Αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο.

Reaction score
1.269
Εγω είχα ultraboost. Με το που το φόρεσα έπαθα πραγματικα πλακα!!! Τρομερό παπούτσι. Τώρα πήρα asics gel nimbus 23. Ικανοποιημένος ειμαι μέχρι στιγμής και αρκετά σταθερό. Δεν το έχω πολύ καιρό για να σου πω παραπανω

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.529
Τα nimbus (νομίζω 21) τα είχα και εγώ, πέραν του gel στη φτέρνα και μετατάρσια έχουν και μια πλαστική γέφυρα κάτω από τη καμάρα ώστε να κρατάνε σταθερό το πάτημα.
Στη οικογένεια έχουμε φανατικούς με τα nimbus εδώ και πολλά χρόνια.
Στη θκιάμ περίπτωση που το τρέξιμο δεν είναι βασική ενασχόληση είπα να πάω σε κάτι πιο φθηνό και τη πάτησα...

Reaction score
1.269
Φίλε bretsos τα φτηνά παπούτσια είναι σα τις μπάμιες :p
Πέρα από τη πλάκα όσες φορές και εγώ πήρα κάτι φτηνότερο το μετάνιωσα την επόμενη κιόλας μέρα!!!

Reaction score
6.563
Για τρεξιμο αναφερομαι για 2000χλμ + ετησια.Εμπειριες απο πολλα ατομα γνωστους και αρκετες συζητησεις.
Oλα τα pegasus ειναι κορυφαια απο το ν 33 που εχω παρακολουθησει την πορεια τους ,συνηθως ανα δυο μοντελα κανει μια αλλαγη σοβαρη. 33,34/35,36/37,38
Συνδιαζουν βαρος, αποσβεση,επαναφορα ,αντοχη αυτων των χαραχτηριστικων στα χιλιομετρα ως σολα, αλλα και ως υφασμα!
Θα βρειτε μοντελα αλλων εταιριων που θα εχουν καποιο χαραχτηριστικο εντονοτερο αλλου, και ακομη και εαν το πλησιαζουν θα χανουν στην αντοχη στο χρονο.Θεωρω οτι εχει πετυχει να παραξει τον καλυτερο αφρο...(συνδιαζομενο με αεροσολα)
Επισης σας μεταφερω εμπεριες και απο ατομα με υπερ, υποπρηνισμους αλλα και ουδετερα πατηματα.
Να φερω ενα παραδειγμα στα 2000 μπορει να ειναι καλυτερα απο αλλα των 600 να μην πω καινουργιων.
Το μειονεκτημα ειναι το πυκνο υφασμα που δεν ειναι ιδανικο για τα καλοκαιρια.
Μιλαμε οτι ειναι προπονητικο μοντελο και σε αυτην την κατηγορια αναφερομαι ...

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.529
Επειδή ψάρωσα με το θέμα αερόσολα που δεν φαίνεται που είναι , έκατσα και το έψαξα, οι κερατάδες τη εχουν βάλει στα μετατάρσια
nike-air-zoom-pegasus-38-zoom-air-unit.jpg

Reaction score
22.229
Γκχμ, γκχμ...

Πώς φαίνεται ότι δεν διαβάζεις το θέμα "Ποδήλατο" !
Άστον, είναι καινούριος στη συμμετοχή.
Τι είναι ποδηλάτης ?

Και άφησε το ποδήλατο για το τρέξιμο ? Λάθος μεγάλο. :D

Reaction score
22.229
αδιαβαστος @thva ... 🐒
μπες στο θεμα ποδηλατο ... ο Μπρετσνιεφ ειναι φ α ι ν ο μ ε ν ο !!
Μπαμπιες-ρετσινα απο εκει το ονομα...8-)
Ε, σόρρυ δε ξέρω. Αλλά για τις μπάμιες ξέρω και επικροτώ. Αυτο είναι το σημαντικό χα χα.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.724
οσα χιλιομετρα κανω εγω σε ενα χρονο με το αυτοκινητο....με τα ποδια μες το σπιτι...και στο μπαρ...τα κανει σε μια μερα με το ποδηλατο.. 🐒
Το έχω πάθει και αυτό...
κακουργα...μεγαιρα...και λιγα λεω.... 8-)
μεταφερομαι στο λιβιγκ ρουμ...να το ριξω στο νικκα και τους δισκους... 🐒

spylab

Shalom
Moderator
Reaction score
35.959
Το βασικο προβλημα ειναι οτι στην Ελλαδα δεν εισαγουν διαφορετικο πλατος εστω και σε ορισμενα μοντελα.
Καποιος οπως εγω που εχει μεγαλο κουτουπιε/κουντεπιε πρεπει να παρει μακρυτερα που ειναι λαθος

Κοιτα επισης
main-qimg-a6050bd9949cf2674d3d4b0dd299688a.jpg

Τελος μπορει να μετρησεις το πατημα σου και να φιαξεις πατους που μπαινουν μεσα στα παπουτσια και σε βαθος χρονου προστατευουν τα γονατα .

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
43.724
Η μπεθερα φταίει για όλα να ξερεις
..πραγματι, οι γυναικες φταινε σε μεγαλο βαθμο απο τα μεταξυ τους θεματα ... με θυματα εμας...μη κοιτας που δεν εχω παντρευτει, αλλα με τρυπχια παπουτσια δε με παιρνει καμμια...επιτηδες το κανω .. 🐒

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.413
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim