bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 52.500
Οπαδός πολλά χρόνια της asics, έχω αλλάξει αρκετά μοντέλα και πάντα ήμουν ευχαριστημένος, τελευταία πήρα τα pulse 12 κυρίως για περπάτημα αλλά και λίγο τρέξιμο.
Το παπούτσι δεν ήταν καλό, περπατάς σαν τη πάπια και στο τρέξιμο δεν αποσβένει τίποτα, κατέστρεψα τα ποδάρια.
Τρέχω σε ένα στάδιο το οποίο έχει σκληρό ταρτάν, το συγκεκριμένο στάδιο το επισκέπτεται πολύς κόσμος, παρατηρώ πως κανένας δεν φοράει asics, θα έλεγα πως το 50% φοράνε adidas και το άλλο μισό Nike.
Πήρα κάποιες γνώμες, κυρίως από αθλητές και ψώνισα τα Nike Air Zoom Pegasus 38.
Nike είχα να ψωνίσω πάνω από 20 χρόνια, δεν μου άρεσαν ποτέ τα αθλητικά της, κυρίως αισθητικά.
Για να μη μακρηγορω, όταν ξανά πήγα για τρέξιμο με τα Pegasus έπαθα σοκ!
Το πάτημα είναι πολύ μαλακό, σταθερό και σίγουρο, καμία σχέση με ότι είχα μέχρι στιγμής.
Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες, τι προτιμάτε, γενικά τη γνώμη σας.
Το παπούτσι δεν ήταν καλό, περπατάς σαν τη πάπια και στο τρέξιμο δεν αποσβένει τίποτα, κατέστρεψα τα ποδάρια.
Τρέχω σε ένα στάδιο το οποίο έχει σκληρό ταρτάν, το συγκεκριμένο στάδιο το επισκέπτεται πολύς κόσμος, παρατηρώ πως κανένας δεν φοράει asics, θα έλεγα πως το 50% φοράνε adidas και το άλλο μισό Nike.
Πήρα κάποιες γνώμες, κυρίως από αθλητές και ψώνισα τα Nike Air Zoom Pegasus 38.
Nike είχα να ψωνίσω πάνω από 20 χρόνια, δεν μου άρεσαν ποτέ τα αθλητικά της, κυρίως αισθητικά.
Για να μη μακρηγορω, όταν ξανά πήγα για τρέξιμο με τα Pegasus έπαθα σοκ!
Το πάτημα είναι πολύ μαλακό, σταθερό και σίγουρο, καμία σχέση με ότι είχα μέχρι στιγμής.
Θα ήθελα να ακούσω εμπειρίες, τι προτιμάτε, γενικά τη γνώμη σας.
Last edited by a moderator: