ΑΛΛΑΓΗ...

Reaction score
3.576
Αντώνη, Γιώργο και όλοι σας,
κανένας μας δεν ακούει μουσική εδώ μέσα σαν μουσικός κλασικής μουσικής, εκτός κι αν είναι μουσικός εν ενεργεία. Το λέω αυτό γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω απο 50.000 πτυχία μουσικής ανενεργά.

Reaction score
5
Και κάτι άλλο, πάψτε ορισμένοι να νομίζετε ότι η συμπεριφορά μου άλλαξε επειδή θίχτηκα για την άποψη που έχετε για τα ηχεία μου. Η συμπεριφορά μου άλλαξε γιατί άλλαξε προς το χειρότερο το επίπεδο στην hi end από κάποιο σημείο και μετά. Και σου το εξήγησα πως και γιατί χάλασε η κατηγόρια με πμ Γιώργο Αναμουρλίδη αλλά εσύ επιμένεις δημόσια ότι τα έβαλα μαζί σου για άλλους λόγους.

Reaction score
3
Καλά βρε συ,που είδες οτι τα έβαλα μαζί σου?

Ελπίζω ότι τώρα βλέπεις και διαβάζεις μια διαφορετική κατηγορία,προφανώς προς το καλύτερο. :)

Οσο ειλικρινής είσαι εσύ,άλλο τόσο είμαι και εγώ.
Πιστεύω ότι το αποδεικνύω κάθε μέρα,όταν γράφω φυσικά... :)

Reaction score
0
Αντώνης K. said:
Και κάτι άλλο, πάψτε ορισμένοι να νομίζετε ότι η συμπεριφορά μου άλλαξε επειδή θίχτηκα για την άποψη που έχετε για τα ηχεία μου. Η συμπεριφορά μου άλλαξε γιατί άλλαξε προς το χειρότερο το επίπεδο στην hi end από κάποιο σημείο και μετά. Και σου το εξήγησα πως και γιατί χάλασε η κατηγόρια με πμ Γιώργο Αναμουρλίδη αλλά εσύ επιμένεις δημόσια ότι τα έβαλα μαζί σου για άλλους λόγους.
Mπορούμε να μάθουμε κι εμείς κύριε συντονιστά για ποιόν λόγο άλλαξε η συμπεριφορά σας και γιατί χάλασε η κατηγορία?

Reaction score
5
Λυπούμαι κύριε Θεοδωρόπουλε Δημήτριε, επέλεξα τις απόψεις μου να τις μεταφέρω σους άμεσα υπεύθυνους τις κατηγορίας.

Reaction score
0
Αντώνης K. said:
Λυπούμαι κύριε Θεοδωρόπουλε Δημήτριε, επέλεξα τις απόψεις μου να τις μεταφέρω σους άμεσα υπεύθυνους τις κατηγορίας.
Μάστα κύριε Αντώνη Κ., δεν μας πέφτει και λόγος...
Γιατί δεν γράφετε καμιά 50αριά μηνύματα συνεχόμενα να το καταλάβουμε?

Reaction score
3.576
Καλημέρα Δημήτρη,

κάτι καμένο μου μύρισε σήμερα το πρωί την ώρα που έπαιρνα το breakfast μου στην πισίνα με τις φίλες μου ακούγοντας Vivaldi. Η μια από αυτες, ανέβηκε στη στέγη του σπιτιού μας και είδε να βγαίνει καπνός κάπου από Κόρινθο μεριά, μετά το αυλάκι :lol:

Reaction score
0
H φίλη σου, καλά θα κάνει να προσέχει που ανεβαίνει :lol: :lol: :lol:
Καλά ρε συ, Vivaldi τις βάζεις? Για δοκίμασε Γαϊτάνο καλύτερα :p

Reaction score
3.576
ΓαΙτάνο βάζω στη κοντή
Vivaldi στη μεσαία
μα η ψηλή μου η Λιλή
ακούει μόνο Τσιλιλή.

Reaction score
3
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
...Σπύρο Κωστόπουλε,θα ήθελα να μου πεις εσύ,πως μεταφράζεις τον όρο "χομπίστας",για να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς με αυτό που έγραψες.
Ας το επαναλάβω, λοιπόν, με πιο εστιασμένο τρόπο: "...η κατηγορία απευθύνεται σε συνειδητοποιημένους, ψαγμένους και κατασταλαγμένους ανθρώπους, που δεν κολλάνε σε "δυσνόητες τεχνικές έννοιες" προκειμένου να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα στην αναζήτησή τους."

Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;
Τον όρο "συνειδητοποιημένος";
Τον όρο "ψαγμένος";
Τον όρο "κατασταλαγμένος";
Το ρήμα "δεν κολλάνε";
Τις "δυσνόητες τεχνικές έννοιες"; -ΟΚ, αυτές το καταλάβαμε ότι δεν τις καταλαβαίνεις...//;-)

Εν κατακλείδι, ως άνω επιθετικοί προσδιορισμοί, μεταξύ άλλων, που είμαι βέβαιος ότι και καταλαβαίνεις και γνωρίζεις Γιώργο Αναμουρλίδη (κατά το "Σπύρο Κωστόπουλε"...), οροθετούν τον "χομπίστα".

Υ.Γ.: Οι ως άνω διευκρινίσεις ισχύουν και για τις απορίες του φιλτάτου g.kar, με την υποσημείωση ότι έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι 5 ημερών στο εξωτερικό και δεν είχα καν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ώστε να απαντήσω νωρίτερα στις απορίες σας...//;-)

Reaction score
298
Σπύρος Κωστόπουλος said:
και καταλαβαίνεις και γνωρίζεις Γιώργο Αναμουρλίδη (κατά το "Σπύρο Κωστόπουλε"...)
Να τα λέμε αυτά, Νίκο Ευαγγελάτο :lol:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.991
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas