- Reaction score
- 255
Καλησπερίζω όλα τα παιδιά του φόρουμ. Πριν 7-8 χρόνια αγόρασα ένα home cinema 5.1 της sony BDV-N7200W. Δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε ιδιαίτερα ώσπου πριν δύο χρόνια κάηκε ο ενισχυτής του. Τον αντικατέστησα με τον Denon avr-x2600h και αγόρασα και ένα sub svs SB-1000. O ήχος βελτιώθηκε αισθητά. Ο χώρος που είναι τοποθετημένο το home cinema είναι σε σαλόνι-κουζίνα περίπου 6μ x 7μ x 2,9μ ύψος ενώ η θέση ακρόασης είναι περίπου τα 2,5 μέτρα. Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα δεύτερο SB-1000 ενώ τον επόμενο μήνα θέλω να αγοράσω ηχεία μπροστά καθώς πλέον δεν με καλύπτουν. Σε μετρήσεις που έκανα με το Audyssey App ξεκινούν και δουλεύουν από τα 180Hz και πάνω στα 0 db. Ως εκ τούτου έχω cross το sub μου στα 180Hz!
Οι προτιμήσεις μου είναι 60/40 μουσική/ταινίες και οι εντάσεις max 85db.
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου προτείνετε ηχεία μπροστά (bookshelves ή floor) ώστε να μπορούν να οδηγηθούν από τον ενισχυτή μου και να έχουν ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα έως 1200ε; Αν είναι δυνατόν να υπάρχει και δυνατότητα αγοράς μοντέλου για το κεντρικό ηχείο στο μέλλον.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Θα μπορούσατε σας παρακαλώ να μου προτείνετε ηχεία μπροστά (bookshelves ή floor) ώστε να μπορούν να οδηγηθούν από τον ενισχυτή μου και να έχουν ένα σχετικά καλό αποτέλεσμα έως 1200ε; Αν είναι δυνατόν να υπάρχει και δυνατότητα αγοράς μοντέλου για το κεντρικό ηχείο στο μέλλον.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Attachments
-
245,1 KB Προβολές: 0
-
241,3 KB Προβολές: 0
-
204,1 KB Προβολές: 0
-
367,3 KB Προβολές: 0
Last edited: