Αγορά DENON AVR από το Internet!

Reaction score
539
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ, αυτό θα έλεγα κι εγώ για σένα :)

Διάβασε πρώτα εσύ τα δικαιώματα του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ εντός ΕΕ και μετά έλα να μου πεις εμένα τί να κάνω.
Ρίξε μια ματιά στο ΦΕΚ που αναφέρω παραπάνω. Δεν είναι τόσο μεγάλο.
Θα καταλάβεις γιατί δεν έχουν κατακλύσει την αγορά κινέζικα τρέχα-γύρευε ηλεκτρονικά πάσης φύσεως.
Η "εξυπνάδα" βλέπω περισσεύει και σε αυτό το φόρουμ.

EDIT: Για το θέμα του service πάντως, αυτό φαίνεται να είναι λίγο θολό και φαίνεται ότι είναι στην κρίση του αντιπροσώπου και της συμφωνίας του με τον κατασκευαστή. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στον πωλητή, καθώς εκεί είναι πλέον πράγματι θέμα εμπορικής συμφωνίας, γι'αυτό και μπορεί κάλλιστα να σε παραπέμπει πάντα στον αντιπρόσωπο αν θέλει.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ, αυτό θα έλεγα κι εγώ για σένα :)

Διάβασε πρώτα εσύ τα δικαιώματα του ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ εντός ΕΕ και μετά έλα να μου πεις εμένα τί να κάνω.
Ρίξε μια ματιά στο ΦΕΚ που αναφέρω παραπάνω. Δεν είναι τόσο μεγάλο.
Θα καταλάβεις γιατί δεν έχουν κατακλύσει την αγορά κινέζικα τρέχα-γύρευε ηλεκτρονικά πάσης φύσεως.
Η "εξυπνάδα" βλέπω περισσεύει και σε αυτό το φόρουμ.

EDIT: Για το θέμα του service πάντως, αυτό φαίνεται να είναι λίγο θολό και φαίνεται ότι είναι στην κρίση του αντιπροσώπου και της συμφωνίας του με τον κατασκευαστή. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στον πωλητή, καθώς εκεί είναι πλέον πράγματι θέμα εμπορικής συμφωνίας, γι'αυτό και μπορεί κάλλιστα να σε παραπέμπει πάντα στον αντιπρόσωπο αν θέλει.
Και ξαναλέω ότι να 'ναι. Λες να σου απάντησα χωρίς να το έχω υπ' όψη μου το ΦΕΚ;

Για πες μας εσύ που διαβάζεις καλύτερα, τι ακριβώς σημαίνει η λέξη προμηθευτής που αναφέρει το ΦΕΚ και ποια η διαφορά του από τον αντιπρόσωπο;

Γι' αυτό για μια ακόμη φορά, τα έχεις μπλέξει. Και για μια ακόμη φορά μην λέτε ό,τι θέλετε.

Reaction score
539
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Για πες μας εσύ που διαβάζεις καλύτερα, τι ακριβώς σημαίνει η λέξη προμηθευτής που αναφέρει το ΦΕΚ και ποια η διαφορά του από τον αντιπρόσωπο;

Γι' αυτό για μια ακόμη φορά, τα έχεις μπλέξει. Και για μια ακόμη φορά μην λέτε ό,τι θέλετε.
Ακριβώς αυτό δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι και εκεί πατάνε οι περισσότεροι εξυπνάκηδες αντιπρόσωποι και πουλάνε φούμαρα.
Προμηθευτής, τουλάχιστον στο context του ΦΕΚ, είναι ο εκάστοτε έμπορος λιανικής (που μπορεί να είναι και αντιπρόσωπος, αποκλειστικός ή μη). Ο αντιπρόσωπος λοιπόν, έχει υποχρέωση να καλύψει την εγγύηση του αγορασμένου εντός Ε.Ε. προϊόντος, στη χώρα κατοικίας του αγοραστή. Αυτό είναι μια υποχρέωση του αντιπροσώπου πέρα από την όποια εμπορική συμφωνία. Όποιος κατασκευαστής δε συμφωνεί με αυτό, τότε πολύ απλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διακινεί τα προϊόντα του εντός ΕΕ. Είναι δικαίωμά του να ορίσει ο ίδιος τη διάρκεια της εγγύησης (αν και σε αυτό νομίζω υπάρχει κάποιο πλαφόν, αλλά δεν είμαι σίγουρος), αλλά είναι υποχρεωμένος αυτός και οι αντιπροσώποι του να την τηρούν στο ακέραιο εντός ΕΕ.
Μου κάνει εντύπωση η 'επίσημη' απάντηση της Κινοτεχνικής που διάβασα παραπάνω. Γνωρίζουν πολύ καλά τί συμβαίνει, αλλά λόγω αποκλειστικής αντιπροσωπείας της DENON μάλλον τους βολεύει να το παίξουν Κινέζοι.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Intern

Ακριβώς αυτό δεν έχουν καταλάβει οι περισσότεροι και εκεί πατάνε οι περισσότεροι εξυπνάκηδες αντιπρόσωποι και πουλάνε φούμαρα.
Προμηθευτής, τουλάχιστον στο context του ΦΕΚ, είναι ο εκάστοτε έμπορος λιανικής (που μπορεί να είναι και αντιπρόσωπος, αποκλειστικός ή μη). Ο αντιπρόσωπος λοιπόν, έχει υποχρέωση να καλύψει την εγγύηση του αγορασμένου εντός Ε.Ε. προϊόντος, στη χώρα κατοικίας του αγοραστή. Αυτό είναι μια υποχρέωση του αντιπροσώπου πέρα από την όποια εμπορική συμφωνία. Όποιος κατασκευαστής δε συμφωνεί με αυτό, τότε πολύ απλά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να διακινεί τα προϊόντα του εντός ΕΕ. Είναι δικαίωμά του να ορίσει ο ίδιος τη διάρκεια της εγγύησης (αν και σε αυτό νομίζω υπάρχει κάποιο πλαφόν, αλλά δεν είμαι σίγουρος), αλλά είναι υποχρεωμένος αυτός και οι αντιπροσώποι του να την τηρούν στο ακέραιο εντός ΕΕ.
Μου κάνει εντύπωση η 'επίσημη' απάντηση της Κινοτεχνικής που διάβασα παραπάνω. Γνωρίζουν πολύ καλά τί συμβαίνει, αλλά λόγω αποκλειστικής αντιπροσωπείας της DENON μάλλον τους βολεύει να το παίξουν Κινέζοι.
Κωλοτούμπα;

Μόνος σου τα λες. Ξεχώρισε λίγο τις έννοιες γιατί μόλις είπες κάτι εντελώς αντίθετο με πριν.

Προμηθευτής λοιπόν και όχι αντιπρόσωπος. Ξανά μανα μην τα μπλέκετε! Και αφήστε τα μπορεί. Δεν υφίστανται νομικά αυτά που λέτε.

Και για να τελειώνουμε θα το πω ωμά. Το τσάμπα πέθανε. Κορόιδα δεν υπάρχουν. Μην περιμένετε να πληρώσει κάποιος έτσι επειδή θέλετε. Το ξεχνάτε αυτό παίδες. :109:

Reaction score
539
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR από

Τί το ανάποδο είπα ρε παιδί; Ότι βγάζουμε τον πωλητή εκτός της κουβέντας; Τον βγάζουμε, ναι. Από την αρχή δε μίλησα για τον πωλητή, μίλησα πάντα για τον αντιπρόσωπο στη χώρα αγοράς. Φυσικά και δεν είναι υποχρεωμένος ο Κωτσόβολος να με καλύψει αν έχω ψωνίσει από Αγγλία. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν κάτι πάθει ο DENON μου στη διάρκεια της εγγύησης, η ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ είναι υποχρεωμένη να καλύψει τα έξοδα.
Όσο για το 'τσάμπα πέθανε', έχω να απαντήσω 'λαμόγια αντιπρόσωποι ελληνάρες, λαμογιές τέλος'.

Πολύ θα ήθελα να ακούσω την απάντηση της DENON στο θέμα.
Έχω πάρει απάντηση της YAMAHA στο παρελθόν για παρόμοιο θέμα, η οποία βέβαια είπε όλα όσα λέω παραπάνω, άσχετα τί έλεγε ο γνωστός έλληνας (τότε) αποκλειστικός αντιπρόσωπος.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά DENON AVR

Τί το ανάποδο είπα ρε παιδί;
Αυτό ακριβώς.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αν κάτι πάθει ο DENON μου στη διάρκεια της εγγύησης, η ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ είναι υποχρεωμένη να καλύψει τα έξοδα.
Όσο για το 'τσάμπα πέθανε', έχω να απαντήσω 'λαμόγια αντιπρόσωποι ελληνάρες, λαμογιές τέλος'.
Το οποίο ισχύει μόνο όταν υπάρχει συμφωνία τέτοια μεταξύ αντιρποσώπου και εργοστασίου.

Επίσης, για να μαθαίνετε και μερικά πράγματα στο πως γίνονται οι δουλειές, όταν πάει κάποιος και απαιτήσει από τον κατασκευαστή να φτιαχτεί π.χ. ο ενισχυτής του στη χώρα που διαμένει, ενώ δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία μεταξύ αντιπροσώπου και κατασκευαστή, τότε ο κατασκευαστης προσπαθεί να λύσει το θέμα μέσω του αντιπροσώπου στη χώρα διαμονής εκείνου που απαιτεί.

Φυσικά, επειδή δεν γνωρίζετε τι γίνεται εκ των έσω, καταλήγετε στο συμπέρασμα ότι ο αντιπρόσωπος έβαλε την ουρά στα σκέλια κλπ. Ενώ η πραγματικότητα είναι εντελώς αντίθετη, δηλαδή ο κατασκευαστής καλύπτει τον αντιπρόσωπο στα έξοδα (δηλαδή βάζει αυτός την ουρά στα σκέλια) και ο αντιπρόσωπος απλά επειδή έχει από πίσω του ένα όνομα που πρέπει να σεβαστεί, χωρίς να σας λέει λεπτομέρειες (έχει και δουλειές να κάνει) αναλαμβάνει το θέμα.

Οπότε καλύτερα να μην βγάζετε συμπεράσματα όταν δεν γνωρίζετε αλλά κυρίως να μην παίρνετε φόρα στηριζόμενοι σε αυτά.

Ελπίζω να έγιναν κατανοητά αυτά που είπα.

Reaction score
539
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά

Το μόνο σημείο διαφωνίας μας είναι το αν ο αντιπρόσωπος είναι υποχρεωμένος -πέρα από κάθε συμφωνία- να με καλύψει ή όχι. Απ'όσο το έχω ψάξει, υποστηρίζω ότι είναι, άσχετα τί συμφωνία υπέγραψε με τον κατασκευαστή πριν από Χ χρόνια. Κι αυτό γιατί μπαίνει η ΕΕ ντ@β@ς στο θέμα της εγγύησης.
Σε κάθε περίπτωση, προτρέπω τον φίλο που ξεκίνησε το θέμα να ζητήσει μια γραπτή επίσημη απάντηση της Κινοτεχνικής, και ίσως πάρει... άλλη απάντηση.
Μακάρι να απαντούσε και η ίδια η Κινοτεχνική σε αυτό το thread δημόσια.

Reaction score
6
Και τζαμπατζής και θέση VIP δεν γίνεται. Από την απέναντι πολυκατοικία, όποιος βολεύεται, έχει καλώς. :109:

Και φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπει στο ίδιο τσουβάλι εκείνος που έχει πληρώσει για μια υπηρεσία με εκείνον που δεν έχει πληρώσει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Και τζαμπατζής και θέση VIP δεν γίνεται. Από την απέναντι πολυκατοικία, όποιος βολεύεται, έχει καλώς. :109:

Και φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μπει στο ίδιο τσουβάλι εκείνος που έχει πληρώσει για μια υπηρεσία με εκείνον που δεν έχει πληρώσει.
Έχεις κάνει τόσα ποστ στο νήμα, και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης αυτών που γράφουν οι υπόλοιποι... δεν εξηγείται αλλιώς. Διαφορετικά έχεις σοβαρό πρόβλημα έκφρασης και χρήσης της ελληνικής γλώσσας. Από την αρχή του νήματος έχεις κάνει ήδη αμέτρητες κωλοτούμπες και εξακολουθείς να συγχέεις πράγματα τα οποία έχουμε ξεκαθαρίσει. Ξεκίνησες να μιλάς για πωλητές, μετά το γύρισες στους αντιπροσώπους, έπειτα συμφώνησες μαζί μου για τους κατασκευαστές, και τέλος ξαναγύρισες στους προμηθευτές, που προφανώς δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη, γιατί μόνος σου μας είπες ότι προμηθευτής είναι ο αντιπρόσωπος. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Θα στο γράψω μία ακόμη φορά μπας και μπορέσεις να το καταλάβεις: Μιλάμε από την αρχή για εγγύηση ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ. Αυτή δεν εξαρτάται από τον αντιπρόσωπο και τις τυχόν συμφωνίες που έχει συνάψει με το εργοστάσιο, γιατί τα έξοδα ανταλλακτικών και εργασίας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι καλύπτονται από το εργοστάσιο. Εκτός και αν το εργοστάσιο αναφέρει ρητά στους όρους εγγύηση κατασκευαστή ότι καλύπτει αυτά τα έξοδα ΜΟΝΟ στη χώρα όπου αγοράστηκε το προϊόν, γεγονός το οποίο μέχρι σήμερα δεν το έχω συναντήσει σε κανένα απολύτως προϊόν/συσκευή που έχω αγοράσει.
Και όσο για την υπηρεσία εξυπηρέτησης την έχω πληρώσει με την αγορά του προϊόντος οπουδήποτε εντός της ΕΕ. Αυτό ορίζουν και οι νόμοι της ΕΕ. Δεν μου χαρίσανε το προϊόν, το ΑΓΟΡΑΣΑ . Και δεν υπάρχουν VIP θέσεις και μη. Υπάρχει μόνο μία θέση. Προφανώς έχεις μείνει κολλημένος σε κάποιες άλλες εποχές και δεν μπορείς να προσαρμοστείς στη σύγχρονη.

Εσύ μονίμως μιλάς για εγγύηση αντιπροσώπου (καμία σχέση με κατασκευαστή) που είναι εντελώς άλλο πράγμα. Όλα όσα λες θα ίσχυαν μόνο για την περίπτωση όμως που συζητούσαμε για εγγύηση αντιπροσώπου. ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ. Και ο αντιπρόσωπος δεν είναι κατασκευαστής, μονίμως τα συγχέεις αυτά τα δύο.

ΥΓ: Ελπίζω να ξεκολλήσεις κάποια στιγμή και να συνειδητοποιήσεις τις ασυναρτησίες που γράφεις.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το Internet!

ΥΓ: Ελπίζω να ξεκολλήσεις κάποια στιγμή και να συνειδητοποιήσεις τις ασυναρτησίες που γράφεις.

Μπράβο, τώρα του έδωσες να καταλάβει...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Έχεις κάνει τόσα ποστ στο νήμα, και τελικά κατέληξα στο συμπέρασμα ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα κατανόησης αυτών που γράφουν οι υπόλοιποι... δεν εξηγείται αλλιώς. Διαφορετικά έχεις σοβαρό πρόβλημα έκφρασης και χρήσης της ελληνικής γλώσσας. Από την αρχή του νήματος έχεις κάνει ήδη αμέτρητες κωλοτούμπες και εξακολουθείς να συγχέεις πράγματα τα οποία έχουμε ξεκαθαρίσει. Ξεκίνησες να μιλάς για πωλητές, μετά το γύρισες στους αντιπροσώπους, έπειτα συμφώνησες μαζί μου για τους κατασκευαστές, και τέλος ξαναγύρισες στους προμηθευτές, που προφανώς δεν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη, γιατί μόνος σου μας είπες ότι προμηθευτής είναι ο αντιπρόσωπος. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Θα στο γράψω μία ακόμη φορά μπας και μπορέσεις να το καταλάβεις: Μιλάμε από την αρχή για εγγύηση ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ. Αυτή δεν εξαρτάται από τον αντιπρόσωπο και τις τυχόν συμφωνίες που έχει συνάψει με το εργοστάσιο, γιατί τα έξοδα ανταλλακτικών και εργασίας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι καλύπτονται από το εργοστάσιο. Εκτός και αν το εργοστάσιο αναφέρει ρητά στους όρους εγγύηση κατασκευαστή ότι καλύπτει αυτά τα έξοδα ΜΟΝΟ στη χώρα όπου αγοράστηκε το προϊόν, γεγονός το οποίο μέχρι σήμερα δεν το έχω συναντήσει σε κανένα απολύτως προϊόν/συσκευή που έχω αγοράσει.
Και όσο για την υπηρεσία εξυπηρέτησης την έχω πληρώσει με την αγορά του προϊόντος οπουδήποτε εντός της ΕΕ. Αυτό ορίζουν και οι νόμοι της ΕΕ. Δεν μου χαρίσανε το προϊόν, το ΑΓΟΡΑΣΑ . Και δεν υπάρχουν VIP θέσεις και μη. Υπάρχει μόνο μία θέση. Προφανώς έχεις μείνει κολλημένος σε κάποιες άλλες εποχές και δεν μπορείς να προσαρμοστείς στη σύγχρονη.

Εσύ μονίμως μιλάς για εγγύηση αντιπροσώπου (καμία σχέση με κατασκευαστή) που είναι εντελώς άλλο πράγμα. Όλα όσα λες θα ίσχυαν μόνο για την περίπτωση όμως που συζητούσαμε για εγγύηση αντιπροσώπου. ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ. Και ο αντιπρόσωπος δεν είναι κατασκευαστής, μονίμως τα συγχέεις αυτά τα δύο.

Άστο μεγάλε, το έκαψες. Εγγύηση δεν πρόκειται να πάρεις από την αντιπροσωπεία όσο και να προσπαθείς. Απλά το ξεχνάς.

Ας πρόσεχες.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Άστο μεγάλε, το έκαψες. Εγγύηση δεν πρόκειται να πάρεις από την αντιπροσωπεία όσο και να προσπαθείς. Απλά το ξεχνάς.

Ας πρόσεχες.
Είδες που είσαι εκτός θέματος πάλι?

Εγώ δεν ζήτησα να πάρω εγγύηση από τον αντιπρόσωπο για κάτι που δεν πήρα από αυτόν. Εμένα με νοιάζει ποιος και εάν καλύπτει την εγγύηση του κατασκευαστή εντός Ελλάδος. Αν μου πει η DENON (και όχι η ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ) ότι για προϊόντα που αγοράστηκαν εκτός Ελλάδος, δεν καλύπτει τα έξοδα επισκευής ή αντικατάστασης εντός εγγύησης στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της στην Ελλάδα (που τυγχάνει να είναι και αντιπρόσωπος) και θα πρέπει να τα στείλω στο εργοστάσιό της, κανένα πρόβλημα. Αν μου πει όμως ότι καλύπτεται η εγγύηση κανονικά και από τον εδώ εξουσιοδοτημένο επισκευαστή (γιατί αυτό πλέον αποτελεί για μένα η ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ), τότε ποσώς με ενδιαφέρει τι λέει ο εδώ αντιπρόσωπος/επισκευαστής.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Είδες που είσαι εκτός θέματος πάλι?

Εγώ δεν ζήτησα να πάρω εγγύηση από τον αντιπρόσωπο για κάτι που δεν πήρα από αυτόν. Εμένα με νοιάζει ποιος και εάν καλύπτει την εγγύηση του κατασκευαστή εντός Ελλάδος. Αν μου πει η DENON (και όχι η ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ) ότι για προϊόντα που αγοράστηκαν εκτός Ελλάδος, δεν καλύπτει τα έξοδα επισκευής ή αντικατάστασης εντός εγγύησης στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή της στην Ελλάδα (που τυγχάνει να είναι και αντιπρόσωπος) και θα πρέπει να τα στείλω στο εργοστάσιό της, κανένα πρόβλημα. Αν μου πει όμως ότι καλύπτεται η εγγύηση κανονικά και από τον εδώ εξουσιοδοτημένο επισκευαστή (γιατί αυτό πλέον αποτελεί για μένα η ΚΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ), τότε ποσώς με ενδιαφέρει τι λέει ο εδώ αντιπρόσωπος/επισκευαστής.
Άσε να αποφασίσει άλλος για το ποιος είναι εκτός θέματος μεσιέ. Ήδη υπάρχει απάντηση από το τηλεφώνημα στην Κινοτεχνική.
Μην επαναλαμβάνεσαι, γίνεσαι κουραστικός.

Και εγγύηση δεν έχεις. Και άμα σου αρέσει.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Άσε να αποφασίσει άλλος για το ποιος είναι εκτός θέματος μεσιέ. Ήδη υπάρχει απάντηση από το τηλεφώνημα στην Κινοτεχνική.
Μην επαναλαμβάνεσαι, γίνεσαι κουραστικός.

Και εγγύηση δεν έχεις. Και άμα σου αρέσει.
ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ. ΤΕΛΟΣ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Αγορά DENON AVR από το Internet!

Εντάξει τώρα?

Ρε παιδιά, ο σκοπός είναι ο ίδιος,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το Internet!

ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ. ΤΕΛΟΣ.
Όχι, εμένα τα μηχανήματά μου έχουν εγγύηση γιατί τα προσέχω αυτά τα πράγματα.

Δεν αφήνω κανέναν παρα-έμπορα να με δουλέψει ψιλό γαζί και να κερδοσκοπεί εις βάρος μου τάζοντάς μου καλύτερη τιμή ενώ δεν μπορεί να με καλύψει στην εγγύηση.

Έχω και παράδειγμα τέτοιων εμπόρων που τους αφαιρέθηκε το δικαίωμα να πουλάνε συγκεκριμένη μάρκα προιόντων αλλά ας μην το πω. Μπορεί να κλαίνε οι ιδιοκτήτες τους.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το Intern

Έχω και παράδειγμα τέτοιων εμπόρων που τους αφαιρέθηκε το δικαίωμα να πουλάνε συγκεκριμένη μάρκα προιόντων αλλά ας μην το πω. Μπορεί να κλαίνε οι ιδιοκτήτες τους.

Mπορεί να κλάψουν μερικοί, αλλά ας μην κλάψουν κι άλλοι .
Δώσε!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά DENON AVR από το In

Mπορεί να κλάψουν μερικοί, αλλά ας μην κλάψουν κι άλλοι .
Δώσε!
Πρόκειται για κάποιους dealers του εξωτερικού που πουλούσανε Bryston σε χαμηλότερη τιμή αλλά με τη συμφωνία να μην παρέχεται η εγγύηση των 20 ετών.
Η Bryston τους απέκλεισε από dealers γιατί ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρει zero tollerance επί λέξει στο mail που μας έστειλε.

Τα ονόματα τα έχω στο γραφείο. Από Τρίτη μπορώ να τα δώσω.

Το όλο θέμα παιδιά είναι να καταλάβετε ότι πρέπει να ζητάτε εγγύηση και τα δικαιώματά σας από εκεί που αγοράσατε κάτι. Τα υπόλοιπα βρίσκουν το δρόμο τους.

Reaction score
0

Να προσθέσω επίσης ότι τα Sevenoaks http://store.sevenoakssoundandvision.co.uk/products/category/1765.0.4.3.58511.0.0.0.0?current_per_page=8&current_sortby=name&per_pager=8&sort_selection=name που έχω παραθέσει αναφέρονται και στους επίσημους Retailers στην επίσημη ιστοσελίδα της Denon UK http://denon.co.uk/UK/Retailers/Pages/DealerListing.aspx?type=ANNIVERSARYDEALER, οπότε δεν τίθεται καν θέμα εγγύησης.
Αυτό δεν είναι παραεμπόριο. Η Sevenoaks πχ είναι αλυσίδα καταστημάτων. Πως μπορεί και πουλάει στη μισή τιμή στην Αγγλία? Μήπως γιατί εδώ υπάρχουν λαμόγια που δεν αφήνουν να πέσουν οι τιμές?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Αυτό δεν είναι παραεμπόριο. Η Sevenoaks πχ είναι αλυσίδα καταστημάτων. Πως μπορεί και πουλάει στη μισή τιμή στην Αγγλία? Μήπως γιατί εδώ υπάρχουν λαμόγια που δεν αφήνουν να πέσουν οι τιμές?

Δεν σ εμποδίζει κανείς ν αγοράσεις απο κεί.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp