wizzy
Music is our (Supernatural) friend!
- Reaction score
- 22.691
Καλή ιδέα. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι αδύνατη η υλοποίηση, διότι η πλήρωση των διαφορετικών κριτηρίων θα πρέπει να παρακολουθείται από κάποιους ανθρώπους. Αυτή τη στιγμή, αυτός ο κάποιος άνθρωπος είναι ένας και μοναδικός. Η πρότασή σου σχεδόν εξυπακούει μεγαλύτερο αριθμό ανθρώπων.ΙΜΗΟ σε ένα site ειδικού περιεχομένου ο κανονισμός περί των αγγελιών που σχετίζονται με το περιεχόμενο του πρέπει να είναι ελαστικός. Αυτό είναι περισσότερο προς όφελος των υποψήφιων αγοραστών μελών του site και λιγότερο των πωλητών, ακόμα και εάν δραστηριοποιούνται αποκλειστικά σε αυτόν τον χώρο.
Στις υπόλοιπες αγγελίες (Η/Υ και λοιπά είδη) μπορούν να μπουν διαφορετικά κριτήρια.
Όσοι θαρραλέοι, προσέλθετε...
Υ.Γ.: Ας μην ληφθεί το πιο πάνω ως πρόσκληση ένταξης στη συντονιστική/διαχειριστική ομάδα, δεν έχω δικαίωμα/δυνατότητα να απευθύνω τέτοια πρόσκληση ούτε προφανώς να την υλοποιήσω. Είναι αστεϊσμός για να κατανοήσουν όλοι ότι πεπερασμένος και περιορισμένος αριθμός συντονιστών (με εξίσου περιορισμένο προσωπικό χρόνο, το επαναλαμβάνω) οδηγεί σχεδόν νομοτελειακά σε θέσπιση κανονισμών για να κάνουμε αυτά που μας ανατέθηκαν πιο αποδοτικά.
Καμία αντιπαράθεση, μην ανησυχείς. Συζητάμε (με διάφορες προεκτάσεις...!) μια χαρά και πολιτισμένα. Εάν θα υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα από αυτή τη συζήτηση, θα φανεί σε βάθος χρόνου.Ας μην κάνω παράθεση στην παράθεση, θα φανεί ότι υπάρχει αντιπαράθεση εκ μέρους μου ενώ δεν υπάρχει.
Κάτσε να βάλω και ένα smiley για να σπάσω τον γραπτό λόγο
Καμία αντιπαράθεση, μόνο προβληματισμός ως προς τον χειρισμό, τίποτα άλλο.
Θα ήταν λάθος να πούμε ότι το πρόβλημα είναι οι αγγελίες, αν και δεν είμαι από τα μέλη που επηρεάστηκαν από την απόφαση νομίζω ότι το "μαχαίρι" σε έναν τομέα του φόρουμ (παρά)ήταν παρεμβατική για κάποιον που επισκέπτεται καθημερινά το avsite και το νιώθει σαν ιντερνετικό σπίτι του. Ξενέρωσε δηλαδή.
Δεν "τα χώνω" στους συντονιστές, αντιθέτως τους συγχαίρω για τις αμέτρητες ώρες που έχουν ρίξει στο φόρουμ.
Αυτή όμως η απόφαση.. αν μπορεί να ξανασυζητηθεί, έτσι για χάρη των χλωρών, θα τους κερδίσετε όλους.
Όσο για τον τύπο 2000 χρόνια πριν, κατά αναλογία ήταν ...ο γιός του ιδιοκτήτη του avsite και πήγε να μιλήσει στους συντονιστές και τον φάγανε!