- Reaction score
- 10
Αν το σήκωνε κιόλας το τιμημένο το κινητό του, καλό θα ήταν (ηλεκτρολόγος=πρωθυπουργός)
Κάθε αναγνωρισμένος ηλεκτρολόγος για να διατηρήσει το image του οφείλει να μην απαντά τουλάχιστον στα 30 πρώτα τηλεφωνήματα, keep phoning.Αν το σήκωνε κιόλας το τιμημένο το κινητό του, καλό θα ήταν (ηλεκτρολόγος=πρωθυπουργός)
:142:Ασε μας ρε αργύρη με τις hiendoλογικές παπαριές . Οχι δεν θέλω να το συγκρίνω με τίποτα.
μην μπαινεις σε τετοιες διαδικασιες μην και αγορασεις καμμια τετοια π@p@ρια
Σου είπα κάνω μια χαρά την δουλειά μου
ναι μονο που υπαρχει και ο πληθυντικος της χαρας , ειναι οι δυο χαρες
με αυτά και ξέρω οτι ο ηχος δεν επιδέχεται βελτίωση με ματζούνια αυτού του τύπου.
για σου ρε χορταρεα , ακομα δεν το ειδαμε γιαννη το ειπαμε
Αμα εσυ είσαι ικανοποιημένος με αυτό μεγειά σου μεχαρά σου.Εγω θα μείνω με αυτό που εχω.
Απ ότι καταλαβαίνω περιγράφεις την εισαγωγή του τριφασικού στον πίνακα.Λοιπόν, ενημερώνω για τα δρώμενα στο σπίτι μου... Μ.Τρίτη ήρθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο ηλεκτρολόγος, και έχουμε και λέμε:
Από τον πίνακα ξεκινάει ένα καλώδιο 7x2,5 με τρεις διαφορετικές ασφάλειες. Μετά σε ένα εξωτερικό κουτάκι γίνονται οι διακλαδώσεις με 3 διαφορετικά καλώδια δυομισάρια, τα οποία καταλήγουν σε 3 διαφορετικές εξωτερικές μπρίζες. Οι ασφάλειες είναι ΑΒΒ Κ16 η κάθεμία... Επίσης η κάθε ασφάλεια παίρνει ρεύμα από ξεχωριστή φάση... (Αυτό ήταν κάτι που μπορεί να συζητηθεί...)Προσωπικά ήθελα όλα από μία φάση, αλλά ο ηλεκτρολόγος έλεγε ότι θα είναι πιο ξεκούραστα αν τα χωρίσουμε... Γνώμες???
Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια, και m_v ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!
??? Δεν κατάλαβα... Ειλικρινά... Οι γείτονες έχουν μονοφασικό... Ρε παιδιά, μη με δουλεύετε...!!! Δεν γνωρίζω από ηλεκτρικά...:120:Και ποια είναι η "καθαρή" φάση βρε; Αυτή που έχεις εσύ επάνω την κουζίνα, ή η άλλη που έχει πάνω της δυό κλιματιστικά ο γείτονας; :114: