- Reaction score
- 3.609
Κι εγώ θα προτιμούσα να είχαμε το δικαίωμα της διαγραφής των δικών μας μηνυμάτων. Πολλές φορές γίνονται και λάθη με διπλές τριπλες καταχωρήσεις.
Οχι,απλώς μου είπαν κάτι για να το μεταφέρω που για δικούς τους λόγους,κακώς βέβαια,δεν το έγραψαν οι ίδιοι.RDoherty said:Μετά έκλαιγαν?Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Εχω δεχθεί κατα καιρούς διάφορα τηλεφωνήματα απο μέλη και μη του site,όπου μου έλεγαν πολύ απλά και φυσικά,πως δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την κατηγορία
Αντώνη,δεν συμφωνώ με αυτό που έχω υπογραμμήσει.Αντώνης K. said:Δηλαδή, το άκουσα μου άρεσε έχει περισσότερη σημασία για εσένα και κάποιους άλλους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν κάποιες απλοποιημένες επιστημονικές αρχές αφού δέχεσαι ότι το γεγονός ότι όλοι ακούμε διαφορετικά? Εφόσον ακούμε διαφορετικά που δεν το δέχομαι ποιος ο λόγος να γράφει κάποιος μόνο τις δικές του προσωπικές εκτιμήσεις?
Τέλος, εγώ δεν βλέπω καμία ένταση στην κατηγόρια παρά μόνο το γεγονός ότι αρκετά μέλη επιστρέφουν σιγά σιγά στην κατηγόρια και δημιουργούνται πιο καλές και τεκμηριωμένες απόψεις και συζητήσεις και ξεφεύγουμε σιγά σιγά από το έβαλες μια φαταούλα να γελάσουμε θα βάλω δύο ως απάντηση.
Δεν μπορώ να γνωρίζω μηνύματα που σβήστηκαν εφόσον δεν τα διάβασα.Αντώνης K. said:Είσαι τελείως έχτος θέματος μετά από όσα γράφτηκαν και διαγράφηκαν στο θέμα που ξεκίνησες και μετά πήγες διακοπές….
Ωραία τα είπες.Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:Κάποιος λοιπόν ζητάει την γνώμη μας για να αγοράσει κάποιο σύστημα.
Τι θα του προτείνουμε και με ποιά κριτήρια?
Θα πάμε βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών των μηχανημάτων? Βάσει του χώρου που θα μπούν? Βάσει προσωπικών εμπειριών,ή θα του πούμε τελικά πήγαινε και άκουσε και αποφάσισε μόνος σου!!!...