Αδέσποτος φίλος

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Αδέσποτος φίλος.

Αναλόγως πως το εννοείς.
Υπάρχουν και μεγαλύτερα.

(η φωτογραφία είναι από το internet)
Είχαμε έναν τέτοιο κούκλο στο καταφύγιο, μας τον είχαν παρατήσει γιατί παραμεγάλωσε (λες και αυτό δεν ήταν γνωστό εξαρχής για σκυλί συγκεκριμενης ράτσας) :141:... τον Ιβάν ή Ντρούλη - από το "χοντρούλη", μια και η κεφάλα του μαζί με το μαλλί ήταν ίσα με το ταψί που κάνουμε τις πίτες. Στάθηκε αδύνατον να υιοθετηθεί λόγω μεγέθους, αν και ήταν νεαρός και καθαρόαιμος, και σύντομα πέθανε, χωρίς παθολογικά προβλήματα, από μελαγχολία, περιμένοντας το αφεντικό του να γυρίσει να τον πάρει :122: Πολύ το θυμάμαι το καημενάκι...

Reaction score
5

+1 στη Maria και τον John για τα κόκαλα από αρνί και κοτόπουλο ...
Προς στιγμήν το σκυλί το χαίρεται αλλά μετά ταλαιπωρείται αφού γίνονται ''ξυράφια'' κάνοντάς του πληγές στα έντερα....
Καλύτερα μεγάλα που απασχολείται κιόλας για ώρα (το αφήνει, το ξαναπιάνει κλπ) και καλύτερα όχι ωμά για το φόβο του εχινόκοκκου περισσότερο
Απ τις ελάχιστες ασθένειες μαζί με τη λύσσα που μπορεί να δώσει ο σκύλος στον άνθρωπο....
Και μην ξεχνάμε εμβόλια αλλά και απαραίτητα αποπαρασιτικά
Το καλοκαίρι ειδικά προσοχή με τις σκνίπες που μπορούν να μεταφέρουν το καλαζάρ
Νομίζω ο κτηνίατρος θα δώσει καλύτερα ένα γενικό πλάνο με τα sos....

(σ.σ. καλοπερνάει η σκυλίτσα με αφεντικό τον Μιχάλη - άρτος και θεάματα, η καλύτερή της)

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.692
Δηλαδή στο FDA δεν ξέρουν τι τους γίνεται, ε?

Σαν να μην τα έβαλα τα links...

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Αδέσποτος φίλος.

Όχι βέβαια και ευχαριστούμε για τα λινκ....
Εγώ απάντησα απλά στα πλαίσια μιας μη εξιδανικευμένης κατάστασης ή όπως είπε κι η Maria ''ποιος δεν έχει δώσει κόκαλο στο σκύλο του''
Έχουν δει αρκετά τα μάτια μου και διαβεβαιώνω οτι υπάρχει σκυλίσια ζωή και ''ζωή''....

Reaction score
29.670

(η φωτογραφία είναι από το internet)
Είχαμε έναν τέτοιο κούκλο στο καταφύγιο, μας τον είχαν παρατήσει γιατί παραμεγάλωσε (λες και αυτό δεν ήταν γνωστό εξαρχής για σκυλί συγκεκριμενης ράτσας) :141:... τον Ιβάν ή Ντρούλη - από το "χοντρούλη", μια και η κεφάλα του μαζί με το μαλλί ήταν ίσα με το ταψί που κάνουμε τις πίτες. Στάθηκε αδύνατον να υιοθετηθεί λόγω μεγέθους, αν και ήταν νεαρός και καθαρόαιμος, και σύντομα πέθανε, χωρίς παθολογικά προβλήματα, από μελαγχολία, περιμένοντας το αφεντικό του να γυρίσει να τον πάρει :122: Πολύ το θυμάμαι το καημενάκι...
Μαρία μου αν στήσω και εγω τον δικό μου τον μεγάλο , τόσος και μεγαλύτερος θα δείχνει.
Κλασικό τρυκ για να δείχνουν μεγάλοι οι σκύλοι.
Αν στήσω ,δε , την άννα , πίσω απο τον μπορις σε τέτοια απόσταση , ΄/όπως στην φωτό αυτή , ο μπορις θα δείχνει γίγαντας. Την ξέρω την φωτό , απο το ovcharka kavskaya ,..... κάτι site.
Τώρα όσον αφορά στον χοντρούλη ειλικρινά πολύ λυπάμαι που πήγε απο μελαγχολία ο σκυλάκος.
Είναι αρκετά ευαίσθητα σκυλιά , οσο αφορά στην ψυχολογία τους. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες , με την προϋπόθεση οτι δεν θα τα μεγαλώσεις ως φονιάδες, και γενικά είναι καλά ζωάκια και αγαπησιάρικα.Μπορεί να τρομάζουν κόσμο με το μέγεθός τους και το γαύγισμά τους , αλλά είναι ψυχούλες, ιδίως στο αφεντικό τους και στον στενό περίγυρό του.
Τα δικά μου δε ,είναι ιδιαίτερα τρυφερά και σε μένα αλλά και στην άννα.
Απλά όταν θέλουν να χαριεντιστούν και δεν είσαι προετοιμασμένος , ε, κάπου μπορεί να σε σπρώξουν λίγο παραπάνω. Αυτό μόνο.Κατά τα άλλα είναι εξαίρετοι σκύλοι και φύλακες.

Reaction score
29.670

Γιατί ρε συ δημήτρη? μόνο αυτοί ξέρουν απο σκυλιά και κανείς άλλος?
Ο φίλος και κολητός Βασίλης Καραζουρνιάς , είναι εκτροφέας καυκάσου απο το 95 .
Εχει κάνει καμιά 30αριά γέννες , με δικά του σκυλιά .Δλδ αυτός δεν δικαιούται να εχει άποψη?
Εγω εχω μεγαλώσει τα 2 δικά μου και τα 10 κουτάβια τους. Το ενα μάλλιστα μου έμεινε , και το εχω ακόμα. Δλδ εγω δεν μπορώ να εχω άποψη? μόνο οι αμερικλάνοι στο fda?
Δεν υπάρχουν αυτά που λένε οι τύποι.Τουλάχιστον σε ολον τον κόσμο , που ασχολείται με σκυλιά , και δεν τα εχει μόνο ως ροποτ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.712

Εγώ πάντως της δίνω κακολάκια γιατί την βλέπω πόσο τα απολαμβάνει.
Δεν της δίνω από αρνί διότι δεν παίρνω τακτικά και από κοτόπουλο της δίνω τα μαλακά.
Κατά τα άλλα τρώει τα πάντα.
Μακαρόνια, ρύζι, φασολάδα, κροκέτες, γάλα, ψωμί.
Το κακό είναι ότι είναι πολύ παιχνιδιάρα ειδικά με την κουκίδα από τo Laser που το κυνηγάει σαν τρελλή και είναι ικανή να ορμήξει οπουδήποτε για να το πιάσει.
Είναι ήσυχη και της αρέσει να βλέπει ταινίες.

Υ.Γ. Τα καυκάσια έχουν ένα γαύγισμα ψαρωτικό, το ακούς και τρομάζεις.
Το γρύλισμα τους έχει ένα μπάσο τρομερό.
:137: :137:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.692
Re: Απάντηση: Re: Αδέσποτος φίλος.

Γιατί ρε συ δημήτρη? μόνο αυτοί ξέρουν απο σκυλιά και κανείς άλλος?
Ο φίλος και κολητός Βασίλης Καραζουρνιάς , είναι εκτροφέας καυκάσου απο το 95 .
Εχει κάνει καμιά 30αριά γέννες , με δικά του σκυλιά .Δλδ αυτός δεν δικαιούται να εχει άποψη?
Εγω εχω μεγαλώσει τα 2 δικά μου και τα 10 κουτάβια τους. Το ενα μάλλιστα μου έμεινε , και το εχω ακόμα. Δλδ εγω δεν μπορώ να εχω άποψη? μόνο οι αμερικλάνοι στο fda?
Δεν υπάρχουν αυτά που λένε οι τύποι.Τουλάχιστον σε ολον τον κόσμο , που ασχολείται με σκυλιά , και δεν τα εχει μόνο ως ροποτ.

FDA*: Μετά από έρευνα και παρατηρήσεις κτηνιάτρων στις ΗΠΑ γιά 30-40 χρόνια, προτείνουμε να μην ταϊζετε κόκκαλα στους σκύλους σας. Και γιατί ο κίνδυνος γιά τραυματισμό ή και θάνατο είναι υψηλός, και γιατί τα κόκκαλα δεν έχουν θρεπτική αξία ούτε κάνουν καλό στα δόντια.

Μάρκου: Δηλαδή ο μαστρο-Βασίλης κι εγώ δεν ξέρουμε? Τ' Αμερικανάκια είναι χαζά και έχουν τα σκυλιά ροπότ[sic]! :142:

* Food and Drug Administration.
Τρομερά διστακτικός να προτείνει ή και να επιτρέψει οτιδήποτε οργανισμός, ο οποίος διαχειρίζεται τα τρόφιμα και τα φάρμακα στις ΗΠΑ.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αδέσποτος φίλος.

Βρε σεις, αντί να μαλώνουνε τα σκυλιά για ένα κόκαλο, στο τέλος θα μαλώνουμε εμείς... :142::142::142:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Ούτε κι εγώ συμφωνώ με τα κόκαλα, ούτε οι λύκοι τα τρώνε.

Μακάρι η κοινωνία μας να αντιμετώπιζε τα ζωάκια όπως και ο Μιχάλης. :622:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Ιένας ειν ου Μιχάλς!!!:622:

Τα σκυλάκια αν τρώνε τις κροκέτες τους είναι μιά χαρά .Υπάρχουν και λιχουδιές ειδικά για αυτά.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Ιένας ειν ου Μιχάλς!!!:622:

Τα σκυλάκια αν τρώνε τις κροκέτες τους είναι μιά χαρά .Υπάρχουν και λιχουδιές ειδικά για αυτά.
Συμφωνώ

και υπάρχουν ειδικά κόκαλα για τα δόντια που τους κάνουν και καλό ειδικά όταν περάσουν τα χρόνια.

Reaction score
29.670

Να συμφωνείτε οσο θέλετε . Αλλά κάποιος να πει στον ζίζζικ οτι δεν είναι ο μόνος που έχει σκυλιά .
Εχω σκυλιά απο πριν γενηθεί ο ζιζικ , δεν δέχομαι τέτοιου είδους διασαφηνίσεις .

Εχω μεγαλώσει κάμποσα σκυλιά για να ξέρω πως πρέπει να γίνει.
Σιγά τώρα μην μας πει ο επίτιμος πως να μεγαλώνουμε σκυλιά......:116:

Reaction score
5

''Άραγε πόσες μέρες πρέπει να μείνει εκεί μέχρι να ενδιαφερθούν κλπ κλπ κλπ'' λέει το δακρύβρεχτο ρεπορτάζ με τα συγκινητικά μουσικά χαλάκια και τα λοιπά τριώδια.....
Ας πει κάποιος στο ''ευαίσθητο'' τηλεοπτικό συνεργείο πως υπάρχουν γάντια μιας χρήσεως και ειδικές σακούλες όπως και ειδικά σημεία που μπορούν ν΄αφήσουν το άμοιρο ζώο αλλά και καταφύγια για το άλλο το κακόμοιρο που όπως το βλέπω, παίζει και να ψοφήσει από τη στεναχώρια του (σίγουρα θα έχει μέρες να φάει)....
Ας κουνήσουν λοιπόν και τα δικά τους κουφάρια αν θέλουν να κάνουν κάτι χρήσιμο και για το ζωντανό που έμεινε αλλά και για τη δημόσια υγεία κι ας αφήσουν τα περί αποσύνθεσης και τα μελό....
Συγνώμη για το ύφος αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ....

Last edited by a moderator:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425

το ρεπορταζ να κανουν και...ουτε λογος για τα υπολοιπα,κατι να πουν..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas