Αλλαγή φρουράς. VIVITEK HD1188

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.734
Μιχάλη, θα προτιμούσα το πόδι ''πυραμίδα'' να ήταν στο πάτωμα κατευθείαν, ώστε να μην φαίνεται τόσο πολύ! θα φαινόταν απλά σαν φωτιστικό! και εάν φοβάσαι την σταθερότητα, ο πάτος της ''πυραμίδας'', θα ήταν απο μια πλάκα μάρμαρο? γρανίτη? κάτι τέτοιο! απλά την γνώμη μου λέω!
Hλία αυτό δεν γίνεται διότι πρώτον υπάρχει το ράφι που πρέπει να ξηλωθεί και δεύτερον η πλάτη του καναπέ ακουμπάει στον πίσω τοίχο.
Επίσης η πυραμίδα που φαίνεται είναι ψηλά και δεν ενοχλεί αισθητικά.
Θα μπορούσε και να είναι ιδέα ενός σχεδιαστή. :D
[DOUBLEPOST=1447065946][/DOUBLEPOST]Να προσθέσω ότι τα μαύρα που φαίνονται στις φωτο, δεν είναι τόσο μαύρα, η μηχανή τα έβγαλε έτσι.

Reaction score
171
(καλορίζικος σε όλους,ψαγμένη dlpίδικη επιλογή-αν και διαβάζω διθυραμβικά σχόλια για τον BenQ W2000,από το ίδιο site)
O BenQ W2000 υστερεί στο ότι δεν έχει frame interpolation και στο φτωχό zoom (1.3X) που περιορίζει σημαντικά τις επιλογές τοποθέτησης.

Reaction score
171
Να προσθέσω ότι τα μαύρα που φαίνονται στις φωτο, δεν είναι τόσο μαύρα, η μηχανή τα έβγαλε έτσι.
Συμβουλή: Αν επιλέξεις το Gamma στο 2.2 αντί του 2.4 και ανεβάσεις τη φωτεινότητα από το 46 στο 50 η ..μηχανή θα βγάλει σωστά τις φωτογραφίες! :D

Reaction score
11.789
Ζήλεψα τη βάση του Μιχάλη και χτες σχεδίασα μια και για μένα. Σήμερα τελείωσα τα κολλήματα. Αύριο τρίψιμο, βάψιμο και φωτογραφίες. Θα ανοίξω και ένα θέμα για το δικό μου χώρο.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.874
Ζήλεψα τη βάση του Μιχάλη και χτες σχεδίασα μια και για μένα. Σήμερα τελείωσα τα κολλήματα. Αύριο τρίψιμο, βάψιμο και φωτογραφίες. Θα ανοίξω και ένα θέμα για το δικό μου χώρο.
Άντε, ακόμα; :D

Reaction score
29.697
Μιχάλη και υπόλοιποι καλορίζικα τα προβόλια. Αν και τα είπαμε εκ του σύνεγγυς .

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.874
Γιάννη, για πες διαφορές σε σχέση με τον JVC X55 που είχες.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.070
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494