ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Μηχανηματάρα!!!! :624: :444:
Τώρα θα με κάνεις να παρατήσω ότι κάνω και να πάω στο μηχάνημα, να ξεβιδώσω το κάτω καπάκι και να μετρήσω το πάχος μετάλλου κάσας με το οποίο προίκισε η ΤECHNICS το "μωρό" αυτό. 14:20 ξεκινάω την διαδικασία.

Σε λίγο θα ποστάρω!

Το λοιπόν! (14:33) Πάχος μετάλλου κάσας 0,3 cm παντού και με πολλές εσωτερικές "νευρώσεις" από το ίδιο υλικό που είναι αλουμίνιο υψηλής πυκνότητας! (Για όποιον δεν είναι εξοικειωμένος με τα πάχη, να πω πως ισοδυναμεί με ένα νόμισμα του μισού ευρώ μαζί με ένα του ενός λεπτού!). Κατασκευή τανκ!

Αμ' πως!

:107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Λοιπον βαζω στολη βατραχανθρωπου και πεφτω να μετρησω παχος λαμαρινας στο Θωρηκτο ΑΒΕΡΩΦ και θα ποσταρω σε λιγο.
Εχω βασιμες υποψιες οτι θα ειναι παχυτερο.Αρα θα παιζει καλυτερα.....τσαμπα κανανε το παρτυ εκει πανω:414:

Reaction score
11

Λοιπον βαζω στολη βατραχανθρωπου και πεφτω να μετρησω παχος λαμαρινας στο Θωρηκτο ΑΒΕΡΩΦ και θα ποσταρω σε λιγο.
Εχω βασιμες υποψιες οτι θα ειναι παχυτερο.Αρα θα παιζει καλυτερα.....τσαμπα κανανε το παρτυ εκει πανω:414:
Μην είναι παχύτερο γιατί θα σε...μπομπαρδίσω!

:142:

Reaction score
11

Απ΄ότι βλέπω, έχεις ένα αλουμινένιο "μπράτσο" subchassis, και ο υπόλοιπος είσαι...ξύλινος. (Δεν είναι καλή ένδειξη για βομβαρδισμούς).

Reaction score
2.248

Απ΄ότι βλέπω, έχεις ένα αλουμινένιο "μπράτσο" subchassis, και ο υπόλοιπος είσαι...ξύλινος. (Δεν είναι καλή ένδειξη για βομβαρδισμούς).

Αυτό τώρα θεωρείται κακό εεε? :133:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Εγω το εχω για μουσικη μονο.Οχι για παρτυ και χοροεσπεριδες:414:

Reaction score
11

Αυτό τώρα θεωρείται κακό εεε? :133:
Άμα δεν μπορείς να το βομβαρδίσεις;:142:

Τέλος πάντων, το ξύλινο THORENS 126 ΜΚ ΙΙΙ το πλήρως ηλεκτρονικό και πανάκριβο δεκαετίας '80 του φίλου μου, που το χειρίστηκε με μεγάλη προσοχή, δείχνει σήμερα σαν...δεκαετίας '80.

Αντίθετα το δικό μου, που είναι και παλιότερο, δείχνει, ύστερα από 35 χρόνια, σαν μόλις να βγήκε από το κουτί του, όπως ακριβώς αυτό της φωτό που ποστάρισα!

Και μόνο αυτό μου φτάνει!

Reaction score
11

Εγω το εχω για μουσικη μονο.Οχι για παρτυ και χοροεσπεριδες:414:
Το δικό μου έβγαλε μόνο μία χοροεσπερίδα στο Χίλτον, στην αίθουσα των μουσών, (αν θυμάμαι καλά 1976 η 77), στην εκδήλωση για την συγκέντρωση χρημάτων για την...σχολική μας εκδρομή!:142:

Από τότε μαζεύτηκε σπίτι!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Και μια Πορσε δεκαετιας θα δειχνει χειροτερη απο ενα Toyota δεκαετιας.Αυτο δεν κανει το tοyota καλυτερο αυτοκινητο.........
If you Know what I mean !

Τελος .....φιλε Caravelle.

Δεν νοιωθω την αναγκη ουτε να απολογηθω ουτε να υπερασπιστω το Heybrook εναντι του Technics.Eιμαστε συνομηλικοι οποτε αν ηθελα θα ειχα Τechnics απο τοτε οπως εσυ.Επελεξα διαφορετικα,και δεν το μετανοιωσα ουτε στιγμη.

Reaction score
11

Και μια Πορσε δεκαετιας θα δειχνει χειροτερη απο ενα Toyota δεκαετιας.Αυτο δεν κανει το tοyota καλυτερο αυτοκινητο.........

Δεν νοιωθω την αναγκη ουτε να απολογηθω ουτε να υπερασπιστω το Heybrook εναντι του Technics.Eιμαστε συνομηλικοι οποτε αν ηθελα θα ειχα Τechnics απο τοτε οπως εσυ.Επελεξα διαφορετικα,και δεν το μετανοιωσα ουτε στιγμη.

Ε όχι και συνομήλικοι! Την άλλη φορά σου είπα πως πρέπει να σε σέβομαι σαν μεγάλο άνθρωπο και δεν είχες αντιδράσει καθόλου! Άρα...:142:

Τώρα περί της ουσίας; Στάρεις κόντρα ΗΕΥΒRΟΟΚ ΤΤ2 VS ORIGINAL; Θα την έχεις! (Εν ευθέτω χρόνω, γιατί με κάτι αφιερώματα που έκανα τελευταία...).

Reaction score
11

Ε, τι να σου κάνω, ας μην αγόραζες Τοyota!

If you know what I mean!

Έναρξη...φίλε Μanos58. (=1958; Αμάν!)

Reaction score
11

Φίλε Μάνο δεν βλέπω να συμμετέχεις στην πλακίτσα, άρα σε ενοχλεί το αστείο μου οπότε το κόβω εδώ.

:108:

Reaction score
5.971

Φίλε σε ευχαριστώ τα μάλλα.
Μόλις το παρήγγειλα , και είμαι ευτυχής γιατί το καημένο τόσα χρόνια χωρίς λίγο λαδάκι , ε κάπως την ακούει ,ε?
John για δες εδω!
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=1182243&page=37

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Φίλε Μάνο δεν βλέπω να συμμετέχεις στην πλακίτσα, άρα σε ενοχλεί το αστείο μου οπότε το κόβω εδώ
οχι μωρε παιδι μου,ασχοληθηκα και με κατι αλλο εκτος Technics.Υπαρχουν και αλλα πραγματα στην ζωη μας
Οπως το Heybrook:107:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

οχι μωρε παιδι μου,ασχοληθηκα και με κατι αλλο εκτος Technics.Υπαρχουν και αλλα πραγματα στην ζωη μας
Xαχαχαχαχχαχαα!!!:143::140:

Εεεεεεε μα πια κόλλημα με το Technics!!!

To Ηeybrook Μάνο είναι κούκλα, να το χαίρεσαι!!!!

Αλλα και το Technics μούρλια είναι το άτιμο! Να σου πω την αλήθεια μ αρέσει πιο πολύ το ξύλο του δικού σου! Γι αυτό και θα φτιάξω το ...άλλο (ξέρεις εσύ..:126:)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Πουλανε ξυλινο φορεματακι για Technics..................... για να μοιαζει με πικαπ

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Πουλανε ξυλινο φορεματακι για Technics..................... για να μοιαζει με πικαπ
Χαχαχαχα!! Το έχω δει και είναι τέλειο!!!!!

Για ...ξεκίνα να φτιάχνεις κανένα τέτοιο! Που ξέρεις.. μπορεί και να γίνεις ο ΜΕΓΑΣ Ελληνας κατασκευαστής του πολύ όμορφου αυτού αξεσουάρ!
Αν είναι και σε καλή τιμούλα... δώσε κι εμένα "μπάρμπαααα"!!!
Όχι όπως στο KAB....

Reaction score
11

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Τώρα θα με κάνεις να παρατήσω ότι κάνω και να πάω στο μηχάνημα, να ξεβιδώσω το κάτω καπάκι και να μετρήσω το πάχος μετάλλου κάσας με το οποίο προίκισε η ΤECHNICS το "μωρό" αυτό. 14:20 ξεκινάω την διαδικασία.

Σε λίγο θα ποστάρω!

Το λοιπόν! (14:33) Πάχος μετάλλου κάσας 0,3 cm παντού και με πολλές εσωτερικές "νευρώσεις" από το ίδιο υλικό που είναι αλουμίνιο υψηλής πυκνότητας! (Για όποιον δεν είναι εξοικειωμένος με τα πάχη, να πω πως ισοδυναμεί με ένα νόμισμα του μισού ευρώ μαζί με ένα του ενός λεπτού!). Κατασκευή τανκ!

Αμ' πως!

Το λοιπόν! Θέλοντας να διαπιστώσω αν το MK2 διαθέτει το ίδιο πάχος μετάλλου, απευθύνθηκα, τυχαία μετά από ψάξιμο, στον ευγενέστατο κ. Νάσο Καλαφατσή της "AUDIO & VISION".

Aποτέλεσμα: το ίδιο πάχος σασί διαθέτει και το MK2!

Eυχαριστώ πολύ τον κ. Καλαφατσή.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.641
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale