Ακόμα μια διαμαρτυρία

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.691
ΙΜΗΟ σε ένα site ειδικού περιεχομένου ο κανονισμός περί των αγγελιών που σχετίζονται με το περιεχόμενο του πρέπει να είναι ελαστικός. Αυτό είναι περισσότερο προς όφελος των υποψήφιων αγοραστών μελών του site και λιγότερο των πωλητών, ακόμα και εάν δραστηριοποιούνται αποκλειστικά σε αυτόν τον χώρο.
Στις υπόλοιπες αγγελίες (Η/Υ και λοιπά είδη) μπορούν να μπουν διαφορετικά κριτήρια.
Καλή ιδέα. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι αδύνατη η υλοποίηση, διότι η πλήρωση των διαφορετικών κριτηρίων θα πρέπει να παρακολουθείται από κάποιους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή, αυτός ο κάποιος άνθρωπος είναι ένας και μοναδικός. Η πρότασή σου σχεδόν εξυπακούει μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων.

Όσοι θαρραλέοι, προσέλθετε...

Υ.Γ.: Ας μην ληφθεί το πιο πάνω ως πρόσκληση ένταξης στη συντονιστική/διαχειριστική ομάδα, δεν έχω δικαίωμα/δυνατότητα να απευθύνω τέτοια πρόσκληση ούτε προφανώς να την υλοποιήσω. Είναι αστεϊσμός για να κατανοήσουν όλοι ότι πεπερασμένος και περιορισμένος αριθμός συντονιστών (με εξίσου περιορισμένο προσωπικό χρόνο, το επαναλαμβάνω) οδηγεί σχεδόν νομοτελειακά σε θέσπιση κανονισμών για να κάνουμε αυτά που μας ανατέθηκαν πιο αποδοτικά.:)

Ας μην κάνω παράθεση στην παράθεση, θα φανεί ότι υπάρχει αντιπαράθεση εκ μέρους μου ενώ δεν υπάρχει.
Κάτσε να βάλω και ένα smiley για να σπάσω τον γραπτό λόγο :)

Καμία αντιπαράθεση, μόνο προβληματισμός ως προς τον χειρισμό, τίποτα άλλο.
Θα ήταν λάθος να πούμε ότι το πρόβλημα είναι οι αγγελίες, αν και δεν είμαι από τα μέλη που επηρεάστηκαν από την απόφαση νομίζω ότι το "μαχαίρι" σε έναν τομέα του φόρουμ (παρά)ήταν παρεμβατική για κάποιον που επισκέπτεται καθημερινά το avsite και το νιώθει σαν ιντερνετικό σπίτι του. Ξενέρωσε δηλαδή.

Δεν "τα χώνω" στους συντονιστές, αντιθέτως τους συγχαίρω για τις αμέτρητες ώρες που έχουν ρίξει στο φόρουμ.
Αυτή όμως η απόφαση.. αν μπορεί να ξανασυζητηθεί, έτσι για χάρη των χλωρών, θα τους κερδίσετε όλους.

Όσο για τον τύπο 2000 χρόνια πριν, κατά αναλογία ήταν ...ο γιός του ιδιοκτήτη του avsite και πήγε να μιλήσει στους συντονιστές και τον φάγανε!
Καμία αντιπαράθεση, μην ανησυχείς. Συζητάμε (με διάφορες προεκτάσεις...!) μια χαρά και πολιτισμένα. Εάν θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα από αυτή τη συζήτηση, θα φανεί σε βάθος χρόνου.

Reaction score
2.248
Καλή ιδέα. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι αδύνατη η υλοποίηση, διότι η πλήρωση των διαφορετικών κριτηρίων θα πρέπει να παρακολουθείται από κάποιους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή, αυτός ο κάποιος άνθρωπος είναι ένας και μοναδικός. Η πρότασή σου σχεδόν εξυπακούει μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων.
Ένα Plug in τρέχει που αντικαθιστά την ανθρώπινη παρέμβαση, την στιγμή που υπάρχει η data base όσο αφορά το πλήθος μηνυμάτων των χρηστών και την τοποθέτηση τους. Δεν είμαστε στην εποχή του χαλκού

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ένα Plug in τρέχει που αντικαθιστά την ανθρώπινη παρέμβαση
Mπορείς να μας το φτιάξεις , δωρεάν φυσικά και να δουλεύει με την υπάρχουσα πλατφόρμα?
Τσιπουράκι με μεζέ κερνάμε πάντως.

Reaction score
2.248
Nick ναυτικός είμαι, όχι developer αλλά γνωρίζω ότι αφού τρέχει κάποιο rolling msg και user blocking add-on μπορεί να κατασκευαστεί (ίσως υπάρχει δηλαδή κιόλας) κάποιο plug-in με criteria.

Κάποιος που γράφει στα bitcoins θα στο έκανε σε 2 ώρες :rolleyes:

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Nick ναυτικός είμαι, όχι developer αλλά γνωρίζω ότι αφού τρέχει κάποιο rolling msg και user blocking add-on μπορεί να κατασκευαστεί (ίσως υπάρχει δηλαδή κιόλας) κάποιο plug-in με criteria.

Επιτρέψτε μου να σχολιάσω πως δεν είναι ακριβώς τόσο απλά τα πράγματα... :drinks:

wizzy

Reaction score
22.691

Καλά, εάν σε φέρει το καράβι Κύπρο, έλα να σε κεράσω ζιβανία και μεζέ και ας αφήσουμε το plug-in για άλλους που το κατέχουν το "άθλημα".:drinks:

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
37.366
plug in που οταν το παταμε να κανει τους συντονιστες απλα μελη ,να δουν και αυτοι την γλυκα του απλου χωρις χρωμα μελους.... α, και οταν το επαναφερουν σε αυτους με το κοκκινο να βγαινει το χρωμα ροζ :laugh: !

wizzy

Reaction score
22.691
Προς το παρόν υπάρχει ένα plug in που κάνει τα απλά μέλη παρελθόν. :p
:laugh:
Από πότε ο Cthulhu είναι ένα "απλό" μέλος; Πας γυρεύοντας, μου φαίνεται...:D

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Τραλαλα τραλαλομ, wizzy εχεις θεματα , μην λες πολλα, δεν σε παιρνει ....

wizzy

Reaction score
22.691
Τραλαλα τραλαλομ, wizzy εχεις θεματα , μην λες πολλα, δεν σε παιρνει ....
Ώπα ψηλέ, για μισό λεπτό. Τι ζόρι τραβάς μαζί μου; Τι "δεν σε παίρνει" κι "έχεις θέματα" και μαλακίες είναι αυτές; Με ξέρεις κι από χτες;

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
δεν σε παιρνει σου λεω .... κουλαρε, μιλας σαν
Ώπα ψηλέ, για μισό λεπτό. Τι ζόρι τραβάς μαζί μου; Τι "δεν σε παίρνει" κι "έχεις θέματα" και μαλακίες είναι αυτές; Με ξέρεις κι από χτες;
δεν χρειαζεται, γραφεις βλακειες και γελαει ο κοσμος μαζι σου, δεν εχεις αποδοχη, εισαι κλασικη περιπτωση ανυπαρκτου με γαλονια ............
[DOUBLEPOST=1453922843][/DOUBLEPOST]ελπιζω να μπαναριστω για να γλυτωσω το μαρτυριο της απολυτης βλακειας ..........

wizzy

Reaction score
22.691
Ε πες ότι πας γυρεύοντας...

Ο κόσμος μπορεί να γελάει μαζί μου, δικαίωμα του και χαίρομαι που προσφέρω διασκέδαση. Εσύ, τι προσφέρεις;

Υ.Γ.: ανύπαρκτος με γαλόνια... Μάλιστα, το ακούσαμε κι αυτό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.214
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney