Ακούμε με τα αυτιά ή με τα μάτια?

G60

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ακούμε με τα αυτιά ή με τα μάτια?

Εδω παιζει ρολο και το μεγεθος της παντοφλας.....μη και δε ταιριαζει με το σαλονι της κυριας.....τι θα πει ο κοσμος....
Ακούστε φάση.
Πριν δυό βδομάδες πήρα τα καινούρια μου ηχεία.
Οπως περιμένω στο δωμάτιο με τα hifi εκθεσιακά κομμάτια για την παραγγελία που είχα κάνει,έρχεται ένα ζευγάρι προς τα μένα και πριν προλάβει να περάσει ο άνθρωπος μέσα απ την είσοδο φωνάζει η κυρία σαν υστερικιά "δε μου αρέσουν αυτά" ......βρε πάμε της λέει το παλληκάρι ήσυχα και διακριτικά, ξανά αυτή "δε μου αρέσουν σου λέω",γυρνάω και την κοιτάω σε μια φάση,το κατάλαβε και έβγαλε το σκασμό.
Ετοιμος ήμουν να της πω,βρε άρρωστη δεν αγοράζεις ηχεία για έπιπλο.
Ειλικρινά η σκέψη της στιγμής ήταν να μην προσβάλω το παλληκάρι.
Σημειωτέον ότι όλα τα ηχεία ήταν δαπέδου και προφανώς η κομπλεξική θα ήθελε τπτ ψείρες να τις εξαφανίσει στα άδυτα του σαλονιού με τα κεντήματα της μάνας της.

Απορία.
Μα είναι τόσο άσχημα τα ηχεία,ΟΛΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ που να ντρέπονται οι "κυρίες" για την ύπαρξή τους στο σαλόνι?

Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα.
Αν με ρωτήσεις όμως πως αγόρασα ηχεία θα σου απαντήσω ευθέως ότι δεν τα άκουσα καθόλου πριν τα πάρω και το τι άγχος είχα μέχρι να τα στήσω και να τα ακούσω δε λέγεται.
Θα μου πεις αφού γνωρίζεις πάνω κάτω τα "διαδικαστικά" γιατί δεν έπραξες κατάλληλα?
1.Στη Βόρειο Ελλάδα δεν έχουμε την πολυτέλεια των "γκέτο" που δημιούργησε ο κλάδος στα μαγαζιά των Αθηνών.
2.Προσπαθώ να ακούω κατά διαστήματα σε εκθέσεις κι από φίλους διάφορα ηχεία για να βγάλω το κατά δυνατόν καλύτερο συμπέρασμα όσο αναφορά τη φιλσοφία του εκάστοτε κατασκεαστή ηχείων κι όχι μεμονωμένων μοντέλλων.
Αυτό συν τα διαφορες κριτικές χρηστών για ένα ηχείο πχ το οποίο έχει αδύνατα μπάσα ,δυνατά πριμα και γλυκά μεσαία μου δημιουργεί μια εικόνα για το αν μου κάνει ή όχι σε γενικές γραμμές.
Από κει και πέρα θεωρώ άσκοπο να τρέχω σαν τον Αλβανό από μαγαζί σε μαγαζί να ακούω ηχεία γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι θα καταλήξω σε ένα ηχείο που στο σπίτι θα παίζει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
Επειτα με ενδιαφέρει η χώρα κατασκευής,να είναι δηλ κατασκευασμένο στην έδρα του κατασκευαστή κι όχι Κινα κλο,,καθώς επίσης τη δυαντότητα του κατασκευαστή να μπορεί να κατασκευάζει ο ίδιος και τα μεγάφωνα αλλά και το γενικότερο φινίρισμα του ηχείου.

Στο δια ταύτα.
Αγόρασα ένα σετ ηχεία όπου ΕΣΚΕΜΕΝΑ γνώριζα για το δήθεν ανύπαρκτο μπάσο του καθώς ναι μεν λάτρης του μπάσου ήθελα κατά κύριο λόγο στερεοφωνική εικόνα,λεπτομέρεια,πριμα και καλά μεσαία.
Τα μπάσα έλεγα ευκολο είναι θα τα βολέψω αργότερα με ένα sub.
Ε αν σου πω ότι το ηχείο και στα μπάσα ξυρίζει τι θα πεις?
Και παίζουν με έναν nad 2x20watt!! τη στιγμή που το μάνουαλ αναφέρει από 30watt ενιχυτή και πάνω!!
Ουτε καν μπορώ να φανταστώ πως θα παίξουν με τον A-S700!.
Σε μεγάλο χώρο ακρόασης όμως είναι σίγουρο ότι δε έπαιζαν έτσι.
Καμια φορά απ το πολύ το ψάξιμο βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.

Reaction score
10
Ειστε καθισμενοι στην αγαπημενη σας θεση ακροασης.

Πισω σας, ειναι 3 γυναικες.

Τις βαζουμε με τη σειρα να πουν μια γλυκια κουβεντα.

Ακουτε και επιλεγετε.

Μετα γυριζετε και τις βλεπετε.

Ποσοι απο σας θα φυγετε με τη κοντη, χοντρη και ασχημη ?

Ο καθε κατασκευαστης βαζει τον ηχο του, τη χροια του στα ηχεια του, γιατι τοσα μπορει να δωσει, γιατι ετσι θελει η ετσι του αρεσει να ακουγονται.
Επισης δινει και τη δικη του σχεδιαστικη αποψη.

Εμεις καλουμαστε να τα ακουσουμε, γιατι αυτος ειναι ο ρολος τους. Οσο μεγαλυτερη ειναι η ακουστικη μας εμπειρια, τοσο πιο πολυ πλησιαζουμε στο υποκειμενικα παντα καλυτερο.

Οπως επισης ποτε δεν πρεπει να θεωρουμε ενα ηχειο κακο επειδη δε αρεσει σε μας.
Σε αλλους αρεσουν οι χοντρουλες, σε αλλους οι λεπτουλες....:137:

Οσο για ντραμς .....ναχα μια Rogers

Reaction score
684
Απάντηση: Re: Ακούμε με τα αυτιά ή με τα μάτια?

Αλλά αν το θες έτσι χοντρά χοντρα αυτή τη στιγμή το θεωρώ ξεφτίλα χαμηλά και εταιρείες όπως ή ΕΤΕ, ΤΤ, ΑΤΕ, ΑΛΦΑ, ΕΥΡΩΒ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΒΑΞ (με δανεια όμως), ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΓΕΚΤΕΡΝΑ, ΙΝΤΚΑ, ΦΟΡΘ καθώς και άλλες ΣΟΒΑΡΑ υποτιμημένες από πολλές απόψεις κρυφές και φανερές.
καλες επιλογες αλλα μην πολυασχολεισαι με ATE και ΔΕΗ... Risky staff....

Reaction score
150
Re: Απάντηση: Re: Ακούμε με τα αυτιά ή με τα μάτια?

καλες επιλογες αλλα μην πολυασχολεισαι με ATE και ΔΕΗ... Risky staff....
Ναι η ΑΤΕ κακώς την έγραψα αλλά η ΔΕΗ μου τα έχει δώσει στο προηγούμενο ράλυ από 14 μέχρι 16 ενώ και πρόσφατα έκανε 13,30 (περίπου) με 16 και προσφέρεται και για Arbitrage όπως ο ΟΠΑΠ (ο χοντρός).

Τώρα βέβαια είμαστε εκτός θέματος και θα φάμε κράξιμο.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Απάντηση: Ακούμε με τα αυτιά ή με τα μάτια?

έτσι όπως τα βλέπω πάντως το ROGERS βγάζει πιο σφιχτό-ελεγχόμενο χαμηλό, ενώ το ΤΑΜΑ είναι σα μπας-ριφλέξ ρε παιδί μου... έχει ουρά, ίσως να πλησιάζει και γραμμή μεταφοράς... άσε τους λοβούς του... χάλια μαύρα...

(μετά μου λες δεν ακούς με τα μάτια...)

τελικά αυτό θα μπορούσε να γίνει και αντικείμενο μελέτης! πως θα πλησιάζεις ήχο ηχείων με φυσικά όργανα! Να κάνεις πχ μια μπάντα να παίζει σα B&W και μια άλλη σα Kef, μια τρίτη σαν ATC και φυσικά μια σαν Sonus Faber, ενώ δε πρέπει να λείψει με τίποτα η μπάντα του Magnepan (εκεί σε θέλω μάστορε χαλαρό...).

Το πρόβλημα βέβαια που θα προκύψει είναι ότι θα χρειάζεσαι άλλους οργανοπαίχτες στη μπάντα για προσομοίωση λαμπάτων ενισχυτικών στο εκάστοτε ηχείο, κι άλλους για τρανζιστοράτη οδήγηση αυτών (και να μη μπώ σε καθαρή τάξη Α και πάθετε εγκεφαλικό..). Με τους ψηφιακούς θα τα έβρισκες σίγουρα μπαστούνια, ενώ με τα καλώδια ρεύματος η μόνη λύση είναι να ποτίζεις με μπύρα τους οργανοπαίχτες μέχρι να έρθουν οι σωστές χροιές...

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Ακούμε με τα αυτιά ή με τα μάτια?

έτσι όπως τα βλέπω πάντως το ROGERS βγάζει πιο σφιχτό-ελεγχόμενο χαμηλό, ενώ το ΤΑΜΑ είναι σα μπας-ριφλέξ ρε παιδί μου... έχει ουρά, ίσως να πλησιάζει και γραμμή μεταφοράς... άσε τους λοβούς του... χάλια μαύρα...

(μετά μου λες δεν ακούς με τα μάτια...)

τελικά αυτό θα μπορούσε να γίνει και αντικείμενο μελέτης! πως θα πλησιάζεις ήχο ηχείων με φυσικά όργανα! Να κάνεις πχ μια μπάντα να παίζει σα B&W και μια άλλη σα Kef, μια τρίτη σαν ATC και φυσικά μια σαν Sonus Faber, ενώ δε πρέπει να λείψει με τίποτα η μπάντα του Magnepan (εκεί σε θέλω μάστορε χαλαρό...).

Το πρόβλημα βέβαια που θα προκύψει είναι ότι θα χρειάζεσαι άλλους οργανοπαίχτες στη μπάντα για προσομοίωση λαμπάτων ενισχυτικών στο εκάστοτε ηχείο, κι άλλους για τρανζιστοράτη οδήγηση αυτών (και να μη μπώ σε καθαρή τάξη Α και πάθετε εγκεφαλικό..). Με τους ψηφιακούς θα τα έβρισκες σίγουρα μπαστούνια, ενώ με τα καλώδια ρεύματος η μόνη λύση είναι να ποτίζεις με μπύρα τους οργανοπαίχτες μέχρι να έρθουν οι σωστές χροιές...
Την ουρα την ακους λογω ντουβέλ και τσιμέι.:142:

Μην ανησυχεις ομως. Με ενα καλο noise gate θα στρωσεις.:142::142:

Κατα τα αλλα, ευχομαι .........................ταχεια αναρρωση.:142:

Reaction score
8

Μια πτώση 3 - 4dB στη μεσαία περιοχή συνήθως αποτελεί συνειδητή σχεδιαστική επιλογή από μέρους του κατασκευαστή, ώστε να απαλύνει τυχόν αντιδράσεις από μέρους κάποιων ενδεχομένων πελατών, που μπορεί να τους ενοχλεί μια ρεαλιστική απόκριση στα μεσαία, ειδικά σε ηχογραφήσεις με χάλκινα, κυρίως τρομπέτα. Αυτό βέβαια, μέχρι να ακούσει κανείς ζωντανά και κατά πρόσωπο μια big band, οπότε καταλαβαίνει το λάθος του.
Τωρα το διαβασα - α ρε ποσες φορες το χω σκεφτει

δοξα το θεο, αρχιζουμε και συμφωνουμε και ειχα αρχισει να το ψαχνω

Reaction score
19

Ακούστε φάση.
................. "δε μου αρέσουν σου λέω",γυρνάω και την κοιτάω σε μια φάση,το κατάλαβε και έβγαλε το σκασμό.
Ετοιμος ήμουν να της πω,βρε άρρωστη δεν αγοράζεις ηχεία για έπιπλο.
........................

Δεν φταίει η κυρία που έλεγε διάφορα, αλλά ο κύριος που την πήρε μαζί της και ρώτησε και την γνώμη της. Εκτός αν πλήρωσε μέρος του κόστους και αυτή. Οι κυρίες επιλέγουν και βάζουν διάφορα στα σαλόνια. Έχουμε κι εμείς δικαίωμα να επιλέξουμε κάτι που θέλουμε και μας αρέσει και να το εξηγήσουμε με αυτό τον τρόπο χωρίς νεύρα και χωρίς να χρησιμοποιήσουμε άσχημο τρόπο.

Απορία.
Μα είναι τόσο άσχημα τα ηχεία,ΟΛΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ που να ντρέπονται οι "κυρίες" για την ύπαρξή τους στο σαλόνι?

Όχι. Εγω όταν πήρα τα ηχεία μου, το δεύτερο κριτήριο επιλογής μετά από τον ήχο ήταν η εμφάνιση. Δεν ήθελα καμία γκουμούτσα μέσα στο σαλόνι μου. Και φαντάζομαι κανείς δεν θέλει ή έστω ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν ενδιαφέρονται για την εμφάνιση. Όταν λοιπόν τα έστησα, η σύζηγος ενυπωσιάστηκε από την εμφάνιση και έλεγε ότι αυτό ήταν που έλειπε από την διακόσμηση στο σαλόνι μας και άλλα τέτοια! Φυσικά σεμεδάκια κτλ δεν παίζουν. Το έχουμε ξεκαθαρίσει σαν δυο καλά παιδάκια. Και μην νομίζεις, όλες ενδιαφέρονται όταν θα μπουν οι φίλες τους μέσα να δούνε ένα ζευγάρι καλά ηχεία που δεν τα έχουν οι άντρες τους στα δικά τους σαλώνια....

........................
Από κει και πέρα θεωρώ άσκοπο να τρέχω σαν τον Αλβανό από μαγαζί σε μαγαζί να ακούω ηχεία γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι θα καταλήξω σε ένα ηχείο που στο σπίτι θα παίζει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

Μεγάλο λάθος κατά την γνώμη μου. Διαφορές υπάρχουν, αλλά ένα μάπα ηχείο δεν θα γίνει ούτε ATC ούτε Wilson στο σαλώνι κανενώς.

..........................
Καλημέρα :605:

G60

Reaction score
0

Καλημέρα :605:
:204:
Θα με βγει ο καφές απ τις μύτες ρε κ@λ@παιδο:143:

Ντεν έχω γυναίκα καρντιά μου.....καλημερούδια:605:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Σαφώς και η εμφάνιση ενός αντικειμένου, που είναι και η πρώτη εντύπωση που έχουμε από αυτό, μετράει πολύ στη τελική μας επιλογή.
Και για να μη μένουμε στα ηχεία πόσοι ανοίγουν καπό πριν την επιλογή αυτοκινήτου ή κάνουν ουσιαστική οδηγική δοκιμή?

Βλέπω όμως πως το βάρος έχει δοθεί στην εμφάνιση, κυρίως, και κατά δεύτερο λόγο στις δυνατότητες.

Ξέρουν οι κατασκευαστές ότι τα κριτήρια στις μέρες μας είναι διαφορετικά και κάνουν το παιχνίδι τους προς όφελος τους βέβαια.

Ποιος θα προσέξει αν είναι αρμονικό το δέσιμο μεσαίας περιοχής με υψηλή σε ένα ηχείο?
Αντίθετα όλοι θα προσέξουν το φινίρισμα και τη ψηλόλιγνη εμφάνιση.

Το life style είναι αυτό που υπαγορεύει πως πρέπει να είναι η εμφάνιση ενός προϊόντος.

Η ουσία μάλλον αφορά πολλοί λίγους που δεν έχουν αξιοπρόσεχτη αγοραστική δύναμη οπότε ας πάνε αλλού να ψάξουν.:126:

Reaction score
19
Σαφώς και η εμφάνιση ενός αντικειμένου, που είναι και η πρώτη εντύπωση που έχουμε από αυτό, μετράει πολύ στη τελική μας επιλογή.
Και για να μη μένουμε στα ηχεία πόσοι ανοίγουν καπό πριν την επιλογή αυτοκινήτου ή κάνουν ουσιαστική οδηγική δοκιμή?

Βλέπω όμως πως το βάρος έχει δοθεί στην εμφάνιση, κυρίως, και κατά δεύτερο λόγο στις δυνατότητες.

Ξέρουν οι κατασκευαστές ότι τα κριτήρια στις μέρες μας είναι διαφορετικά και κάνουν το παιχνίδι τους προς όφελος τους βέβαια.

Ποιος θα προσέξει αν είναι αρμονικό το δέσιμο μεσαίας περιοχής με υψηλή σε ένα ηχείο?
Αντίθετα όλοι θα προσέξουν το φινίρισμα και τη ψηλόλιγνη εμφάνιση.

Το life style είναι αυτό που υπαγορεύει πως πρέπει να είναι η εμφάνιση ενός προϊόντος.

Η ουσία μάλλον αφορά πολλοί λίγους που δεν έχουν αξιοπρόσεχτη αγοραστική δύναμη οπότε ας πάνε αλλού να ψάξουν.:126:
Δεν συμφωνώ. Δεν θα υπήρχε το forum και δε θα είχε τόσα μέλη αν κοιτούσαμε μόνο την εμφάνιση και τα περιοδικά ήχου δεν θα βαθμολογούσαν για τον ήχο. Παίζει σημαντικό ρόλο και έτσι πρέπει κατά τη γνώμη μου, αλλά έρχεται δεύτερη. Πρώτος έρχεται ο ήχος. Αυτό που λέω είναι ότι μεταξύ ενος άσχημου και ενος ωραίου ηχείου με τον ίδιο ήχο, θα πάρω το ωραίο. Και όταν ένα ηχείο δεν έχει καλό ήχο, δεν θα το αγοράσω επιδή είναι ωραίο.

Το ότι οι κατασκευαστές δίνουν έμφαση και στην εμφάνιση τα τελευταία χρόνια, έχει να κάνει με την ποιότητα της ζωής και με τις απαιτήσεις των καταναλωτών που έχουν ανέβει. Είναι θεμητό και πρέπει να έχουμε πράγματα που μας ευχαριστούν λειτουργικά και εμφανισιακά στο χώρο μας και όχι γκουμούτσες και εκτρώματα. Εμένα προσωπικά, αλλάζει η διάθεσή μου όταν βλέπω ωραία πράγαμτα γύρω μου.

Αυτός που κοιτάει μόνο την εμφάνιση είναι κάποιος που κάνει συλλογή από μηχανίματα και δεν τον ενδιαφέρει να ακούει μουσική. Έχει ένα σύστημα σπίτι του που κοστίζει 30-40.000 Ευρώ και 5 CD μουσικής.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.936

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, θα ήθελα να παραθέσετε μερικές φωτογραφίες ηχείων που κατά τη γνώμη σας, από πλευράς εμφάνισης, βρίσκονται στα δύο άκρα, εκτρώματα και πάρα πολύ όμορφα. Δεν είναι κάτι δύσκολο, νομίζω.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Η απάντηση αφορά τον Ge0rge.
Μίλησα γενικά στο τι οδηγεί-καθοδηγεί τις επιλογές μας και όχι ειδικά και γενικά στα άτομα του εδώ φόρουμ.

Βέβαια αυτό που λες για την εμφάνιση επιβεβαιώνει τον παραπάνω κανόνα.

Μεταξύ δύο ηχείων που το ένα παίζει <<σωστά>> αλλά είναι <<άσχημο>> και ενός που παίζει <<μέτρια>> αλλά είναι <<όμορφο>> το <<όμορφο>> θα έμπαινε σπίτι σου, σωστά?

Οι εντός εισαγωγικών λέξεις είναι γιατί τα παραπάνω είναι υποκειμενικά.

Reaction score
1.213

Eγω αμα δε δω poll δεν ψηφιζω....:137:

Reaction score
1.213

Λοιπον παιδια θα σας αποκαλυψω το μυστικο....:137:

Ακουμε με τα ποδια....:138:

Δεν υπαρχουν πολλα ασχημα , ηχεια , τοσο πολυ δηλαδη που να προκαλουν αποστροφη στους περισσοτερους.Αντιθετως υπαρχουν πολλα με εξαιρετικο φινιρισμα κλπ κλπ.

Οι περισσοτεροι δεν εχουν τεχνικες γνωσεις.Παρα πολλοι (ειδικα στην επαρχια ) δεν εχουν την δυνατοτητα να ακουσουν καν καποιο ηχειο.Και δεν μιλαμε στημενο σωστα , μιλαμε απλως να λαλαει σε καποιο μαγαζι...Αλλα ακομα και αν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα οι περισσοτεροι μετα απο καποιο σημειο και μετα βαριουνται να το ψαξουν ,αρχιζουν και βαριουνται με το διαβασμα , αρχιζουν να βαριουνται τον ''ποδαροδρομο'' και τις ακροασεις , και τελωσπαντων καταληγουν σε καποιο ηχειο που ειναι αποδεκτο συμφωνα με τις ολλες παραμετρους που εχουν θεσει , εμφανιση ,ακουστικη , χρημα (πολλες φορες μονο απο τα αναγνωσματα ) κλπ κλπ.

Αντι να ρωτατε με τι ακουμε ...ρωτηστε καλυτερα ποσα ηχεια εχει ακουσει ο καθενας πριν προβει σε καποια αγορα .Και αφου απαντησουν οι τρελαμενοι , μετα ας απαντησει και ο πολυς κοσμος...:142:

Reaction score
2

Εγώ ακούω με το στομάχι... :105:

Reaction score
200

Λοιπον παιδια θα σας αποκαλυψω το μυστικο....:137:

Ακουμε με τα ποδια....:138:

Δεν υπαρχουν πολλα ασχημα , ηχεια , τοσο πολυ δηλαδη που να προκαλουν αποστροφη στους περισσοτερους.Αντιθετως υπαρχουν πολλα με εξαιρετικο φινιρισμα κλπ κλπ.

Οι περισσοτεροι δεν εχουν τεχνικες γνωσεις.Παρα πολλοι (ειδικα στην επαρχια ) δεν εχουν την δυνατοτητα να ακουσουν καν καποιο ηχειο.Και δεν μιλαμε στημενο σωστα , μιλαμε απλως να λαλαει σε καποιο μαγαζι...Αλλα ακομα και αν υπηρχε αυτη η δυνατοτητα οι περισσοτεροι μετα απο καποιο σημειο και μετα βαριουνται να το ψαξουν ,αρχιζουν και βαριουνται με το διαβασμα , αρχιζουν να βαριουνται τον ''ποδαροδρομο'' και τις ακροασεις , και τελωσπαντων καταληγουν σε καποιο ηχειο που ειναι αποδεκτο συμφωνα με τις ολλες παραμετρους που εχουν θεσει , εμφανιση ,ακουστικη , χρημα (πολλες φορες μονο απο τα αναγνωσματα ) κλπ κλπ.

Αντι να ρωτατε με τι ακουμε ...ρωτηστε καλυτερα ποσα ηχεια εχει ακουσει ο καθενας πριν προβει σε καποια αγορα .Και αφου απαντησουν οι τρελαμενοι , μετα ας απαντησει και ο πολυς κοσμος...:142:
Εγω επειδη ειμαι απο επαρχια, τα ηχεια για το σαλονι που αγορασα, χωρις να τα ακουσω, ειναι τα Spendor SP2/3 classic.
Στο δευτερο συστημα τα ειχα ακουσει, ειναι τα Spendor S3/5 classic.
Η αληθεια ειναι οτι τα SP2/3 δεν εγιναν αμεσα αποδεκτα απο την συζυγο στην αρχη για το σαλονι λογο μεγαλου ογκου.
Οταν ομως εκανα προσπαθειες για ομορφες ξυλινες βασεις τα πραγματα αλλαξαν.
Και το παραπονο μου ειναι γιατι η Spendor δεν βγαζει βασεις ξυλινες για να ταιριαζουν με τα ηχεια της σαν ξυλινο υλικο και σαν χρωμα.
Παντος το αποτελεσμα ειναι ικανοποιητικο και ο ηχος που θελω για τα γουστα μου πολυ καλος.
Πιστευω πως τα ντιζαινατα ηχεια ειναι δυσαναλογα ακριβα για τον ηχο τους, και δεν θα ηθελα να δωσω τοσα χρηματα μονο και μονο για την εμφανιση.

Reaction score
10
Κυριες μου, οσες μας διαβαζετε, σας βρηκα τα ιδανικα ηχεια για το σαλονι σας.......

Οχι δεν ειναι φωτιστικο.....δειτε...

:410:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.422
Κυριες μου, οσες μας διαβαζετε, σας βρηκα τα ιδανικα ηχεια για το σαλονι σας.......

Οχι δεν ειναι φωτιστικο.....δειτε...

:410:
Καλά τώρα εσύ με ποιους είσαι?
Ελπίζω να μη το βλέπουν γυναίκες...:137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.810
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός