Αλλαγή κτιρίου Υπουργείου Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης

Μηνύματα
5.581
Reaction score
297
Ο κ. Αβραμόπουλος μιλάει πάντα σε Πρώτο Πληθυντικό όταν αναφέρεται στον εαυτό του: ""το υπουργείο θα πάει όπου κρίνΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ..." κλπ.
 

Μηνύματα
873
Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Φίλε μου φαίνεται ότι δεν σε ενδιαφέρει ότι προκαλείς το κοινό αίσθημα και γι αυτό επιμένεις... Όπως νομίζεις. :wink:

Διότι κατά την άποψή μου ο ΑΡΧΙΜΠΟΥΦΟΣ ο υπουργός, έπρεπε να πει, "το υπουργείο θα πάει όπου κρίνω εγώ ότι είναι σωστό και σε όποιους δεν αρέσει να πάνε σπίτι τους, διότι η μισή Ελλάδα είναι άνεργη, πεινάει και ζει με δάνεια και θα έδινε κώλο για μια δουλίτσα ακόμη κι αν ήταν 200 χλμ μακριά". Σιγά μην σας ρωτήσει κιόλας ρε Κωνσταντίνε. Έλεος...
Ολα αυτά βεβαίως, στα πλαίσια της σεμνότητας και της ταπεινότητας.
Ιδιως οταν μιλαμε για Αβραμόπουλο, ο οποίος και στο δήμο που πήγε, δεν μπορούσε να μείνει στη Λιοσίων και εφτιαξε νεο μεγαρο.

Μετά πήγε σε ενα αλλο υπουργείο και εκανε ανακαινιση.

Ε, και τώρα, και παλι θα φτιαξει καινουργια πράγματα.

Αφου στη Νέα Δημοκρατία, οταν γίνεται ανασχηματισμός όλοι θέλουν να παρουν το υπουργείο που πριν είχε ο Αβραμοπουλος...
 


Μηνύματα
873
Reaction score
0
Μου αρέσει αυτός ο σεβασμός που αναδεικνύεται απο τετοιου είδους απαντήσεις.
Προκειται για το θεμέλιο λιθο πανω στον οποίο οικοδομειται ο διάλογος.
 

Μηνύματα
5.581
Reaction score
297
Νομίζω ότι το απαύγασμα του δημιουργικού οίστρου του πολιτικού, του Έλληνα, του πατριώτη, του ανδρός, μα πάνω απ' όλα του ΑΝΘΡΩΠΟΥ Αβραμόπουλου ήταν οι νέες στολές της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων. Ένας καλόγουστος συνδυασμός των Δραγόνων του Γουεστμίνστερ, των Ουσσάρων της Αυστροουγγαρίας και της Μαρίας της Πενταγιώτισσας.
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Είδες κάποιον διάλογο ρε healler?... :shock:
Είχε καμία σχέση το μήνυμά σου με το δικό μου και το έκανες και quote? Το να λέει ο καθένας ότι έχει εκείνη τη ώρα στο μυαλό του, φυσικά και δεν είναι διάλογος (αυτός δηλαδή δεν σέβεται τον διάλογο).

Εκτός κι αν θεωρείς διάλογο τον...:
- Καλημέρα Γιάννη!
- Κουκιά σπέρνω...

...οπότε πάω πάσο. :lol: :lol:
 




Μηνύματα
4.830
Reaction score
1
Φίλε μου φαίνεται ότι δεν σε ενδιαφέρει ότι προκαλείς το κοινό αίσθημα και γι αυτό επιμένεις... Όπως νομίζεις.
Διότι κατά την άποψή μου ο ΑΡΧΙΜΠΟΥΦΟΣ ο υπουργός, έπρεπε να πει, "το υπουργείο θα πάει όπου κρίνω εγώ ότι είναι σωστό και σε όποιους δεν αρέσει να πάνε σπίτι τους, διότι η μισή Ελλάδα είναι άνεργη, πεινάει και ζει με δάνεια και θα έδινε κώλο για μια δουλίτσα ακόμη κι αν ήταν 200 χλμ μακριά". Σιγά μην σας ρωτήσει κιόλας ρε Κωνσταντίνε. Έλεος...
Καλά κρασιά...
Άλλα λέει η γιαγιά μου και άλλα ακούν τα αυτιά μου
Έχω την εντύπωση, αν δεν είναι έτσι να με διορθώσεις, ότι τα βάζεις μαζί μου και μάλιστα με τρόπο που τον θεωρώ προκλητικό. Επειδή η σελίδα είναι ελεύθερη στο να γράφει την άποψή του ο καθένας, αλλά όχι να προκαλεί, μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις πως ή σε τι προκαλώ το κοινό αίσθημα;
Ακόμα βλέπω ότι και στα γραφόμενα του μέλους Healler η απάντησή σου είναι χωρίς εξήγηση, με χρήση παροιμίας.
Επειδή ήδη έχουμε "ανταλλάξει τα ξίφη μας" (απόψεις μας) σε άλλο ποστ σχετικά με το ωράριο, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ξαναλέμε τα ίδια.
Αν θυμάμαι καλά όμως, είχες γράψει πως στην εργασία σου έχετε σχέσεις και με το Υπουργείο μας. Αν ναι, τότε μπορείς να μου απαντήσεις αν η εταιρεία που δουλεύεις θα έχει όφελος από τη μετακόμιση ή θα την δυσκολέψει;
Όχι, δεν το ρωτάω επίτηδες, απλά θέλω να καταλάβω γιατί κρατάς τέτοια αρνητική στάση προς το δημόσιο υπαλλήλους και μη. (εκφράσεις τύπου "ΑΡΧΙΜΠΟΥΦΟΣ", αυταρχισμό που προσδίδεις στον κ. Αβραμόπουλο "θα πάει όπου κρίνω εγώ").
Και σε τελική ανάλυση, για πες μου, τι θα πρέπει να κάνω, όταν η μάνα μου 90 χρονών γυναίκα θα πρέπει να περιμένει πότε να φτάσω από την Κηφισίας σπίτι να την φροντίσω, όταν με πάει ο κ. Αβραμόπουλος στην άλλη άκρη της Αθήνας και το Υπουργείο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης δεν έχει καμία παροχή ή φροντιδα για αυτούς που συντηρούν και φροντίζουν υπερήλικες γονείς;
Σημείωση: Απαντώ πάντα στην άποψη των άλλων με εύσημο τρόπο, όχι μόνο επειδή είμαι μέλος της σελίδας αυτής, αλλά επειδή έτσι πρέπει. Εσύ όμως, ως global moderator, έχεις ένα παραπάνω λόγο να πρέπει να απαντάς με εύσημο τρόπο, ακόμα κι αν θεωρείς ότι ο άλλος είναι προσβλητικός.
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Κωνσταντίνε απόψεις λέμε δεν κάνουμε ξιφασκία. Η απάντηση στον healler είναι διότι ασχέτως με το θέμα που συζητάμε, έκανε απόπειρα πολιτικοποίησης, όπως άλλωστε συνηθίζει. :wink:

Τώρα συγγνώμη που θα σου το πω αλλά για την μητέρα σου δεν ευθύνεται το ελληνικό δημόσιο και εφόσον αυτό δεν ενδιαφέρεται για την ΔΙΚΗ ΜΟΥ μητέρα, βρίσκω την απαίτησή σου μάλλον αβάσιμη αλλά και προκλητική...

- Διότι εγώ δεν σε ρώτησα ποτέ τι να κάνω, όταν πέρυσι τράκαρα εν ώρα εργασίας και είχα 4000€ ζημιά στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ αυτοκίνητο αλλά ο εργοδότης μου σφυρούσε κλέφτικα γιατί άργησα να εμφανιστώ σε διαγωνισμό με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτή η προσφορά μας. Επίσης δεν σε ρώτησα (ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος) τι έκανα το ΠΑΣΧΑ όταν ο εργοδότης μου αδυνατούσε να μου δώσει το δώρο...

Η στάση μου απέναντι στους Δ/Υ είναι αυτή που είναι γιατί οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ΔΕΝ αποτελούν το κέντρο του κόσμου και ότι με την συμπεριφορά τους... παίζουν με τα νεύρα του κοσμάκη.
Απλά πράγματα... σεμνά και ταπεινά. :wink:
 


VG

Μηνύματα
5.157
Reaction score
0
Το κρατος διαθετει δημοσια γηροκομεια.
Ισως οχι ιδανικα,αλλα αυτο μπορει και αυτο προσφερει σε οποιονδηποτε ελληνα πολιτη,ειτε δημοσιο ειτε ιδιωτικο υπαλληλο.
Αν καποιος θελει να εχει την μανα του σπιτι,προφανως θα πρεπει να κανει και καποιες θυσιες.
Για μενα το καλυτερο το ειπε ο Κακλαμανης,θελετε να μεινετε στην ιδια περιοχη;Μπορειτε αλλα δυστυχως με μειωση.Δεν θελετε;Καλοδεχουμενοι στο καινουριο κτίριο.
 


Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Προσωπικά πιστεύω ότι η συζήτηση (που παρεκτράπηκε κιόλας) γίνεται σε λάθος βάση...

Όταν επιλέγεις μία εργασία αποφασίζεις με βάση τις συνθήκες δουλειάς. Π.χ. απόσταση από το σπίτι, μισθός, εργασιακό περιβάλλον κλπ. Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που υπάρχει ισορροπία στην αγορά εργασίας. Π.χ. στις ΗΠΑ αυτά παίζουν καθοριστικό ρόλο όμως εκεί με ανεργία μόλις 0.5% πάνω από το όριο ισορροπίας, ο εργαζόμενος είναι αυτός που αποφασίζει.

Στην Ελλάδα με ανεργία στο 10% αποφασίζει η επιχείρηση. Γι' αυτό και το Δημόσιο είναι προνομιακός χώρος. Γι' αυτό και οι Δημόσιοι Υπάλληλοι θεωρούνται προνομιούχοι ακόμα και αν αμοίβονται λιγότερο από αντίστοιχους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση το Υπουργείο αποφάσισε (για όποιον λόγο) να αλλάξει γραφεία. Είναι στο ευχέρεια των υπαλλήλων αν θα ακολουθήσουν ή όχι... το ότι προσλήφθηκαν να δουλεύουν στο κέντρο και μετά από χρόνια μεταφέρονται αλλού είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί για πολλούς λόγους...

Αρκεί να δωθεί από το Υπουργείο μια εναλλακτική λύση και για όσους δεν θέλουν να μετακινηθούν...
 

Μηνύματα
4.830
Reaction score
1
Φυσικά δεν κάνουμε ξιφασκία. Ούτε ξέρω να ξιφομαχώ :lol:
Αλλά δεν υπάρχει μητέρα ΣΟΥ και μητέρα ΜΟΥ. Ποιά απαίτηση είναι προκλητική; Να υπάρχει μέριμνα για έναν υπερήλικα γονέα από ένα φορέα που έχει αυτό το έργο να επιτελέσει (Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης); Για ρώτα τι παροχές δίνει στις εγγύους;
Όχι ότι δεν πρέπει, αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας (εμβόλιμη μηχανογραφική άδεια σε έγκυο που ήδη έλειπε με ασθένεια λόγω εγκυμοσύνης της)!!!
Ποιός σου έχει δώσει την εντύπωση ότι οι δημ. υπάλληλοι θεωρούν ότι αποτελούν το Κέντρο του κόσμου; Αν εννοείς κάποιους που μπήκαν πλαγίως και εξακολουθούν να λειτουργούν πλαγίως, συμφωνώ. Αλλά η πλειοψηφία δεν είναι έτσι. Κι επομένως αυτή η πλειοψηφία δεν παίζει με τα νεύρα του κοσμάκη.
Όσο για τα δημόσια γηροκομεία, που γράφει ο VG, δεν αποτελούν λύση γιατί οι περισσότεροι γονείς ή παπούδες που ζουν εκεί παθαίνουν κατάθλιψη και δεν αντέχουν.
Πάντως, αφού έχεις αυτή την άποψη για τους δημοσίους υπαλλήλους, εγώ δεν θα ξαναγράψω θέμα που να έχει σχέση με δημόσιο. Λυπάμαι, αλλά θα ασχολούμαι πιό πολύ με θέματα τεχνικά που με ενδιαφέρουν. Βλέπεις το σλόγκαν μου είναι: "Αν και είμαι δημόσιος υπάλληλος, ουδεμία σχέση έχω με το δημόσιο, πέραν του ότι δουλεύω σε αυτό". Αν το καταλάβατε, τι θέλω να πω.
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Βρε δεν θα σου πω εγώ τι να γράψεις. Ότι θες θα γράψεις. Αλλά όταν κάποιος γράφει κάτι πρέπει να είναι σε θέση να δεχτεί και τον αντίλογο. Ο αντίλογος στην περίπτωσή σου είναι πολύ απλά ότι τα θέματα που σας απασχολούν, τα προβλήματά σας, είναι για τον υπόλοιπο κοσμάκη τρίχες κατσαρές. Δυστυχώς έτσι είναι φίλε μου...
 

Μηνύματα
4.830
Reaction score
1
Είναι όμως η δεύτερη φορά που τίθεσαι απέναντί μου εχθρικά, σε αντίθεση με όλα τα άλλα μέλη που απλά απαντούν και γράφουν την άποψή τους.
Τον αντίλογο τον δέχομαι, όχι όμως αυτή την εχθρότητα.
Και να σου υπενθυμίσω, ότι όταν άνοιξε η Γιώτα το θέμα με το ωράριο 9-3, αν θυμάσαι, δεν είδα να γράψεις ότι τα θέματα του δημοσίου είναι για τον υπόλοιπο κοσμάκη τρίχες κατσαρές. Γιατί; (δεν υπονοώ τίποτα για τη Γιώτα, αλοίμονο, απλά σε θέμα που άνοιξε άλλο μέλος δεν έδωσες ανάλογη απάντηση.)
Αν πράγματι τα θεωρείτε τρίχες κατσαρές, θα πρότεινα στον κ. Γενικό μας να μην γράφονται στην σελίδα θέματα για το δημόσιο.
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Βρε είσαι εχθρός μου επειδή δουλεύεις στο δημόσιο? Κανόνισε μην σε δω μπροστά μου γιατί θα γίνουμε μπίλιες. :lol: :lol:

Έλα ρε μην σκέφτεσαι έτσι... Οι τρίχες είναι τρίχες τώρα ρε συ τι να κάνω. Και δεν έχουν και διακρίσεις... :lol: :lol:

- Κάνε μια σύγκριση του προβλήματός σου με το δικό μου ή άλλων και θα καταλάβεις. Εδώ σου λέω ότι ο κόσμος δεν παίρνει δώρο ΠΑΣΧΑ, ο κόσμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ κι εσύ μου λες για το αν θα είναι η δουλειά σου μακριά ή κοντά στο σπίτι σου. Κάντε και μια απεργία ρε, μπορείτε... :lol:

Προσπαθείς να με βάλεις στα παπούτσια σου, πριν προσπαθήσεις να μπεις εσύ για λίγο στα δικά μου. Γι αυτό τα τραβάς αυτά. :wink:
 



Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.622
Μηνύματα
2.868.418
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top