Αγορά κατάλληλων ηχείων

Reaction score
690
Ενας απο τους βασικούς κανόνες για να έχετε την συγκατάθεση της παντόφλας στα του ήχου/εικόνας είναι η ευκολία χρήσης. Πρέπει οπωσδήποτε να μπορει να χρησιμοποιήσει το σύστημα μόνη της για να δει καποια ταινία ή να ακούσει μουσική. Πρέπει οπωσδήποτε να είναι το σύστημά “μας” και όχι το σύστημά “σου”.

Ας πούμε πως δεν ενδιαφέρομαστε για Atmos (τελικά θα ενδιαφερθούμε και θα αρχίσουμε τις πωλήσεις, αλλά ας πούμε)...Τα συστήματα που ειναι βασισμένα σε υπολογιστή, με κάρτες ήχου, software για player, software για ισοσταθμιση κτλ κτλ, έιναι συνήθως αποτρεπτικά στην χρήση απο το έτερο ήμισυ.

Και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας. Χ3στε τις κάρτες ήχου. 50€.

(και κυρίως χ3στε τα Windows :fuckyou::lolsign:)
Μαζί σου...!!!
Θα χρησιμοποιούσα μία κάρτα 5.1 που έχω εξωτερική Screenshot_20200104-145352_Chrome.jpg μονο αν μπορούσα να την συνδέσω στον ενισχυτή και να έχω αυτόν σαν player όπως και τώρα! Άραγε υπάρχει τρόπος? Γιατί βλέπω μια optical in και ο ενισχυτής μου έχει optical out!
Μπορεί να λέω χαζά τώρα αλλά μαθαίνω κιόλας ταυτόχρονα!
Αυτό το άνοιξε υπολογιστή να ακούσεις μουσική η να δεις ταινία δεν το κάνω με τίποτα!

wnet

Nearfield
Reaction score
18.416
Αυτό το άνοιξε υπολογιστή να ακούσεις μουσική η να δεις ταινία δεν το κάνω με τίποτα!
Ο υπολογιστής απλά δεν κλείνει ποτέ :p αλλά οκ, γούστα είναι αυτά... το σημαντικό είναι πως το ξεκαθάρισες!
Αν μπορείς ξεκαθάρισε τώρα και το αν μπορείς να κάνεις με δικάναλο ή θες οπωσδήποτε πολυκάναλο... και αφενός θα γλυτώσουμε πολύ φασαρία, αφετέρου θα βρεις πιο εύκολα λύση! :p :p :roflmao:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.874
Ενας απο τους βασικούς κανόνες για να έχετε την συγκατάθεση της παντόφλας στα του ήχου/εικόνας είναι η ευκολία χρήσης. Πρέπει οπωσδήποτε να μπορει να χρησιμοποιήσει το σύστημα μόνη της για να δει καποια ταινία ή να ακούσει μουσική. Πρέπει οπωσδήποτε να είναι το σύστημά “μας” και όχι το σύστημά “σου”.

Ας πούμε πως δεν ενδιαφέρομαστε για Atmos (τελικά θα ενδιαφερθούμε και θα αρχίσουμε τις πωλήσεις, αλλά ας πούμε)...Τα συστήματα που ειναι βασισμένα σε υπολογιστή, με κάρτες ήχου, software για player, software για ισοσταθμιση κτλ κτλ, έιναι συνήθως αποτρεπτικά στην χρήση απο το έτερο ήμισυ.

Εγώ που της πήρα έναν ομορφούλη ραδιοενισχυτή vintage της Marantz να θαμπώνεται με το φωτισμένο ραδιόφωνο έκανα ωραία ντρίπλα ? Δείχνει πολύ ικανοποιημένη και δεν ασχολείται με ''το δικό μου''. :biggrin:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.413

άσε μας ρε dimi που σε πιασε ο πόνος και για το γιουζερ φρέντλι των συζύγων....τους καλωδιάδες κοροϊδεύουμε μετά :gotcha: :roflmao::lol:
Πως βγάζει;
από τα καρφάκια πίσω...
1578169692477.png

Reaction score
1.238
Να ξέρεις εγώ νιώθω λίγο άσχημα τώρα που έγραψες τόσα πράγματα στο thread μου και εγώ δε κατάλαβα Χριστό.....
Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θα κάνω αυτό που ήθελα από την αρχή και με την βοήθεια όλων σας θα το διορθώσω με παρεμβάσεις στο χώρο ( που όπως είπα πιο πάνω δεν ήξερα καν τι υπήρχε σε αυτό τον τομέα) και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό....!

Με τον ενισχυτή μου δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω πάντως σίγουρα δε θα επενδύσω τίποτα πάνω σε αυτόν! Για αρχή όπως τα είπες!

Αν είχα ένα χώρο δικό μου για να κάνω την κ@υλ@ μου πίστεψε με κάπου εκεί θα πήγαινα και μπορεί και χειρότερα... αλλά όταν μιλάμε για σαλόνι σπιτιού με γυναίκα και παιδί λίγο χοντρό κομμένα μου έρχονται!!!;)
- Εχεις διαβασει στο σάιτ αλλα δεν καταλαβες Χριστό

- (Γραφουμε οχτω σελιδες) αλλα θα κανεις αυτο που ηθελες απο την αρχη - 250 ευρω ενισχυτης και 1.000 ευρω ηχεια δεν γινεται. Ρευστοποιησε τον.

- Ρωτας για τον ενισχυτη αλλα δεν θα επενδυσεις τιποτα πανω σε αυτον. Ρευστοποιησε τον.

- Βαζεις σχεδιο του σαλονιου σου, θελεις να βαρας, αλλα σου ερχονται χοντροκομμενα λογω οικογενειας.

Φιλαρακ, τι πινεις;;; :gotcha:

Reaction score
690
Ο υπολογιστής απλά δεν κλείνει ποτέ :p αλλά οκ, γούστα είναι αυτά... το σημαντικό είναι πως το ξεκαθάρισες!
Αν μπορείς ξεκαθάρισε τώρα και το αν μπορείς να κάνεις με δικάναλο ή θες οπωσδήποτε πολυκάναλο... και αφενός θα γλυτώσουμε πολύ φασαρία, αφετέρου θα βρεις πιο εύκολα λύση! :p :p :roflmao:
Εγώ έχω αποφασίσει ήδη και σε κάτι απορίες που είχα με βοηθήσατε αρκετά και ευχαριστώ πολύ γι αυτό !

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

1578170128052.png

:lolsign:

Reaction score
690

- (Γραφουμε εφτα σελιδες) αλλα θα κανεις αυτο που ηθελες απο την αρχη - 250 ευρω ενισχυτης και 1.000 ευρω ηχεια δεν γινεται. Ρευστοποιησε τον.

- Ρωτας για τον ενισχυτη αλλα δεν θα επενδυσεις τιποτα πανω σε αυτον. Ρευστοποιησε τον.

- Βαζεις σχεδιο του σαλονιου σου, θελεις να βαρας, αλλα σου ερχονται χοντροκομμενα λογω οικογενειας.

Εσύ δλδ τώρα διάβασες 7 σελίδες και κατάλαβες αυτά που γράφεις ????

Ευτυχώς δε πίνω αυτά που πίνεις εσύ φίλε μου!!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.946

Συμφωνώ απόλυτα.

Και όχι μόνο η κάθε σύζυγος.

Απεχθάνομαι όλη αυτή τη φασαρία η οποία μόνο απόλαυση δεν είναι. Έχω βάλει το Tidal το οποίο μόνο από το HTPC μπορώ να το ακούσω, το οποίο σπάνια ανοίγει πλέον. Όλη αυτή η μανούρα με αφήνει αδιάφορο προς τον τρόπο αναπαραγωγής. Αν δεν πάρω κάτι άλλο το Tidal θα φάει πόρτα όταν λήξη το free τετράμηνο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.413
Είναι απασχολημένος εκτός πλάνου,στιλβώνοντας και αυτός...γυάλινες οπτικές ίνες.Είναι μεταδοτικόν... :roflmao:
ή μπορεί να κατέβασε τη σύζυγο κάτω να την τσεκάρει αν ξέρει να ανοίγει τον τριννοβ...:lolsign::cry::lol:

Reaction score
690
Διάβασα αυτά που έγραψε ο Bhutia και όχι όλο το σάιτ και δεν κατάλαβα Χριστό
και είμαι σίγουρος ότι όποιος και να τα διάβαζε που δεν έχει σχέση με το αντικείμενο τα ίδια θα καταλάβαινε!
Οπότε ανακρίβεια αλλά κάτι ήθελες να πεις και εσύ...

- (Γραφουμε οχτω σελιδες) αλλα θα κανεις αυτο που ηθελες απο την αρχη - 250 ευρω ενισχυτης και 1.000 ευρω ηχεια δεν γινεται. Ρευστοποιησε τον
Όπως και να έχει αυτό που θέλω εγώ θα κάνω! Ζητησα βοήθεια για επιλογή ενεργών ηχείων και μάλιστα αυτών που μπορώ να αγοράσω!

Αφού ο ενισχυτής δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει πουθενά θα τον ρευστοποιησω ,αλλά δε το ήξερα ότι δεν κάνει για ενεργά ηχεία και για αυτό ρωτούσα!
Οπότε και πάλι αν διαβαζες σωστά δε θα έβγαζες αυτό το συμπέρασμα απλά και μόνο για να πεις κάτι..

Τα ηχεία που είπα χοντροκομμένα τα είδες????
Σαλόνι έχω όχι BAR
Θα βολευτω να βαράω και με δύο 10" sub
Ουδέν σχόλιο.....

Reaction score
1.238
Διάβασα αυτά που έγραψε ο Bhutia και όχι όλο το σάιτ και δεν κατάλαβα Χριστό
και είμαι σίγουρος ότι όποιος και να τα διάβαζε που δεν έχει σχέση με το αντικείμενο τα ίδια θα καταλάβαινε!
Οπότε ανακρίβεια αλλά κάτι ήθελες να πεις και εσύ...

Όπως και να έχει αυτό που θέλω εγώ θα κάνω! Ζητησα βοήθεια για επιλογή ενεργών ηχείων και μάλιστα αυτών που μπορώ να αγοράσω!

Αφού ο ενισχυτής δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει πουθενά θα τον ρευστοποιησω ,αλλά δε το ήξερα ότι δεν κάνει για ενεργά ηχεία και για αυτό ρωτούσα!
Οπότε και πάλι αν διαβαζες σωστά δε θα έβγαζες αυτό το συμπέρασμα απλά και μόνο για να πεις κάτι..

Τα ηχεία που είπα χοντροκομμένα τα είδες????
Σαλόνι έχω όχι BAR
Θα βολευτω να βαράω και με δύο 10" sub

Ουδέν σχόλιο.....

"Όπως και να έχει αυτό που θέλω εγώ θα κάνω! Ζητησα βοήθεια για επιλογή ενεργών ηχείων και μάλιστα αυτών που μπορώ να αγοράσω!

Εφοσον θα κανεις αυτο που θελεις, γιατι δεν πας σε ενα μαγαζι, σε ενα εμπορο, να σε εξυπηρετησει;

Reaction score
690
"Όπως και να έχει αυτό που θέλω εγώ θα κάνω! Ζητησα βοήθεια για επιλογή ενεργών ηχείων και μάλιστα αυτών που μπορώ να αγοράσω!

Εφοσον θα κανεις αυτο που θελεις, γιατι δεν πας σε ενα μαγαζι, σε ενα εμπορο, να σε εξυπηρετησει;
Για αυτονοητους λόγους... Ο κάθε έμπορας θα κοιτάξει να σπρώξει και θα βγάλει καλύτερο αυτό που θέλει να πουλήσει και είναι ένας ενώ εδώ ασχολήθηκαν και έχω γνώμες (και μάλιστα χωρίς κάποιο συμφέρον) από πολλά άτομα!
Θα ήθελα όταν θα πάω στο μαγαζί να ξέρω τι θέλω να αγοράσω!
Επίσης τις απορίες και τις γνώσεις έστω αυτές τις ελάχιστες που πήρα από εδώ δε νομίζω να καθόταν κανένας έμπορας να μου τις λύσει!

Reaction score
1.238
Για αυτονοητους λόγους... Ο κάθε έμπορας θα κοιτάξει να σπρώξει και θα βγάλει καλύτερο αυτό που θέλει να πουλήσει και είναι ένας ενώ εδώ ασχολήθηκαν και έχω γνώμες (και μάλιστα χωρίς κάποιο συμφέρον) από πολλά άτομα!
Θα ήθελα όταν θα πάω στο μαγαζί να ξέρω τι θέλω να αγοράσω!
Επίσης τις απορίες και τις γνώσεις έστω αυτές τις ελάχιστες που πήρα από εδώ δε νομίζω να καθόταν κανένας έμπορας να μου τις λύσει!

:errwhat: Χμ...

Mpanis, ακου λιγο.
Θεωρεις οτι ο εμπορος "θα κοιτάξει να σπρώξει και θα βγάλει καλύτερο αυτό που θέλει να πουλήσει "
Προτεινω να παρεις το κατωθι:

Sound Reproduction: The Acoustics and Psychoacoustics of Loudspeakers and Rooms (Audio Engineering Society Presents) 3rd Edition

Και εσυ θα διδαχθεις, και εσυ θα πιασεις τον εμπορο κοτσο.
Νταξ;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.762
άσε μας ρε dimi που σε πιασε ο πόνος και για το γιουζερ φρέντλι των συζύγων....τους καλωδιάδες κοροϊδεύουμε μετά :gotcha: :roflmao::lol:
Αν έκανες αυτά που γράφω δεν θα ήσουν περικυκλωμένος απο κρυσταλλιέρες :gotcha::p
ή μπορεί να κατέβασε τη σύζυγο κάτω να την τσεκάρει αν ξέρει να ανοίγει τον τριννοβ...:lolsign::cry::lol:
Ξέρει.
Και η κόρη ξέρει. Και τον προβολέα, όλα.

Αν τα κακαρώσω δεν θα σας τα πουλήσουν :p

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.913
Members
38.519
Νεότερο μέλος