ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...Η DIGEA στην ΑΘΗΝΑ...!!!!

Reaction score
1
Σε ερώτημα που τους έθεσα.... η απάντηση

-------
Καλημέρα σας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον σας.

Σχετικά με το ερώτημα που μας θέσατε σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά μας, η ψηφιακή εκπομπή από την Πάρνηθα αναμένεται να ξεκινήσει μετά το 1ο εξάμηνο του 2010 και εφόσον η αγορά θα είναι επαρκώς εφοδιασμένη με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Σας γνωρίζουμε ότι στο site μας www.digea.gr, στην κατηγορία «Είμαι Ιδιώτης», υπάρχει ενότητα «Συχνές Ερωτήσεις», η οποιά εμπλουτίζεται συνεχώς και μπορείτε να ανατρέξετε για περισσότερες πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 211 3007402 (Δευτέρα – Κυριακή 10.00 – 20.00).

Τμήμα εξυπηρέτησης τηλεθεατών

Αρτεμιδος 3 – Μαρουσι Τ.Κ. 151 24
Τηλ. 210 6838700 Fax 210 6823205

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...Η DIGEA στην ΑΘΗΝΑ...!!!!

ε ναι, αυτη είναι μια τυπική απάντηση... Οι πληροφορίες και οι "διαδικασίες" εστιάζουν στο γεγονός....

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...Η DIGEA στην ΑΘΗΝΑ...!!!!

Eυχαριστώ προκαταβολικά. Θα σου ήμουν υπόχρεος αν μπορούσες να μάθεις κάτι. Η Πάρνηθα καλύπτει ένα τεράστιο κομμάτι του λεκανοπεδίου αυτή τη στιγμή. Π.χ. από Θρακομακεδόνες μέχρι Μεταμόρφωση, όλα τα Δυτικά προάστεια και γενικά όπου "βλεπει" το βουνό υποθέτω μέχρι τους κατα τόπους λόφους.
Δεν είναι λίγο περίεργο να ξεκινήσει εκεί το 2012?
Εγώ ας πούμε μένω στους πρόποδες του Προφήτη Ηλία στο Χαϊδάρι. Δεν υπάρχει περίπτωση να δω Υμηττό λόγω του λόφου.
Μπες στο link και δες τον Χάρτη Συχνοτήτων. Η Αττική θα καλύπτεται από Αίγινα (ΜΟΝΟ ψηφιακή εκπομπή) και από Υμηττό.

Από ότι θυμάμαι έτσι καλύπτεται ψηφιακά ΟΛΗ η Αττική.

Reaction score
1

Θα το δω στο σπίτι. Εκεί ελπίζω και εγώ, ότι Αίγινα και Υμηττός φτάνουν να καλύψουν το Λεκανοπέδιο. :)

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ...Η DIGEA στην ΑΘΗΝΑ...!!!!

Από ότι θυμάμαι έτσι καλύπτεται ψηφιακά ΟΛΗ η Αττική.
Χρήστο,

φαντάζομαι εννοείς το Λεκανοπαίδιο.

Δροσια, Αγ. Στέφανος, Διόνυσος, Άνοιξη κλπ δεν βλέπουν ούτε Αιγινα ουτε Υμηττό. Μόνο Πάρνηθα.

Reaction score
0

H KYA προβλέπει εκπομπές από την Πάρνηθα μετά το 2012. Μπορείτε να το ελέγξετε...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514