ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ

Reaction score
84
:x :x :x :x Θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό το θέμα αν και κατά καιρούς και άλλα παιδιά έχουν αναφερθεί γι αυτό.Πήγα το Σάββατο σε ένα κατάστημα μιας συγκεκριμένης αλυσίδας ηλεκτρονικών (δεν αναφέρω το όνομα της συγκεκριμένης διότι δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται????) για να ρωτήσω την τιμή της TV SONY KDS-55A2000 και για την οποία κάποιοι την ζαχαρώνουν. Μου λέει ο πωλητής στην αρχή ότι δεν την έχει να την δω. Τους λέω ότι την έχω δει και θέλω τιμή για αυτήν. Μετά βλέπει τον τιμοκατάλογο της SONY και μου λέει αρχικά "δεν την έχει ο τιμοκατάλογος" και μετά μου λέει "Α την βρήκα" . Μου λέει την ανώτατη λιανική τιμή δηλαδή 3099 ευρώ- και το κερασάκι στην τούρτα- "ρε΄φίλε" μου λέει "τι ασχολήσαι με rear progection tv αυτές εκτός από το κόστος της λάμπας που είναι πολύ μεγάλο πιάνει και σκόνη ο φακός της και θα πρέπει κάθε φορά να καλείς το σέρβις της SONY να το πληρώνεις για να στην καθαρίζει. Πάρε μια lcd να σωθείς". Τέτοιους πωλητές έχουν αυτές οι αλυσίδες για να πηγαίνουν οι καλόπιστοι και μην γνωρίζοντας πολλά πράγματα σχετικά με την τεχνολογία άνθρωποι για να ρωτήσουν και να αποφασίσουν για το ποιά tv είναι οι καλύτεροι και να αγοράσουν.
Συγνώμη για την φλυαρία μου αλλά ήθελα κάπου να τα πω.

Ευχαριστώ

Reaction score
0
Ακου και αυτο! Σε καποιο καταστημα ο πωλητης προσπαθουσε να με πεισει να μην κοιταξω για plasma που ρωτησα αλλα για lcd διοτι η plasma ξεπεραστηκε σαν τεχνολογια και lcd ειναι το μελλον :shock:! Τι να πεις, ο καθενας κοιταει να ξεστοκαρει τις αποθηκες του!

Reaction score
7
Αυτό δεν είναι τίποτε.
Πριν από χρόνια πήγα να αγοράσω έναν ενισχυτή και ρώτησα εάν ο συγκεκριμένος που ενδιαφερόμουνα έχει pre in-out για να συνδέσω ένα equalizer. Προφανώς δεν ήθελα να χρησιμοποιήσω το tape monitor, διότι τότε είχα τρικέφαλο tape και το χρειαζόμουνα για να ακούω τι γράφω. Φυσικά δεν είχε και ο πωλητής μου προτείνει το εξής τρελλό. "Σύνδεσε τις εξόδους των ηχείων του ενισχυτή στην είσοδο του equalazer και την έξοδο του equalizer στα ηχεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!".
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
και είχε μια σιγουριά, επέμενε κι όλας

VG

Reaction score
0
Κωνστανταρας Κωστας said:
Ακου και αυτο! Σε καποιο καταστημα ο πωλητης προσπαθουσε να με πεισει να μην κοιταξω για plasma που ρωτησα αλλα για lcd διοτι η plasma ξεπεραστηκε σαν τεχνολογια και lcd ειναι το μελλον :shock:! Τι να πεις, ο καθενας κοιταει να ξεστοκαρει τις αποθηκες του!
Εχει αδικο;
Η συζητηση για plasma εχει σταματησει νομιζω,ολο για τις HD LCD δεν λεμε;

Reaction score
0
Ετυχα και γω τετοιο περιστατικο, ειχα παει σε γνωστη αλυσιδας ηλεκτρονικων να ριξω μια ματια, και ηταν ενας χριστιανος που ηθελε μια συγκεκριμενη πλασμα και οπωλητης του ελεγε ακριβως αυτο που λες, και το παιδι να επιμενει και αυτος το βιολι του ηθελε να του πουλησει την philips 9831..

Reaction score
0
VG said:
Εχει αδικο;
Μα εγω ηθελα συγκεκριμενη plasma, την Panasonic TH42PX600E πoυ εμενα προσωπικα με εχει εντυπωσιασει η εικονα της σε σχεση με κατι lcd που εχω δει, και σε hd υλικο! Και αυτος ντε και καλα να μου πουλησει αυτο που γουσταρει!

Reaction score
0
VG said:
Εχει αδικο;
Μα εγω ηθελα συγκεκριμενη plasma, την Panasonic TH42PX600E πoυ εμενα προσωπικα με εχει εντυπωσιασει η εικονα της σε σχεση με κατι lcd που εχω δει, και σε hd υλικο! Και αυτος ντε και καλα να μου πουλησει αυτο που γουσταρει!
Λες να ησουν εσυ :D την philips 9831 ηθελε να σου δωσει :lol: :lol:

Reaction score
0
Δεν ειχε κολλησει σε μαρκα αυτος, οτι να ειναι απο μαρκα αλλα lcd τεχνολογια! Με το σκεπτικο του και μια bluesky lcd ειναι ανωτερη απο την panasonic που ανεφερα :)

Reaction score
14
Προ καιρού βρίσκομαι σε πολυκατάστημα ηλεκτρικών συσκευών.
Από αυτά με την ξεδιάντροπα επιθετική επικοινωνιακή πολιτική.

Εκείνη την εποχή ψάχνω για DVDR και περιφέρομαι στους διαδρόμους του ψάχνοντας για το
κατάλληλο μοντέλο.
Καλυμμένος από σωρό εμπορευμάτων, άθελα μου παρακολουθώ στοιχομυθία πελάτη με υπάλληλο
του καταστήματος.

Πελάτης (έχοντας στα χέρια του κουτί που περιέχει DVDR με σκληρό δίσκο)

-Είναι HD ready;

Υπάλληλος (Με ύφος που αν είχε αντιγράψει ο Χαρυ Κλυν θα είχε πουλήσει τις διπλές κασσέτες)

-Για να δώ...να ορίστε το γράφει και πάνω....HD!

Χαζεύοντας το κουτί... ο όχι και πολύ "ειδοποιημένος" πελάτης...

-Είστε σίγουρος;

-Ναι ρε παιδί μου ...μα τι λέμε τώρα αφού το γράφει πάνω...

Κρατήθηκα πολύ σκληρά να μην πεταχτώ και να πω στο ζωντόβολο ότι αυτό που γράφει επάνω
είναι HD 160 gb!!!!! :shock:
(Σκληρός δίσκος δηλαδή και όχι δυνατότητα απεικόνισης.)

Έφυγα αηδιασμένος.
Δεν είμαι ο μόνος από ότι έμαθα στη συνέχεια... :wink:

Reaction score
7
CRISS said:
..."τι ασχολήσαι με rear progection tv αυτές εκτός από το κόστος της λάμπας που είναι πολύ μεγάλο πιάνει και σκόνη ο φακός της και θα πρέπει κάθε φορά να καλείς το σέρβις της SONY να το πληρώνεις για να στην καθαρίζει. Πάρε μια lcd να σωθείς". ...
Κοιτα, οταν εγω εκανα κατα 50% και τον πωλητη, ειχα παει σε εναν πελατη να αγορασει ενα σονυ φορητο cd. Αυτος μου λεει "μα ειναι λιγο ακριβο. να μην παρω το γκρουντιχ;"
Εγω του λεω... "εγω σου προτεινω το σονυ. αν θες παρε το γκρουντιχ, αλλα μην ερθεις σε μια βδομαδα να μου κανεις παραπονα ή φασαρια επειδη σου χαλασε..."

Ετσι κι αυτος.... για να γλυτωσει την περιπτωση να πας εκει και να του κανεις φασαρια επειδη βρωμισε και δεν το καλυπτει η εγγυηση, σου λεει τι ακριβως παιζει....

Και η PLASMA τεχνολογια εχει αγγιξει τα ορια της. Τελος. Δεν εξελισσεται αλλο. Το μελλον ειναι στα LCD.

Reaction score
118
VG said:
Εχει αδικο;
Ακριβώς. Ο φίλος Κωνσταντάρας έκανε το λάθος να μας πεί ενα "καλό" παράδειγμα πωλητή. :lol:

Reaction score
7
A, επισης ΔΕ φταιει ο πωλητης οταν λεει λαλακιες και ασχετα πραγματα, αλλα το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ....
ΟΣΟ (ποσο) πληρωνεις ΤΟΣΟ (καλο) ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙΣ....

Αυτη ειναι η διαφορα μεταξυ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ και ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.....

Reaction score
8
'Αρα το συμπέρασμα είναι, από ηλεκτρικό σκουπάκι και πάνω σε εξειδικευμένο κατάστημα.

Reaction score
62
Πρίν 6 χρόνια:
-Γειά σας θα ήθελα ένα MP3 player
-Ενα τί?????
-Ένα MP3 player που παίζει μουσική. Αυτά που δεν έχουν κασέττα??
-Α! Κατάλαβα!
(Μετά από 5 λεπτά...)
-Αυτό εδώ. Έχει shock resistance, 10 ώρες αυτονομία, Τηλεκοντρόλ στα ακουστικά διαβάζει ΚΑΙ ανιγραφές!!!
-Καλά...άστο!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

VG

Reaction score
0
Παντως αν πατε σε Κολομβουνη, οι ανθρωποι ξερουν τα βασικα,ειδικα στα οικοκυρικα ειναι μια χαρά σε αντιθεση με πολλες αλλες αλυσιδες που σου πουλαει πλυντηριο καποιος που δεν εχει πλυνει ουτε σε σκάφη...

Reaction score
0
Κυριοι, ουτε οι plasma αλλα ουτε και οι lcd ειναι το μελλον! Σε λιγα χρονια θα χρησιμοποιουμε αλλα ακρονυμια! Εμενα με ενδιαφερει το παρον και δεν θα επιτρεψω σε κανεναν πωλητη να μου πιπιλαει το μυαλο! Οταν ζητω συγκεκριμενη τηλεοραση θελω να με εξυπηρετουν και οχι να μου λενε μπουρδες για να διωξουν αυτα που θελουν!

Reaction score
0
Κυριοι, ουτε οι plasma αλλα ουτε και οι lcd ειναι το μελλον! Σε λιγα χρονια θα χρησιμοποιουμε αλλα ακρονυμια! Εμενα με ενδιαφερει το παρον και δεν θα επιτρεψω σε κανεναν πωλητη να μου πιπιλαει το μυαλο! Οταν ζητω συγκεκριμενη τηλεοραση θελω να με εξυπηρετουν και οχι να μου λενε μπουρδες για να διωξουν αυτα που θελουν!
Τελικά τι έγινε; Την πήρες την 42px600;
Αν ναι, για πες λεπτομέρειες.

HV

Reaction score
0
Μερικοι πωλητες δεν γνωριζουν δεν ειναι το οτι θελουν να ξεστοκαρουν αποθηκες...

Μαλλον για Bluesky τον κοβω να αγορασε :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος