ΑΛΛΑΓΗ...

Reaction score
3.609
Κι εγώ θα προτιμούσα να είχαμε το δικαίωμα της διαγραφής των δικών μας μηνυμάτων. Πολλές φορές γίνονται και λάθη με διπλές τριπλες καταχωρήσεις.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα λάθη εύκολα διορθώνονται. Αν θέλετε όμως αυτό το θέμα το συζητάμε κάπου αλλού (στην δίχως όρια και θέμα).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.014
ΑΛΛΑΓΗ
ΑΛΛΑΓΗ
ΑΛΛΑΓΗ
ΑΛΛΑΓΗ
ΑΛΛΑΓΗ
ΑΛΛΑΓΗ

....το λέω και το ξαναλέω, κάτι μου θυμίζει αλλά τι?
Λες να ήταν εκλογές τότε? Μπα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Κι όμως, ακούγεται τόσο γνώριμο.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Τες-πα, αν γράψω ότι το τάδε ηχείο είναι "τρίδρομο" και κάποιος κοιτάει το ταβάνι με απορία στην προσπάθειά του να ενώσει 3 γνωστούς του δρόμους σε ένα σημείο και δε του βγαίνει (τσιμισκή-εγνατία-αγ.δημητρίου), τότε δε με πολυνοιάζει αν πάρει τηλ και κλαφτεί στον bro για το πολύπλοκο κείμενο που διάβασε.... 8)

ΙΜΗΟ φυσικά....

Άσχετο: αυτός ο Κόγιας, που πήγε? Πάω στοίχημα ότι αυτός φταίει για όλα! Αυτός και το πάπλωμά του το τρύπιο! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
3
Μετά απο αναγκαστική απουσία λόγω υποχρεώσεων και εφόσον διάβασα όλα αυτά που έχουν γραφεί,το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι,ότι πραγματικά όλοι έχουν θέση στήν κατηγορία με σκοπό την απόκτηση γνώσεων,αλλά και εμπειριών.
Ιδιαιτέρως οι χομπίστες.
Σπύρο Κωστόπουλε,θα ήθελα να μου πεις εσύ,πως μεταφράζεις τον όρο "χομπίστας",για να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς με αυτό που έγραψες.

Reaction score
3
RDoherty said:
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Εχω δεχθεί κατα καιρούς διάφορα τηλεφωνήματα απο μέλη και μη του site,όπου μου έλεγαν πολύ απλά και φυσικά,πως δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την κατηγορία
Μετά έκλαιγαν?
Οχι,απλώς μου είπαν κάτι για να το μεταφέρω που για δικούς τους λόγους,κακώς βέβαια,δεν το έγραψαν οι ίδιοι. :(

Reaction score
3
Αντώνης K. said:
Δηλαδή, το άκουσα μου άρεσε έχει περισσότερη σημασία για εσένα και κάποιους άλλους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν κάποιες απλοποιημένες επιστημονικές αρχές αφού δέχεσαι ότι το γεγονός ότι όλοι ακούμε διαφορετικά? Εφόσον ακούμε διαφορετικά που δεν το δέχομαι ποιος ο λόγος να γράφει κάποιος μόνο τις δικές του προσωπικές εκτιμήσεις?

Τέλος, εγώ δεν βλέπω καμία ένταση στην κατηγόρια παρά μόνο το γεγονός ότι αρκετά μέλη επιστρέφουν σιγά σιγά στην κατηγόρια και δημιουργούνται πιο καλές και τεκμηριωμένες απόψεις και συζητήσεις και ξεφεύγουμε σιγά σιγά από το έβαλες μια φαταούλα να γελάσουμε θα βάλω δύο ως απάντηση.
Αντώνη,δεν συμφωνώ με αυτό που έχω υπογραμμήσει.
Ο καθένας μας ακούει διαφορετικά.
Τα αυτιά του καθενός μας είναι διαφορετικά,ακόμη και στο σχέδιο.

Δεν μιλάω για ένταση στην κατηγορία,όμως εσύ ήσουν ο πρώτος που παρεξηγήθηκες όταν μας παρουσίασες το διάγραμμα των ηχείων σου και σου είπαμε την άποψή μας,τεκμηριωμένη βάσει αυτών που βλέπαμε. :(

Reaction score
5
Είσαι τελείως έχτος θέματος μετά από όσα γράφτηκαν και διαγράφηκαν στο θέμα που ξεκίνησες και μετά πήγες διακοπές….

Reaction score
5
Εγώ δεν παρεξηγήθηκα με τίποτα απλώς δεν καταλαβαίνεις ορισμένα πράγματα η κανείς ότι δεν τα καταλαβαίνεις…

Reaction score
5
Α και μετά από μια βδομάδα απουσίας σου καλό είναι μην ηλεκτρίζεις περισσότερο την ατμόσφαιρα με την παρουσία σου…

Reaction score
3.609
Ετσι είναι ο Αναμουρλίδης. Οπου πάει ηλεκτρίζεται η ατμόσφαιρα από την ενέργεια που εκπέμπει και φυσικά μόνο οι κάκτοι τον σταματούν .
Γιώργο πέρασες καλά ? Εδώ εμείς δεν περάσαμε καλά όσο έλειπες, μια βαρεμάρα ...

Reaction score
3
Μιά απλή απορία μετά απο τον θόρυβο που άθελά μου δημιούργησα,διότι ως συνήθως θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου... :lol: :lol:

Κάποιος λοιπόν ζητάει την γνώμη μας για να αγοράσει κάποιο σύστημα.
Τι θα του προτείνουμε και με ποιά κριτήρια?
Θα πάμε βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών των μηχανημάτων? Βάσει του χώρου που θα μπούν? Βάσει προσωπικών εμπειριών,ή θα του πούμε τελικά πήγαινε και άκουσε και αποφάσισε μόνος σου!!!...για να μην αισθανόμαστε άσχημα με την συνείδησή μας εαν δεν του αρέσει το αποτέλεσμα και έχει δώσει ένα σωρό χρήματα?

Εδω πρίν απο δύο χρόνια περίπου,στο avforum, η Τζένη Κ,έψαχνε να αγοράσει ένα player και κάποιοι την ρώταγαν μέχρι και τι χρώμα έχουν οι κουρτίνες στο δωμάτιο που θα έμπαινε το μηχάνημα!!! :)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αντώνη θα σε παρακαλούσα να αντιδράς λίγο πιο ήρεμα. 5 μηνύματα στην σειρά, που δεν λένε και πολλά πράγματα, είναι εντελώς άσκοπα. Επίσης τα συμπεράσματά σου είναι λίγο αυθαίρετα. Είδες πουθενά τον Γιώργο να λέει ότι ως χαϊεντάς ακούει καλύτερα ή ότι οι χαϊεντάδες ακούνε καλύτερα?

Λίγη ψυχραιμία δεν βλάπτει. Αν δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε διάλογο δεν χρειάζεται να το κουράζουμε τζάμπα. Ηρεμούμε και ξαναπροσπαθούμε. Και αυτό είναι γενικό, όποιος δεν έχει την ανάλογη ψυχραιμία να συζητήσει όπως πρέπει, καλά θα κάνει να απέχει, τουλάχιστον από τις συζητήσεις στην hi end που καμιά φορά είναι και λίγο πιο ηλεκτρισμένες.

Reaction score
3.609
Αντώνη, ο Γιώργος Αναμουρλίδης δίνει ζωή και ενδιαφέρον στην κατηγορία Hi-End. Αγαπάει το χόμπι μας όσο εσύ κι εγώ. Οτι λέει το λέει για το καλό μας και αυτό είναι σίγουρο. Και θέλω να ξέρετε όλοι σας κι αυτό : O Αναμουρλίδης ΔΕΝ είναι υποκριτής .

Reaction score
3
Αντώνης K. said:
Είσαι τελείως έχτος θέματος μετά από όσα γράφτηκαν και διαγράφηκαν στο θέμα που ξεκίνησες και μετά πήγες διακοπές….
Δεν μπορώ να γνωρίζω μηνύματα που σβήστηκαν εφόσον δεν τα διάβασα.
Διακοπές δυστυχώς ούτε το καλοκαίρι δεν μπόρεσα να πάω,οπότε τώρα είναι εκτός εποχής. :( :)
Φυσικά αυτό είναι άσχετο με το θέμα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιώργος(MAC)Αναμουρλίδης said:
Κάποιος λοιπόν ζητάει την γνώμη μας για να αγοράσει κάποιο σύστημα.
Τι θα του προτείνουμε και με ποιά κριτήρια?
Θα πάμε βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών των μηχανημάτων? Βάσει του χώρου που θα μπούν? Βάσει προσωπικών εμπειριών,ή θα του πούμε τελικά πήγαινε και άκουσε και αποφάσισε μόνος σου!!!...
Ωραία τα είπες.
Αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε, είναι ότι κανένα εκ των άνω δεν αρκεί... από μόνο του. Άρα είτε το θέλουμε είτε όχι, πρέπει ως hi end κατηγορία να είμαστε σε θέση να ασχοληθούμε με όλα. Οι φίλοι μας, άλλος με πολλές ακουστικές εμπειρίες και άλλος με πάμπολλες γνώσεις, θα μας οδηγήσουν στο ολοκληρωμένο και το σωστότερο δυνατό συμπέρασμα...

p.s. gkar έχεις pm :wink:

Reaction score
5
Ο Αναμουρλίδης δεν είναι υποκριτής αλλά εγώ λέω τα πράγματα με το όνομα τους..

Και εντάξει Νίκο μπορεί να μην είπε ότι οι hiendades ακούν καλύτερα αλλά αφήνει υπόνοιες ότι κάποιοι ακούν καλύτερα και άρα έχουν άποψη..

Reaction score
3
Καλέ μου φίλε ΑΝΤΏΝΗ,μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα.
Ακόμη δε περισσότερο μην ηλεκτρίζεσαι και μην αντιδράς νευρικά.
Τον δικηγόρο του διαβόλου πάντα θα τον κάνω,είναι το χούι μου και δεν μπορώ να το αλλάξω.

Α, ξέχασα,δεν καπνίζω... :) :lol: :lol: :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.175
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe