Αλλαγή ποτενσιομέτρου σε marantz pm68

Reaction score
15
Καλησπερα σε ολους. Γνωριζει καποιος ποσο κοστιζει η αλλαγη ποτενσιομετρου στον ενισχυτη του τιτλου;

Reaction score
3.093
Κοίτα μην σε δουν άσχετο και σου πάρουν το σπίτι.
Πες πρώτα τι τιμή σου είπαν και σε καθοδηγούμε

Reaction score
15
Κοίτα μην σε δουν άσχετο και σου πάρουν το σπίτι.
Πες πρώτα τι τιμή σου είπαν και σε καθοδηγούμε
Δυστυχως στην ελλαδα ειμαστε, οποτε ο κανονας αυτος δεν σπαει...! Εχει ενα θεμα ο ενισχυτης οπως ειχα αναφερει στο παρελθον και ο τεχνικος που τον ειδε, ειπε οτι θελει αλλαγη το ποτενσιομετρο! Σε καμια περιπτωση, για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι με κοροιδευει, απλα επειδη τα 150€ που μου ζητησε (υποψιν δε θα μπει ποτενσιομετρο της σειρας...) ειναι αρκετα για εμενα αλλα και για ενα μηχανημα 20ετιας, οποτε οφειλω να κανω μια ερευνα αγορας...

Reaction score
7.102
Ο ενισχυτης σαν μτχ.σε αριστη κατασταση,θα επιανε το πολυ 200 ευρω (περιπου).Το να δωσεις 150 ευρω για το ποτενσιομετρο (αν ειναι τελικα αυτη η τιμη) θελει αρκετη σκεψη.Απο την αλλη αντιστοιχο καινουργιο ενισχυτη σημερα δεν αγοραζεις με λιγοτερα απο 500-600 ευρω.Ηταν καλο κομματι, κακα τα ψεμματα.Σιγουρεψε την τιμη,αφου ρωτησεις και στο πιο πανω service και αποφασιζεις.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Αν ειναι κανενα ALPS δεν μπορει να κανει τοσα λεφτα.Αν δεν ειναι, θα κανει ακομη λιγοτερα.Ανοιξε τον ενισχυτη με καποιον φιλο που εμπιστευεσαι και απλα κοιταξτε τι ποτενσιομετρο ειναι.Η αλλαγη ειναι πολυ ευκολη

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Έχω κι εγώ την απορία. Τί σκοπεύει να σου βάλει που θα σου κοστίσει συνολικά 150€?

Reaction score
4.587
Προσωπικά 150€ για σέρβις σε αυτό τον ενισχυτή δε θα έδινα, τα θεωρώ πολλά. Δεν αναφέρομαι καν σε ποτενσιόμετρο μόνο, μιλώ γενικά. Σε περίπτωση βέβαια που υπάρχουν συναισθηματικοί λόγοι αλλάζει το πράγμα. Οικονομοτεχνικά αν το δεις κρατάς τα 150€ πουλάς για ανταλλακτικά τον ενισχυτή άλλα 50 έως 100€ και έχεις 200-250€ για να δεις πως θα κινηθείς και τι θα πάρεις.

Reaction score
1.147
Δυστυχως στην ελλαδα ειμαστε, οποτε ο κανονας αυτος δεν σπαει...! Εχει ενα θεμα ο ενισχυτης οπως ειχα αναφερει στο παρελθον και ο τεχνικος που τον ειδε, ειπε οτι θελει αλλαγη το ποτενσιομετρο! Σε καμια περιπτωση, για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι με κοροιδευει, απλα επειδη τα 150€ που μου ζητησε (υποψιν δε θα μπει ποτενσιομετρο της σειρας...) ειναι αρκετα για εμενα αλλα και για ενα μηχανημα 20ετιας, οποτε οφειλω να κανω μια ερευνα αγορας...
Τι θέμα έχει ο ενισχυτής ?

Reaction score
1.549
Φαινετε σαν να εχει motorized volume pot . Ενα καλο αλπς rk27 μοτοραιζντ να εχει ενα 40αρι; Το θεμα ειναι αν χωραει εκει. Γενικα παντως 150 ειναι πολλα.

Reaction score
15
Τι θέμα έχει ο ενισχυτής ?
Εχω την εντυπωση οτι μια απ τις δυο εξοδους των ηχειων, παιζει πιο δυνατα! Πραγματι απ οτι ειπε ο ανθρωπος, δε βλεπει να χρειαζεται αλλαγη ουτε στους πυκνωτες ουτε πουθενα! Ειναι πολυ καλα τα υλικα που εχει μεσα. Απο μετρησεις που εκανε βεβαια, κατεληξε οτι φταιει το ποτενσιομετρο...
[DOUBLEPOST=1533032331][/DOUBLEPOST]Ας
Φαινετε σαν να εχει motorized volume pot . Ενα καλο αλπς rk27 μοτοραιζντ να εχει ενα 40αρι; Το θεμα ειναι αν χωραει εκει. Γενικα παντως 150 ειναι πολλα.
ασχολεισαι μηπως εσυ φιλε μου...;

Reaction score
4.587
Εχω την εντυπωση οτι μια απ τις δυο εξοδους των ηχειων, παιζει πιο δυνατα! Πραγματι απ οτι ειπε ο ανθρωπος, δε βλεπει να χρειαζεται αλλαγη ουτε στους πυκνωτες ουτε πουθενα! Ειναι πολυ καλα τα υλικα που εχει μεσα. Απο μετρησεις που εκανε βεβαια, κατεληξε οτι φταιει το ποτενσιομετρο…
Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα εγώ, ο ενισχυτής έχει balance ρυθμιστικό. Εξισορρόπησε τη στάθμη από εκεί.

Reaction score
15
Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα εγώ, ο ενισχυτής έχει balance ρυθμιστικό. Εξισορρόπησε τη στάθμη από εκεί.
Δεν ειναι τοσο απλο φιλε μου! Θα ηθελες εσυ να εχεις ενα ενισχυτη, ο οποιος εχει ενα θεμα, αλλα με μια «πατεντα», να δουλευε σωστα...; Το θεμα δεν ειναι να παιξω με το balance, αλλα να δουλευει οπως πρεπει και κατασκευαστηκε για να δουλευει...!

Reaction score
4.587
Το balance δεν είναι παντέντα, είναι λειτουργία του ενισχυτή. Υπάρχει λόγος που βρίσκεται εκεί, όχι για να διορθώνει λάθη αλλά στην περίπτωσή σου μπορεί να κάνει κι αυτό.

STNET

Επαγγελματίας
Reaction score
280
Καραβίδας Γιώργος , Περιστέρι τηλ. 2105760311, ρώτα και αυτόν είναι σίγουρα πιο οικονομικός.

Reaction score
3.093
Σε κοροϊδεύει,για να πάει διακοπές.Το alps έχει γύρω στα 30 ευρώ....τα συμπεράσματα δικά σου

Reaction score
633
Και εγώ είχα ενα αντίστοιχο πρόβλημα με έναν Rotel, και πριν αρχίσω να ψάχνω για service κλπ. Του έκανα ενα καθαρισμό με σπρέι για ηλεκτρονικές επαφές και τώρα παίζει μια χαρά.

Reaction score
15
Σε κοροϊδεύει,για να πάει διακοπές.Το alps έχει γύρω στα 30 ευρώ....τα συμπεράσματα δικά σου
Δεν ξερω αν ειναι αυτο που θα βαλει πανω, απλα μου ειπε οτι θα βαλει κατι καλο...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas