Ακόμη ενα HD PowerBuy... ετοιμάζεται...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Υστερα απο απαίτηση πολλών συν..AVsite..ιτών, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια απο τα ιδρυτικά στελέχη του Avsite και απο εμένα προσωπικά.

Η προσπάθεια αυτή προσανατολίζεται στην POWERBUY αγορά ενός συνολικού πακέτου για δορυφορική λήψη.

...όχι όμως απλή δορυφορική λήψη αλλά HD δορυφορική.

Εξηγούμαι.

Ολοι ξέρετε ή έχετε ακούσει το δορυφορικό κανάλι PREMIERE.

Επίσης ξέρετε ή θα μαθετε ότι το Premiere, έχει πλήρες θεματικό πρόγραμμα σε υψηλή ανάλυση.
Οπως επίσης ξέρετε ή μαθαίνετε ότι θα μεταδώσει σε πλήρη κάλυψη το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στη Γερμανία, σε HD ανάλυση Mpeg4/DVBS-2.

Το Premiere έχει ενα συνολικό πακέτο συνδρομής που συμπεριλαμβάνει και τον HD Δορυφορικό δέκτη HUMAX PR-HD 1000.

Το PowerBuy περιλαμβάνει ενα συνολικό πακέτο δέκτη - συνδρομής (κάρτας) απλής αλλά και HD καθώς και επιλογή μεταξύ κινητού, σταθερού ή και καθόλου συστήματος δορυφορικής λήψης και υπόλοιπου εξοπλισμού (πιάτο, LNB, καλώδιο, μηχανισμός στρεψης, DiseqC διακόπτης).

Θέλω να τονίσω ότι τίποτα ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί σαν υλοποίηση.
Τα προβλήματα είναι κατ'αρχήν ο δορυφόρος και οι δύο δέσμες που θα εκπέμπεται το HD.

Περιμένουμε την ερχόμενη εβδομάδα, Τρίτη με Τετάρτη περίπου να έχει ολοκληρωθεί η τελική απόφαση για τις δέσμες του Astra και κατόπιν θα ολοκληρώσουμε το πακέτο.
Θέλω επίσης να γνωρίζετε ότι δεν επιτρέπετε σε άλλους εκτός Γερμανίας η πώληση του πακέτου στις ειδικές τιμές προσφοράς που θα πάρουμε εμείς.

Η συνεργασία γίνεται με μια μεγάλη εταιρία Δορυφορικού εξοπλισμού στη Γερμανία.

Δεν θα σας αποκαλύψω περισσότερα πρός το παρόν, το μόνο που θέλω είναι να γράψετε την άποψη σας, και το κατα πόσο ενδιαφέρεστε ή όχι να αποκτήσετε το συγκεκριμένο πακέτο.

Αυτά πρός το παρόν....

VG

Reaction score
0
Προσωπικα θα ηθελα να μαθω πρωτα απο ολα το συνολικό κοστος (ταξη μεγέθους σε πρωτη φαση) και δευτερον τι ακριβως θα πιανουμε με αυτο το πακετο,πιστευω οτι αυτες και ειναι απορίες αλλων.Επισης θα πρεπει με καποιον τροπο να εξασφαλιστει οτι οσοι ενδιαφερονται θα προλαβουν το Mundial.

Reaction score
0
κι εγώ επειδή είμαι έτοιμος να προχωρήσω σε αγορά και εγκατάσταση δορυφορικού εξοπλισμού (έλεγα αύρι να προχωρήσω στην παραγγελία), θα με ενδιέφερε να ακούσω εαν το συνολικό κόστος (περίπου πάντ) είναι κοντά σε αυτά που σκοπεύω να διαθέσω να περιμένω λίγες ημέρες ακόμα, αλλιώς να προχωρήσω όπως έχω πλανάρει.

Reaction score
32
Μπράβο και πάλι.
Εγώ είμαι μέσα στην ιδέα μιας και έψαχνα για κατι τετοιο.
Και στην σχετική λίστα που θα δημιουργηθεί.
Μερικές ερωτήσεις μόνο:
Αν πρόκειται για πλήρη πακέτο την εγκατάσταση ποιος θα την αναλάβει?
Sky HD θα μπορούμε να δούμε αν πάρουμε την αντίστοιχη κάρτα?
Η χρειάζεταο ο δικός τους δέκτης? Ακόμα δεν έχω λάβει ενημέρωση τους.
Θα είναι και αυτός ο Ηumax αναβαθμίσημος όπως και ο 5400 (ΤΟΗ)?

Reaction score
1
Μπράβο και πάλι μπράβο Πάνο ...!!!!!!!

Αυτό ήταν οτι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει αυτή την εποχή.

Ενα ΠΛΗΡΕΣ πακέτο για μένα σε παρακαλώ.....και γρήγορααααααααα....!!!!!!!!!!

Στο τέλος νομίζω ουτε λίγο ούτε πολύ σχεδόν όλοι μας θα έχουμε τα ίδια μηχανήματα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Μπράβο και πάλι.
Εγώ είμαι μέσα στην ιδέα μιας και έψαχνα για κατι τετοιο.
Και στην σχετική λίστα που θα δημιουργηθεί.
Μερικές ερωτήσεις μόνο:
Αν πρόκειται για πλήρη πακέτο την εγκατάσταση ποιος θα την αναλάβει?
Sky HD θα μπορούμε να δούμε αν πάρουμε την αντίστοιχη κάρτα?
Η χρειάζεταο ο δικός τους δέκτης? Ακόμα δεν έχω λάβει ενημέρωση τους.
Θα είναι και αυτός ο Ηumax αναβαθμίσημος όπως και ο 5400 (ΤΟΗ)?
Eπειδή έχω ασχοληθεί και εγώ με το θέμα (όχι βέβαια όσο ο Πάνος...) να πω τα εξής:

1. Το πακέτο του Premiere δεν είναι φθηνό όμως προσφέρει πάρα πολλά κανάλια βέβαια στα Γερμανικά... Πάντως θα δείξει ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου σε HD!!! Έχει 3 κανάλια HD αυτή την στιγμή... ΗD Sport HD Movies HD Discovery... Προβλέπω όμως ότι σε λίγους μήνες θα τα αυξήσει...

2. Το Sky HD αναμένεται μετά το καλοκαίρι και φυσικά θα απαιτεί τον δικό του δέκτη με τον οποίο θα βλέπεις ΜΟΝΟ SKY και τίποτε άλλο... ότι γίνεται δηλ. και σήμερα...

3. Κανείς δεν ξέρει αν αυτός ο Humax θα είναι όπως ο 5400 αλλά... είναι Humax... οπότε είναι ο μόνος από τους δέκτες που δίνει στο πακέτο του το Premiere που έχει τουλάχιστον μια καλή... ιστορία.

4. Ο δέκτης αυτός παίρνει και άλλες κάρτες π.χ. NOVA. Αυτό που έχω ρωτήσει την Humax και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα είναι αν κάνει upconverting το SD σήμα (π.χ. της NOVA) στα 1080i... αν το κάνει, και μόνο γι' αυτό το αγοράζω τώρα κιόλας!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ο συντονιστης της κατηγοριας...ψευδεται! :shock:
Διοτι τα..."ιδρυτικα μελη" δεν εχουν κουνησει το δαχτυλακι τους και ολη την δουλεια και την προσπαθεια για την επιτευξη του συγκεκριμενου στοχου την εχει τραβηξει μονος του.Απλα ειναι πολυ σεμνος για να το ομολογησει :oops: :lol:

Και επειδη σας ειπε ψεμματα , μπορω και εγω να σας δωσω κατι που θα ειναι αληθες 100%
Η τιμη του δεκτη(διχως την συνδρομη) θα ειναι....1** € !!! :wink:

Reaction score
0
Θέλω δέκτη ΤΩΡΑΑΑΑΑ!!!

Το upconvert σε 1080i του NOVA είναι de facto αλλά τα κανάλια είναι τόσο χάλια που καλύτερα να μην περιμένετε τίποτα. Ίσως το MEGA μόνο σε κανένα CL

Reaction score
14
Πρωτα να δούμε τι λήψη θα έχει ο νεος ASTRA γιατί Αθήνα με τρίμετρο κινητό και δεν βλέπω όυτε ίχνος Premiere.

Ας δούμε τι θα αλλάξει με τις δέσμες και βλέπουμε.

Τί παιζει?

1) 20 Απρίλιου (Εκτός απροόπτου) εκτοξεύεται απο το Καναβεραλ ο ASTRA 1KR που θα αντικαταστήσειτον ASTRA 1C. Στον 1C αυτή την στιγμή εχουμε εκπομπή μόνο αναλογικών καναλιών. Ξέρω θα μετατεθούν μερικά παλιά κανάλια απο τον 1F & 1E καθώς και μερικά νέα ίσως HD.

2) Οκτώβριο 2006 θα ανέβει ο ASTRA 1L Που θα αντικαταστήσει τον 1Ε και εδώ έχουμε φωμί αφού στον 1Ε εχουμε όλο το πακέτο το ισπανικό οπότε εδω θα έχουμε σίγουρες μετακινήσεις.

Αν το premiere το λαμβάνουμε στην Ελλάδα ανετα τότε έχει καιπαραεχει νόημα το Pwoer buy. Ας μας πεί όμως κάποιος φίλος αν οι ταινίες στα Premiere Direkt, έχουν διπλό ήχο, δηλαδή και ορίτζιναλ και δεν είν είναι μόνο μεταγλωτισμένα στα Γερμανικά

Reaction score
14
Αθήνα με τρίμετρο κινητό
:shock: :shock: :shock: Θεός μου!!!
Αλήθεια ITV και BBC βλέπεις???
Nein meine freund και αυτός ήταν και ο αρχικος σκοπός της αγοράς του... μπας και... ουτε τσίμπιμα, απλά μερικές φορες με έναν Echostar εχει κάνει ένα μικρό κούνημα η μπάρα στο 12% και αυτό με την τέλεια ιονισμένη ατμόσφαιρα.

V

VIDEOMIX

Guest
Θέλω και εγώ δορυφορικό δέκτη, τα υπόλοιπα τα έχω. Ομως θέλω να μου λύσετε την εξής απορία εαν ξέρετε φυσικά.
Η καλωδιακή της ΕΡΤ θα έχει υψηλή ποιότητα εικόνας για το mudial η καλύτερα να προσανατολιστούμε σε κάτι τέτοιο που μας προτείνει ο Πάνος;
Οσο για το Ελληνικό σπικάρισμα, απλή η λύση. Βάζουμε και μια tv δίπλα με ΝΕΤ - ΕΤ1. (Οχι πως κάνουν και σπουδαίο σπικάζ, ίσα ισα. Αλλα τέλος πάντων, θέλω να ακούω κάποιες πληροφορίες)

VG

Reaction score
0
Η καλωδιακή της ΕΡΤ θα έχει υψηλή ποιότητα εικόνας για το mudial η καλύτερα να προσανατολιστούμε σε κάτι τέτοιο που μας προτείνει ο Πάνος;
Οσο για το Ελληνικό σπικάρισμα, απλή η λύση. Βάζουμε και μια tv δίπλα με ΝΕΤ - ΕΤ1.

Η "καλωδιακη" της ΕΤ αυτη την στιγμη ειναι σχεδον ανυπαρκτη,κι εγω δεν θα επαιρνα ορκο οτι θα δουλευει full στο mundial.Ακομα και αν δουλευει μεχρι τότε (κατι που ειναι πιθανόν) το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα δινει 1080.

Τωρα αν θεωρεις λυση να βαζεις 2-3 τηλεορασεις μαζι....εγω παντως δεν το θεωρω.
Αλλωστε δεν ειναι μονο για το mundial,αμα πρεπει να ειμαι γερμανομαθης για να δω οτιδήποτε στο premier....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef