Αγορα βινυλιων εκτος Ευρωπης, μεσω Discogs

Μηνύματα
3
Reaction score
2
Καλησπέρα σε όλους. Θέλω οι ειδικοί να με συμβουλεύσετε. Εχω δει 5-6 δίσκους καινουριους σφραγισμένους που θέλω να αγοράσω από Αμερική μέσω discogs. Αυτό που σκέφτομαι είναι να τους κάνω αγορά εγώ και να βάλω διεύθυνση παράδοσης το σπίτι του φίλου μου στην Αμερική. Και μετέπειτα να μου τους στείλει ο ίδιος με απλό ταχυδρομείο. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος για εκτελωνισμό; Υπάρχει κάποια λύση εναλλακτικά;
 

Μηνύματα
763
Reaction score
962
Δεν υπάρχει περίπτωση να γλυτώσεις το τελωνείο φίλε μου,θα τα περάσουν κ θα πληρωσεις.Ακομα κ με απλό ταχυδρομείο να στο στείλει ο φίλος σου,μην ταλαιπωριεσαι άδικα .
 


Μηνύματα
833
Reaction score
776
Υπάρχει τρόπος να έρθουν οι δίσκοι από Αμερική χωρίς τελωνείο . Υπάρχουν υπηρεσίες που αναλαμβάνουν την αποθήκευση , αποστολή και το πέρασμα από το τελωνείο .

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες καθώς καμμία σχέση δέν έχω με κάποια από αυτές , απλά σε συζητήσεις με φίλους και γνωστούς , υπήρξαν κάποιοι τολμηροί που τα κατάφεραν.

Με ψάξιμο στο internet μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες.
 






sony fan

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
227
Reaction score
77
παλιοτερα αγοραζαμε δισκους η αλλα προιντα απο παντου χωρις θεματα. τωρα ακομα και για φτηνες αγορες απο ebay δεν γλιτωνεις το τελωνειο. ξερεις καποιος τι αλλαξε?
 






Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.603
Μηνύματα
2.865.607
Members
37.934
Νεότερο μέλος
corfu11
Top