- Reaction score
- 147.810
Ωραίο όχημα, με γειές!
Αυτό δεν έχει και ρυθμιζόμενη - ενεργή ανάρτηση?
Ευχαριστω ! Ναι, υπαρχει η αναρτηση sport flexride που μπαινει εξτρα στις αλλες εκδοσεις εκτος της σπορ (edition - cosmo), με επιβαρυνση φυσικα (μπηκε στην κοσμο...μου με 750€!)Ωραίο όχημα, με γειές!
Xτυπας σε...ευαισθητα σημεια:120: τον Μαη θαρθει - λενε!Καλοριζικο συμπεθερε και καλες νυχτερινες βολτες το καλοκαιρι στα γνωστα μεροι...μπουζιος κτλ........ και φυσικα με την ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΑΡΕΑ.:126:
Του λειπει αυτο που λεμε "φινετσα' εξωτερικα (μεσα ειναι σχεδον εντυπωσιακο)Το είδα εχθές live στο δρόμο και είναι εντυπωσιακό!
Μπράβο στους Γερμανούς που έριξαν αρκετό Ιταλικό κρασί στην σχεδίαση! :107:
Αντε καλοταξιδο:605: Σημερα πηγα στην Οπελ Λαρισας και ειδα το αυτοκινητο οπως ακριβως το παραγγειλα πλην κινητηρα (εγω το 1,6Τ και ηταν το 2,0Τ) και πακετου OPC (δεν με εντυπωσιασε καθολου). Ειναι το Cosmo με επι πλεον flexride - Navi500. Ειναι πολυ ομορφο με το μπεζ δερμα...και ανυπομονωωω! Σε 13 εβδομαδες φορτωνεται κα αρχες Μαη το...φουλαρω!Εγώ σήμερα παραλαμβάνω Insignia 2.0Τ Cosmo με ένα σκασμό εξτρα. To flexride το ήθελα και είναι καλή επιλογή αλλά ήθελα και ετοιμοπαράδοτο και δεν... Νομίζω τελικά το 1.6T είναι οριακό για το 1.5T αμάξωμα. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!
Πατριωττττττττ.Παει το χασαμε το κορμιιιιιι:142::142:Αντε καλοταξιδο:605: Σημερα πηγα στην Οπελ Λαρισας και ειδα το αυτοκινητο οπως ακριβως το παραγγειλα πλην κινητηρα (εγω το 1,6Τ και ηταν το 2,0Τ) και πακετου OPC (δεν με εντυπωσιασε καθολου). Ειναι το Cosmo με επι πλεον flexride - Navi500. Ειναι πολυ ομορφο με το μπεζ δερμα...και ανυπομονωωω! Σε 13 εβδομαδες φορτωνεται κα αρχες Μαη το...φουλαρω!
Σχετικα με τον οριακο 1,6 που αναφερεις: υπολογισαμε ροπες -βαρη και αλογα του Α146 που εχω (ροπη 12,5 ιπποι 103 - στα χαρτια, στο δυναμομετρο των 4Τ και στον τροχο ηταν 96- και βαρος 1200κ.) με αυτες του νεου Insignia (23.5/180/1500), και βρηκαμε οτι αντιστοιχουν σε 150 του Α146. Νομιζω οτι εαν το Α ειχε 150 αλογατα θα ηταν πυραυλος εδαφους - εδαφους - αρα το Οπελ θα ειναι παρα πολυ ικανοποιητικοτατο σε ολα. Μενει να αποδειχθει...
Καλημερα και...τι εγινε; πηραμε την ΜΕΓΑΛΗ αποφαση;;; και μαλιστα απ΄εδω κοντα; αντε με το καλο Τακουλη:607:Το θεωρω αυτονοητο οτι θα μας κανεις καμια βολτουλα οταν με το καλο το παρεις ετσι?????Εξαλου απο το καλοκαιρι και μετα θα με βλεπεις σε καθημερινη σχεδον βαση.Το επιασες ετσι???
Φοβηθηκες...τι; οι 20'' πανε με λαστιχο 35αρι οποτε δουλευουν σαν ...ρουλεμαν (οπως γραφουν και οι 4τροχοι!)Στο δρόμο είναι πολύ άνετο, ακόμη και με τις 18" ζάντες.
Το είχα δοκιμάσει και με τις 20" και ήταν εντάξει αλλά το φοβήθηκα.
Είναι επίσης και αθόρυβο, ακούς μόνο εξωτερικούς αεροδυναμικούς θορύβους από τους καθρέπτες.
20" ζάντες με 35αρι προφίλ με τους δρόμους/λακούβες της Αθήνας? και άμα θες να καβαλήσεις και κανένα πεζοδρόμιο? και άμα θες να πάρεις λάστιχα?Φοβηθηκες...τι; οι 20'' πανε με λαστιχο 35αρι οποτε δουλευουν σαν ...ρουλεμαν (οπως γραφουν και οι 4τροχοι!)
Εχει θορυβο ΚΑΙ απο τους καθρεπτες; γιατι καπου διαβασα οτι ακουγεται θορυβος απο τα λαστιχα του επανω μερους του τζαμιου της πορτας (αρα μαλλον το ιδιο λετε)
Ειναι οντως προβλημα που στοιχιζει - παντως προτιμω τις 18'' με 55αρι λαστιχο (για καλυτερη ανεση), αν και θαρθει με 225/45 (λεω να τα δωσω αυθημερον:13520" ζάντες με 35αρι προφίλ με τους δρόμους/λακούβες της Αθήνας? και άμα θες να καβαλήσεις και κανένα πεζοδρόμιο? και άμα θες να πάρεις λάστιχα?