- Reaction score
- 2
Ορε Λακη, αφου ξεπαιδεψες και βαρκα δεν θελεις (στο υποσυνειδητο σου ειναι :137
. Την πιτσιρικα (MiTo) την ειδες? Μην το βλεπεις κουτσικο, μεσα ειναι πολυ ευρυχωρο, μπρος-πισω.
Μην μου θυμιζεις τον γιο μου μικρε αν ειχα τις αναγκες σας (μια οδοντοβουρτσα και δρομο!) ασφαλως και ναι- αλλα τωρα που θελουμε απο μια βαλιτσα ο ενας; για βαλε τετραδα, γιατι ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ λογος που στραβοκοιταω προς βαρκες ειναι τα παρεϊστικα που σχεδιαζουμε . Αλλωστε η παρεα μας σιτεψε(οχι ΚΑΠΗ βρεεε), το 80% συνταξιοδοτηθηκε και λεμε να οργανωθουμε ετσι! Και βεβαια ΠΩΣ να τους πας με το ΜΙ.ΤΟ; κουτρουβαλα; Γιατι ασφαλως δεν μπορεις να φορτωνεσαι συνεχεια. Και να πω την αληθεια αρχισα να σκεφτομαι για καλα το Tiguan με χαλαει ομως η συνεχης τετρακινηση και οι φθορες που συνεπαγονται (και των τσουχτερων σερβις)Ορε Λακη, αφου ξεπαιδεψες και βαρκα δεν θελεις (στο υποσυνειδητο σου ειναι ). Την πιτσιρικα (MiTo) την ειδες? Μην το βλεπεις κουτσικο, μεσα ειναι πολυ ευρυχωρο, μπρος-πισω.
Ας το κανουν και αυτοκινητο με γουστο:137:EINAI HONDA.-
Αμα ειναι να θελετε 4 ατομα ισαριθμες βαλιτσες, αστα να πανε :137:Μην μου θυμιζεις τον γιο μου μικρε αν ειχα τις αναγκες σας (μια οδοντοβουρτσα και δρομο!) ασφαλως και ναι- αλλα τωρα που θελουμε απο μια βαλιτσα ο ενας; για βαλε τετραδα, γιατι ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ λογος που στραβοκοιταω προς βαρκες ειναι τα παρεϊστικα που σχεδιαζουμε . Αλλωστε η παρεα μας σιτεψε(οχι ΚΑΠΗ βρεεε), το 80% συνταξιοδοτηθηκε και λεμε να οργανωθουμε ετσι! Και βεβαια ΠΩΣ να τους πας με το ΜΙ.ΤΟ; κουτρουβαλα; Γιατι ασφαλως δεν μπορεις να φορτωνεσαι συνεχεια. Και να πω την αληθεια αρχισα να σκεφτομαι για καλα το Tiguan με χαλαει ομως η συνεχης τετρακινηση και οι φθορες που συνεπαγονται (και των τσουχτερων σερβις)
Ειναι "βαρκα" ομως ενα αυτ/το διαστασεων εως 4,5-4,6μ;
Σπυρο ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΑ το Ακκορντ; του ξαναεριξες ΚΑΙ δευτερη ματια εντος;
Εμ, τι να κανουμε; να μην παρουμε 5-6 ...αλλαξιες μαζι μας;:135:Αμα ειναι να θελετε 4 ατομα ισαριθμες βαλιτσες, αστα να πανε :137:
Με συγχωρεις, αλλα το ...διαστημοπλοιο ειναι σκετο φρου φρου και μαλιστα με ακαταλληλα καθισματα:137:Προσωπικά θα επέλεγα HONDA...γιατί οπως και να το κανουμε...ο γιαπωνέζος δεν είναι ιταλικά φρου-φρου. Αφού όμως δε τον έχει στα short-list...το Audi με κλειστά μάτια...
Με συγχωρεις, αλλα το ...διαστημοπλοιο ειναι σκετο φρου φρου και μαλιστα με ακαταλληλα καθισματα:137:
Αν εννοεις γενικα τεχνολογικα, εχεις δικαιο - η Χοντα ειναι κεφαλη!Μα δεν αναφέρθηκα σε συγκεκριμένο μοντέλο...
Μήπως είναι ιταλικό ? :135:Να θεσω ενα ερωτημα:
Τι λετε για ενα αυτοκινητο, εκτος τρεχουσας σχεδιασης (Ινσινια, Σιβικ, Δελτα κλπ) αλλα κλασικου στυλ που εχει ομως ολα τα συγχρονα αγαθα; Ητοι:
Κιν. τουρμπο 2000κε/180ιπ/25ροπη που με +1000€ γινεται 230ιπ/35ροπη/4000στρ (και μαλιστα κατ' επιλογην) με την ιδια καταναλωση (9λ εκτος!). Εννοειται οτι και η βασικη του εκδοση ειναι πληρης με ολα τα τεχνολογικα βοηθηματα, η δε οδικη του συμπεριφορα ειναι σχεδον τελεια για επιβατηγο αυτ/το (αυτο το λεει ο ιδιοκτητης του). Ποσα θα δινατε γι αυτο ως καινουργιο;
Κι εγω στην ηλικια σου θα το ειχα παρει ηδη (ΑΝ μπορουσα:135Εγω θα προτεινα το Α3 TSI sportback με 23200
To 159 ισως ?Κι εγω στην ηλικια σου θα το ειχα παρει ηδη (ΑΝ μπορουσα:135
Δεν ειναι ιταλικο το ...αινιγμα! Ποιο ιταλικο ειναι κλασικου στυλ; (αυτο που λεμε "κουρσα")