- Reaction score
- 15
Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει η αλλαγη ποτενσιομετρου στον ενισχυτη του τιτλου;
Πάρε τον Πετρόπουλο east electronicsΚαλησπερα σε ολους. Γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει η αλλαγη ποτενσιομετρου στον ενισχυτη του τιτλου;
Δυστυχως στην ελλαδα ειμαστε, οποτε ο κανονας αυτος δεν σπαει...! Εχει ενα θεμα ο ενισχυτης οπως ειχα αναφερει στο παρελθον και ο τεχνικος που τον ειδε, ειπε οτι θελει αλλαγη το ποτενσιομετρο! Σε καμια περιπτωση, για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι με κοροιδευει, απλα επειδη τα 150€ που μου ζητησε (υποψιν δε θα μπει ποτενσιομετρο της σειρας...) ειναι αρκετα για εμενα αλλα και για ενα μηχανημα 20ετιας, οποτε οφειλω να κανω μια ερευνα αγορας...Κοίτα μην σε δουν άσχετο και σου πάρουν το σπίτι.
Πες πρώτα τι τιμή σου είπαν και σε καθοδηγούμε
Τι θέμα έχει ο ενισχυτής ?Δυστυχως στην ελλαδα ειμαστε, οποτε ο κανονας αυτος δεν σπαει...! Εχει ενα θεμα ο ενισχυτης οπως ειχα αναφερει στο παρελθον και ο τεχνικος που τον ειδε, ειπε οτι θελει αλλαγη το ποτενσιομετρο! Σε καμια περιπτωση, για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι με κοροιδευει, απλα επειδη τα 150€ που μου ζητησε (υποψιν δε θα μπει ποτενσιομετρο της σειρας...) ειναι αρκετα για εμενα αλλα και για ενα μηχανημα 20ετιας, οποτε οφειλω να κανω μια ερευνα αγορας...
Εχω την εντυπωση οτι μια απ τις δυο εξοδους των ηχειων, παιζει πιο δυνατα! Πραγματι απ οτι ειπε ο ανθρωπος, δε βλεπει να χρειαζεται αλλαγη ουτε στους πυκνωτες ουτε πουθενα! Ειναι πολυ καλα τα υλικα που εχει μεσα. Απο μετρησεις που εκανε βεβαια, κατεληξε οτι φταιει το ποτενσιομετρο...Τι θέμα έχει ο ενισχυτής ?
ασχολεισαι μηπως εσυ φιλε μου...;Φαινετε σαν να εχει motorized volume pot . Ενα καλο αλπς rk27 μοτοραιζντ να εχει ενα 40αρι; Το θεμα ειναι αν χωραει εκει. Γενικα παντως 150 ειναι πολλα.
Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα εγώ, ο ενισχυτής έχει balance ρυθμιστικό. Εξισορρόπησε τη στάθμη από εκεί.Εχω την εντυπωση οτι μια απ τις δυο εξοδους των ηχειων, παιζει πιο δυνατα! Πραγματι απ οτι ειπε ο ανθρωπος, δε βλεπει να χρειαζεται αλλαγη ουτε στους πυκνωτες ουτε πουθενα! Ειναι πολυ καλα τα υλικα που εχει μεσα. Απο μετρησεις που εκανε βεβαια, κατεληξε οτι φταιει το ποτενσιομετρο…
Δεν ειναι τοσο απλο φιλε μου! Θα ηθελες εσυ να εχεις ενα ενισχυτη, ο οποιος εχει ενα θεμα, αλλα με μια «πατεντα», να δουλευε σωστα...; Το θεμα δεν ειναι να παιξω με το balance, αλλα να δουλευει οπως πρεπει και κατασκευαστηκε για να δουλευει...!Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα εγώ, ο ενισχυτής έχει balance ρυθμιστικό. Εξισορρόπησε τη στάθμη από εκεί.
Οκ. Ευχαριστω. Οικονομικος ναι, καλός...;Καραβίδας Γιώργος , Περιστέρι τηλ. 2105760311, ρώτα και αυτόν είναι σίγουρα πιο οικονομικός.
δεν θα τον πρότεινα αν δεν ήταν καλός , τι νόημα θα είχε?Οκ. Ευχαριστω. Οικονομικος ναι, καλός...;
Σε κοροϊδεύει,για να πάει διακοπές.Το alps έχει γύρω στα 30 ευρώ....τα συμπεράσματα δικά σουΔυστυχως στην ελλαδα ειμαστε, οποτε ο κανονας αυτος δεν σπαει...! Εχει ενα θεμα ο ενισχυτης οπως ειχα αναφερει στο παρελθον και ο τεχνικος που τον ειδε, ειπε οτι θελει αλλαγη το ποτενσιομετρο! Σε καμια περιπτωση, για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι με κοροιδευει, απλα επειδη τα 150€ που μου ζητησε (υποψιν δε θα μπει ποτενσιομετρο της σειρας...) ειναι αρκετα για εμενα αλλα και για ενα μηχανημα 20ετιας, οποτε οφειλω να κανω μια ερευνα αγορας...
Δεν ξερω αν ειναι αυτο που θα βαλει πανω, απλα μου ειπε οτι θα βαλει κατι καλο...Σε κοροϊδεύει,για να πάει διακοπές.Το alps έχει γύρω στα 30 ευρώ....τα συμπεράσματα δικά σου