- Reaction score
- 298
Βγάζεις συμπεράσματα χωρίς στοιχεία. Ως συνήθως.
Ουφφφ ησύχασα τώρα. Θα περάσω ;Νίκος Τσαρουχάς said:Γιώργο μόνον σε ΕΝΑ σημείο έχεις άδικο.
Μια απλή ερώτηση σου έκανα, για να την σκεφτείς μόνος σου και φυσικά δεν περίμενα απάντηση.RDoherty said:Βγάζεις συμπεράσματα χωρίς στοιχεία. Ως συνήθως.
Νίκο, το κακό που βλέπω εγώ είναι ότι όλοι μας πιστεύουμε ότι έχουμε δίκιο. Δεν διάβασα ποτέ κάποιον να παραδέχεται ότι έχει άδικο. Μπορούμε να προχωρήσουμε έτσι ; τι λες ?Νίκος Τσαρουχάς said:
- Τι πάει να πει αν αρέσει ή δεν αρέσει βρε Μπάμπη ο λόγος σου. Ότι θέλεις γράφεις...Μπάμπης Θ. said:Sorry παίδες, μου προέκυψε διάθεση για χιούμορ. Μπορεί να μη σας αρέσει πάραυτα, αλλά τι να κάνουμε ? Ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφραστεί όπως νομίζει ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι μια από τις ελευθερίες που προσφέρει το forum.
Ορθόν. Για να παραφράσω τον Όργουελ, όλων η σημασία είναι λίγη και μερικών είναι ακόμα λιγότερηΝίκος Τσαρουχάς said:Η παρουσία δε οποιουδήποτε στο τιμόνι της κατηγορίας, λίγη σημασία έχει.
Που είναι η άποψη του Κώστα; :shock:Νίκος Τσαρουχάς said:Κώστα μπορείς να έχεις την άποψή σου.
Η παρουσία δε οποιουδήποτε στο τιμόνι της κατηγορίας, λίγη σημασία έχει.
...
Τι κάνουν τα τσίπουρα !!!!Νίκος Τσαρουχάς said:Ο ίδιος γνωρίζει μόνον...
Προφανώς αυτή αλλάζει γρήγορα.![]()
Τσαντουλής Βασίλης said:Πάντως εγώ αρχίζω από αύριο να παραδίδω μαθήματα
σε διαχειριστές Hi end !
1o Μάθημα
Θεώρημα Nyquist
Κασκοδικά κυκλώματα
Θεωρία δικτύων
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...Τσαντουλής Βασίλης said:Τι κάνουν τα τσίπουρα !!!!![]()
Λογοκρισία?Αντώνης K. said:Διαγράφηκε κάποιο μήνυμα που ήταν συνυφασμένο με το τελευταίο μου μήνυμα…
Ποτέ...Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:Λογοκρισία?