ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Reaction score
2
Με αυτους τους κινητηρες και αυτο το βαρος... αστο... Νταξ, οχι αστο, αλλα για εναν μη-αλφιστα δεν ειναι επιλογη.

Reaction score
1.847
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Xαζευω με αρκετα φιλαρακι, αλλα η κυρα με...αγριοκοιταζει:138:
Εσύ φταις. Πες της:
-Πως κάνεις έτσι γυναικούλα μου! :116: Δηλαδής, άμα κοιτάξω και κανένα θυληκό τι θα κάμεις; Θα πιάσεις το μπαλτά;

:142:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Εσύ φταις. Πες της:
-Πως κάνεις έτσι γυναικούλα μου! Δηλαδής, άμα κοιτάξω και κανένα θυληκό τι θα κάμεις; Θα πιάσεις το μπαλτά;
Και ποιος σου λεει πως ΔΕΝ τον εχει πιασει ηδη;

Σ. Κων/δη με 15000 παιρνεις ατ/το με τον κινητηρα που ανεφερα; Δεν ειναι ιταλικο - απλα ρωταω με τι ποσο θα παιρνατε ενα τετοιο κλασικο σενταν. Κι οσο για την ποιοτητα των ιταλικων, σε διαβεβαιω πως σχεδον 30 χρονια εχω ιταλικα αυτ/τα ΧΩΡΙΣ προβληματα!

Reaction score
1.631
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Και ποιος σου λεει πως ΔΕΝ τον εχει πιασει ηδη;

Σ. Κων/δη με 15000 παιρνεις ατ/το με τον κινητηρα που ανεφερα;
Νομίζω η ερώτηση έχει να κάνει με το πόσα θα δίναμε... Με αυτό το σκεπτικό απάντησα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Xαζευω με αρκετα φιλαρακι, αλλα η κυρα με...αγριοκοιταζει:138:
Φίλε Λάκη αν έχεις φτάσει στα 57 και ακόμα δεν έμαθες το κόλπο τι να πω?
Το θέμα με τις γυναίκες είναι να τις κάνεις να πιστεύουν ότι κάνεις αυτό που θέλουν. Κρίμα...Και είχα περισότερες ελπίδες γιά σένα :142:

Στα σοβαρά τώρα. Αν έχεις τα λεφτά (δε ξέρω που κινείσαι) και με τις απαιτήσεις που είδα να έχεις...C180-200 με κλειστά μάτια. Οτιδήποτε άλλο ξέχνα το.

Πάντα φιλικά
Γιώργος

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Φίλε Λάκη αν έχεις φτάσει στα 57 και ακόμα δεν έμαθες το κόλπο τι να πω?
Το θέμα με τις γυναίκες είναι να τις κάνεις να πιστεύουν ότι κάνεις αυτό που θέλουν. Κρίμα...Και είχα περισότερες ελπίδες γιά σένα

Στα σοβαρά τώρα. Αν έχεις τα λεφτά (δε ξέρω που κινείσαι) και με τις απαιτήσεις που είδα να έχεις...C180-200 με κλειστά μάτια. Οτιδήποτε άλλο ξέχνα το.

Πάντα φιλικά
Γιώργος
Αχ Γιωργο μου, οταν τελειωνεις και τα ...58 (σε λιγοτερο απο ενα μηνα) αρχιζεις και σκεπτεσαι και αλλες αναγκες (τσαγακια, εντριβουλες κλπ) που θα πρεπει να σου καλυψει η συζυξ, οποτε κανεις παραχωρησεις Ιδιως οταν ολα τα χρονια εκανες το δικο σου - ε, καιρος ειναι να της επιτρεψεις τη μεγιστη ικανοποιηση μιας γυναικας κατα την αγορα αυτ/του: να επιλεξει αυτη το...χρωμα! Οσο για το οικονομικο, η C180 (1,6/156ιπποι) χτυπαει τα 34000+ (οσο η Α4/1,8/160 - δεν συγκρινω, ετσι;), αλλα ετσι κι αλλιως ξεφευγει, οχι απο τις δυνατοτητες, αλλα απο τη δαθεση να δωσω τοσα λεφτα για αυτ/το. Καλο μεν αλλα η λογικη αλλα λεει.
Τωρα, σχετικα με το"αινιγμα" που εβαλα, εαν η σημερινη του τιμη ειναι 25500 γιατι προκειται για μοντελο που τελειωνει, αν και ειναι τεχνολογικα συγχρονο σαν τα "φρεσκα", και παιζει σαν φιρμα μεταξυ Audi,BMW,SAAB, πειραζει που σχεδιαστικα κλασικοφερνει και δεν ειναι Insignia - Civic-Delta; Για να παρεις οτι σου δινει το μοντελο αυτο απο αλλη φιρμα θελει 40000+ σημερα.Θυμαμαι οταν πηρα την Αλφα Ρομεο 146 πριν 9 χρονια ακριβως, πως ηταν η εσχατη εκδοση της - ακολουθησε η 147. Και τοτε μου ελεγαν για παλιο μοντελο κλπ, κι ομως η εμφανιση της ειναι πολυ πιο μοντερνα απο τα car-comics πουεσχατως βλεπουμε. Ολα ειναι σχετικα φυσικα
Δες εδω ποιο ειναι:http://www.autobild.gr/techchars.php?edition=2447#
Bεβαια στην τιμη αυτη υπαρχει πληθος προτασεων, αλλα ειτε απορριπτονται λογω μεγεθους (passat insignia skoda κλπ) ειτε...ξαναζυγιζονται (delta) ειτε θα εξετασθουν ως πολυ φρεσκα(avensis). Παντως η μεταπωληση δεν με απασχολει!

Reaction score
0
Κατ'αρχάς χρόνια πολλά προκαταβολικά γιατί μπορεί να μη σε πετύχω τότε.

Εν συνεχεία. Δεν κατάλαβα. Αν λες γιά το VOVLO σαν πιθανή αγορά δε ξέρω γιατί δεν έχω οδηγήσει. Αν κινείσαι στη περιοχή των 25500 θα σου έλεγα να δεις και κάποιο C5. Ομορφο αυτοκίνητο και "μοντέρνο".

ΥΓ: Τι να σε απασχολεί η μεταπώληση στα χρόνια σου βρε Λάκηηηη (πλάκα κάνω)...Αντε τώρα είμαστε γιά πιό sport καταστάσεις. Ενας ξάδερφος λέει ότι όσο γερνάμε τα θέλουμε τα σπορ...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Κατ'αρχάς χρόνια πολλά προκαταβολικά γιατί μπορεί να μη σε πετύχω τότε.

Εν συνεχεία. Δεν κατάλαβα. Αν λες γιά το VOVLO σαν πιθανή αγορά δε ξέρω γιατί δεν έχω οδηγήσει. Αν κινείσαι στη περιοχή των 25500 θα σου έλεγα να δεις και κάποιο C5. Ομορφο αυτοκίνητο και "μοντέρνο".

ΥΓ: Τι να σε απασχολεί η μεταπώληση στα χρόνια σου βρε Λάκηηηη (πλάκα κάνω)...Αντε τώρα είμαστε γιά πιό sport καταστάσεις. Ενας ξάδερφος λέει ότι όσο γερνάμε τα θέλουμε τα σπορ...
Θα με πετυχεις σιγουρα γιατι ο "αυτοματος υπενθυμητης γενεθλιων" του avsite δεν αφηνει κανεναν να γλυτωσει Παρ΄ ολο που ζητησα να εξαιρεθω
Καλες οι σπορ καταστασεις αλλα θελουν και σπορ αντιδρασεις, αλλιως παραμονευουν το αυχενικο και το λουμπαγκο

Reaction score
265

Θα με πετυχεις σιγουρα γιατι ο "αυτοματος υπενθυμητης γενεθλιων" του avsite δεν αφηνει κανεναν να γλυτωσει Παρ΄ ολο που ζητησα να εξαιρεθω
Καλες οι σπορ καταστασεις αλλα θελουν και σπορ αντιδρασεις, αλλιως παραμονευουν το αυχενικο και το λουμπαγκο
Παπουληηηηηη:142::142:
Παρε το νεο avensis.Τελοςςςςςςςςςςςςςς

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Παπουληηηηηη
Παρε το νεο avensis.Τελοςςςςςςςςςςςςςς
Που να φας τη γλωσσα σου πατριωτ΄...
Οχι βρε, δεν παιρνω avensiς! πολυ παππουδε- προτιμω volvo να με δειχνει σαν τον...βουλευτη του χωριου

Reaction score
265

Που να φας τη γλωσσα σου πατριωτ΄...
Οχι βρε, δεν παιρνω avensiς! πολυ παππουδε- προτιμω volvo να με δειχνει σαν τον...βουλευτη του χωριου
Σαρακατσανος Σουφλιας θα εισαι?????:142::142:

Reaction score
265

Ωχ γμτο δεν το σκεφτηκα! ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΕ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΧΡΩΜΑ (τσιρλι - χρυσαφι!!!)
Mαυρο θα το παρεις και με λιγο φιμε μεμβρανες θα εισαι πρωτη μουρη στο καβουρι.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Mαυρο θα το παρεις και με λιγο φιμε μεμβρανες θα εισαι πρωτη μουρη στο καβουρι.
Kαι να παω απο κανενα ...καλασνικοφ; ασε, προτιμω τον...Αγιοκαμπο!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Kαι να παω απο κανενα ...καλασνικοφ; ασε, προτιμω τον...Αγιοκαμπο!!!
Χαρά στο κουράγιο σου... Για τις δικές μας παραλίες είναι μόνο το 2τροχο...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Χαρά στο κουράγιο σου... Για τις δικές μας παραλίες είναι μόνο το 2τροχο...
Γιατι "μονο 2τροχο". Υπαρχει αλλη διαδρομη στην Ελλαδα πιο ομορφη απο Τεμπη μεχρι Ελαφο ΚΑΙ με αυτοκινητο;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γιατι "μονο 2τροχο". Υπαρχει αλλη διαδρομη στην Ελλαδα πιο ομορφη απο Τεμπη μεχρι Ελαφο ΚΑΙ με αυτοκινητο;
Επειδή το πατρικό μου είναι μετά από τα Τέμπη προς Θεσ/νίκη, δεν την παλεύω την κίνηση στα Τέμπη τα Σαββατοκύριακα. Όταν είμαι στο χωριό, αναγκάζομαι να φεύγω 2 ώρες πιο νωρίς για να κατέβω Λάρισα... Ήδη έχω αρχίσει να μαζεύω λεφτά για το V-Strom (μέχρι στιγμής έχω βάλει 23 ολόκληρα ευρώ στην άκρη...)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Ελα, κανε υπομονη! σε 5 χρονακια θα τρυπηθουν τα Τεμπη και θα εισαστε ενταξει! Αμην και ποτε δηλαδη, γιατι ολη η Λαρισα φορτωθηκε σε εμας - καιρος να αραιωνουμε, μια χαρα ειμασταν και μονοι μας!!!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.612
Members
38.721
Νεότερο μέλος
gagakostas