεμητή τα έχω αλλά σπανίως τα σηκώνουν, εκτός και αν μου δώσεις κάποιο που το σηκώνεις εσύ σίγουρα.
Να σαι καλά.

Reaction score
0
Καλύτερα το κινητό σου.
Τα τηλέφωνα στον κατανεμητή τα έχω αλλά σπανίως τα σηκώνουν, εκτός και αν μου δώσεις κάποιο που το σηκώνεις εσύ σίγουρα.
Να σαι καλά.
Εχεις πμ..οτι μπορω για βυρωνα με παιρνεις τηλ!!!

Reaction score
0
Παιδια ,
να διατηρησουμε και τα προσχηματα εε!!:happy_8:
Οχι φιλιες και μ@λ@κι3ς.:cool_11:
Αντε να ειμαστε και ....εντος θεματος .

Παντως ρε sothoms μας πηρες το καλυτερο κοριτσι μεσα απο τα χερια μος .:cool_11:
αμα δεν το ελεγα θα εσκαγα

Reaction score
425
Χαχαχα που το θυμήθηκες !!!!!!!
Καλύτερα που το είπες, μην σκάσεις και έχω τύψεις.

Νίκο σ ευχαριστώ για το τηλέφωνο. θα σε ζαλίζω στα πολύ επείγον.

Reaction score
14
Κανενα προβλημα Σωτηρη!!!Non problem o!!!αμα εχεις καναν βροχο επαναλαμβανομενο παρε τηλ να το δω!!
ΒΡΕ ΝΙΚΟ, κατά Κηφισιά (οχι Νέα Κηφισιά όμως...) εχεις κάνα συνάδελφο να δώσει στην forthnet χαλκό για το shared LLU που απο Σεπτέμβριο 2007 εχω αιτήσει και ακόμα αναμενουν απο ΟΤΕ να αποδεσμέυσει η να βρεί έλευθερο!!!!!

Εδω και 3 μήνες ο ΟΤΕ λέει οτι δεν εχει ελευθερο χαλκο-ζεύγος να δωσει για την ISDN μου που θελω να πάω με μεριζομενη πρόσβαση στην ριμαδα την Φορθνετ!!!! (Θέλω να κρατήσω τηλεφωνια με ΟΤΕ και ISDN (συναγερμός/ΦΑΞ κλπ) και να δώσω το Internet στην forthnet!)

ΗΜΑΡΤΟΝ με τόοοοση καθυστέρηση που κατά την Forthnet ο ΟΤΕ φταίει, αν ξερεις τον Πρωτόπαπα ή όποιον άλλο πάπα της Ρώμης να του κανεις ενα τηλέφωνο μπάς και κάτι γίνει θα σου ήμουν χιλιο-υπόχρεος!!!

Ευχαριστώ.

Reaction score
3
dream_GR, είσαι σίγουρος ότι σου λένε την αλήθεια από Forthnet?
Μπορείς να πάρεις και το 134 να ρωτήσεις

Reaction score
3
Να σας δώσω την Οδύσεια μου με τη Forthnet
Κατ' αρχή είχα OTEnet και δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά λόγω του ότι η εταιρεία μου, μου πληρώνει το ADSL και έχοντας σύμβαση με τη Forthnet είπα να αλλάξω.
  1. 6 Αυγούστου 2007 έκανα την αίτηση για μεταφορά
  2. Λόγω του ότι η υπεύθυνη για την εταιρεία μας ήταν διακοπές, το παρέλαβε στις 14 Αυγούστου
  3. 17 Αυγούστου έγινε η διακοπή από OTENet
  4. 24 Αυγούστου η εν λόγω κυριά της Forthnet επιβεβαίωνε την γραμματέα μου ότι σε 10 ημέρες θα είχα σύνδεση, χωρίς όμως να γνωρίζει που βρίσκεται το θέμα...
  5. Την ίδια μέρα μετά από έλεγχο στον "Προμηθέα" μαθαίνω ότι η Forthnet δεν είχα κάνει ακόμη την αίτηση στον ΟΤΕ και το μεταβίβασα στην κυρία!!!
  6. Δευτέρα 27 Αυγούστου έγινε η αίτηση και γράφτηκε στο wcrm
  7. Την 10η εργάσιμη ημέρα και μετά από δικές μου οχλήσεις προς τον τεχνικό του ΟΤΕ στο dslam, έγινε η σύνδεση και ενημέρωσα την κα της Forthnet
  8. Την ίδια μέρα της ζήτησα user name, password κλπ, τα οποία και μου έστειλε την άλλη μέρα με email
  9. To απόγευμα πήγα να δοκιμάσω να συνδεθώ αλλά εις μάτην
  10. Μένοντας δύο φορές σε αναμονή, στην υποστήριξη, των 13 λεπτών η κάθε μία, έπεφτε η γραμμή
  11. Την άλλη μέρα το πρωί στις 7:30am μετά τα συνήθη πλέον 15 λεπτά αναμονή βρίσκω τεχνικό, ο οποίος μου λέει ότι έχει άλλο user name για μένα και μου το δίνει. Ούτε αυτό όμως δούλευε... Ψάχνοντας παραπάνω, ο τεχνικός ανακάλυψε ότι και τα δύο user names δεν είναι ενεργοποιημένα...
  12. Το βράδυ εκείνης της ημέρας το πρόβλημα φτιάχτηκε

Να σημειώσω ότι δεν είχα καμμία αρνητική προδιάθεση με την εν λόγω εταιρεία, το αντίθετο μάλιστα. Με τη forthnet συνεργαζόμουν επαγγελματικά από όταν πρωτοάνοιξε γραφεία στην Αθήνα (για να μην πω νωρίτερα)

EDIT: Για να μην σας πω ότι κάπου τον Οκτώβριο που άλλαξα από μεριζόμενο σε πλήρη βρόγχο τους έστειλα ένα email να μου δώσουν τα settings που έπρεπε να βάλω για να εκμεταλευτώ καλύτερα τη νέα γραμμή και μέχρι σήμερα δεν έχω πάρει απάντηση...

Reaction score
1.213
Κατσε ρε φιλε Σωτηρη εδω δεν εχουν ημερομηνια τα Connx και εχουν τα αλλα???Πλακα κανεις???Καλο θα ειναι να ρωτησεις αυριο στην δουλεια σου για τους μεριζομενους...Πιστεψε με οτι εχει ημερομηνια οπως πληρης φορητοτητες , καταργησεις κτλ γινονται αμεσως..Δεν νομιζω να θελαμε να πληρωνουμε προστιμο!!!
Τελειως Φιλικα , Νικος!!

http://www.eett.gr/opencms/sites/EET...l_Info_LLU.pdf

Tελικα επειδη δεν τα εχω παρακολουθησει καλα ....υπαρχουν ημερομηνιες η οχι ?

Reaction score
5
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Υπαρχουν βεβαια... αλλα οταν ειναι δημοσιο... δε τους τρεχουν γιατι πληρωνει ο πολιτης τα προσθημα... εξου και η αγνοια περι ημερομηνιων... ποιος σκαει?

Reaction score
3
Παιδιά, δεν είναι οι τεχνικοί υπεύθυνοι για την τήρηση των ημερομηνιών αλλά οι προϊστάμενοι τους. Ή τέλος πάντων όποιοι τους φτιάχνουν το πρόγραμμα

Reaction score
4
Να επιβεβαιώσω και εγώ, σαν πρώην υπάλληλος εναλακτικού, ότι στο WCRM υπάρχουν ημερομηνίες κατασκευής όπως και φορητότητας κτλ.

Επίσεις να βεβαιώσω το όγκο των αιτήσεων που εκρεμεί λόγω καθυστερίσεων του ΟΤΕ. Οταν η πρώην μου εταιρεία έβγαλε το πακέτο FullLLU έιχαμε φτάσει να έχουμε δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις να εκρεμούν... Φυσικά τότε δεν υπήρχε RUO...

Reaction score
4
Παιδιά, δεν είναι οι τεχνικοί υπεύθυνοι για την τήρηση των ημερομηνιών αλλά οι προϊστάμενοι τους. Η τέλος πάντων όποιοι τους φτιάχνουν το πρόγραμμα
Εσύ σιωπή γιατί θα βάλω τις φωνές!!!!!!
Τι έγινε με τους ξένους βρε! θα κάνουν καμμια πρόσσληψη? γκρρρρρ

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

ΒΡΕ ΝΙΚΟ, κατά Κηφισιά (οχι Νέα Κηφισιά όμως...) εχεις κάνα συνάδελφο να δώσει στην forthnet χαλκό για το shared LLU που απο Σεπτέμβριο 2007 εχω αιτήσει και ακόμα αναμενουν απο ΟΤΕ να αποδεσμέυσει η να βρεί έλευθερο!!!!!

Ευχαριστώ.
Υπαρχει ελλειψη χαλκου; Γι΄αυτο οι γυφτοι μας ταραξαν στις κλοπες καλωδιων στα αντλιοστασια; Κλεβουν καλωδια και τα πουλανε στη...4net;:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88