ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Player(?)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Player(?)

Μην ξεχάσεις να τραβήξεις και το καζανάκι:happy_5:
E ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ €€€€€€€! Και ποσα ακομη θα ακολουθησουν - καλα ναμαστε!

Reaction score
336
Δεν άντεξα τον πειρασμό και σκέφτηκα να πω κι εγώ την γνώμη μου!.. Κατά σύμπτωση το έχω το player και θυμάμαι πως όταν το πρωτοάκουσα σκέφτηκα ότι ό'τι πληρώνεις παίρνεις, τόσο χάλια μου φάνηκε. Αναγνωρίζω βέβαια τον παράγοντα συνεργασιας με τον προενισχυτή μου καθώς και την πιθανότητα το συγκεκριμένο κομμάτι-και όχι το μοντέλο γενικά-να έχει πρόβλημα. Πάντως τις ταινίες τις δείχνει αξιοπρεπώς για τα χρήματα.

Reaction score
250
Εδώ και δύο ώρες "ακούω" το έτερον από τα δύο

865 που προμηθεύτηκα .

Η μόνη διαφορά στο set up είναι τα καλώδια διασύνδεσης

με τον προενισχυτή . Το πρώτο 865 είναι συνδεδεμένο με DNM

και το δεύτερο με MENA .

To δεύτερο "παίζει" ακόμη καλύτερα !!!!!

Από περιέργεια θα το δοκιμάσω και σε καλά συστήματα φίλων

με τελείως διαφορετική δομή από το δικό μου .

Ασχετα από το αποτέλεσμα εκεί , προσωπικά μου αρκεί ότι στο δικό μου

σύστημα το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που θα μπορούσα κάλλιστα

να ζήσω με αποκλειστική ψηφιακή πηγή αυτό το cdplayer που

κοστίζει όσο τρείς καφέδες στην πλατεία.......

HV

Reaction score
0
Εγω παλι CD-MP3 ακουω μονο στο αμαξι και στο σπιτι κατευθειαν MP3 απο το PC....Χωστε και ενα Philips 963SA για να δουμε πιο παιζει καλυτερα :p

Reaction score
250
Βασίλη,θα μπορούσες να μας περιγράψεις με ποιό τρόπο και σε ποιά σημεία κέρδισε το B.S. τα υπόλοιπα player?...................................................................................................
...............................................................................................................................
.................................................................................................................................
Εχει ανοίξει κανένας το καπάκι του να δει τι μαγικά υλικά περιέχει?

Υ.Γ. 1. Ο ιδιοκτήτης του Esoteric θα αγοράσει και αυτός δύο?
Υ.Γ. 2. Εαν στοίχιζε περισσότερο απο 100 ευρώ θα το αγοράζατε?
1) Δεν υπάρχει αξιολογίσιμη υποκειμενικά ηχητική παράμετρος

που να μην υπερίσχυσε το BS .(oppo,philips,rotel.denon)

2) Το Advace υπερίσχυσε ελαφρά μόνο σε θέματα ενέργειας και σώματος

στην μεσαία περιοχή . Σε οτιδήποτε άλλο το BS ήταν ανώτερο.

3) Το Schanling ήταν πιο πλούσιο ηχοχρωματικά στην μεσαία και

μεσουψηλή περιοχή και στα γνωστά κρίσιμα όργανα και γυναικείες

φωνές πιο αληθοφανές .Στα υπόλοιπα ισοδυναμία ή ελαφρά υπεροχή

του BS.

4) Φυσικά και δεν διορθώνει ατέλειες όπως και κάθε άλλο μηχάνημα!

Υπόκειται όμως και αυτό στον αδυσώπητο νόμο του απρόβλεπτου

"μάτσινγκ".

5) Ο κάτοχος του esoteric αγόρασε τέσσερα !!!!

6) Με βάση αυτό που δίνει στο δικό μου σύστημα θα έδινα όχι 100

αλλά και 2000 Eu. Επαναλαμβάνω όμως στο δικό μου σύστημα !!!!!!

Reaction score
250
Επαναλαμβάνω όμως για τους άσχετα περιφερόμενους στην

κατηγορία ότι κρίνεται αποκλειστικά σαν CD player.

Αλλωστε δεν έχει ούτε dvi,hdmi ,συνιστωσών εξόδους !

Μια πτωχή και ταπεινή composite video......

Reaction score
180
Μολις το πηρα και ακουσα 2-3 κοματια σε χαμηλης κατηγοριας συστημα. Εχει καλυτερη στερεοφωνικη εικονα και εστιασμό απο το φτηνο sony player που εχω, εχει πολυ καλές γυναικείες φωνές, ειναι ζωηρό και αρκετα περιγραφικοτερο στις υψηλες αλλα δυστυχως στερειται μπασων. Ακομα και απο το subwoofer τα μπασα παντα ειναι 80% κατω. Κριμα, γιατι αν ειχε μπασα, ισως ηταν ευκαιρια για αναβαθμιση τουλαχιστον καποιων φτηνων συστηματων. Προς το παρον ειναι στο repeat, μηπως γινει κανενα θαυμα με τα μπασα, και μετα επιστροφη στο Careffour για κανα μπιτονακι λαδι, η στο υπνοδωματιο για να με παιρνει ο υπνος με τα DVD των εφημεριδων.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Υποσχομαι

οτι σε 1 μηνα οταν αλλαχτει ο βλαμμενος πυκνωτης του ενος εκ των τροφοδοτικων θα επιβληθει και στο χαμηλο . :crazy_10:

Reaction score
16
Απάντηση: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Player(?)

Νομιζω, οτι το θεμα και εδω και αλλου εχει πλαταινει πολυ.Οσοι το πηραν και ειναι ικανοποιημενοι καλα εκαναν και μας το ειπαν ,απο εκει και περα νομιζω οτι παρατραβαει

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Όταν κάποιος ανακαλύπτει ότι ένα player τον 29 ευρώ παίζει καλύτερα από κάποιο player των 600-2000-3000 ευρώ, στα αυτιά του, στο σύστημά του και στο χώρο του πάντα, ο ενθουσιασμός - και προβληματισμός - είναι παραπάνω απο δικαιολογημένος. Όταν δε, βρει κι άλλους που συμφωνούν, ε, ξεφεύγει η κατάσταση.

Πάντως, το να προσθέτουν κι άλλα άτομα τις ακουστικές τους εντυπώσεις δε νομίζω να είναι αρνητικό - είτε τους άρεσε είτε όχι το player εννοείται. Βοηθάει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Οι ειρωνείες και τα post που αναφέρουν τα προφανή (περί ποιότητας κατασκευής, υλικών, οτι η Bluesky βγάζει και τοστιέρες κλπ) είναι αυτά που δεν προσθέτουν κάτι στη συζήτηση.

Στην τελική το ρημάδι κάνει 29 ευρώ κι αν δε μείνεις ικανοποιημένος το γυρίζεις απο εκεί που το αγόρασες και παίρνεις γάλα/κρέας/παντόφλες/whatever. Το χρόνο που έχουν φάει ορισμένοι για να διαβάζουν τα ποστ για το Bluesky εδώ κι εκεί, αν τον δουλεύανε, θα βγάζανε αρκετά για να αγοράσουν μια 10ρια από δαύτα...

Δυστυχώς δε μπορώ να εκφέρω γνώμη για το εν λόγω player διότι δεν το έχω ακούσει. Σε 2 μήνες που θα γυρίσω Ελλάδα θα το ακούσω σίγουρα για να μου φύγει η περιέργεια - αν το βρω. Μέχρι τότε θα αρκούμαι να διαβάζω για αυτό από φίλους όπως τον Βασίλη και άλλους που το έχουν ακούσει/θα το ακούσουν.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νομιζω, οτι το θεμα και εδω και αλλου εχει πλαταινει πολυ.Οσοι το πηραν και ειναι ικανοποιημενοι καλα εκαναν και μας το ειπαν ,απο εκει και περα νομιζω οτι παρατραβαει

Πέτρο
μάλλον έχεις δίκιο για την "υστερία" των ημερών.

Όμως ένα πολύ φθηνό player που για κάποιους παίζει καλά, (δηλαδή μπορεί να κοιτάξει στα μάτια players της μικρομεσαίας ή μεσαίας κατηγορίας), δεν παύει να είναι μια είδηση και μπράβο σε όσους ασχολούνται. Μακάρι ο καλός ήχος κάποτε να γίνει τζάμπα, κάτι που κατά την άποψή μου μάλλον δεν θα γίνει όμως ποτέ.

- Νομίζω ότι το μυστικό κρύβεται στις παρακάτω λέξεις του Βασίλη και με βάση αυτές πρέπει να κινηθούν όσοι διαβάζουν από εδώ και από εκεί κριτικές, είτε της ανάλυσης του πολύ έμπειρου Τσαντουλή, είτε εντελώς πρόχειρες.
Επαναλαμβάνω όμως στο δικό μου σύστημα !!!!!!
Σε κάθε περίπτωση εδώ προσπαθούμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους σε κάθε είδους ενθουσιασμό, είτε φθηνό είτε ακριβό, (θυμίζω τα της κρυογένεσης)... :cool_4:

Reaction score
16

Niko συμφωνω απολυτα μαζι σου,με την υστερια διαφωνω.Και βεβαια λεω μπραβο σε οσους ασχολουνται και μας ενημερωνουν,αλλα δεν ανακαλυψαμε και την Αμερικη

Reaction score
1
Re: Απάντηση: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Player(?)

Όταν κάποιος ανακαλύπτει ότι ένα player τον 29 ευρώ παίζει καλύτερα από κάποιο player των 600-2000-3000 ευρώ, στα αυτιά του, ...................................................................................
:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει τελείως !

Bart

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Player(?)

:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει τελείως !

Bart
Όσο και να το χτυπάς το κεφάλι σου αγαπητέ Bart δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό που άκουσε κάποιος άλλος στο χώρο του και στο σύστημα του. Και δεν είναι μόνο ένας..Αν ήταν ένας θα πίστευα ότι είναι ο Μαρινόπουλος και θέλει να πουλήσει...Το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι που την "πάτησαν" και το δοκίμασαν, κάτι καλό βρήκαν να πουν.

Αν τώρα το έχεις ακούσεις το Bluesky και δεν έμεινες ικανοποιημένος, παρακαλώ να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου, να προστατεύσεις και εμάς τους υπόλοιπους από μία λανθασμένη αγορά...Hell, ίσως να σώσεις και κάποιους από την οικονομική καταστροφή! Ο κουμπάρος μου ετοιμάζεται να βάλει το σπίτι του σκύλου του υποθήκη για να πάρει το Bluesky.. :happy_4: :crazy_3:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.019
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos