Αγορά DENON AVR από το Internet!

Reaction score
0
Γειά σε όλα τα παιδιά του φόρουμ...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με μια απορία που έχω.
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Denon AVR 2311 ή 1911 από το διαδίκτυο, καθότι οι τιμές που παίζουν εκεί έχουν σημαντική διαφορά από εδώ στην Ελλάδα, μέχρι και στη μισή τιμή. Στην αναζήτησή μου αυτή παρατήρησα ότι υπάρχουν δύο εκδόσεις για τα μοντέλα κ συγκεκριμένα: DENON AVR-2311 και DENON AVR-2311CI.

Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό το "CI", αν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη διαφορά και αν καλύπτονται από την εδώ αντιπροσωπεία?

Αρχικά υπέθεσα ότι είναι η διάκριση για τα μοντέλα στην απέναντι άκρη του Ατλαντικού, δουλεύοντας με τάση 110V, αλλά είδα ότι κάποιοι ανέφεραν κ τέτοια μοντέλα με τάση λειτουργίας τα 240V (εκτός κ αν πρόκειται για λάθος αναφορά??).

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη... :120:

Reaction score
29.694
Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Το ci σημαίνει custom installer , και αναφέρεται όπως σωστά επεσήμανες στα μοντέλα us. Μόνο εκεί υπάρχει το custom installation. Φυσικά και είναι 110vac. Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν υπήρχε και στα 240 που είναι τάση αγγλίας.Εσύ χρειάζεσαι 2311hd , που είναι το γενικό ευρωπαϊκό μοντέλο.
Αν θες μου λές πόση διαφορά τιμής έχεις βρεί , εδώ με έξω και απο που?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Οι διαφορές στην τιμή είναι σημαντικές μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας. Ενδεικτικά αυτά που βρήκα:

Για Ελλάδα: http://www.skroutz.gr/c/239/enisxytes.html?keyphrase=denon+2311

και από Αγγλία:
http://www.idealo.co.uk/compare/2292993/denon-avr-2311.html
http://skinflint.co.uk/a548652.html
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias=aps&field-keywords=denon+2311&x=0&y=0

με κορυφαία αυτή νομίζω... http://store.sevenoakssoundandvision.co.uk/products/productdetail/part_number=AVR-2311/1765.0.4.3

Βέβαια θα μου πεις ότι τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Αγγλία δεν αποστέλλουν στην Ελλάδα, αλλά έχω βρει παράκαμψη για αυτό το θέμα... Προσωπικά, έχω γνωστό στην Αγγλία, οπότε σκέφτομαι να το αγοράσω από εδώ, να σταλεί σε αυτόν, κ στη συνέχεια εκείνος να μου το στείλει Ελλάδα, με δικά μου έξοδα φυσικά, τα οποία κυμαίνονται περίπου στα 50 ευρώ.

Εναλλακτικά παίζει και αυτό: http://www.my-uk-mail.co.uk/
για κάποιον που δεν έχει φίλο ή συγγενείς στο εξωτερικό, με ένα επιπλέον μικρό κόστος για το άνοιγμα του λογαριασμού.
Σε όλες τις περιπτώσεις η διαφορά τιμής σε σχέση με την Ελλάδα για τον 2311, κυμαίνεται στην τάξη των 300 ευρώ, η οποία δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη. Ή να το θέσω και διαφορετικά, στην τιμή που αγοράζεις στην Ελλάδα έναν 1911, αγοράζεις στην Αγγλία τον 2311!!!

Reaction score
29.694

Δεν ξέρω , όμως πρόσεχε τις αγορές απο internet γιατί κρύβουν πολλές παγίδες.

Reaction score
29.694
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Οταν ψαχνόμουνα να πάρω το ζεύγος avp- poa a1hd , είχα βρεί πολύ καλύτερες τιμές απο του εδω αντιπροσώπου , με μια σημαντική διαφορά όμως , δεν υπήρχε εγγύηση.
Δεν επρόκειτο ΠΟΤΕ , να αγοράσω μηχάνημα αξίας 7500e χωρίς εγγύηση και ας το πλήρωνα μόνο 5500e. Εννοώ το κομμάτι 5500e χοντρική που τα έπαιρνα εγώ απο ειδικό μαγαζί.
Την εχω πατήσσει ετσι παλιά , δεν την ξαναπατάω.

Reaction score
29.694
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Μιάς και ζείς στην ελλάδα φρόντισε να έχεις εναν έληνα αντιπρόσωπο......

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Μιάς και ζείς στην ελλάδα φρόντισε να έχεις εναν έληνα αντιπρόσωπο......
Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις αγοράσει προϊόν από έλληνα αντιπρόσωπο για να σε καλύπτει η εγγύηση εδώ στην Ελλάδα με βάση όχι μόνο την ευρωπαϊκή νομοθεσία, αλλά και τους όρους που αναφέρει η εταιρεία κατασκευής στην εγγύησή της... Ο εδώ αντιπρόσωπος είναι υποχρεωμένος να σου παρέχει την εγγύηση για προϊόντα που έχεις αγοράσει εντός της ΕΕ τουλάχιστον. Απλά οι περισσότεροι (αντιπρόσωποι)επειδή έχουν μάθει τόσα χρόνια στο μονοπώλιο, έχουν καλομάθει και βρίσκουν διάφορες ανυπόστατες δικαιολογίες για να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, επειδή έχασαν την προμήθειά τους μιας κ δεν αγόρασες προϊόν εισηγμένο από αυτούς.

Κάτι αντίστοιχο π.χ. που γίνεται με τα αυτοκίνητα, που σε υποχρεώνουν να πηγαίνεις το αυτοκίνητο για σέρβις μόνο στο επίσημο δίκτυο προκειμένου να ισχύει η εγγύηση (και να στα παίρνουν από το υψηλό κόστος εργατικών), ενώ αν κάνεις τα προβλεπόμενα σέρβις σε ιδιωτικό συνεργείο, σου λένε και καλά ότι χάνεις την εγγύηση. Απλά ποντάρουν στο ότι ο Έλληνας βαριέται να διεκδικήσει τα δικαιώματά του και το δίκιο του, και ψάχνει την ευκολία του χωρίς να ταλαιπωρείται.
Μόλις όμως στείλεις μία επιστολή στην "μαμά" εταιρεία και τους πεις για τις αυθαιρεσίες που κάνουν οι εδώ αντιπρόσωποι, τότε αμέσως οι τελευταίοι στα γυρνάνε, μαζεύονται και σε παίρνουν τηλέφωνο παρακαλώντας να σε εξυπηρετήσουνε...

Reaction score
0

Πάντως, προτίθεμαι πριν πραγματοποιήσω την αγορά, να στείλω e-mail στην Denon στην Αγγλία για να διευκρινίσω το θέμα της εγγύησης, αν και δεν νομίζω ότι θα υπάρχει θέμα...

Reaction score
0

Οταν ψαχνόμουνα να πάρω το ζεύγος avp- poa a1hd , είχα βρεί πολύ καλύτερες τιμές απο του εδω αντιπροσώπου , με μια σημαντική διαφορά όμως , δεν υπήρχε εγγύηση.
Δεν επρόκειτο ΠΟΤΕ , να αγοράσω μηχάνημα αξίας 7500e χωρίς εγγύηση και ας το πλήρωνα μόνο 5500e. Εννοώ το κομμάτι 5500e χοντρική που τα έπαιρνα εγώ απο ειδικό μαγαζί.
Την εχω πατήσσει ετσι παλιά , δεν την ξαναπατάω.
Προς θεού, δεν είπα να αγοράσουμε κάτι φθηνότερα χωρίς εγγύηση. Εννοείται πως θα καλύπτεται από εγγύηση. Πάντως στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Αγγλίας, σχεδόν όλοι αναφέρουν ρητά το χρόνο που καλύπτεται το προϊόν από εγγύηση και μάλιστα για τα Denon συγκεκριμένα, αναφέρουν και τον έξτρα χρόνο που προσφέρει η εταιρεία λόγω των 100 χρόνων.

Reaction score
0

Να προσθέσω επίσης ότι τα Sevenoaks http://store.sevenoakssoundandvision.co.uk/products/category/1765.0.4.3.58511.0.0.0.0?current_per_page=8&current_sortby=name&per_pager=8&sort_selection=nameπου έχω παραθέσει αναφέρονται και στους επίσημους Retailers στην επίσημη ιστοσελίδα της Denon UK, οπότε δεν τίθεται καν θέμα εγγύησης.

Reaction score
6

Δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις αγοράσει προϊόν από έλληνα αντιπρόσωπο για να σε καλύπτει η εγγύηση εδώ στην Ελλάδα με βάση όχι μόνο την ευρωπαϊκή νομοθεσία, αλλά και τους όρους που αναφέρει η εταιρεία κατασκευής στην εγγύησή της... Ο εδώ αντιπρόσωπος είναι υποχρεωμένος να σου παρέχει την εγγύηση για προϊόντα που έχεις αγοράσει εντός της ΕΕ τουλάχιστον. Απλά οι περισσότεροι (αντιπρόσωποι)επειδή έχουν μάθει τόσα χρόνια στο μονοπώλιο, έχουν καλομάθει και βρίσκουν διάφορες ανυπόστατες δικαιολογίες για να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη, επειδή έχασαν την προμήθειά τους μιας κ δεν αγόρασες προϊόν εισηγμένο από αυτούς.

Κάτι αντίστοιχο π.χ. που γίνεται με τα αυτοκίνητα, που σε υποχρεώνουν να πηγαίνεις το αυτοκίνητο για σέρβις μόνο στο επίσημο δίκτυο προκειμένου να ισχύει η εγγύηση (και να στα παίρνουν από το υψηλό κόστος εργατικών), ενώ αν κάνεις τα προβλεπόμενα σέρβις σε ιδιωτικό συνεργείο, σου λένε και καλά ότι χάνεις την εγγύηση. Απλά ποντάρουν στο ότι ο Έλληνας βαριέται να διεκδικήσει τα δικαιώματά του και το δίκιο του, και ψάχνει την ευκολία του χωρίς να ταλαιπωρείται.
Μόλις όμως στείλεις μία επιστολή στην "μαμά" εταιρεία και τους πεις για τις αυθαιρεσίες που κάνουν οι εδώ αντιπρόσωποι, τότε αμέσως οι τελευταίοι στα γυρνάνε, μαζεύονται και σε παίρνουν τηλέφωνο παρακαλώντας να σε εξυπηρετήσουνε...
Κάτι τέτοια post βλέπω και λέω από μέσα μου.... τελικά καλά μας κάνει το ΔΝΤ και η Τρόικα.

Στη θέση του φίλου θα έπαιρνα ένα τηλεφωνάκι στην Κινοτεχνική και θα τους ρώταγα ευθέως:
Μάγκες άμα το ψωνίσω από αλλού, εσείς θα είστε κορόιδα enough για να πληρώσετε για κάτι που δεν έχετε σχέση;

Λίγο προσοχή όταν παίρνουμε φόρα παίδες.

Reaction score
0

Κάτι τέτοια post βλέπω και λέω από μέσα μου.... τελικά καλά μας κάνει το ΔΝΤ και η Τρόικα.
Για να καταλάβω απλά, με ποιανού το μέρος είσαι? Με τον "Γιάννη" ή με το "θεριό"?

Στη θέση του φίλου θα έπαιρνα ένα τηλεφωνάκι στην Κινοτεχνική και θα τους ρώταγα ευθέως:
Μάγκες άμα το ψωνίσω από αλλού, εσείς θα είστε κορόιδα enough για να πληρώσετε για κάτι που δεν έχετε σχέση;
Θα το κάνω απλά κ μόνο για να βολιδοσκοπήσω αντιδράσεις...
Πάντως αυτό που έχει σημασία είναι τι λέει το εργοστάσιο κ όχι ο αντιπρόσωπος. Η ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ έχει άμεση σχέση με όλα τα προϊόντα DENON στην Ελλάδα, καθώς δεν είναι αντιπρόσωπος μόνο ως προς την πώληση, αλλά και ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος για το σέρβις στην Ελλάδα (αν βέβαια ισχύει αυτό και δεν στέλνει τις συσκευές στο εργοστάσιο για επισκευή). Διαφορετικά με το σκεπτικό ότι οι εδώ αντιπρόσωποι δεν καλύπτουν με εγγύηση ότι δεν έχουν φέρει οι ίδιοι στην Ελλάδα, τότε κανείς μας δεν θα μπορούσε να αγοράσει οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (φωτογραφική, κάμερα, κλπ) σε κάποιο ταξίδι του στο εξωτερικό ή στα DUTY FREE εντός των αεροδρομίων...

Reaction score
0

μια παγιδα ειναι να το αγορασεις πολυ πιο φθηνα
Στην Ελλάδα έχουμε παντελή έλλειψη καταναλωτικής παιδείας... και αυτό εκμεταλλεύονται οι πωλητές.
Αν προσέξεις, για τον 2311 που μιλάμε (αλλά και τα περισσότερα προϊόντα), όλοι οι έμποροι στην Ελλάδα τον πουλάνε στη λεγόμενη RRP (Recommended Retail Price) ή MSRP (Manufacturer's Suggested Retail Price), δηλαδή πουλώντας στο μέγιστο κέρδος γι' αυτούς χωρίς να σου κάνουν καμία έκπτωση, ή άντε μετά από λίγα παζάρια να σου κόψουν 30 ευρώ για τις εντυπώσεις.
Κάθε σεβόμενος (τον εαυτό του) έμπορος όμως παίζει με το κέρδος που του αφήνει η εταιρεία. Έτσι μπορεί μειώνοντας μεν τις τελικές τιμές, να επιτύχει μεγαλύτερο τζίρο από τις μεγαλύτερες ποσότητες που θα πουλήσει. Στο εξωτερικό, η πολιτική αυτή ακολουθείται κατά κόρον. Εδώ κοιτάνε πόσα περισσότερα θα βγάλουν στο κομμάτι.

ΥΓ: Δεν είμαι οικονομικός, και σίγουρα κάποιος ειδικός θα μπορούσε να το εξηγήσει πολύ καλύτερα. Απλά εγώ έδωσα την γενική ιδέα.

Reaction score
6

Σε κάθε περίπτωση δεν ισχύει το "δεν είσαι μαζί μου είσαι εναντίον μου" :126:

Ξαναδές λίγο τι έγραψες. Μίλησες για υποχρεώσεις. Υπόχρεος σύμφωνα με το νόμο είναι ο πωλητής. Έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές και πάντα καταλήγει εκεί.

Ισχύει το ίδιο και για τα Duty Free.

Η πολιτική μιας αντιπροσωπείας καθορίζεται από τη συμφωνία που έχει με το εργοστάσιο.
Στη θέση σου θα έκανα οπωσδήποτε τηλέφωνο στην Κινοτεχνική. Για να μην τραβάς τα μαλιά σου μετά.

Reaction score
6

Στην Ελλάδα έχουμε παντελή έλλειψη καταναλωτικής παιδείας... και αυτό εκμεταλλεύονται οι πωλητές.
Αν προσέξεις, για τον 2311 που μιλάμε (αλλά και τα περισσότερα προϊόντα), όλοι οι έμποροι στην Ελλάδα τον πουλάνε στη λεγόμενη RRP (Recommended Retail Price) ή MSRP (Manufacturer's Suggested Retail Price), δηλαδή πουλώντας στο μέγιστο κέρδος γι' αυτούς χωρίς να σου κάνουν καμία έκπτωση, ή άντε μετά από λίγα παζάρια να σου κόψουν 30 ευρώ για τις εντυπώσεις.
Κάθε σεβόμενος (τον εαυτό του) έμπορος όμως παίζει με το κέρδος που του αφήνει η εταιρεία. Έτσι μπορεί μειώνοντας μεν τις τελικές τιμές, να επιτύχει μεγαλύτερο τζίρο από τις μεγαλύτερες ποσότητες που θα πουλήσει. Στο εξωτερικό, η πολιτική αυτή ακολουθείται κατά κόρον. Εδώ κοιτάνε πόσα περισσότερα θα βγάλουν στο κομμάτι.

ΥΓ: Δεν είμαι οικονομικός, και σίγουρα κάποιος ειδικός θα μπορούσε να το εξηγήσει πολύ καλύτερα. Απλά εγώ έδωσα την γενική ιδέα.
Δηλαδή όλοι οι έμποροι στην Ελλάδα πουλάνε στην ίδια τιμή; Ενδιαφέρον. Έτσι θα έπρεπε να γίνεται, όπως με τα τσιγάρα, αλλά βλέπεις εδώ λειτουργεί ελεύθερα ο ανταγωνισμός.

Ξανδέστα αυτά που γράφεις. Τα έχεις μπλέξει λίγο.

Και κάνε οπωσδήποτε τηλέφωνο στην Κινοτεχνικη.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Ζω στην Ιταλία και έχω φέρει αρκετές φορές μηχανήματα εδώ και τα έχω δώσει σε Ιταλούς!Ολοι με ρωτάνε για την εγγύηση και κανένας ποτέ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με την αντιπροσωπεία!Είναι δεδομένο εδώ πέρα οτι ισχύει η εγγύηση!Και όταν αγοράσω κάτι από εδώ πάντα μου λένε κύριε η Ελλάδα είναι στην ευρωπαική ένωση;;;Ναι λέω....οπότε δεν θα έχετε και πρόβλημα πηγαίνοντας εκεί!Εκτός και αν άλλαξε κάτι και γυρίσαμε στις δραχμές και βγήκαμε και από την ευρώπη και ακόμα δεν έχουν φτάσει τα νέα προς τα εδώ!

Reaction score
0

Δηλαδή όλοι οι έμποροι στην Ελλάδα πουλάνε στην ίδια τιμή; Ενδιαφέρον. Έτσι θα έπρεπε να γίνεται, όπως με τα τσιγάρα, αλλά βλέπεις εδώ λειτουργεί ελεύθερα ο ανταγωνισμός.

Ξανδέστα αυτά που γράφεις. Τα έχεις μπλέξει λίγο.

Και κάνε οπωσδήποτε τηλέφωνο στην Κινοτεχνικη.
Από μια απλή έρευνα που έκανα, όλοι παίζουν σε τιμές από 520-550 ευρώ. Αυτό είναι ανταγωνισμός??? Ας γελάσω τότε...

Η πιο απλή απόδειξη είναι το skroutz. Αν και περιορίζεται μόνο σε ηλεκτρονικά καταστήματα, σου βγάζει την ίδια τιμή σε όλα. Στην Αγγλία και τη Γερμανία γιατί δεν συμβαίνει αυτό? Βάλε στο idealo.co.uk και στο idealo.de, να δεις ποικιλία στις τιμές μόνο για τα ηλεκτρονικά καταστήματα.
Στην Ελλάδα μόλις κάποιο από τα καταστήματα κατεβάσει την τιμή 50 ευρώ, τρέχουν όλοι και βάζουν την ίδια. Και αν κάποιος πάει και παίξει με μεγάλη διαφορά, ξέρουμε όλοι τι γίνεται...: Τον παίρνουν τηλέφωνο, και του λένε φίλε μας χαλάς την πιάτσα, για να μην πω ότι σε περιπτώσεις μπορεί να προχωρήσουνε και σε άλλα μέτρα... αλλά δεν θέλω να το χοντρύνω.
Είπαμε ζούμε στη χώρα που όλοι θέλουν να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα.

Reaction score
539

ΦΥΣΙΚΑ και ισχύει η εγγύηση κατασκευαστή εντός Ελλάδος για αγορές από Ε.Ε, εφόσον ο κατασκευαστής έχει δηλώσει ότι η εγγύησή του είναι INTERNATIONAL.
Αν ο έλληνας αντιπρόσωπος δεν έχει ενημερωθεί για την ισχύουσα νομοθεσία, ή απλά προσπαθεί να το παίξει έξυπνος, τότε μια επικοινωνία με τη μαμά εταιρία θα του λύσει κάθε απορία.

Reaction score
0

Σε κάθε περίπτωση δεν ισχύει το "δεν είσαι μαζί μου είσαι εναντίον μου" :126:
Δεν το είπα με δηκτική διάθεση, απλά επειδή η τοποθέτησή σου ήταν λίγο διφορούμενη, δεν μπορούσα να καταλάβω προς ποιά πλευρά έκλινες. Δικαίωμα του καθενός να έχει την άποψή του και εδώ απλώς συζητάμε.

Ξαναδές λίγο τι έγραψες. Μίλησες για υποχρεώσεις. Υπόχρεος σύμφωνα με το νόμο είναι ο πωλητής. Έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές και πάντα καταλήγει εκεί.
Ο πωλητής έχει μόνο υποχρέωση ως προς την αντικατάσταση του μη λειτουργικού προϊόντος ή την αποζημίωση. Δεν έχει καμία σχέση με το σέρβις. Μπορεί απλά μερικές φορές να κάνει τον διακομιστή μεταξύ πελάτη και αντιπροσωπείας. Εμένα, πριν κάτι μήνες μου χάλασε μια εσπρεσσιέρα εντός εγγύησης. Πήγα στο κατάστημα που την αγόρασα και μου είπε πρέπει να την πάω στα εξουσιοδοτημένα σέρβις. Την πήγα (ήταν κάποιος συμβεβλημένος επισκευαστής με την αντιπροσωπεία) και μου είπε ότι ήταν μη επισκευάσιμη. Μου έδωσε την συσκευή και μία βεβαίωση για την αντικατάσταση της και ξαναπήγα στο κατάστημα που την αγόρασα για να μου δώσει καινούρια. Επειδή το μοντέλο είχε πλέον σταματήσει, και ούτε υπήρχε κάποιο σε στοκ στην αντιπροσωπεία, μου είπαν απλά ότι μπορώ να αγοράσω κάτι άλλο με τα χρήματα που άξιζε η χαλασμένη εσπρεσσιέρα. Αυτή είναι η υποχρέωση του πωλητή. Μην μπερδεύεσαι που μερικές φορές ο πωλητής τυγχάνει να είναι και αντιπρόσωπος.

Ισχύει το ίδιο και για τα Duty Free.
Δηλαδή κάτι που αγόρασα από εκεί, θα πρέπει να απευθυνθώ εκεί για την εγγύηση??? Δεν Νομίζω Τάκη!!!

Η πολιτική μιας αντιπροσωπείας καθορίζεται από τη συμφωνία που έχει με το εργοστάσιο.
Στη θέση σου θα έκανα οπωσδήποτε τηλέφωνο στην Κινοτεχνική. Για να μην τραβάς τα μαλιά σου μετά.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, και αυτό έλεγα από την αρχή!!! Το κακό είναι όμως ότι υπάρχει περίπτωση οι εδώ αντιπρόσωποι να μην είναι ειλικρινείς για το είδος της συμφωνίας που έχουν με το εργοστάσιο, και να σου παρουσιάσουν προφάσεις για να μην σε εξυπηρετήσουν. Γι αυτό είπα ότι για να είμαι σίγουρος, θα επικοινωνήσω με τον κατασκευαστή, ο οποίος δεν έχει κάποιο λόγο να μου αποκρύψει το είδος εξυπηρέτησης που είναι συμφωνημένο με τον εδώ αντιπρόσωπο!!!

Reaction score
0

Φιλε εισαι πολυ λαθος ειδικα στο οτι δεν εχουν καμια σχεση με κατι που πουληθηκε εκτος ελλαδας.

Η εγγυηση που μετραει ειναι του κατασκευαστη και οχι του κατα τοπους αντιπροσωπου που μπορει να δινει εξτρα απο του κατασκευαστει ή να σου κανει δωρεαν serivce κτλ

Οταν εχω νομιμος αγορασει ενα προιον και μπορω να το αποδειξω , δηλαδη εχω αποδειξη αγορας μπαινω στο www.κατασκευαστης.com και με ρωταει που μενω για να μου υποδειξει τον πιο κοντινο μου αντιπροσωπο του.
Γιατι αφενος δεν περιμενει οτι ολοι οσοι αγοραζουν mazda θα μενουν γυρω απο το εργοστασιο και αφετερου εφυγα απο την αθηνα και πηγα στα Τρικαλα και απο οσο ξερω αυτο ακομα δεν ειναι πινικο αδικιμα ακομα και αν δεν πληρωσεις διοδια για να πας στα Τρικαλα.

Φυσικα στα Τρικαλα που θα παω στον εκει εξουσιοδοτημενο τεχνικο του εδω(Ελλαδας) αντιπροσωπου με τπ σκεπτικο σου θα πρεπει να μου πει "ρε φιλε βαλτον στον @@@ σου γιατι εγω δεν εχω καμια σχεση με αυτον τον ενισχυτη"
οπως αυτο οπως και ενα παιδακι μπορει να καταλαβει ειναι λιγο πολυ μεγαλη @@@@@

Ετσι φιλε μου αντι για Αθηνα Τρικαλα , εγω την κανω για UK ή Ιταλια και παιρνω μαζι μου ως ευρωπαιος πολιτης και την οικοσκευη μου στην οποια εκτος απο το μπλεντερακι εχω και εναν Denon , ακομα και ενα αυτοκινητο και ενα μηχανακι.
Γιατι οταν ο εδω αντιπροσωπος καλυψει στα πλαισια της εγγυησης ενα προιον τον αποζημειωνει το εργοστασιο και για το υλικο και για την εργασια .

Ισως θα πρεπει να μαθεις για την ευρωπαικη εγγυηση , για το ευρωπαικο δικαιο και την διαφορα μεταξυ κατασκευαστη και αντιπρωσοπου. Εκτος και αν νομιζεις οτι φτιαχνουν dennon στην Ελλαδα σε κανενα υπογειο , οποτε τοτε σιγουρα δεν εχει καμια σχεση.

Οσο για το ΔΝΤ εφεντζιδικη ατακα χωρις καμια ουσια ομως και παραλληλισμό , Ατοπη θα ελεγα σε απλα μαθηματικα.
και οπως σου ειπα πιο πανω ο εδω αντιπροσωπος δεν πληρωνει απο την τσεπη του τιποτα ειναι απλα μεσάζων με προμήθεια.
:444: +1000

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.049
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp