- Reaction score
- 142.299
Κάνουν δολιοφθορά οι Ιάπωνες στο προϊόν τους.Εγώ δεν κοροϊδεύω. Σέβομαι αυτό που λες και το πιστεύω. Αλλά ρε γαμώτο, γιατί να μην έχει καλό βραχίονα από τη μάνα του;
Δε βγάζεις άκρη, είναι τρελοί αυτοί.
Κάνουν δολιοφθορά οι Ιάπωνες στο προϊόν τους.Εγώ δεν κοροϊδεύω. Σέβομαι αυτό που λες και το πιστεύω. Αλλά ρε γαμώτο, γιατί να μην έχει καλό βραχίονα από τη μάνα του;
Μήπως το βάρος του βραχίονα με το βάρος της κεφαλής σου είχε ιδιοσυχνότητα σε απαγορευμένη περιοχή και με την αλλαγή βραχίονα (ίδια κεφαλή) άλλαξε η ιδιοσυχνότητα του συστήματος και έφυγε αυτή η θολούρα που λες;Αν δεν το βάλεις δίπλα σε ένα άλλο , με αλλαγμένο βραχίονα , και ίδια κεφαλή , δεν το αντιλαμβάνεσαι.
Οσο και αν κοροιδεύετε η διαφορά υπάρχει και είναι ακουστή . Αλλιώς δεν θα το έκανα στο δικό μου.
Εσύ λογικά πήρες μκ2, εγώ πήρα μκ5 και τώρα έχει ο Θωμάς το μκ7.Εγω το πήρα 121.000 δραχμές το 90 . Κούτα βέβαια .
Εγώ δεν κοροϊδεύω. Σέβομαι αυτό που λες και το πιστεύω. Αλλά ρε γαμώτο, γιατί να μην έχει καλό βραχίονα από τη μάνα του;
Αυτό το γρανάζι μου έσπασε στο 1600 μετά από 40 χρόνια. Το αντικατέστησα με ένα πάλι πλαστικο αλλά φτιαγμένο από εκτυπωτή 3D πιστο αντίγραφο του κανονικου με υλικό πιο ανθεκτικό από το original.. Μάλλον δεν θα ζω όταν χαλάσει ξανά χαχαχαView attachment 307064
Το πρόβλημα είναι η βάση του βραχίονα και όχι ο βραχίονας καθεαυτός. Μέσα, δεν φαίνεται στις φωτό, έχει γρανάζι πλαστικό του anti skating ελατήρια κλπ. Όλα αυτά δημιουργούν συντονισμούς που περνάνε στο βραχίονα. Η διαφορά υπάρχει και μόνο με σύγκριση με την ίδια κεφαλή μπορεί να το καταλάβεις όπως σωστά λέει ο Μάρκου. Τώρα οποίος δεν θέλει να το πιστέψει οκ. Υπάρχει τεράστια δημοσιευμένη ύλη γύρω από τα οφέλη αλλαγής βραχίονα στα mk.
Και για να μην παρεξηγηθώ παραμένει ένας αξιοπρεπέστατος βραχίονας. Απλά υπολείπεται της όλης υλοποίησης...
Μήπως αυτοί που λένε και γράφουν αυτά τα περί συμτονισμών, άκουσαν αυτούς τους κραδασμούς ακούγοντας τα τρομερά κρεσέντο του Miles Davis, χωρίς να ξέρουν το όνομα τους γιατί είχαν αδειάσει ήδη μισό μπουκάλι;Μέσα, δεν φαίνεται στις φωτό, έχει γρανάζι πλαστικό του anti skating ελατήρια κλπ. Όλα αυτά δημιουργούν συντονισμούς που περνάνε στο βραχίονα. Η διαφορά υπάρχει και μόνο με σύγκριση με την ίδια κεφαλή μπορεί να το καταλάβεις όπως σωστά λέει ο Μάρκου. Τώρα οποίος δεν θέλει να το πιστέψει οκ. Υπάρχει τεράστια δημοσιευμένη ύλη γύρω από τα οφέλη αλλαγής βραχίονα στα mk.