ΑΛΛΑΓΗ...

Reaction score
3.580
RDoherty said:
Βγάζεις συμπεράσματα χωρίς στοιχεία. Ως συνήθως.
Μια απλή ερώτηση σου έκανα, για να την σκεφτείς μόνος σου και φυσικά δεν περίμενα απάντηση.

Reaction score
3.580
Νίκος Τσαρουχάς said:
g.kar said:
Ουφφφ ησύχασα τώρα. Θα περάσω ; :lol:
Θα περάσεις ναι...

p.s. Άδικο έχω? :)
Νίκο, το κακό που βλέπω εγώ είναι ότι όλοι μας πιστεύουμε ότι έχουμε δίκιο. Δεν διάβασα ποτέ κάποιον να παραδέχεται ότι έχει άδικο. Μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι ; τι λες ?

Reaction score
298
Όποιος έχει μία άποψη, παραθέτει τα επιχειρήματά του και αυτά κρίνονται 8) Οι ψυχοθεραπείες στην "Δίχως όρια και Θέμα", παρακαλώ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αν είμαστε εδώ και το συζητάμε Γιώργο φυσικά και μπορούμε. Αν την κάνουμε γιατί δεν μας βολεύει η άλλη άποψη μια τρύπα στο νερό, όπως έγινε και αλλού...

Μπάμπης Θ. said:
Sorry παίδες, μου προέκυψε διάθεση για χιούμορ. Μπορεί να μη σας αρέσει πάραυτα, αλλά τι να κάνουμε ? Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφραστεί όπως νομίζει ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι μια από τις ελευθερίες που προσφέρει το forum.
- Τι πάει να πει αν αρέσει ή δεν αρέσει βρε Μπάμπη ο λόγος σου. Ότι θέλεις γράφεις...

Θα επαναλάβω αυτό που και πιο πάνω είπα. Όταν θα σταματήσουν κάποιοι να φέρονται ως θιγμένες, προσφάτως διακορευμένες κορασίδες και μπορέσουν να συμβιώσουν σε ένα περιβάλλον χωρίς να διεκδικούν απολύτως τίποτα (όπως πχ την ταμπέλα του αρχιχαϊεντά), τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα.

Ο χαρακτηρισμός των άλλων, η αποχή, η αυθυποβολή ότι ΕΓΩ κάνω το σωστό, είναι η πιο εύκολη λύση…

Προσωπικά έχω βαρεθεί αυτού του είδους τις συμπεριφορές. Έχω δει για χρόνια ολόκληρα φόρουμ και κατηγορίες hi end να μην έχουν προσφέρει όσα έπρεπε, συχνά πυκνά να αναρωτιούνται και οι ίδιοι αν έχει νόημα η ύπαρξή τους. Δημιούργησαν αποπροσανατολισμένους χομπίστες, κάλυψαν την νεύρωση και τον εγωισμό κάποιων, αναδεικνύοντας την σχέση πορτοφολιού και hi end ως το υπέρτατο και μοναδικό χαρακτηριστικό του χόμπυ μας. Κάποιοι ρίξανε το επίπεδο του hi end εκεί που οι ίδιοι μόνον έφταναν. Οι άλλοι σιγά σιγά βαρέθηκαν και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια είτε για άλλες κατηγορίες είτε για το σπίτι τους. Δεν κέρδισαν οι χομπίστες, κέρδισαν οι επίμονοι αερολόγοι και οι μυγιάγγιχτοι εγωιστές. Για νέους δεν το συζητάμε καν...

Καιρός να γίνει και λίγο πιο σοβαρή δουλειά. Καιρός να αποκτήσει ουσία και νόημα μια κατηγορία hi end, να ξεφύγει από προσωπικές κόντρες, χαρακτηρισμούς και μικρότητες και να γίνει αυτό που πραγματικά πρέπει να είναι : High.

Δεν μπορεί να φταίει πάντα κάποιος άλλος. Ας κοιτάξει ο καθένας που νομίζει ότι αγαπάει το σπόρ, να βοηθήσει όπως μπορεί. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν.

V

VaD

Guest
Κάθε αλλαγή καλοδεχούμενη , ας είναι και προς το χειρότερο, αρκεί να συμβαίνει συχνά! Απεταξάμην την στασιμότητα!!
Βέβαια οι Αναμουρλίδης, G.Kar, δεν έχουν & τόσο άδικο σε κάποια σημεία. Διακρίνω καμιά φορά & αλαζονεία μεταξύ των επιστημονικοφανών παρεμβάσεων η οποία στην ουσία, διαχωρίζει τον εαυτό της από την πραγματική επιστημονική σκέψη & πρακτική.
Απεταξάμην & την αλαζονεία λοιπόν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κώστα μπορείς να έχεις την άποψή σου.
Η παρουσία δε οποιουδήποτε στο τιμόνι της κατηγορίας, λίγη σημασία έχει.
...

Reaction score
298
Νίκος Τσαρουχάς said:
Η παρουσία δε οποιουδήποτε στο τιμόνι της κατηγορίας, λίγη σημασία έχει.
Ορθόν. Για να παραφράσω τον Όργουελ, όλων η σημασία είναι λίγη και μερικών είναι ακόμα λιγότερη :lol:

Reaction score
250
Πάντως εγώ αρχίζω από αύριο να παραδίδω μαθήματα

σε συντονιστές Hi end !

1o Μάθημα

Θεώρημα Nyquist

Κασκοδικά κυκλώματα

Θεωρία δικτύων

Ελπίζω να βοηθώ προς την κατεύθυνση των Κόγιων διαγραφέντων αιτημάτων....

Reaction score
5
Το κακό με το avsite site είναι ότι διοριστήκαμε συντονιστές και θεωρούμε δεδομένους τους εαυτούς μας σε αυτή την θέση μέχρι να αποφασίσουμε εμείς ποτέ και για ποιο λόγο θα αποχωρήσουμε. Μεγάλο λάθος. Προσωπικά αυτή η θέση δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αλλά, όσο την κατέχω θεωρώ μεγαλύτερη υποχρέωση μου να θίγω τα κακός έχοντα δίχως διακρίσεις για το που και σε ποιον θα στρέψω ανά πάσα στιγμή τα πυρά μου.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τσαντουλής Βασίλης said:
Πάντως εγώ αρχίζω από αύριο να παραδίδω μαθήματα
σε διαχειριστές Hi end !
1o Μάθημα
Θεώρημα Nyquist
Κασκοδικά κυκλώματα
Θεωρία δικτύων
Τσαντουλής Βασίλης said:
Τι κάνουν τα τσίπουρα !!!! :lol:
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα... :lol: :lol: :lol:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Λογοκρισία?
Ποτέ...
Αυτο-λογοκρισία ίσως, μιας και ο ίδιος αποφάσισε να μην διατηρήσει το μήνυμά του σε κοινή θέα.

Βεβαίως πρόβλημα της πλατφόρμας που θα διορθωθεί και όπως και τα απλά μέλη έτσι και οι διαχειριστές στις κατηγορίες εκτός των δικών τους, δεν θα έχουν δικαίωμα διαγραφής των μηνυμάτων τους. Θα χρειάζεται παρέμβαση του συντονιστή της εκάστοτε κατηγορίας. Αυτά για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις...

Reaction score
0
Προτιμοτερη η Αυτο-λογοκρισια απο το Κλειδωμα.
Το πρωτο τουλαχιστον δειχνει οτι καποιος αναγνωριζει καποιο λαθος του.
Δεν επιβαλεται απο τριτους ως λαθος.
(Αν και για το συγκεκριμμενο μηνυμα δεν γνωριζω το περιεχομενο του,
σιγουρα η πραξη αυτη δειχνει ωριμη σκεψη και δηλωνει και κατι.
Οτι ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε .
Και μπορουμε να τα αναγνωριζουμε.
Με το να τα διαγραψουμε)
Θα προτιμουσα να εχουμε αυτο το δικαιωμα ως μελη του AVSite.
Tης Αυτολογοκρισιας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494