- Reaction score
- 84
:x :x :x :x Θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό το θέμα αν και κατά καιρούς και άλλα παιδιά έχουν αναφερθεί γι αυτό.Πήγα το Σάββατο σε ένα κατάστημα μιας συγκεκριμένης αλυσίδας ηλεκτρονικών (δεν αναφέρω το όνομα της συγκεκριμένης διότι δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται????) για να ρωτήσω την τιμή της TV SONY KDS-55A2000 και για την οποία κάποιοι την ζαχαρώνουν. Μου λέει ο πωλητής στην αρχή ότι δεν την έχει να την δω. Τους λέω ότι την έχω δει και θέλω τιμή για αυτήν. Μετά βλέπει τον τιμοκατάλογο της SONY και μου λέει αρχικά "δεν την έχει ο τιμοκατάλογος" και μετά μου λέει "Α την βρήκα" . Μου λέει την ανώτατη λιανική τιμή δηλαδή 3099 ευρώ- και το κερασάκι στην τούρτα- "ρε΄φίλε" μου λέει "τι ασχολήσαι με rear progection tv αυτές εκτός από το κόστος της λάμπας που είναι πολύ μεγάλο πιάνει και σκόνη ο φακός της και θα πρέπει κάθε φορά να καλείς το σέρβις της SONY να το πληρώνεις για να στην καθαρίζει. Πάρε μια lcd να σωθείς". Τέτοιους πωλητές έχουν αυτές οι αλυσίδες για να πηγαίνουν οι καλόπιστοι και μην γνωρίζοντας πολλά πράγματα σχετικά με την τεχνολογία άνθρωποι για να ρωτήσουν και να αποφασίσουν για το ποιά tv είναι οι καλύτεροι και να αγοράσουν.
Συγνώμη για την φλυαρία μου αλλά ήθελα κάπου να τα πω.
Ευχαριστώ
Συγνώμη για την φλυαρία μου αλλά ήθελα κάπου να τα πω.
Ευχαριστώ