ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Reaction score
51
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γιατι βρε Γιαννη, για μηχανη ειπα.Λες να...ελανθανα;:cool_11::cool_11::cool_11:

Δεν έκανες λάθος.....
Αλλά μετά θα μου πουν ότι.....τρέχω!! :cool_11: :cool_11: :cool_11: :happy_4: :happy_4:

Reaction score
265

Έχοντας από το καλοκαίρι το cabrio Astra των 180 ίππων,θα σου έλεγα-με αφορμή ότι άρχισες να το καλοβλέπεις σαν επιλογή- πριν το αγοράσεις,να το οδηγήσεις.
Λέγοντας να το οδηγήσεις,δεν εννοώ 500 μέτρα γύρω από την έκθεση,αλλά όσο πιο πολύ μπορείς,αφού το το δικό μου είναι πεζοδρομιοκυνηγός.
Απαράδεκτη οδική συμπεριφορά!!!
Εξόπλισαν ένα αυτοκίνητο με 180 ίππους και "ξέχασαν" να το εξοπλίσουν με τις κατάλληλες αναρτήσεις έτσι ώστε να μην ψαρεύει δεξιά και αριστερά κάθε φορά που πατάς απότομα το γκάζι.
Επαναλαμβάνω ότι τα παραπάνω ισχύουν στο cabrio που έχω και όχι στο coupe ή το τετράπορτο.Εκεί πιθανόν η οδική τους συμπεριφορά να είναι καλή ή και πολύ καλή.
Το καμπριο αστρα δεν το εχω παει βολτα και δεν ξερω αν ειναι φιλαρακι με τα πεζοδρομια,αν και αμφιβαλω στην εποχη μας να υπαρχει αμαξι με 180 ιππους και να ειναι τοσο προχειρα φτιαγμενο που να χαριεντιζεται με πεζοδρομια τοιχους κτλ.Πανω απο ολλα ειναι ο οδηγος και το βαρι του ποδι.Φυσικα σαν καμπριο δεν μπορει να ειναι τοσο ακαμπτο οσο ενα 3πορτο η'5πορτο ετσι?Το 5πορτο αστρα που πειρε ο φιλος μου πριν μια εβδομαδα ειναι πολυ ανετο και πολυ σταθερο στις στροφες.Οταν πατισεις το κουμπι sport τοτε γεινεται ενα μικρο ιντερσιτι.Δεμενο αμαξωμα χωρις τριγμους και παρατραγουδα στις στροφες.Και να ξερεις φιλε σωκρατη οτι τα πισωκηνιτα mazda θελουν διαφορετικο τροπο οδιγησης σε σχεση με τα μπροστιοκηνιτα.Πριν 2,5 χρονια που ειχα τι ibiza με (ζαμφορ πισω απο την μανα του)κιτρινα koni και HR ελατηρια, στην λιμνη της ΥΛΙΚΗΣ στο ρευμα προς ΛΑΜΙΑ εμπαινα με 200χλμ (και την ψυχη στο στομα και φυσικα δεν το ξανακανω) και το rally με καλη αναρτιση που παιζαμε απο καμια 20ρια χλμ πιο πριν στα 190χλμ εκοψε.Δεν το παιζω χερας,αλλα τα μπροστιοκηνιτα τα ξερω καλα να τα δουλευω.Την μπεμπα που εχω τωρα,αντε καμια 2αρα να κολιασω σε καμια κληστη στροφη μεχρι τα 50χλμ γιατι δεν της εχω παρει και πολυ τον αερα.Το μονο μπροστιοκηνιτο που δεν μπορεσα ποτε μου να κουμανταρω και ειτανε πραγματικος πεζοδρομιοφαγος ειναι το fiat uno 1.4 turbo που ειχα για 6 μηνες μονο(για καλη μου τηχη κιολας) το οποιο ειτανε ενος ξαδερφου μου με 15αρια αναρτιση leda και καμια 250ρια αλογα.Οσο γλυκα και να το ανοιγα,ροπιαζε αποτομα και επερνες ευθεια γραμμη για τα χωραφια.:happy_4::happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:

Reaction score
265
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Tάκη, τα περί δίσκου-πλατό-ρουλεμάν στα 50Κ δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση στο Cee'd.
Χώρια που τουλάχιστον ο δίσκος συμπλέκτη επηρεάζεται περισσότερο από όλα απ' τον οδηγό και όχι από την αξιοπιστία του οχήματος.....
Βάζω στοίχημα εδώ και τώρα ότι αν μου φέρεις το Νο1 για σένα σε αξιοπιστία, μπορώ να στο κάνω κόσκινο από συμπλέκτη μέσα σε ελάχιστα χιλιόμετρα!!!!
Και το ίδιο σε ημιαξόνια, λάστιχα, ζάντες, τακάκια, δισκόπλακες, σασμάν, βαλβίδες, πιστόνια κλπ

Το παν σε ένα αυτοκίνητο δεν είναι να μη σπάει.
Ένας αξιοπρεπής δείκτης αξιοπιστίας είναι αρκετός.
Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να μας αρέσει.
Γιατί αν δε μας αρέσει.....τι να το κάνω αν δε σπάει αλλά ξερνάω κάθε φορά που το βλέπω??

Γιαννη ειμαι χωμενος στο εμποριο αυτο/των περι τα 5 χρονια και σου λεω οτι 8 στους 10 που εχουνε kia η' HYNDAH στα 50 με 60 το πολυ χιλιαδες χλμ πανε για δισκο.Καθε μερα σχεδον μιλαω με συνεργεια και τα ξερω αυτα.κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλα αμαξακια.Φθηνα και πολυ αξιολογα για τα λεφτα που εχουνε.Τα ατος ειναι το νου.1 μικρο πολις σε αξιοπηστια και το προτεινω σε ολο τον κοσμο.:cool_4::happy_4:

Reaction score
265

ΛΑΡΣΑΑΑΑΑΑΑΑ???????
Που εισαι ρε πατριδα?
πρεπει να σε εχουμε καταζαλισει ετσι?Σε βλεπω στο τελος να παιρνεις κανενα dacia η' lada niva να οργωνεις ολο τον καμπο εκει.Σε καμια εβδομαδα ανεβαινω στα πατρια εδαφη.Ποτε θα παμε για κανενα τσιπουρακι στο φρουριο?:happy_4::happy_4::happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:

Reaction score
41
Πάντως ρε παιδιά είμαστε και εμεις..του έχουμε προτείνει του ανθρώπου από ...fiatάκια μέχρι, τουρμπάτα μεγάλα-μικρά τούμπανο που με ένα σετ ελατηριάκια-αναρτισούλες γίνονται σαύρες και κροκόδειλοι!

Επίσης απ' όσα διάβασα νομίζω οτι δεν έχει ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα.
Δηλαδή όταν λέει οτι "έχω υπόψιν μου το fiat αλλά και το skoda και το opel και άλλα...", νομίζω κάπου υπάρχει ένα μπέρδεμα.

Καλύτερα να δει απ' την αρχή τι περίπου θέλει και που δίνει προτεραιότητες για να μπορέσει να πάρει και γνώμη από άλλους:
1) τι είδους sedan ή τι είδους hatchback;
2) ασφάλεια; επιδόσεις; εξωτερικό σχήμα; ποιότητα εσωτερικού (ναι κι αυτό γιατί συνήθως εκεί περνάμε αρκετή ώρα - απ'έξω το βλέπουμε όταν σταματάμε);
3) οι εγγυήσεις τον ενδιαφέρουν;
4) για πόσα χρόνια σκοπεύει να το κρατήσει; 5(ιταλία/γαλλία)-10(γερμανία)-15(ιαπωνία)-for ever;
κτλ κτλ.

στα 22000 χιλιάρικα υπάρχουν αυτοκίνητα από πολλές κατηγορίες
ακόμα περισσότερες, αν δεν είχαμε αποκλείσει και τα μτχ.
(άποψή μου αν δεν βιάζεται κάποιος και έχει και χρόνο να ψάξει υπάρχουν ευκαιρίες και ευκαιρίες του τύπου Ο Χ αλλάζει αμάξι κάθε χρόνο γιατί τα έχει και γουστάρει να τα δίνει εκεί. πόσα τέτοια πωλούνται...φουλ έξτρα)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Πάντως ρε παιδιά είμαστε και εμεις..του έχουμε προτείνει του ανθρώπου από ...fiatάκια μέχρι, τουρμπάτα μεγάλα-μικρά τούμπανο που με ένα σετ ελατηριάκια-αναρτισούλες γίνονται σαύρες και κροκόδειλοι!

Επίσης απ' όσα διάβασα νομίζω οτι δεν έχει ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα.
Δηλαδή όταν λέει οτι "έχω υπόψιν μου το fiat αλλά και το skoda και το opel και άλλα...", νομίζω κάπου υπάρχει ένα μπέρδεμα.

Καλύτερα να δει απ' την αρχή τι περίπου θέλει και που δίνει προτεραιότητες για να μπορέσει να πάρει και γνώμη από άλλους:
1) τι είδους sedan ή τι είδους hatchback;
2) ασφάλεια; επιδόσεις; εξωτερικό σχήμα; ποιότητα εσωτερικού (ναι κι αυτό γιατί συνήθως εκεί περνάμε αρκετή ώρα - απ'έξω το βλέπουμε όταν σταματάμε);
3) οι εγγυήσεις τον ενδιαφέρουν;
4) για πόσα χρόνια σκοπεύει να το κρατήσει; 5(ιταλία/γαλλία)-10(γερμανία)-15(ιαπωνία)-for ever;
κτλ κτλ.

στα 22000 χιλιάρικα υπάρχουν αυτοκίνητα από πολλές κατηγορίες
ακόμα περισσότερες, αν δεν είχαμε αποκλείσει και τα μτχ.
(άποψή μου αν δεν βιάζεται κάποιος και έχει και χρόνο να ψάξει υπάρχουν ευκαιρίες και ευκαιρίες του τύπου Ο Χ αλλάζει αμάξι κάθε χρόνο γιατί τα έχει και γουστάρει να τα δίνει εκεί. πόσα τέτοια πωλούνται...φουλ έξτρα)
Λοιπον:
1) Οχι με ουρα ή τουλαχιστον οχι με μεγαλη ουρα σαν το Μοντεο πχ - αρα ενα 5πορτο με ικανοποιητικο πορτμπαγκαζ ή 4πορτο με... ουριτσα!
2)ΟΛΑ- και με την σειρα που τα εβαλες
3) εγγυησεις; φυσικα αφου την πληρωνεις ετσι κι αλλιως - αλλα βεβαια κατι 7ετιες δεν ειναι αποκλειστικος λογος αγορας
4) χρονια; θες να με κανεις ...emo τωρα;;;
5) καλης κατασκευης
(ξανα)συνοπτικα:
-με ενδιαφερουν οι ασφαλεις επιδοσεις - αρα παιζω γυρω απο 140 αλογα σιγουρα
-να μου αρεσει με την πρωτη ματια, κι οχι να ψαχνω να βρω κατι που να μου αρεσει επανω του ή να το αγαπησω σαν...συζυγο (απο συνηθεια!)
-τα τουρμπο τα φοβαμαι λιγο, και για λογους καταναλωσης, φθορας κλπ
-για πετρελαιο λεω ναι αλλα οχι να πληρωθει χρυσαφι
-τζιποειδες καλο αλλα....ακριβο
-στα λεφτα αυτα οχι μεταχειρισμενο αμφιβολης προελευσης και περιποιησης- πιθανον σε ενα "απο χερι κολλητου"
- τι αλλο;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

ΛΑΡΣΑΑΑΑΑΑΑΑ???????
Που εισαι ρε πατριδα?
πρεπει να σε εχουμε καταζαλισει ετσι?Σε βλεπω στο τελος να παιρνεις κανενα dacia η' lada niva να οργωνεις ολο τον καμπο εκει.Σε καμια εβδομαδα ανεβαινω στα πατρια εδαφη.Ποτε θα παμε για κανενα τσιπουρακι στο φρουριο?:happy_4::happy_4::happy_4::happy_4::happy_4::happy_4:
Για τσιπρα ή για καμια ροκια απο το ηχοσυστημα που δεν σχολιασες:cool_11: Μηνυσε μου κι εδω θα ειμαι:happy_4:

Reaction score
51

Γιαννη ειμαι χωμενος στο εμποριο αυτο/των περι τα 5 χρονια και σου λεω οτι 8 στους 10 που εχουνε kia η' HYNDAH στα 50 με 60 το πολυ χιλιαδες χλμ πανε για δισκο.Καθε μερα σχεδον μιλαω με συνεργεια και τα ξερω αυτα.κατα τα αλλα ειναι παρα πολυ καλα αμαξακια.Φθηνα και πολυ αξιολογα για τα λεφτα που εχουνε.Τα ατος ειναι το νου.1 μικρο πολις σε αξιοπηστια και το προτεινω σε ολο τον κοσμο.:cool_4::happy_4:
Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για τις επαφές σου με τα συνεργεία!!
Αλλά το ότι τα Hyundai ή κατ' επέκταση τα ΚΙΑ, έχουν μαλακό συμπλέκτη (στο πόδι κυρίως) γιατί οφείλουν να είναι εύχρηστα στις συνθήκες πόλης.
Το ότι υπάρχουν πολύ νέοι οδηγοί, που λόγω κόστους αγοράς & συντήρησης, επιλέγουν να ξεκινήσουν με κάποιο από αυτά, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κατηγορούμε την εταιρία για την πιθανότατα λάθος χρήση στην οδήγηση.
Έχω κάνει γύρω στα 15 χιλιάδες χιλιόμετρα με ένα Getz 1.3 (της οικογενείας) και δεν θεωρούμαι αργός οδηγός. Η χρήση του ήταν μεικτή, αλλά το 70% των χιλιομέτρων εντός πόλης. Το αυτοκίνητο δεν έκανε κιχ και το ίδιο ισχύει μέχρι και σήμερα, στα 35 χιλιάδες χιλιόμετρα.
Το μόνο που είχα αλλάξει στο αυτοκίνητο την πρώτη εβδομάδα που το αγοράσαμε (καινούριο) ήταν τα λάστιχα.
Από τα μέτρια (για τα δικά μου γούστα) Hankook 175/65R14 πέρασα στα 185/60R14 (Bridgestone ER300 Turanza) και άλλαξε δραματικά (προς το καλύτερο) η συμπεριφορά του!!

Και αν συνυπολογίσουμε ότι το αυτοκίνητο έχει αγοραστεί με την προσφορά των δωρεάν service "εφ' όρου ζωής" (που όμως δεν χρειάζεται εισαγωγικά σε καμία περίπτωση) υπάρχουν πολλές στιγμές που έχω σκεφτεί γιατί δεν το κρατούσα εγώ!! :happy_4: :cool_4:

Reaction score
265

Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω για τις επαφές σου με τα συνεργεία!!
Αλλά το ότι τα Hyundai ή κατ' επέκταση τα ΚΙΑ, έχουν μαλακό συμπλέκτη (στο πόδι κυρίως) γιατί οφείλουν να είναι εύχρηστα στις συνθήκες πόλης.
Το ότι υπάρχουν πολύ νέοι οδηγοί, που λόγω κόστους αγοράς & συντήρησης, επιλέγουν να ξεκινήσουν με κάποιο από αυτά, δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κατηγορούμε την εταιρία για την πιθανότατα λάθος χρήση στην οδήγηση.
Έχω κάνει γύρω στα 15 χιλιάδες χιλιόμετρα με ένα Getz 1.3 (της οικογενείας) και δεν θεωρούμαι αργός οδηγός. Η χρήση του ήταν μεικτή, αλλά το 70% των χιλιομέτρων εντός πόλης. Το αυτοκίνητο δεν έκανε κιχ και το ίδιο ισχύει μέχρι και σήμερα, στα 35 χιλιάδες χιλιόμετρα.
Το μόνο που είχα αλλάξει στο αυτοκίνητο την πρώτη εβδομάδα που το αγοράσαμε (καινούριο) ήταν τα λάστιχα.
Από τα μέτρια (για τα δικά μου γούστα) Hankook 175/65R14 πέρασα στα 185/60R14 (Bridgestone ER300 Turanza) και άλλαξε δραματικά (προς το καλύτερο) η συμπεριφορά του!!

Και αν συνυπολογίσουμε ότι το αυτοκίνητο έχει αγοραστεί με την προσφορά των δωρεάν service "εφ' όρου ζωής" (που όμως δεν χρειάζεται εισαγωγικά σε καμία περίπτωση) υπάρχουν πολλές στιγμές που έχω σκεφτεί γιατί δεν το κρατούσα εγώ!! :happy_4: :cool_4:
καλημερα γιαννη και σου ευχομαι να εισαι ο ενας απο τουσ 10 που εχω πει πιο πανω,γιατι διαφορετικα θα με φερεις στο νου σου μετα απο περιπου20.000 χλμ.επιπλεον οταν θα χρειαστεις δισκο μονο valeo να βαλεις και τιποτα αλλο στο getz.ισως να ταιριαζει και κανενα σετ δισκοπλατο απο MAZDA αν το ψαξεις λογο.Και το ξαναλεω μονο στο δισκο πονανε τα κορεατικα πουθενα αλλου.για τα λεφτα τους ειναι οτι καλητερο και πολες φορες υπεραρκετα καλητερα απο κατι ιταλικα χρεπια που βαρανε φλαντζες τη μια πισω απο την αλλη και δεν προλαβαινουνε να φηγουνε απο τον ηλεκτρολογο και ξαναπανε σε 2-3 ημερες. :happy_4::happy_4::happy_4:

Reaction score
265

Για τσιπρα ή για καμια ροκια απο το ηχοσυστημα που δεν σχολιασες:cool_11: Μηνυσε μου κι εδω θα ειμαι:happy_4:
Καλημεραααααααααααααααα

1. Δεν ακουω ροκ εκτος και αν με πληρωσεις χοντρα
2.Λες φοβασαι τα τουρμπακια για ζημιες
3.να εισαι καπου στα 140 αλογα
4.χωρις πολυ μεγαλο κολο(γουσταρεις τα πιπινια τα αδυνατουλικα?)
5.θες ποιοτητα(τονιονον Δαφνη),ομορφια,αξιοπηστια,μεταπωκηση κ.α

ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΙΑΠΩΝΑ
ΔΗΛ.
1.CIVIK SEDAN .Δεν ειναι τεραστιο,ειναι κουκλα(το κοφτο ειναι κακασχημο)
ειναι 1.800 κυβ. 140 μπινεκια,δε σπαει δε χαλαει,πληρει τις ανω προδιαγραφες,απλα γερνει λιγο λογω αρκετα μαλακης αναρτισης.θελει μονο μια τετραδα καλα αμορτισερ(bilstein κιτρινα η' koni κοκκινα που ρυθμιζονται κιολας)
2.MAZDA 3 SEDAN 1.600 κυβ..
πριπου 10 ποντους πιο κοντο ποτρ-μπαγκαζ απο το civik,105 αλογα επισημα στα χαρτια, αλλα στην πραξη ειναι 8-10 αλογα παραπανω και κινητηρας τυπου vvti.Με 20.000 παιρνεις το foul extra toyring clima(φοβερο το εχω οδηγησει).ΚΑΝΕ TEST DRIVE πατριδα και δεν θα χασεις.Το αμαξι δεν θελει τιποτα,ασε που εχει φοβερο 6δισκο r/cd mp3 (μεσα στα λεφτα αυτα) και φοβερη ποιοτητα μοσικης.Δεν θα βαλεις φραγκο.Πηγαινε να το δεις,οδηγησε το και αν σου λεω παπαριες τοτε φτυσε με μεσα στην κεντρικη πλατεια της ΛΑΡΙΣΑΣ.

Reaction score
1

Πάρε ένα Bravo 1.9D να ξεμπερδεύεις ... και με 120 και με 150 γαιδούρια ...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Τι λενε για τον δολοφονο; Οτι επιστρεφει στον τοπο του εγκληματος! Ε ιδου και η αποδειξη - μετα απο ενα χρονο και κατοπιν μερικων... ανθυγιεινων περιπετειων, ηρθε πια η ωρα της περιβοητης αγορας.ΤοTipo παραγερασε και μπορει ο μικρος να το ειχε σαν...παπακι αλλα καπου απαιτουνται και μινιμουμ συνθηκες ασφαλειας, οποτε παιρνει την Α146, και ο παππουΛακης τι;
Αρκετα αλλαξαν στα αυτοκινητα σε ενα χρονο αλλα και οι...αποψεις μας (και θα το καταλαβετε απο τις παρακατω αναφορες):
Λοιπον (το αναφερω κι αλλου μα εδω ειναι ο καταλληλος χωρος) μετα απο πρωτη επισκεψη σε εκθεσεις:
1) ΦΙΑΤ Μπραβο - απερριφθη ανευ επαινων απο τη συζυγο παρα την πολυ καλη τιμη λογω "ανταλλαγης" (ιδιως το πετρελαιου)
2) Λαντσια Δελτα - φοβεροι χωροι σαλοτραπεζαρια ολοκληρη, καλη τιμη το 150αρη, οι πισω καθονται υπερυψωμενοι (σκασιλα μας, αλλα λεμε τωρα) ακρως οικογενειακο αμαξι. Οσοι σκοπευουν να τεκνοποιησουν ιδου η λυση -εγω δεν...!- αλλα καπως η εμφανιση... Στα υπ΄ οψιν ομως!
3) Αλφα Ρομεο 159/1,8/140 ιπποι/25000€...Δεν μου εκανε το ...κλικ για Αλφα. Πολυ κακομοιρικο φαινεται μεσα (η οικονομικη εκδοση), δεν...
4)Χοντα Σιβικ 1,8/140/21000 η 22000, το πολυξακουσμενο σε σενταν (5πορτο). Συγγνωμην αλλα (στεκαμενο) η πληρης απογοητευση. Ταμπλο αχαρο (εκτος κι αν αναψουν τα... λαμπακια του) μουντο, οι χωροι πισω "ετσ΄κι΄ετσ" οι εμπρος θεσεις στενες και...κουτσουρο (σαν σκαμπο ειπε η κυρα - οποτε καταλαβαινετε ααπο ποιον απορριφθηκε ταχιστα!!!). Και η εκπληξη της ημερας...
5) ενα αυτοκινητο που δεν μου γεμιζε το ματι (παππουδιστικο το ελεγα - ποιος μιλαει) αλλα αποδειχθηκε η ευχαριστη εκπληξη. Εσωτερικα τελειο περιβαλλον (ειχε κρεμ δερμα) καθισματα φοβερα (ανετα και...κρατερα) και γενικα αρεσε. Ποιο; το VOLVO S60! Βεβαια ανεβαινει πολυ η τιμη του (2000κε τουρμπο/180ιπποι/ ροπη 24,5 -1850στρ) στα 28000€ (χωρις το δερμα ομως - καλιτερα!- με εκπτωση 6000€ απο την αρχικη!!!). Ειναι βεβαια μοντελο 7ετιας αλλα μπροστα σε κατι...διαστημοπλοια μου φαινεται καλιτερο (γουστα ε;), οπως μου ειπε φιλαρακι που (κατα συμπτωση) το πηρε πριν απο δυο μηνες και που ειχε ΤΟΥΟΤΑ Αβενσις ειναι υπερ ευχαριστημενος - παει σαν τρενο, γκαζαρει σαν ανεμος και καταναλωση με ταχ. εως 140χλμ/ωρα στα 10λιτρα (οπως σχεδον ολα). Χωρις να συγκρινω αλλα στοιχεια,μπροστα του το Α159 (αυτο που ειδα) δεν πιανει μια (κριμας γμτο).
Οπως καταλαβαινετε ανεβηκε το ανω οικονομικο οριο (χαλαμε χατηρια;:138:) οποτε η αναζητηση παει μεχρι αυτο το ποσο (στα 28000) και θα κοιταξουμε σε Audi VW (δυσκολο)
Λοιπον αναμενω νεες προτασεις πριν με παρει απο το χερι η κυρα και παμε :)411::410:) για το Βολβο (τι γνωμη εχετε γι΄αυτο;)
Μιλ μερσι

Reaction score
0
Καλημέρα

Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι ένα test drive του S60. Ζήτησε το από την αντπροσωπεία, παρτο για ενα ΣΚ και δοκίμασε το και σε ταξίδια.

Μεγάλο μειονέκτημα η παλαιότητα του μοντέλου, αλλά αν σου κάνει εσένα τότε προχώρα.

Υπόψη ότι έχω ενα C30.

Αν θες και σου αρέσει, δες και το FORD ΜΟNDEO στα 2000 κ.εκ.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Καλημέρα

Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι ένα test drive του S60. Ζήτησε το από την αντπροσωπεία, παρτο για ενα ΣΚ και δοκίμασε το και σε ταξίδια.

Μεγάλο μειονέκτημα η παλαιότητα του μοντέλου, αλλά αν σου κάνει εσένα τότε προχώρα.

Υπόψη ότι έχω ενα C30.

Αν θες και σου αρέσει, δες και το FORD ΜΟNDEO στα 2000 κ.εκ.
Οπωσδηποτε θα παω για τεστ Κανονισα) αλλα το δινουν για ενα ολοκληρο ΣΚ; Το Φορντ ειναι στα υπ΄ οψη αλλα πολυ πιο μακρυ και ογκωδες μου φαινεται (και μονο 140 ιπποι στα ιδια λεφτα)

Reaction score
0
Δεν ξέρω αν θα στο δώσουν για ολόκληρο ΣΚ. Προσπάθησε το όμως. Πάντως εκανα test drive το C30 και το V50 για ΣΚ χωρίς να τους πιέσω και πολύ. Ισως έχει να κάνει με την πολιτική του κάθε καταστήματος. Είναι και δύσκολοι οι καιροί και ίσως θα μπορούσες να τους πιέσεις παραπάνω. Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις.

Το ΜΟΝDEO σίγουρα είναι πιο ογκώδες αλλά επειδή το οδηγώ πολύ συχνά δεν μου δίνει την εντύπωση οτι φαίνεται ο όγκος του. Έχει αξιόλογο στήσιμο, είναι πολύ άνετο στο ταξίδι (ίσως "πλαδαρό" για κάποιους) αλλά κάπου σε προδιαθέτει και για λίγο πιο "ζωηρή" οδήγηση. Δεν ξέρω αν φτάνει στα 28000 αλλά αυτό που οδηγώ (έκδοση ΤΙΤΑΝΙUM, 5Θ, 2000 κ.εκ.) κόστιζε περίπου 25000.

Reaction score
1

το νέο Seat Exeo ( old A4 ) σε χαλάει ; βγαίνει και 10 χιλιάρικα πιο φτηνό από το audi ... απλά είναι να βγει μέσα 2009 ...

ΥΓ αφού έρχεται nibiru , πάρε ένα Scirocco !

Reaction score
8
Πιστευω στην ηλικια που εχεις φτασει :happy_9: και με τα χρηματα που με τοσο κοπο εχεις μαζεψει σου αξιζει ενα VOLVO.
Μην το σκεφτεσαι ... Απλα πηγαινε για ενα test drive. Ολα τα αλλα που λες ειναι παιχνιδια ... (οχι σαν ιπποδυναμη αλλα σαν ποιοτητα)

Το mazda 6 το εχει ενας φιλος. Πολυ καλο αλλα ακριβο service. Με αυτα τα χρηματα μπορεις να παρεις το VOLVO η καποιο μικρο Mercedes η bmw.

Eφτασε η ωρα να παρεις ενα καλο αμαξι ... :bravo:

(Αν θες σου πουλαω το δικο μου. :cool_11:)
Με 22000ε???

Reaction score
8
Φιλτατε

Οδηγω το mazda 6 το mps απο τοτε σχεδον που κυκλοφορισε,(δυομιση χρονια περιπου)

Οδηγησα και το 2λτρο.

Εκπληκτικα αυτοκινητα. Χωρις προβληματα.

Στο πρωτο servise (10000km) εδωσα 170ε. Στο δευτερο (20000km) εδωσα 192ε.

Απο θεμα χωρων ... παιζεις μπασκετ.

Απο θεμα εμφανισης ... κατ' εμε παντα ... αψωγα

Εκτος λοιπον της τερακινησης και του tourbo κατα τα αλλα δεν διαφερουν σε τιποτα.

Θα σου το συνιστουσα ανεπιφυλακτα.

Φιλικα
Β.Β

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Σε αλλο φορουμ διαβασα οτι η EXTRA A.E. δινει 10ετη εγγυηση μετα ανταλλακτικων (ακομη και για τους ιμαντες) σε καθε Volvo! Εδω βεβαια 2 ετη και με το ζορι
Εχετε κατι συγκεκριμενο κατα της επιλογης Volvo S60 (εκτος ;πο την εμφανιση που ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα). Δηλ για δυσλειτουργιες, ζημιες, εξυπηρετηση σερβις κλπ;

Reaction score
6
ολα αυτα που λες οτι ζητας ανταποκρινονται σε ενα αυτοκινητο.alfa romeo gt.και πορτμπαγκαζ εχει και χωρους για κουπε αυτοκινητο και στριφτερο ειναι και εχει τιμονι και οχι τα "αερινα" αλλων αυτοκινητων και ειναι και πανεμορφο και ξεχωριστο.τι αλλο θες?με τις προσφορες τωρα παιρνεις ανετα την 1.8 με πολυ καλο εξοπλισμο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.597
Members
38.719
Νεότερο μέλος
brokenexe